ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ!!!!!!
Ότι να 'ναι!!!!!
- DimisK
- Επικοινωνία:
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
Θα είμαι, αλλά ξεκίνησα από σήμερα απεργία πείνας μέχρι την...επόμενη Πέμπτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- ПÐРТИЗÐÐ
ρε παιδια, τωρα ειπατε κλεινει η βουλη
δηλαδη, παραγραφονται και οι μαλ.... εεεε τα αδικηματα σας?
ότι γράφει δεν ξεγράφει (εκτός αν αλλάξουμε πάλι server). Καλό 15αύγουστο σε όλους. Κάντε και κάνα μπανάκι ενδιάμεσα στις ρέγγες.
Ραντεβού 6/8 γήπεδο Τούμπας.
άντε γειά
Ραντεβού 6/8 γήπεδο Τούμπας.
άντε γειά
- dreamwarrior
Η βουλή έκλεισε και η κάθοδός μου εις την πρωτεύουσαν είναι γεγονός!!!!!!
Σε συννενόηση με τον υπουργό καλλιστείων θα δώσω φωτογραφικό υλικό από τα κομμάτια που εργάζονται στο μαγαζί του προέδρου και ειδικότερα στο ένα που έχει κλέψει την καρδιά όλων τον παοκτσήδων!!!!!!
Παρακαλώ τον πρόεδρο να ετοιμάσει το κόκκινο χαλί και να έρθει σε συννενόηση με την επιτροπή υποδοχής μου για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες!!!!!
Σε συννενόηση με τον υπουργό καλλιστείων θα δώσω φωτογραφικό υλικό από τα κομμάτια που εργάζονται στο μαγαζί του προέδρου και ειδικότερα στο ένα που έχει κλέψει την καρδιά όλων τον παοκτσήδων!!!!!!
Παρακαλώ τον πρόεδρο να ετοιμάσει το κόκκινο χαλί και να έρθει σε συννενόηση με την επιτροπή υποδοχής μου για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες!!!!!
Είσαι τυχερός που θα λείπει ο Ζαν πρεμιέρ από το πάρτυ!!!
Αλλά που θα πάει, σύντομα θα κανονίσουμε για απόβαση μετα του αξιότιμου κυρίου.. της κυρίας, Καρίνα!!!
Αλλά που θα πάει, σύντομα θα κανονίσουμε για απόβαση μετα του αξιότιμου κυρίου.. της κυρίας, Καρίνα!!!
- ΑποστόληςΑ
Τα ποινικά αδικήματα των βουλευτών παραγράφονται όταν τελειώνει η θητεία της Βουλης, όταν δηλαδή προκηρύσσονται εκλογές.ПАРТИЗАН έγραψε:ρε παιδια, τωρα ειπατε κλεινει η βουλη
Στην περίπτωση της Siemens έκλεισε ο φάκελος της υπόθεσης, δηλαδή δεν εξετάστηκε η υπόθεση μέσα στο μήνα της διορίας, λόγω του πρόωρου κλεισίματος πριν από τις Ευρωεκλογές.
Αν είχε ερευνηθεί και είχαν αποδωθεί ποινικές ευθύνες, αυτές για να παραγραφούν έπρεπε να προκηρυχτούν εκλογές.
Αυτόν τον καιρό λειτουργούν τα θερινά τμήματα της Βουλής (1/3 της ολομέλειας) που ασκούν κοινοβουλευτικό έλεγχο.
- dreamwarrior
Φιλαράκι αποστόλη με έχεις τρελάνει με τα χρωματάκια σου!!!!
Συνέχισε έτσι και εδώ μέσα θα τα πάμε καλά!!!!!
Συνέχισε έτσι και εδώ μέσα θα τα πάμε καλά!!!!!
- DimisK
- Επικοινωνία:
Ο Πρωθυπουργός βρίσκεται εν Αθήναις και το τόπικ μαράζωσε!!!
Θα του ξηγήσω το βράδυ του Πρωθυπουργού, εν μέσω τύρου και αχλάδου!
Θα του ξηγήσω το βράδυ του Πρωθυπουργού, εν μέσω τύρου και αχλάδου!
- ΑποστόληςΑ
Η άποψή μου είναι πως η χώρα μας ΔΕΝ πρόκειται να σωθεί από το νυν πολιτικό σύστημα, γιατί όλα τα κόματα πλέον έχουν εκφυλιστεί σε κλίκες εξυπηρέτησης κάθε είδους συμφερόντων πλην του εθνικού (κάτι σαν μασονίες δηλαδή).
Περιμένω κάτι ακραίο, μία εγχείρηση δηλαδή, που θα αποβάλει τα καρκινώματα από το σώμα του ασθενούς.
(Δεν εννοώ βέβαια στρατιωτικές παρεμβάσεις τύπου '67, αυτό είναι αδύνατον λόγω Γράψα)!
Περιμένω κάτι ακραίο, μία εγχείρηση δηλαδή, που θα αποβάλει τα καρκινώματα από το σώμα του ασθενούς.
(Δεν εννοώ βέβαια στρατιωτικές παρεμβάσεις τύπου '67, αυτό είναι αδύνατον λόγω Γράψα)!
- dreamwarrior
Επανήλθα δυναμικά αλλά η κατάσταση στο τόπικ είναι τραγική.....Που είναι ο κόσμος;;;
- dreamwarrior
Τι έγινε ρε φιλαράκι;;;κοτζάμ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΑΡΑ δεν με βλέπεις;;Τι έγινε επειδή αδυνάτισσα λιγάκι;;;Θέλετε να ξαναπαχύνω;;;
Εμ, μαυρα μάτια κάναμε για να σε ξαναδούμε εδώ!!
Προφανώς σε έχουν αναλάβεις κάτι μασερ σε σάουνες, με ρολ όβερ, κλπ για πολλα βιτζιει και απιστευτες καταστάσεις ε?
Προφανώς σε έχουν αναλάβεις κάτι μασερ σε σάουνες, με ρολ όβερ, κλπ για πολλα βιτζιει και απιστευτες καταστάσεις ε?
- ΑποστόληςΑ
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά ο πρωθυπουργός θα είναι και φέτος τον 15αύγουστο, όπως και κάθε χρόνο, στην Τήνο.
Εκεί θα είμαι κι εγώ, γιατί έχω εξοχικό και περνάω εκεί τις διακοπές μου. Κάθε άλλη ομοιότητα είναι εντελώς συμπτωματική!
Εκεί θα είμαι κι εγώ, γιατί έχω εξοχικό και περνάω εκεί τις διακοπές μου. Κάθε άλλη ομοιότητα είναι εντελώς συμπτωματική!