Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από aisiodoksos »

@despe

και συμπληρωνω αν αναφερεις την λεξη μιζαδωρος και Αγγελος στην ιδια προταση δεν μπορεις μετα να μου λες οτι ξερεις τον Αγγελο αναστασιαδη..αν καποιος κοβει τις μιζες απο λωκομανατζαρεους και εχει μπει ενα τελος σε αυτο το παρτυ που επικρατουσε τοσα χρονια εχει ονοματεπωνυμο και ειναι ο προπονητης σου.

ασχετο αλλα αυτον τον Μαρτινες γιατι δεν τον πηραμε ακομα? και τον βιγιαφανες πακετο? μαζι με ουσερο και τοτε να δουμε αν γεμιζει ποιοτικο και ωραια το ροστερ..δεν αξιζει να κανεις 3 μεταγραφες που ειναι πανετοιμοι (ισως ο ουσερο οχι και τοσο) αλλα δεν ανεβαινεις ποιοτικα? Εγω σου λεω οτι εχουν προταθει 2 παικτες απο το προπονητικο τιμ και εχουν απορριφθει απο Ελλαδα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

επειδη εσυ δεν θα μας τρελανεις,τα ποστ ειναι τα παρακατω
STRAFNIK έγραψε:
desperando έγραψε:ενταξει ρε μπανε αισιοδοξος ειναι το νικ του παιδιου :D

στα του αγγελου δυστυχως βλεπω οτι η διεκδικηση πρωταθληματος του εχει φερει τρικυμια στο κεφαλι και ο πανικος του ειναι ευδιακριτος και στον πιο αδαη.
χαρακτηριστικο παραδειγμα που μολις ισοφαριζουμε κανει αλλαγη για να βαλει τον ανετοιμο κοστα ως αμυνικο χαφ την στιγμη που εχει μεσα αλλα δυο κλασικα - κλασικα αμυντικα χαφ
συγκεντρώστε τον εγκέφαλό σας βρε Μουρίνιοι
αυτοπροταθείτε αύριο και στείλτε μας στον 7ο ουρανό :opaokara:
Τρικυμίες είστε!
χθές ζήτω, αύριο ού σού τού , κτλ κτλ
παραπανω στο ποστ μου αναφερονται ενα γεγονος το οποιο δεν μπορει να αμφισβητηθει απο κανεναν οσο τρελιτσα και αν θελει να πουλησει,το οποιο ειναι το παρακατω ΄΄χαρακτηριστικο παραδειγμα που μολις ισοφαριζουμε κανει αλλαγη για να βαλει τον ανετοιμο κοστα ως αμυνικο χαφ την στιγμη που εχει μεσα αλλα δυο κλασικα - κλασικα αμυντικα χαφ΄΄
και μια προσωπικη διαπιστωση η οποια λεει ΄΄δυστυχως βλεπω οτι η διεκδικηση πρωταθληματος του εχει φερει τρικυμια στο κεφαλι και ο πανικος του ειναι ευδιακριτος και στον πιο αδαη.΄΄
και οκ διαφωνεις με την διαπιστωση , νομιζεις οτι σου δινεται το δικαιωμα να μιλας με το παρακατω υφακι? (συγκεντρώστε τον εγκέφαλό σας βρε Μουρίνιοι)
και με την ειρωνια του στηλ (αυτοπροταθείτε αύριο και στείλτε μας στον 7ο ουρανό)
και μετα απ ολα αυτα χαρακτηριζεις και αποπανω (Τρικυμίες είστε!)
και επειδη θα το πεις...εγω δεν ειπα οτι ο προπονητης ειναι τρικυμιας αλλα εχει μια πνευματικη τρικυμια κατι που ειναι τελειως διαφορετικο.
και φυσικα κανενας εδω μεσα δεν το επαιξε προπονητης και ουτε και θελει την θεση του προπονητη.

αλλα μετα απ ολα αυτα που εγραψες να απιτης να σου μιλανε φρονιμα και κοσμια αγγιζει τα ορια της παρανειας και συμπεριφορες τυπου βενιζελου.

τελος παντων και πολυ ασχοληθηκα με την παρτη σου
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Ρε συ strafnik το ξεχειλωσες ρε παλικαρε. Επιχειρηματα ρε φιλε επιχειρηματα. Ο καθενας εχει την αποψη του , απο εμενα προσωπικα οταν βλεπω καποιες αποψεις δαγκωνω τα χειλη μου μεχρι να ματωσουν..σημερα ειχα μια εκρηξη και εγω με αυτα που διαβασα οπως και πολλοι αλλοι για δικους τους λογους..ειναι δυσκολη βραδια μην χαλιομαστε και μεταξυ μας χωρις λογο.
Εδω πηγε 4 και ακομα για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας μιλαμε..ας κραταμε ενα καλο επιπεδο για να κανουμε μια ωραια συζητηση! ;)
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

εγώ θέλω να κάτσει μέχρι τέλους ,έτσι για να τελειώνουμε και τα άκυρα πόστ
απο κεί και πέρα άν βρούν όντως 1 καλό προπονητή που να μπεί στη φιλοσοφία της ομάδος σε συνάρτηση με το υποτιθέμενο στήσιμο που ¨θέλουν΄ άντε του χρόνου να σκίσουμε.
Πάντως σήμερα εγώ νομίζω οτι βγάζοντας Σαλπ, έλεγε φερτε ρε ενα εξτρέμ
jero

Δημοσίευση από jero »

Και ο Μακ τί είναι,αν δεν είναι εξτρέμ?? Και άλλο εξτρέν να φέρουν πάλι τον Σάλπι θα βάζει μέσα.. :cry:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

aisiodoksos έγραψε:@despe

οχι ρε φιλε μου δεν καταλαβες τι σου λεω! Δεν ειπα οτι δεν ηθελε παικτες τυπου νομποα . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ. ουτε ο Αγγελος αποτελει την εξαιρεση σε αυτο . Απλα περα απο αυτους που θεωρει οτι μπορει να κανουν παραπανω χρονο να προσαρμοστουν στην ελληνικη μπανανια μας , θελει και παικτες που να ξερουν το πρωταθλημα και μπορουν να προσφερουν αμεσα.
Ο Νομποα θα προσφερει οπως φαινεται αμεσα..αν και περασαν 3 εβδομαδες απο την μερα που ηρθε.
Για τον Ρ.Κοστα δεν ειμαι καθολου σιγουρος. Το ιδιο ειπε και ο Αγγελος..οτι ειναι πολυ καλοι παικτες και οτι θελουν χρονο αλλα δεν ξερουν πολλα ακομα...ο Νομποα ακομα δεν ειδε διαιτησιες οπως ειδαν οι υπολοιποι..κατσε γιατι στην Τουμπα παιζει να παθουν πολιτισμικο σοκ.
σορρυ αλλα αυτα ειναι μακακιες
εναςπαικταρας οπως ο νομποα ακομα και τωρα που δεν ξερει ολα τα ονοματα των συμπαικτων του μπηκε και ηταν μεσα στους τρεις καλυτερους ποδοσφαιριστες της ομαδας και εδωσε και την πολυ δυσκολη ασιστ.
αυτα τα να προσαρμοστουν στην ελληνικη πραγματικοτητα ειναι τριχες κατσαρες.
αν με το να προσαρμοστουν στην ελληνικη πραγματικοτητα ειναι το να βαλουμε τον κοστα αμυντικο χαφ και τον νατχο δεξι χαφ οπως εκανε ο γχ τοτε ναι δεν προκειται ποτε να προσαρμοστουν και επειδει εχουν και μια καποια αθλητικη προσωπικοτητα θα πουν και ενα ΄΄τι κανεις ρε μαστορα στον εκαστοτε προπονητη τους΄΄ κατι που ποτε δεν θα εκανε ο Χ τετε
aisiodoksos έγραψε:@despe

και συμπληρωνω αν αναφερεις την λεξη μιζαδωρος και Αγγελος στην ιδια προταση δεν μπορεις μετα να μου λες οτι ξερεις τον Αγγελο αναστασιαδη..αν καποιος κοβει τις μιζες απο λωκομανατζαρεους και εχει μπει ενα τελος σε αυτο το παρτυ που επικρατουσε τοσα χρονια εχει ονοματεπωνυμο και ειναι ο προπονητης σου.

ασχετο αλλα αυτον τον Μαρτινες γιατι δεν τον πηραμε ακομα? και τον βιγιαφανες πακετο? μαζι με ουσερο και τοτε να δουμε αν γεμιζει ποιοτικο και ωραια το ροστερ..δεν αξιζει να κανεις 3 μεταγραφες που ειναι πανετοιμοι (ισως ο ουσερο οχι και τοσο) αλλα δεν ανεβαινεις ποιοτικα? Εγω σου λεω οτι εχουν προταθει 2 παικτες απο το προπονητικο τιμ και εχουν απορριφθει απο Ελλαδα.
ελληνικα μιλαω. δεν ειπα τον αγγελο μιαζαδορο.λεω τι θα λεγαμε αν οποισδηποτε αλλος προπονητης εκανε αυτα που κανει ο αγγελος πχ με τζανδαρη,κατσικα.
το λιγοτερο που θα τον καταλογιζαν θα ηταν μιζαδωρο.
οπως και τον οποιονδηποτε προπονητη που χανει απο καποιο χωριο τον ανεβαζαν και τον κατεβαζαν τουριστα.
αυτα ομως με τον αγγελο δεν παρχουν γιατι ο αγγελος ειναι ΄΄ΠΑΟΚτσης΄΄

οσο γι αυτο που λες για τις προτασεις απο το προπονητικο τιμ ο αγγελος κανει αγωνα απο το καλοκαιρι να φερει στην ομαδα τον .... του πανθρακικου. πλακα μας κανεις ρε αγγελε και καλα κανει η ομαδα και δεν τους κλεινει,οπως και δεν δεινει ευρω παραπανω σε παικτες με την αξια του τζανδαρη και του κατσικα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Κυρ 01 Φεβ 2015, 04:06, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

jero έγραψε:Και ο Μακ τί είναι,αν δεν είναι εξτρέμ?? Και άλλο εξτρέν να φέρουν πάλι τον Σάλπι θα βάζει μέσα.. :cry:
αν υπαρχει θεμα τραυματισμου οπως ειπε ο ΑΑ στην συνεντευξη ειναι στην ευχερεια του αν θα τον ξεκινησει.
Δεν ηθελε να ρισκαρει καποια υποτροπη που θα σημαινει και αλλη αγωνιστικη απουσια. Και καλως η κακως ο συγκεκριμενος παικτης οταν λειπει κανει μπαμ..φαντασου οτι ελειψε ενα ημιχρονο και λεγαμε αμαν μπηκε ο μακ και παιζουμε κατι ωραιο..φαντασου να ελειπε αλλους 2 μηνες.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

aisiodoksos έγραψε:@obanebane
εσενα αυτο σου εδειξε σημερα στην συνεντευξη του? εγω καταλαβα οτι θελει και παικτες τυπου νομποα αλλα το ΧΕΙΜΩΝΑ θελει παικτες που να ξερουν το ελληνικο πρωταθλημα..που σημαινει εγχωριες μεταγραφες (βλ. ουσερο ) , το παραδεχτηκε , δες την συνεντευξη οντως αυτο λεει!
Για τον χειροτερο γαυρο συμφωνω , αλλα δεν γινεται να μην βλεπεις το εμφανεστατο το οποιο ειναι οτι ο γαυρος απο την μερα που του πηρες διπλο σε ειδε σαν κανονικο ανταγωνιστη του πρωταθληματος και αρχισε να σε πηδαει.
Η διοικηση ειναι ανυπαρκτη και ο Σαββιδης τρομερα αμπαλος και ωρες ωρες απορω πως γινεται να εχει τοσα λεφτα και τοσες εταιρειες και δεν μπορει να διοικησει μια ποδοσφαιρικη ομαδα..τοσο φιλοτιμος ειναι και τον πιανουν κοτσο? δεν ξερω.
Για το μακρυναρι που εγραψα δεν το εγραψα για εσενα απο εσενα πηρα την αφορμη γιατι λογικο ειναι ξεσπασες και κατανοητο..παρολαυτα αυτα που γραφεις για τον ΑΑ για μενα ειναι μη αποδεκτα καθως οτι και να ειναι αυτος ο προπονητης φετος μου εδωσε το δικαιωμα να ονειρευομαι το κατι παραπανω χωρις καμια ομαδαρα ε? δηλαδη δες τα σχολια στην προετοιμασια και θα καταλαβεις. Οχι για μενα εχει την στηριξη μεχρι το Μαιο..μετα ας παει στην ευχη της Παναγιας αν δεν ειναι αυτος που θα χτιστει ενα πλανο πανω του. Αλλα να το ξερουν ολοι τι ειναι αυτο το πλανο , τι θα περιεχει και ποσο καιρο θα παρει..για να ξερει τι να περιμενει ο κοσμος..φετος μονο ο Αγγελος και κανα δυο πιστευαν για πρωταθλημα και ακομα πιστευουν/με . Καλως η κακως αυτη ειναι η αληθεια.
Δεν θελω να ειμαι μια ζωη κατω αλλα η γ@μημενη διοικηση που δεν ξερει τι ρολο βαραει και τρωει καθε προπονητη που ερχετε..γιατι περι φαγωματος προκειτε οχι εγω δεν θα γινω συνενοχος..θελω αναστασιαδη εστω μεχρι το καλοκαιρι (για μενα και την επομενη χρονια πρεπει να μεινει..προπονητης =2 χρονια ) .
Οσο για το τι ομαδα μπορει να χτιστει. Οτι ομαδα ειδες και σημερα ανα διαστηματα..δηλαδη απο το 45 μεχρι το 70 (που τα γ@μησε με τις αλλαγες του) δεν ειδες κατι? δεν ειδες 1-2 ? δεν ειδες συνδυασμους? δεν ειδες πιεση? δεν ειδες εναν παναιτωλικο ολο πισω και παρολαυτα τον ΠΑΟΚ να φτιαχνει την μια φαση μετα την αλλη? μπορει να μην ειχε τελικη αλλα εκει που εφτανε η μπαλα αν ειχε τελικη θα ηταν 4-1 και οχι 1-2.
Δηλαδη μερικα πραγματα ειναι να σε πανε κιολας..στην τελικη πασα τα χαλασαν ολοι..αλλα η ομαδα παρουσιαζει και πολυ ομορφο ποδοσφαιρο..στο 2ο ημιχρονο εμενα μου θυμισε τον ωραιο ελκυστικο ΠΑΟΚ της αρχης..και νομιζω το εχω ξαναπει και θα το ξαναπω γιατι η εμπειρια μου αυτο μου λεει..

Ο ΚΑΛΟΣ ΠΑΟΚ ΞΑΝΑΕΡΧΕΤΑΙ ..αρκει οι παικτες να μην νομιζουν οτι τελειωσε ο προπονητης τους (και μαζι με αυτον και η χρονια τους) γιατι ακομα και να μην το σηκωσεις (το πιο λογικο οσο και να μας πειραζει , γιατι παλι οπως εχω ξαναπει σε νοοτροπια ειμαστε πολυ πισω σαν οργανισμος απο το πρωταθλημα ) υπαρχουν τα πλευ-ωχ που πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να βγουμε 2οι και τσου-λου.
σορρυ που κουραζω με τα σεντονια αλλα ειναι τοσα πολλα που θες να πεις και μετα καταλαβαινεις οτι θα πρηξεις μπαλλες αρα σορρυ ξανα! :mrgreen:
Aisiodokse,μπραβο ρε φιλαρακι.Χιλια μπραβο.Ενοιωσα οτι μιλαω εγω,μεσα απο το post σου.Συμφωνω μεχρι και στον τονο τις καθε λεξης.Πως θα γινει να σε βρω να επικοινωνησουμε?
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

Μάλλον ξεκινήσαμε απο τα άκρα (ο καθένας) λόγω κακής φάσης,και δεν ήταν ο σκοπός μου,
αλλα οχι και Μπένυ ρε φίλε, με τον τύπο έχω πόλεμο επι προσωπικού
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ποσο προβατο εισαι ΠΑΟΚΤΣΗ και ποσες φορες θα φας τον ιδιο προλογο?Προπονητάρα ο Αγγελος μεχρι το γαυρο και ξαφνικά μετα τα ξεχασε όλα κι εγινε άμπαλος.ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ?ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?Και τα ιδια με Χουμπ,με Λαζλο ,κλπ,κλπ
Ολοι αμπαλοι κι εμεις πιο πανω απ το Μουρινιο.Γινεται? Ανοιξτε τα ματάκια σας και δειτε λιγο παραπέρα .Ποσο μοιαζουν οι περιπτώσεις των τριων παραπάνω προπονητών?Πως εγινε πριν?Σε ποιο χρονικο σημείο?Ειναι δυνατο να υπάρχουν τοσο πολλές συμπτώσεις?

Ο Μακ οπως αναφέρθηκε ειχε τραυματισμο ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ γι αυτο και προφυλάχτηκε αρχικά.Εσεις τι θα κάνατε αν σε 8 μερες είχατε παιχνίδι με το γαυρο?

ΥΓ Κατι ήξερα και δεν αλλαξα υπογραφή.
Άβαταρ μέλους
alejio4

Δημοσίευση από alejio4 »

Δυστυχώς επτωχεύσαμεν !Άλλη μια χαμένη χρονιά από κάθε άποψη.Ευρώπη δεν, κύπελλο δεν, πρωτάθλημα ΝΑ, νέοι παίκτες (ΠΑΟΚτσακια απο β ομάδα) δεν.Στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα και απο το καλοκαίρι άλλες 15 μεταγραφές.Τι από τους στόχους πέτυχε η ομάδα; Όσο για τον κόουτς, φαίνεται απο το πρώτο ματς της χρονιάς με τη Ζιμπρου, όπως και σε όλα που στραβώνει το ματς οτι χάνει τη διαχείριση και γυρνάμε σε σύστημα πλημμύρα. Μια θα κάτσει ( ανθρακικος-νιονιος- κασσιοπη ) μια θα στραβώσει (βαζελο-ξανθη γιαννενα κλπ.) Ο δικός μου προβληματισμός είναι οτι πάλι απο την αρχή το καλοκαίρι και πάλι ξανά χτίσιμο και υπομονή, γιατί φέτος ότι πήγε να χτιστεί (ευρώπη για ευνοική κλήρωση σε προκριματικά, νέοι παίκτες, χτίσιμο κορμού και συνέχεια ομάδας) απέτυχε.
ΥΓ.Μακάρι να γίνω ρόμπα και να πάρουμε πρωτάθλημα
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

@despe
ειπαμε ηταν κακος σημερα ο Αγγελος πολυ κακος για την ακριβεια. Γενικα ειναι πολυ ντεφορμε. Αλλα να συμβαινει κατι τετοιο με μεγαλους παικτες δεν νομιζω καθως δεν θα ειχαν ερθει καν , ο Νομποα θα μπορουσε να μην επαιζε σημερα και να σου ελεγε οτι δεν ειναι ετοιμος ακομα. Τον εβαλε τον υπολογιζει και ειναι καλος παικτης και φαινεται.
Ο κοστα οσο ηταν στα χαφ δεν με πειραζε οσο απο την ωρα που πηγε στην φυσικη του θεση.
Οσο για το αν ειναι μακακιες εχω τελειως διαφορετικη αποψη απο εσενα. Θεωρω οτι πρεπει να παιρνεις παικτες και απο το πρωταθλημα σου καθως θα σου δινουν λυσης και βαθος παγκου και και και..δεν γινεται να παιρνεις μονο νομποα..ομαδα με 11 νομποα δεν ειναι καλη ομαδα (με δεδομενο οτι δεν ειμαστε η ρεαλ ετσι) . Παντοτε χρειαζονται και οι χαμαληδες στην ομαδα..και οι χαμαληδες θα μπορουσαν να ειναι αυτοι που ανεφερα και σημερα να εισαι πληρης. Για ποιο λογο να φερω εναν χαμαλη απ' εξω και να του δωσω 1 μυριο ενω την δουλεια την κανω με 300 χιλ και θα γλυτωσω τον χρονο προσαρμογης..γιατι οσο και να διαφωνεις ειναι η πραγματικοτητα..η προσαρμογη ενος παικτη απο ενα κανονικο πρωταθλημα στο δικο μας ειναι ενα πολυ σημαντικο θεμα.

Αν παλι μου πεις για το σημερινο που εβαλε τον Κοστα χαφ ναι το ειπαμε θα το ξαναπουμε ο ΑΑ εχασε το ματς σημερα. Οκ κατανοητο αλλα συνεχιζουμε..εχει κερδισει κ αλλα με τις αλλαγες του. Το μεγαλυτερο του προβλημα δεν ειναι οι εμμονες με τους παικτες αλλα η παρεμβατικοτητα του στα ματς. Γνωμη μου παντα.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

kataramenos5 έγραψε:Ποσο προβατο εισαι ΠΑΟΚΤΣΗ και ποσες φορες θα φας τον ιδιο προλογο?Προπονητάρα ο Αγγελος μεχρι το γαυρο και ξαφνικά μετα τα ξεχασε όλα κι εγινε άμπαλος.ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ?ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?Και τα ιδια με Χουμπ,με Λαζλο ,κλπ,κλπ
Ολοι αμπαλοι κι εμεις πιο πανω απ το Μουρινιο.Γινεται? Ανοιξτε τα ματάκια σας και δειτε λιγο παραπέρα .Ποσο μοιαζουν οι περιπτώσεις των τριων παραπάνω προπονητών?Πως εγινε πριν?Σε ποιο χρονικο σημείο?Ειναι δυνατο να υπάρχουν τοσο πολλές συμπτώσεις?

Ο Μακ οπως αναφέρθηκε ειχε τραυματισμο ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ γι αυτο και προφυλάχτηκε αρχικά.Εσεις τι θα κάνατε αν σε 8 μερες είχατε παιχνίδι με το γαυρο?

και ελεγα σημερα πηρα φορα και σχολιαζω και εγω και δεν εμφανιστηκε το ιππικο! :opaokara: :opaokara: ωρε κανενας δεν κλεινει ματι σημερα!
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

kataramenos5 έγραψε:Ποσο προβατο εισαι ΠΑΟΚΤΣΗ και ποσες φορες θα φας τον ιδιο προλογο?Προπονητάρα ο Αγγελος μεχρι το γαυρο και ξαφνικά μετα τα ξεχασε όλα κι εγινε άμπαλος.ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ?ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?Και τα ιδια με Χουμπ,με Λαζλο ,κλπ,κλπ

Kαταραμενε θα σε παρακαλουσα να ξετυλιξεις ακομα περισσοτερο τις σκεψεις σου(γιατι φαινεται οτι το εχεις το θεμα) ωστε να τις διαβασουν ατομα και μικροτερα σε ηλικια που ισως δεν εζησαν σε βαθος καποιες καταστασεις και για να την κανουν ενα refresh καποιοι συνοπαδοι μας που μαλλον τις ξεχασαν.Ειλικρινα σε ικετευω
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Μα γυρίζουμε στο ίδιο σημείο, αν είχαμε 3 Μακ και για τον έναν υπήρχε αυτός ο κίνδυνος θα έπαιζαν οι άλλοι δύο κι όχι κάποιος που είναι σχεδόν ανύπαρκτος κάθε φορά που παίζει αλλά ο προπονητής συνεχίζει να τον χρησιμοποιεί ανελλειπώς κι ένας ακόμα άσχετος με τη θέση που χαραμίζεται εκεί.
Εχει πολλές ευθύνες ο Αναστασιάδης και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό, το πρώτο πράγμα που ζήτησε ήταν κεντρικός μέσος γιατί λεει κάνουμε εύκολα το λάθος. Εξτρέμ δεν ζήτησε ποτέ,ούτε το καλοκαίρι, ούτε και τώρα και δεν ζήτησε γιατί γι'αυτόν δεν υπάρχει άλλος εξτρέμ απο τον Σαλπιγγίδη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Κυρ 01 Φεβ 2015, 04:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”