Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Κοιτα, το εβαλα εδω μεσα γιατι δεν ηθελα να γεμισει εκει με οφ τοπικ (αρκετα εχει) και γιατι (δε θελω να κρυβομαι) χαρακτηρισμοι που γινονται με τετοια συχνοτητα χωρις να υπαρχει η παραμικρη παρατηρηση, νομιζω πως αποτελει γενικο θεμα του φορουμ, ειδικα αν συνεχιζεται, αν γινεται μονοπλευρα ή αν δινει πατημα και σε αλλους για παρομοια σχολια αλλου..
Και ουτε εκφραστηκα με καποιο υποτιμητικο χαρακτηρισμο σε σενα ουτε τπτ..
Anw, νομιζω ημουν ειλικρινης και σαφης
Και ουτε εκφραστηκα με καποιο υποτιμητικο χαρακτηρισμο σε σενα ουτε τπτ..
Anw, νομιζω ημουν ειλικρινης και σαφης
Και μιας και ειμαστε εδω περα, φιλε Πετρο οπως ειχες ζητησει μια απαντηση και στην εδωσα (παραδεχομενος το οποιο λαθος)
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 8#p1053468
αντιστοιχα και γω περιμενω μια απαντηση στο παρακατω (ειτε κανοντας με ρομπα ειτε παραδεχομενος το λαθος σου)
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 0#p1053247
αντιστοιχα και γω περιμενω μια απαντηση στο παρακατω (ειτε κανοντας με ρομπα ειτε παραδεχομενος το λαθος σου)
Λαθος μου ως προς τι;simba έγραψε:Και μιας και ειμαστε εδω περα, φιλε Πετρο οπως ειχες ζητησει μια απαντηση και στην εδωσα (παραδεχομενος το οποιο λαθος)
Την απαντηση σου ουτε καν αν θυμαμαι αν τη διαβασα (η αν τη διαβασα εστω ολοκληρη)
Οπως δε διαβασα και το δευτερο μηνυμα. Καποιες ερωτησεις τις εχω, αλλα θα απαντησω με παραθεση μηνυματος σου και θα το κλεισω εδω
οπως στο ιδιο μηνυμα, λες οτι εχεις τονισει πολλες φορες την αναγκη για IQ τεστ (αρα λες και παιχτες μας χαζους?)ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ρε φουστη μου σαυτη την ομαδα να ερχονται
ειτε ευαισθητα,ευθραστα αγορακια (σαμπο,ολσεν,μακ,μαρτενς κλπ κλπ)
Θα εγραφα παραπανω αλλα περιοδος εξεταστικης, καταλαβαινεις

φταιει η στενη σχεση σου με τον simbanothu έγραψε:Γιατί έτσι;
(εψαχνα τπτ να γκρινιαξω για το ονομα αλλα πετυχα αυτο

σκοπετο 2-4.nothu έγραψε:Τι ρόλο βαράω;

και φυσικά είσαι ο νικητής του περυσινού ξερόλλα ομορφ....εεε....κερκίδας....
αλλά, όχι ο ΆΠΛΑΣ. Αυτός είμαι αναμφισβήτητα εγώ.

Λαθος σου οσον αφορα στις κατηγοριες που μου εριξες..
τωρα αν δε διαβαζεις τα μνματα μου αλλα εξανιστασαι οταν δε σου δινονται οι απαντησεις, δε φταιω εγω..
Και για να καταλαβεις οτι μ'αυτο που παρεθεσες αλλα και τα παρακατω σχολια, ειναι προπαγανδα
Το παρακατω σχολιο που ηταν χαριν αστεισμου (ασχετα αν αποδειχθηκε η ευαισθησια με την πολυ δυσκολη προσαρμογη και τα προβληματα ψυχολογιας που οι ιδιοι παραδεχθηκαν), το πηρες και το παρουσιασες οπως ηθελες..
Και αντε, επειδη βλεπω προσπαθησες πολυ να αφησεις την εντυπωση (παρα την εξεταστικη σου) και μετα να την κανεις, να δεχτω πως ηταν απαξιωτικος χαρακτηρισμος (που ουδεποτε επαναληφθηκε σε αντιθεση με τα "γατακια" και "παιδακια" που εκει δε σε νοιαζει) και ειμαι 1 down, περιμενοντας αλλους 4 (με το απαραιτητα σωστο context) για σαμπο και ολσεν αντιστοιχα, μετα την εξεταστικη σου...
τωρα αν δε διαβαζεις τα μνματα μου αλλα εξανιστασαι οταν δε σου δινονται οι απαντησεις, δε φταιω εγω..

Και για να καταλαβεις οτι μ'αυτο που παρεθεσες αλλα και τα παρακατω σχολια, ειναι προπαγανδα
Το παρακατω σχολιο που ηταν χαριν αστεισμου (ασχετα αν αποδειχθηκε η ευαισθησια με την πολυ δυσκολη προσαρμογη και τα προβληματα ψυχολογιας που οι ιδιοι παραδεχθηκαν), το πηρες και το παρουσιασες οπως ηθελες..
Οπως επισης και δαιμονοποιησες και τα περι test IQ, ενω αμετρητες φορες εχουμε μιλησει για την ελλειψη του απαραιτητου ποδοσφαιρικου IQ..
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ρε φουστη μου σαυτη την ομαδα να ερχονται
ειτε ευαισθητα,ευθραστα αγορακια (σαμπο,ολσεν,μακ,μαρτενς κλπ κλπ)
ειτε κανονικοι τρελοι που τους ψαχνουν απο κλινικες (ιτανζ,χακομπο κλπ κλπ)?
Μια μεση κατασταση δεν υπαρχει?
Στην τελικη να κανουμε και ψυχομετρικα τεστ (περα απο test IQ π εχω τονισει πολλακις..)
μαζι με τα ιατρικα..
Και αντε, επειδη βλεπω προσπαθησες πολυ να αφησεις την εντυπωση (παρα την εξεταστικη σου) και μετα να την κανεις, να δεχτω πως ηταν απαξιωτικος χαρακτηρισμος (που ουδεποτε επαναληφθηκε σε αντιθεση με τα "γατακια" και "παιδακια" που εκει δε σε νοιαζει) και ειμαι 1 down, περιμενοντας αλλους 4 (με το απαραιτητα σωστο context) για σαμπο και ολσεν αντιστοιχα, μετα την εξεταστικη σου...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 18 Ιαν 2016, 18:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εγώ λέω ότι δεν υπάρχει λόγος να γεμίζουμε άσκοπα σελίδες σε αυτό το τόπικ. αν υπάρχει/γίνεται κάτι, οι αντίστοιχες συστάσεις λαμβάνουν μέρος.
αν έχεις κάποιο παράπονο/ένσταση σε κάποιο ποστ υπάρχει πάνω δεξιά ενα κουμπί που λεει υποβολή αναφοράς. το πατάς και κάποιος μοντ θα κρίνει αν χρειάζεται ή όχι κάποιου είδους επέμβαση.
άντε να πουμε, έχουμε και ενα Βελλίδη να ασχοληθούμε.
αν έχεις κάποιο παράπονο/ένσταση σε κάποιο ποστ υπάρχει πάνω δεξιά ενα κουμπί που λεει υποβολή αναφοράς. το πατάς και κάποιος μοντ θα κρίνει αν χρειάζεται ή όχι κάποιου είδους επέμβαση.
άντε να πουμε, έχουμε και ενα Βελλίδη να ασχοληθούμε.

2 φορες εγινε η αναφορα k_geo (με το κουμπι και με αναφορα σε ποστ) αλλα το μονο στο οποιο αρκεστηκε να κανει ο πετρος ηταν να με κατηγορησει για σαμπο και ολσεν και να μιλησει για κουφια λογια..
Αντε να σχοληθουμε με βελλιδη λοιπον, που μας εκαναν να βιαστουμε και να τον βαλουμε στον ξερολα
Αντε να σχοληθουμε με βελλιδη λοιπον, που μας εκαναν να βιαστουμε και να τον βαλουμε στον ξερολα

Το ευαισθητο αγορακι για σαμπο, μακ, ολσεν ειναι πλακα (οταν βαζεις και Μαρτενς που ηταν οντως, ευαισθητο αγορακι) αλλα το γατακι για Γκολασα και Πελκα δε πρεπει να τα δεχτουμε;
Να πω μηπως για το τεραστιο ποστ με βιντεακια που λες κιολας πανω πανω πως οντως μαλλον δεν τον ειδαν;
Δε συμφωνησα με το μηνυμα για γατακι του Πολ αλλα δε το θεωρησα καταλληλο για διαγραφη
Αλλα οχι και προπαγανδα, και μαλιστα απο σενα τετοιο χαρακτηρισμο δε δεχομαι, οταν απο το ΠΟΥΘΕΝΑ ειχες ξεκινησει προ διμηνου-τριμηνου επιθεση εναντιον μου για ενα απαραδεκτος στον Πελκα
Οσο για τα μηνυματα σου που δε διαβασα, δεν ηταν λογο εξεταστικης, απλα γενικα δεν εχω πολυ χρονο να διαβαζω σεντονια, ανεξαρτητως συγγραφεα
Να πω μηπως για το τεραστιο ποστ με βιντεακια που λες κιολας πανω πανω πως οντως μαλλον δεν τον ειδαν;
Δε συμφωνησα με το μηνυμα για γατακι του Πολ αλλα δε το θεωρησα καταλληλο για διαγραφη
Αλλα οχι και προπαγανδα, και μαλιστα απο σενα τετοιο χαρακτηρισμο δε δεχομαι, οταν απο το ΠΟΥΘΕΝΑ ειχες ξεκινησει προ διμηνου-τριμηνου επιθεση εναντιον μου για ενα απαραδεκτος στον Πελκα
Οσο για τα μηνυματα σου που δε διαβασα, δεν ηταν λογο εξεταστικης, απλα γενικα δεν εχω πολυ χρονο να διαβαζω σεντονια, ανεξαρτητως συγγραφεα
εγινε μια. στις 6 Ιανουαρίου ώρα 8.53, που ο Θάνος απο την Ξάνθη ξαναναφέρθηκε με τον ίδιο (και χειρότερο τολμώ να πω) τρόπο.
Θέλω να πιστεύω ότι και μετά απο τη χθεσινή νύξη ΔΕΝ θα το ξανακάνει.
Επίσης θέλω να πιστεύω ότι μετά απο την παρούσα δημοσίευση, δεν θα ακολουθήσει άλλη για το ίδιο θέμα, που το εξαντλήσαμε αν μη τι άλλο.
Θέλω να πιστεύω ότι και μετά απο τη χθεσινή νύξη ΔΕΝ θα το ξανακάνει.
Επίσης θέλω να πιστεύω ότι μετά απο την παρούσα δημοσίευση, δεν θα ακολουθήσει άλλη για το ίδιο θέμα, που το εξαντλήσαμε αν μη τι άλλο.
- ΑποστόληςΑ
Υ.Γ. Πεστα αποστολε, εχουμε λαλησει λαιμαιpgetsos έγραψε:Το ευαισθητο αγορακι για σαμπο, μακ, ολσεν ειναι πλακα (οταν βαζεις και Μαρτενς που ηταν οντως, ευαισθητο αγορακι) αλλα το γατακι για Γκολασα και Πελκα δε πρεπει να τα δεχτουμε;
Ειναι πλακα αν διαβασεις το context εφοσον εισαι και σπουδαγμενο παιδι..
Αλλα και πλακα να μην ειναι, δεν ειναι κατι που επιβαιωθηκε με τα προβηματα προσαρμογης και ψυχολογιας που οι ιδιοι παραδεχθηκαν? Και οπως σου ειπα περιμενω τα υπολοιπα 4 εφοσον το θεωρεις απαξιωση!
Και δε σου ειπα να το δεχθεις, αλλα ειναι λογικο κατηγορεις αυτο και αφηνεις τη ρετσινια στον αλλο για κατι τετοιο, ενω σε περιπτωσεις που γραφονται 6-7 φορες παιδακι (και οχι χαριν αστεισμου), 1 φορα γατακι και νιξεις σε ατζεντηδες, να ποιεις την νησσαν?
ουτε για καμια μορφη παρατηρησης, ενω αλλου τις μοιραζεις αφειδως? Γι'αυτο μιλησα και περι επιλεκτικης μεταχειρισης αναλογα την περιπτωση του παικτη και τις συμπαθειες μας..
Βεβαια, τετοιο θανασιμο ατοπημα και να μην το αναφερεις? Στην πυρα!
Εκτος και αν μιλας για ενα χαρακτηρισμο π εγινε στη συγχυση πανω και για τον οποιο απολογηθηκα αμεσα..
Οπως, οφειλω να ομολογησω, οτι με τις οποιες συζητησεις γινανε μετα με σερα-γκεο κλπ και με τον καιρο, εγινα πιο σοφος και επαψα να ειμαι τοσο ανυπομονος-υπερβολικος με τερματαδες..
Προπαγανδα ειναι οταν συνεχομενα κατηγορεις καποιον για κατι χωρις στοιχεια (ενω σε αλλα θρεντ και περιπτωσεις δεν ειδα καμια τετοια πρεμουρα)
ή αυτο που εκανες πριν, που ενω και καλα δεν ασχολεισαι, πηρες κατι μεσα απο μια φραση και ειπες μεχρι και οτι θεωρω τους παικτες μας χαζους..
Eιναι εμφανεστατο, και δε χρειαζεται να χτυπας περιπτωσεις που σου ζητησα συγνωμη (οσον αφορα στον κατσε)..
Και οσον αφορα στον πελκα, συνεχιζω να το πιστευω (παροτι το εξεφρασα με λαθος τροπο και τονο), γιατι ουτε ενα "μετριος" δεν ειχες γραψει για το σαμπο, που εκει βρισκοταν η αντιπαραθεση.
αλλα να απαντας σε καποια οπως στο αρχικο του γκολασα ή σε αλλα για να την πεις βρισκεις ε?
- Μπαρκαρούτσος
Παιδιά, 1000 γαμημένες φορές: ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ TOPIC ΠΑΙΚΤΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!
Βλέπω κι εγώ το όνομα του Βελλίδη και παθαίνω καρδιακό...μετά είδα ότι είναι κλειδωμένο και ησύχασα...
Βλέπω κι εγώ το όνομα του Βελλίδη και παθαίνω καρδιακό...μετά είδα ότι είναι κλειδωμένο και ησύχασα...