Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
markos4

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από markos4 »

οποιοσδηποτε και να φυγει απο τον ΠΑΟΚ στα τετοια μου...
Αλλα το ξεπουλημα του ΒΙΕΡΙ με πονεσε...

παιχτουρα θα μου λειψεις...μακρια απο τραυματισμους....
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Olorin έγραψε:Ελπιζω να εχουμε ποσοστο μεταπωλησης, γιατι σε λιγο καιρο θα ειναι ο καλυτερος της Μπουντεσλιγκα.
Να διαπραγματευτηκαν ποσοστο μεταπωλησης? :lol: :lol: :lol:

Να σε καλα αδερφε με εκανες και γελασα
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Tolaros έγραψε:Δε νοείται ομάδα από μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα να δώσει 8 εκατομμύρια για παίκτη από Ελλάδα χωρίς αυτός να είναι καν διεθνής.
Με την κατάσταση που υπάρχει στην οικονομία μια χαρά είναι τα 3-3, 5.
Όσοι περιμένατε 8 κ 9 μάλλον ζείτε εκτός πραγματικότητας πράγμα που που με κάνει να απορώ αν βλέπετε τι γίνετε γύρω σας. Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να κρατήσει το Ναλιτζή, τον Μπορμπόκη, το Θεοδωρίδη κ τον Ντάνι. Δηλαδή τον Βιερινια που είναι και παικτάρα για πόσο κ με τι όραμα να τον καταφερναμε;
Σωστός

Και να μην ξεχνάμε ότι τα 3,5 τα έδωσε ο Λεβαδειακός της Γερμανίας, έτσι για να καταλαβαίνουμε τι συγκρίσεις κάνουμε.

Ας μην το κλαίμε πια, υπήρχαμε πριν τον Βιερίνια και θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε και χωρίς αυτόν. Ας έχει καλή τύχη διότι εκτός από παιχταράς είναι και καλό παιδί.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

"Η Βόλφσμπουργκ εξασφαλίζει το 33% που πρέπει να πάρει η Πόρτο και δίνει στον ΠΑΟΚ και άλλα 3,5 εκατομμύρια ευρώ στο χέρι. Από εκεί και πέρα υπάρχει συμφωνία για ακόμα ένα εκατομμύριο ευρώ, αν ο Βιεϊρίνια πιάσει τις 20 συμμετοχές με την φανέλα της Βόλφσμπουργκ. Δηλαδή το συνολικό «καθαρό» κέρδος θα φτάσει τα 4,5 εκ ευρώ…

...Ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο για 3,5 χρόνια και η συνολική του αμοιβή θα είναι 3,5 εκ ευρώ"

http://transfernews.gr/news/greece/1979 ... -paok.html

4,5 είναι απλώς ΟΚ. Δεν είναι ξεπούλημα, αλλά δεν είναι και αυτά που θα μπορούσαμε να πάρουμε δυνητικα. Ο παίκτης θα εκτοξευτεί σε ένα εξάμηνο.

Συνολικά, η Βόλφσζλζμπουργγκ ξοδεύει περίπου 7 εκ. (μάλλον θα πληρώσει και την εφορία και τους μανατζαραίοι) και δίνει και 1 χαρτί τον χρόνο στον παίκτη.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Caballo Viejo έγραψε:
Tolaros έγραψε:Δε νοείται ομάδα από μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα να δώσει 8 εκατομμύρια για παίκτη από Ελλάδα χωρίς αυτός να είναι καν διεθνής.
Όσοι περιμένατε 8 κ 9 μάλλον ζείτε εκτός πραγματικότητας πράγμα που που με κάνει να απορώ αν βλέπετε τι γίνετε γύρω σας. Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να κρατήσει το Ναλιτζή, τον Μπορμπόκη, το Θεοδωρίδη κ τον Ντάνι. Δηλαδή τον Βιερινια που είναι και παικτάρα για πόσο κ με τι όραμα να τον καταφερναμε;
Σωστός

Και να μην ξεχνάμε ότι τα 3,5 τα έδωσε ο Λεβαδειακός της Γερμανίας, έτσι για να καταλαβαίνουμε τι συγκρίσεις κάνουμε.

Ας μην το κλαίμε πια, υπήρχαμε πριν τον Βιερίνια και θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε και χωρίς αυτόν. Ας έχει καλή τύχη διότι εκτός από παιχταράς είναι και καλό παιδί.

O ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ομως φιλε δεν παιρνει πρωταθλημα οποτε μην μειωνεις καθολου την ομαδα...
Άβαταρ μέλους
Maxmad

Δημοσίευση από Maxmad »

Πολυ ωραιο το βιντεο free4....

Ειναι μεγαλος παικτης... Μπορει να μην εβαζε ντουζινες γκολ αλλα παντα περιμενες να κανει το κατι παραπανω και συχνα ηταν αυτο που καθοριζε το παιχνιδι οταν ο υπολοιπος ΠΑΟΚ δεν μπορουσε...

Ο χρονος θα δειξει αν ηταν σωστη η πωληση...

Καλη συνεχεια παιχταρα... ελπιζω να ξαναγυρισεις.... :pano:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

3,5 μύρια στο χέρι, μισό μύριο αν ο Βιερι έχει 15 παρουσίες και άλλο μισό (σύνολο 4,5) αν πιάσει τελικά τις 30.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

γενικα πιστευω οτι κρατω μετριοπαθη σταση και ειδικοτερα απεναντι στη διοικηση του ΠΑΟΚ ημουν υπερ της εμπιστοσυνης και της συσπειρωσης ...
πραγματικα ομως το ξενερωμα μου ειναι τεραστιο απεναντι προς το μεγαλυτερο κομματι του μηχανισμου του ΠΑΟΚ..
οπως η διοικηση και οι δημοσιογραφοι..
τοσα χρονια υποτιθεται οτι καναμε εξυγιανση..
δε μπορω παρα να μη δεχτω πλεον τη γνωμη οποιου μιλαει για ανευθυνοτητα και κακοδιαχειρηση..
αρχιζω να πιστευω οτι αυτοι που κατηγορουσανε τη διοικηση πριν καιρο,γνωριζαν κατι παραπανω..
οπως γνωριζανε και επι γουμενου κτλ
μας κοψανε τα φτερα..θελω να ειμαι αισιοδοξος αλλα το ροστερ της ομαδας δε με αφηνει..
ουτε συμφωνω με τις υπερβολες περι παναγιωτουδη ποποβιτς ακομα και σταφυλλιδη και νεων..θα ρθει ο γαβρος και θα ειμαστε με μπαλαφα τσιριλο παναγιωτουδη..αρε τη τρελα μου μεσα
δε περιμενω κατι πλεον σε επιπεδο επιτυχιων
εχουμε κυπελλο πρωταθλημα και ευρωπη..
ο ΠΑΟΚ ειναι μικροτερος πλεον...
ο γαβρος αγοραζει και εμεις πουλαμε...να αγορασουμε δε μπορουμε..αλλα ναι τοσα χρονια ειχαμε εσοδα που ειναι ικανα τουλαχιστω να εξασφαλισουν το υπαρχον ροστερ
...
ενα σωρο μαλακιες..ζουελα μπουσαιντι σαβινι κουτσιανικουλης αριας σπαντατσιο κριστιανο μπερετα δερμιτζακης τσιριλο και δε ξερω ποσοι αλλοι...και τωρα ξεπουλημα..μεγαλη απογοητευση απο τη διοικηση..τσοπανηδες
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Προς kostas69 και tsou: Διαβάστε τη συνέντευξη του Βιειρίνια που δημοσιεύει το olapaok.gr

Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον ΠΑΟΚ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στις πρώτες δηλώσεις του μετά τη μεταγραφή του στη Βόλφσμπουργκ. Μιλώντας στην ιστοσελίδα "maisfutebol.iol.pt" της πατρίδας του ο 25χρονος άσος είπε:

Για τη μεταγραφή του στη Βόλφσμπουργκ: "Ηταν μια εύκολη και γρήγορα διαδικασία. Ενα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου και είμαι πολύ χαρούμενος".

Για την συμμετοχή του στην Μπουντεσλίγκα: "Είναι ένα σπουδαίο πρωτάθλημα και εγώ θα αντιπροσωπεύω μια ομάδα με ιστορία σε αυτό. Εχω την επιθυμία να παίξω άμεσα και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στην Βόλσμπουργκ. Είμαι ικανοποιημένος από την μεταγραφή και όποιος με ζούσε ξέρει πως έψαχνα αυτή την προοπτική".
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Έτσι ακριβώς είναι. Η τιμή με βάση τα δεδομένα της αγοράς στα οποια συγκαταλέγεται και η άσχημη μας οικονομική κατάσταση είναι λίγο ως πολύ λογική.

Όσο και αν τζούζει ότι μας φεύγει τέτοια παικτουρα.

Γενικά είναι οι εν γένει συνθήκες που φταίν για την πικρα και την απογοήτευση. Το ότι δηλ. πουλάμε χωρίς να έχει γίνει πριν η οικονομική εξυγίανση. Το ότι φεύγει και ο Contreras. Και φυσικά το ξαφνικό της όλης υπόθεσης.

Κατά τα αλλα: το να δίνεις παίκτες είναι το πλέον φυσιολογικό στοιχειο στο μοντέλο ανάπτυξης
μιας ομάδας. Αλλα να που ένα τέτοιο μοντέλο δεν είχε ευδιάκριτα χαρακτηριστικά τέτοια ώστε να πείθει.

Αν αυτού πάρθηκε ένα ρίσκο: η η ομάδα να προσπαθήσει με υψηλά συμβόλαια να χτυπήσει πρωτάθλημα και έξοδο στο cl. Και ταυτόχρονα να αναζητηθεί επενδυτης. Έχοντας ως σωσίβιο σε περίπτωση αποτυχίας τα περιουσιακά της στοιχεια για ξεπούλημα.

Αυτό κάθε αυτό δεν είναι κάτι μεμπτό στα ματια μου. Απεναντίας είναι κάτι αρκετά ορθολογικό σαν σχέδιο - αρκεί βεβαια να αποτελεί εξ αρχής ένα κοινό αποδεκτό σχέδιο. Βεβαια σε περίπτωση που το πας έτσι δε μπορείς να το εξαγγείλεις με αυτό το τρόπο. Οι συνέπειες μετά εξυπακούονται.

Όσο για το Βιερινια και το μέλλον του στη Γερμανία. Εκτος από την κλάση του μπορεί να πατήσει σε δυο πράγματα:

1. Έχει αποδείξει τα τελευταία χρονια ότι μπορεί να εξελίσσεται ως παίκτης

2. Εκεί στη Wolfsburg δε πρόκειται να συναντήσει roster με ιεραρχίες και στεγανά. Απεναντίας: Ειδικά τη στιγμή αυτή αλλα και γενικά σε ομάδες του Magath ισχύει σε ότι αφορά το roster το: "Tα πάντα ρει". Δε θα προσκρούσει σε αόρατα τείχη.

Για να δούμε: θα χρειαστεί να φτύσει πάντως πολύ αίμα, γιατί ο Magath δε χαρίζεται σε κανένα. Αν ανταπεξέλθει και εδραιωθεί ως βασικός η τιμή του θα εκτιναχτεί στα ύψη. Και το επόμενο του βήμα θα είναι μια ομάδα πολύ ποιο ποιοτική από τη Wolfsburg - είτε στη Γερμανία είτε σε άλλη χωρα.

Πιστεύω θα εξαρτηθεί κυρίως από την προσαρμογή του όχι τόσο σε νέα αγωνιστικα δεδομένα αλλα σε ένα καινούργιο τρόπο ζωής του ιδιου και της οικογενειας του.

Είναι πολλά πλέον τα χρονια που κάποιος σαν τον Αντελίνο έπρεπε να συμβιβαστεί με το γεγονός πως ο αγωνιστικός του περίγυρος ήταν μικρότερος από το ταλέντο του.

Απομένει λοιπόν να δούμε κατά ποσο αυτό τον έχει κάνει πιο τσαμπουκά.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Βολφσμπουργκ έκανε ο Αντελίνο Βιερίνια. Ο Πορτογάλος εμφανίστηκε χαρούμενος για την μεταγραφή του, αλλά πολύ περισσότερο που ο ΠΑΟΚ κέρδισε κάποια εκατομμύρια ευρώ.

Ο Πορτογάλος, πρώην άσος του ΠΑΟΚ μιλώντας στην ιστοσελίδα της χώρας του, maifutebol.iol.pt τόνισε:
«Ηταν μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Ενα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου και είμαι πολύ χαρούμενος! Είναι ένα σπουδαίο πρωτάθλημα και εγώ θα αντιπροσωπεύω μια ομάδα με ιστορία σε αυτό, έχω την επιθυμία να παίξω άμεσα και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στην Βόλφσμπουργκ», επεσήμανε ο πρώην, πλέον, άσος του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε: «Είμαι ικανοποιημένος από την μεταγραφή και όποιος με ζούσε ξέρει πως έψαχνα αυτή την προοπτική».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στο πόσο κερδισμένος βγαίνει ο ΠΑΟΚ από το deal αυτό: «Είμαι ικανοποιημένος και από τα οικονομικά οφέλη που κερδίζουν ΠΑΟΚ και Πόρτο και ειδικά για τον ΠΑΟΚ γιατί επένδυσε πάνω μου», υπογράμμισε ο Βιεϊρίνια και σημείωσε: «Δεν είμαι πληγωμένος από την έλλειψη ευκαιριών στην Πορτογαλία.

Εκεί οι άνθρωποι έκαναν τις επιλογές τους και εγώ ακολούθησα την καριέρα μου! Είχα κληθεί για το ματς με την Βοσνία και θα κάνω τα πάντα για να επιλεγώ για την αποστολή στο Εuro, θα είναι ψέματα εάν πω πως δεν σκέφτηκα να παίξω στην Εθνική Ελλάδας όταν εμφανίστηκε η ευκαιρία. Ημουν πολύ περήφανος γι' αυτό, αλλά πάντα όνειρό μου ήταν να παίξω στην Εθνική Πορτογαλίας.

Οταν βγήκε αυτό το σενάριο με την Ελλάδα κλήθηκα άμεσα στην Πορτογαλία. Δεν πιστεύω πως έγινε γι΄αυτό τον λόγο, εάν συνέβαινε αυτό ο Μπέντο θα με έβαζε να παίξω για ένα λεπτό για να εκμηδενίσει την πιθανότητα να παίξω στην Ελλάδα».gazzeta
interted

Δημοσίευση από interted »

apo paok24

Η πώληση του Άντρε Βιεϊρίνια ολοκληρώθηκε με την Βόλφσπουργκ να είναι η νικήτρια στη μάχη που έδωσε με την Τζένοα. Από εδώ και στο εξής, ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να μειώσει το ποσό που θα λάβει η Πόρτο και για αυτόν τον λόγο θα ξεκινήσει επαφές μαζί της.

Αυτός που θα χειριστεί την υπόθεση είναι και αυτός που είχε κλείσει τη μεταγραφή του Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ από τους Δράκους. Ο Ζήσης Βρύζας.

Αυτό που θα προσπαθήσει να κάνει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, είναι να θεωρήσει ποσό μεταγραφής του Βιεϊρίνια τα 3,5εκατ. ευρώ και όχι το ένα παραπάνω το οποίο έχει μορφή μπόνους.

Από εκεί και πέρα τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Ακόμη και το να αποκτηθεί νέος παίκτης δανεικός από τον ΠΑΟΚ εφόσον διαπιστωθεί πως υπάρχει κάποια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή.

Η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ ποντάρει πολύ στην υποχρέωση που έχει η Πόρτο στον Ζήση Βρύζα. Ο υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος του ΠΑΟΚ και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, είχε βοηθήσει την Πόρτο σε μια μεταγραφή που είχε κάνει, αυτή του Σισοκό, ο οποίος μάλιστα πουλήθηκε έπειτα στη Λυών για 20εκατ. ευρώ.

Τώρα θα φανεί, αν οι Πορτογάλοι είναι εντάξει ή θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να μειώσει τη δυναμική της πώλησης που έκανε.
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

Πάει, αυτό ήταν? τέλος? έφυγε? Δεν θα τον ξαναδούμε? :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Πραγματικά, αυτη τη στιγμή νιώθω μέσα μου άδειος..Σαν να ονειρεύομαι..
Πάντα ήξερα οτι θα έρθει αυτή η μέρα, αλλα τώρα που ήρθε, δεν ξέρω....Δεν έχω όρεξη να κράξω,να υπερασπιστώ..Δεν έχω όρεξη για τίποτα....
Νιώθω οτι ξενιτεύτηκε ενας στενός μου φίλος....
Τι να πώ...Δεν έχω λόγια και κουράγιο για τίποτα... :cry: :cry: :cry: :cry: :roll: :roll:

Ελπίζω να ανεβεί η ψυχολογία μου με καλές εμφανίσεις της ομάδας....
Τέσπα, ΠΑΟΚ είσαι...συνηθισμένος στα δύσκολα..Μια ζωή στα δύσκολα...
Αλλα γι αυτό γεννηθήκαμε, για να τους μαμάμε (ξέρετε ποιους) και χωρίς λεφτά..
Άβαταρ μέλους
thodoris31

Δημοσίευση από thodoris31 »

δε γινετε να παιξει εστω και αυριο?????
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re:

Δημοσίευση από nikolasf »

Platon έγραψε:Βιερίνια: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι μοναδικό φαινόμενο»

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Βιερίνια μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την νίκη επί του Πανθρακικού αλλά και το ντέρμπι με τον Άρη. Αρχικά τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ ήταν υποχρεωμένος να κερδίσει, παίξαμε καλά στο δεύτερο μέρος και κάναμε ευκαιρίες, μία από τις οποίες μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε για να πάρουμε την νίκη. Η ομάδα βαδίζει σε καλό… μονοπάτι όσον αφορά τους στόχους μας. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα μου είπαν ότι οι φίλαθλοι και η διοίκηση θέλουν να ήμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίσουμε εντός αλλά και εκτός έδρας. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε, το έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Στόχος είναι να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος».
Αναφορικά με το ντέρμπι απέναντι στον Άρη είπε: «Γνωρίζω πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι, υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα και ανταγωνισμός ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων. Με βάση την έδρα μας και την βοήθεια του κόσμου μας έχουμε τον πρώτο λόγο για την νίκη. Όλοι μας κι εγώ φυσικά θα προετοιμαστούμε για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στον συγκεκριμένο αγώνα, ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι όπως το γνωρίζει και ο προπονητής μας» ενώ συνέχισε λέγοντας: « Δεν έχει σημασία αν σκοράρω, αλλά να κερδίσει η ομάδα μας και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας λόγω της αντιπαλότητας που υπάρχει με τον Άρη. Στόχος μου να κερδίσουμε».
Ο Βιερίνια υπογράμμισε στην συνέχεια ότι: «Με έχει βοηθήσει σημαντικά η παρουσία του Κονσεισάο, αλλά και γενικότερα τον ΠΑΟΚ λόγω της τεράστιας εμπειρίας τους. Αλλά δεν είναι μόνο ο Κονσεισάο αλλά υπάρχουν και άλλοι σημαντικοί παίκτες όπως ο Γκαρσία και ο Κοντρέρας, ο Ίβιτς που συγκροτούν ένα έμπειρο σύνολο που βοηθάει κάθε νέο ποδοσφαιριστή» και συνέχισε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ήρθα και υπέγραψα στον ΠΑΟΚ. Συνδετικός κρίκος ήταν ο Φερνάντο Σάντος, η παρουσία του έπαιξε σημαντικό ρόλο. Ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα με υψηλούς στόχους και αυτό θα με βοηθήσει να μείνω σε υψηλό επίπεδο ενώ και η αγάπη του κόσμου ήταν ένας σημαντικός παράγοντας. Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΟΚ, 100% ικανοποιημένος από τις συνθήκες που επικρατούν στον σύλλογο».
Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ είπε: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι μοναδικό φαινόμενο, δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι ανάλογο. Θεωρούν την ομάδα κομμάτι της ζωής τους, την βοηθάνε στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα, κάτι μοναδικό»

http://www.metrosport.gr 22.09.2008
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”