21. Diego Biseswar
Re: 21. Diego Biseswar
Από το να του πληρώνουμε το μισό συμβόλαιο να παίζει αλλού, ας μείνει να βοηθήσει σε παιχνίδια που μπορεί να προσφέρει
Αυτό εννοείται.seaman έγραψε:Από το να του πληρώνουμε το μισό συμβόλαιο να παίζει αλλού, ας μείνει να βοηθήσει σε παιχνίδια που μπορεί να προσφέρει
- constadine
Έχω να δω έτσι τον Μπίσε από την τελευταία χρονιά στο προηγούμενο συμβόλαιό του.
Τυχαίο ; δεν νομίζω !
Τυχαίο ; δεν νομίζω !
Προβλέπω ομηρικές μάχες Λουτσεσκου-Γιωργου για 2ετη ανανέωση στον φέρελπι 33χρονο Σουριμανό.constadine έγραψε:Έχω να δω έτσι τον Μπίσε από την τελευταία χρονιά στο προηγούμενο συμβόλαιό του.
Τυχαίο ; δεν νομίζω !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ο δικός μας Ντιέγκο!
Μόνο που σε ξαναείδα από κοντά ρε αφάνα μου φτάνει!
Προφανώς δεν μπορώ με τίποτα να στηριχτω πάνω σου αλλά για μένα θα είσαι πάντα ο νταμπλούχος μάγος Μπίσε
Μόνο που σε ξαναείδα από κοντά ρε αφάνα μου φτάνει!
Προφανώς δεν μπορώ με τίποτα να στηριχτω πάνω σου αλλά για μένα θα είσαι πάντα ο νταμπλούχος μάγος Μπίσε
- bersekeros
Δεύτερο συνεχόμενο ματς τον ψηφίζω ως MVP.
Ανάσταση ποδοσφαιρική.
Μπράβο ρε Σουριναμέζε.
Ο Μπίσε που αγαπήσαμε.
Έβγαζε σχεδόν και το 90λεπτο.
Τέτοια ποιότητα. Τέτοια αλφαδιά.
Τέτοιο μπάλανς.
Σπριντ και γκολάρα.
Μπράβο. Μπράβο!!!!
Ανάσταση ποδοσφαιρική.
Μπράβο ρε Σουριναμέζε.
Ο Μπίσε που αγαπήσαμε.
Έβγαζε σχεδόν και το 90λεπτο.
Τέτοια ποιότητα. Τέτοια αλφαδιά.
Τέτοιο μπάλανς.
Σπριντ και γκολάρα.
Μπράβο. Μπράβο!!!!
Mvp με ένα γκολ και δύο ασσίστ (το ένα γκολ δεν μέτρησε).
Πρόκριση που χωρίς τη συγκεκριμένη εμφάνιση του συγκεκριμένου παίχτη θα ήταν μάλλον αδύνατη. Πρόκριση που εξασφαλίζει την ηρεμία μας και την προοπτική των ομίλων.
Πρόκριση, που αποληρώνει όχι μόνο το δικό του συμβόλαιο.
Σχεδόν σίγουρα, μέσα στη χρονιά θα τον ξεπεράσουν καποιοι άλλοι. Σήμερα όμως, με τους κάποιους άλλους και χωρίς αυτόν δεν περνούσαμε. Και αν δεν περνούσαμε, κάποιοι από τους άλλους που θα τον ξεπεράσουν μέσα στη χρονιά, ίσως δεν θα ερχοτανε ποτε.
Δεν ξέρω ρε αφανα αν θα σε ξαναδούμε έτσι. Αλλά το σημερινό πολυ το ευχαριστήθηκα...
Πρόκριση που χωρίς τη συγκεκριμένη εμφάνιση του συγκεκριμένου παίχτη θα ήταν μάλλον αδύνατη. Πρόκριση που εξασφαλίζει την ηρεμία μας και την προοπτική των ομίλων.
Πρόκριση, που αποληρώνει όχι μόνο το δικό του συμβόλαιο.
Σχεδόν σίγουρα, μέσα στη χρονιά θα τον ξεπεράσουν καποιοι άλλοι. Σήμερα όμως, με τους κάποιους άλλους και χωρίς αυτόν δεν περνούσαμε. Και αν δεν περνούσαμε, κάποιοι από τους άλλους που θα τον ξεπεράσουν μέσα στη χρονιά, ίσως δεν θα ερχοτανε ποτε.
Δεν ξέρω ρε αφανα αν θα σε ξαναδούμε έτσι. Αλλά το σημερινό πολυ το ευχαριστήθηκα...
-
Μπαρκαρούτσος
Мир έγραψε:Προβλέπω ομηρικές μάχες Λουτσεσκου-Γιωργου για 2ετη ανανέωση στον φέρελπι 33χρονο Σουριμανό.constadine έγραψε:Έχω να δω έτσι τον Μπίσε από την τελευταία χρονιά στο προηγούμενο συμβόλαιό του.
Τυχαίο ; δεν νομίζω !
Σουριναμέζος, όχι Σουριμανός.
Στο τελος της συνεντευξης τυπου του Λουστσεσκου μετα το ματς, πηρε τον λογο ενας Ιρλανδος δημοσιογραφος.
Ευχηθηκε καλη επιτυχια στην ομαδα μας και σημειωσε το ποσο φανταστικος και ποιοτικος ποδοσφαιριστης ειναι ο Ντιεγκο Μπισεσβαρ.
Δεν ξερω αν αυτο που εδειξε στο λιγο που επαιξε στην Ιρλανδια και στο πολυ που επαιξε σημερα μπορει να εχει διαρκεια μεσα στην σεζον. Ξερω ομως οτι ειναι σε καλη φυσικη και σωματικη κατασταση αυτη την στιγμη και σιγουρα πρεπει να τον εκμεταλλευτουμε στα αμεσα παιχνιδια της Ευρωπης.
Η προετοιμασια που εκανε ο Μπισεσβαρ με την εθνικη του και τα αγωνιστικα λεπτα που πηρε, "βγαινουν" τωρα. Και αυτο ειναι ενα πολυ καλο παραδειγμα για να μην λιθοβολουμε τους παικτες μας που ακομα το σωμα τους και τα ποδια τους ειναι σε φαση προετοιμασιας και σκληρης απο οτι φαινεται.
Ευχηθηκε καλη επιτυχια στην ομαδα μας και σημειωσε το ποσο φανταστικος και ποιοτικος ποδοσφαιριστης ειναι ο Ντιεγκο Μπισεσβαρ.
Δεν ξερω αν αυτο που εδειξε στο λιγο που επαιξε στην Ιρλανδια και στο πολυ που επαιξε σημερα μπορει να εχει διαρκεια μεσα στην σεζον. Ξερω ομως οτι ειναι σε καλη φυσικη και σωματικη κατασταση αυτη την στιγμη και σιγουρα πρεπει να τον εκμεταλλευτουμε στα αμεσα παιχνιδια της Ευρωπης.
Η προετοιμασια που εκανε ο Μπισεσβαρ με την εθνικη του και τα αγωνιστικα λεπτα που πηρε, "βγαινουν" τωρα. Και αυτο ειναι ενα πολυ καλο παραδειγμα για να μην λιθοβολουμε τους παικτες μας που ακομα το σωμα τους και τα ποδια τους ειναι σε φαση προετοιμασιας και σκληρης απο οτι φαινεται.
δεν τον στόχευσαν οι ιρλανδοί και το πλήρωσαν
στην ελλάδα που θα τον έχουν όλες οι ομάδες man to man, θα φάει πολλή κλωτσιά και θα πρέπει να έχουμε κι άλλον δημιουργικό παίχτη
στην ελλάδα που θα τον έχουν όλες οι ομάδες man to man, θα φάει πολλή κλωτσιά και θα πρέπει να έχουμε κι άλλον δημιουργικό παίχτη
- Σουριναμέζος