Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
despe νομίζω μιλάει η πίκρα αδερφέ σε καταλαβαίνω βέβαια... Ας κοιτάξουμε τι θα γίνει και ας κρίνουμε εν καιρώ. ΓΙα μένα όλη αυτή η διχόνοια μας τρώει τα σωθικά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλουμε προπονητή με λαικό έρισμα κάτι σαν πολιτικό παρά κανονικό προπονητή. Είναι τόσες οι αντίροπες τάσεις στον σύλλογο που δεν υπάρχει κάποιος ΕΝΑΣ να μας ικανοποιεί όλους. Θέλω να ελπίζω ότι κάνεις λάθος για την εξέλιξη με ΙΒάν, ας ελπίσουμε δηλαδή...ελπίδα ε? Κάτι σαν την υπομονή μου κάνει...Είδατε? Τι και αν έφυγε πάλι υπομονή θέλει...
Εγώ νομίζω πως ο επόμενος προπονητής μας θα πρέπει να είναι κάποιος άγνωστος. Κι όταν λέω άγνωστος εννοώ ΑΓΝΩΣΤΟΣ. Να είναι δηλαδή κάποιος σαν τον Stig του TopGear. Να μην δούμε ποτέ το πρόσωπό του. Θα υπάρχει κάποιος βοηθός ο οποίος θα εμφανίζεται επίσημα αλλά την ομάδα θα κουμαντάρει ο... Stig 

- ace79grpaok
Ο στιγκ ηταν τελικα ο Μάικλ σουμαχερ αστο καλύτεραGI4NNEN4 έγραψε:Εγώ νομίζω πως ο επόμενος προπονητής μας θα πρέπει να είναι κάποιος άγνωστος. Κι όταν λέω άγνωστος εννοώ ΑΓΝΩΣΤΟΣ. Να είναι δηλαδή κάποιος σαν τον Stig του TopGear. Να μην δούμε ποτέ το πρόσωπό του. Θα υπάρχει κάποιος βοηθός ο οποίος θα εμφανίζεται επίσημα αλλά την ομάδα θα κουμαντάρει ο... Stig

gergeo4 έγραψε:περισυ ο δωνης πλην της αποτυχιας στο ουεφα δεν νομιζω να παρουσιαζε αλλη εικονα απο τον σημερινο ΠΑΟΚ κ με πολυ χειροτερο ροστερ μαλιστα..αλλα περισυ η υπομονη ηταν αγνωστη λεξη κ φετος χιλιοειπωμενη...χουμπ καλη συνεχεια οπου κ αν πας.
- Emeismazi4
Είστε απλά απίστευτοι. Τελικά τα καταφέρατε και διώξατε τον μοναδικό σωστό άνθρωπο που φιλοτιμήθηκε να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να βγει από το τέλμα. Να δω αν θα βρείτε άλλον μ@λάκα να ξανάρθει.
Περίγελος στην Ευρώπη.
υγ. Καίσαρη, δεν πάει ο Στέφενς τον ΠΑΟΚ 50 χρόνια πίσω, αλλά η διοίκησή του.
Περίγελος στην Ευρώπη.

υγ. Καίσαρη, δεν πάει ο Στέφενς τον ΠΑΟΚ 50 χρόνια πίσω, αλλά η διοίκησή του.
γελοία νοοτροπία ομάδας ζιμπάμπουε σε 4 χρόνια 8 προπονητές.
ολοταχώς για πρωταθλητισμό σε ελλάδα και ευρώπη το 2045.
αφού δε θέλανε οι παιχταράδες καλώς έφυγε ο κόουτς.
σε κάθε σοβαρή ευρωπαική ομάδα άλλωστε αυτό γίνεται αλλάζεις τους προπονητές όχι τους παίχτες.
αφού το έλεγε και ο κόλκας ρε παίδια ότι οι παίκτες δε την πάλευαν, ποιος στέφενς τώρα.
μπορεί στο μυαλό μας ο ΠΑΟΚ να φαντάζει γίγαντας αλλά στην πράξη τον προβάλουνε σαν μια μικρή επαρχιακή μίζερη και αστεία ομάδα.
ολοταχώς για πρωταθλητισμό σε ελλάδα και ευρώπη το 2045.
αφού δε θέλανε οι παιχταράδες καλώς έφυγε ο κόουτς.
σε κάθε σοβαρή ευρωπαική ομάδα άλλωστε αυτό γίνεται αλλάζεις τους προπονητές όχι τους παίχτες.
αφού το έλεγε και ο κόλκας ρε παίδια ότι οι παίκτες δε την πάλευαν, ποιος στέφενς τώρα.
μπορεί στο μυαλό μας ο ΠΑΟΚ να φαντάζει γίγαντας αλλά στην πράξη τον προβάλουνε σαν μια μικρή επαρχιακή μίζερη και αστεία ομάδα.
Να μην εχω μια ελπιδα;nikolasf έγραψε:Γιατί παίζει να μείνει;;;

Οτι κ να λέτε δεν γινόταν να μείνει...κ εγώ στεναχωρέθηκα γιατί πίστεψα σε αυτόν κ τον υποστήριζα παρά πολύ.. Αλλα η ομαδα δεν βλέπουν,οι σχέση με όλους κάκιστη, κ αντι για βελτίωση κάθε αγώνα κ χειρότερα... Δυστυχώς....
- alex ntepo
Φίλε Desperando, δε νομίζω ότι τίθεται ΚΑΝΕΝΑ θέμα σύγκρισης Σαββίδη - Μπατατούδη σε επίπεδο ισχύος ή επιχειρηματικής ικανότητας. Από εκεί και πέρα, δικό του είναι το μαγαζί, αν αφήσει την επένδυση να βουλιάξει, ΑΥΤΟΣ θα φταίει, κανένας Ζ.Β, Θ.Ζ, Γ.Τ, Μ.Γ, Π.Κ και λοιπά αρχικά ονομάτων.desperando έγραψε:εγω σημερα 3 μαρτιου 2014 δηλωνω και βαζω και στοιχημα με οποιον θελει οτι ο ιβαν θα φυγει απο τον ΠΑΟΚ σχεδον οπως εφυγε και ο μπατατουδης. κυνηγημενος γιατι οτα θα στερεψει η κανουλα θα προσπαθησει να παρει πισω αυτα που εβαλε....στα δικα μου τα ματια ο ιβαν δεν ξερει που πανε τα τρεια σε σχεση με τον ΠΑΟΚ. μπορει να ξερει τα παντα για το ροστοφ αλλα για τα του ΠΑΟΚ δεν εχει ιδεα.το πορτοφολι του ειναι ανοιχτο στο στρογγυλο τραπεζι που ειδαμε στην φωτογραφια και ο καθενας οποτε θελει μαδαει απο το πορτοφολι.οταν θα το παρει χαμπαρι ο ποντιος θα ειναι αργα για τον ΠΑΟΚ.
οσο για τον στεφενς εγω προσωπικα εχω το προβλημα να μην ειμαι καθολου προσωπολατρης ακομα και με τοτεμ της ομαδας οπως ο γκαρσια.
απλα θελω να κανω μια ερωτηση.
πως ειναι δυνατον η ομαδα ομαδα μεχρι τον δεκεμβριο να ειναι σε ενα επιπεδο ας πουμε του 7 με μολις 2 ηττες και μετα τον δεκεμβριο η ομαδα να ειναι σε ενα επιπεδο του 3?
και καθολου να μην κατεβαιναν για προπονησεις τετοιο μπατζι τζαμπικ δεν θα ειχαμε.
το μονο που μεσολαβησε μεταξυ των δυο περιοδων ειναι οι μεταγραφες.μεταγραφες που ολες (εξαιρω του γκσπουρνικ που δεν ξερω) γιναν με μανατζερς που οι της ΠΑΕ δεν ειχαν καμια σχεση.
και κατι ακομα...ποιος θελει να βαλουμε ενα στοιχημα για το οτι η πρωτη ή τουλαχιστον απο τις πρωτες μεταγρφες που θα γινουν θα ειναι του στελουκου του μαλεζα.της κολονας της β΄γερμανιας οπου θα ειναι απο τους στυλοβατες για την προσπαθεια κατακτησης του πρωταθληματος
Ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, στο πρώτο μισό της χρονιάς εσύ λες ότι ήμασταν για 7, εγώ λέω για 5. Αν το 5 γινόταν 7 στο δεύτερο μισό (ή αν το δικό σου 7 παρέμενε 7), ο Στέφενς θα έμενε. Το δικό μου 5 όμως (και το δικό σου 7) έγινε 3 στο β' γύρο, κι ο Στέφενς χαιρέτησε. Εσύ υπαινίσσεσαι ότι τον φάγανε οι παίχτες και η κλίκα της διοίκησης, οι πρώτοι επειδή δεν γούσταραν τον ίδιο και επειδή κινδύνευαν οι θέσεις τους, και οι δεύτεροι επειδή τους κόπηκαν οι μίζες; Η γνώμη μου είναι ότι κανένας προπονητής δε μπορεί να επιβάλλεται στους παίχτες. Πρέπει να τους κερδίζει και να τους εμπνέει τον σεβασμό. Διαφορετικά, σε βάθος χρόνου θα τον φάνε. Εκτός αν τους διώξουμε όλους και φέρουμε τους δικούς του. Αλλά ποιοι είναι δηλαδή οι δικοί του; Ακόμα κι αυτούς θα πρέπει να τους κερδίσει, κανείς δε μπορεί να θεωρείται δεδομένος.
Από την άλλη σε ό,τι αφορά τη διοίκηση δε μπορώ να γνωρίζω, αλλά δεν υποτίθεται πως Τσιστιακώφ και Γκοντσάρεβα είναι εκεί ως άνθρωποι του Σαββίδη ώστε να μην είναι το πεδίο εντελώς ελεύθερο στους...άλλους να κάνουν του κεφαλιού τους; Κι εν πάσει περιπτώσει εμένα η λογική μου μου λέει ότι οι κατά τα άλλα ανεπάγγελτοι πλέον ΖΒ και ΘΖ έχουν συμφέρον να απογειωθεί ο ΠΑΟΚ, και όχι να χαντακωθεί, διότι στην πρώτη περίπτωση λογικά θα πιστωθούν μερίδιο της επιτυχίας πράγμα που θα τους εξασφαλίσει την παραμονή στο διοικητικό σχήμα και τις παχυλές αμοιβές, ενώ σε αντίθετη περίπτωση, εάν ο ΠΑΟΚ δηλαδή χαντακωθεί, ο Σαββίδης (εάν παραμείνει) λογικά θα τους απολύσει κι αυτούς ως αποτυχημένους, ενώ αν φύγει κλάφτα Χαράλαμπε για όλους. Δεν μπορώ να καταλάβω λοιπόν για ποιον ακριβώς λόγο να βάζουν βόμβες στα θεμέλια της ομάδας αυτοί ακριβώς που έχουν το μεγαλύτερο συμφέρον να πηγαίνει η ομάδα καλά.
Τέλος, γιατί λοιδωρείς μια ενδεχόμενη επιστροφή Μαλεζά; Και για βασικός σου λέω εγώ, πόσο μάλλον ως 3ος στόπερ μαζί με άλλους 2 καλύτερους ή ισάξιους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alex ntepo την Δευ 03 Μαρ 2014, 19:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λίγα λόγια, μεταχρονολογημένα βέβαια τα οποία όμως περιγράφουν άριστα το πως φτάσαμε εδώ..Νομίζω και ο Χουμπ τα ίδια ακριβώς θα λεγε..Δεν έχει αλλάξει τίποτα..Τώρα σε λίγο θ αρχίσουν και τα καντήλια στο Σαββίδη..
[youtube]9esB5Z2BdeA[/youtube]
- Emeismazi4
Κορυφαίο ποστ!akis_1987 έγραψε:Λίγα λόγια, μεταχρονολογημένα βέβαια τα οποία όμως περιγράφουν άριστα το πως φτάσαμε εδώ..Νομίζω και ο Χουμπ τα ίδια ακριβώς θα λεγε..Δεν έχει αλλάξει τίποτα..Τώρα σε λίγο θ αρχίσουν και τα καντήλια στο Σαββίδη..