Μεταγραφές χειμώνα 2026
-
Psagmenos4
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Εντωμεταξύ ο Μιζερογλου λέει για νεαρό εξτρεμ, ο Κολκας λέει για μεγάλο σε ηλικία κοντά στου Ταισον. Αντε βγάλε άκρη τώρα με τους "ρεπόρτερ " της ομάδας.
ε πιανουν τα 2 ακρα για να σου πουν μετα "οπως σας ειπαμε στο μπεργκερακι24" κλπ κλπ.
- These users thanked the author embuji for the post (total 2):
- Polichni1926, Ally Samagoal
Να προσθέσουμε τις ηλικίες που αναφέρουν και να τις διαιρέσουμε δια του 2, έτσι θα βρουμε την ηλικία του παίκτη που μας ενδιαφέρει.
Ξαναλεω....ο Ταισον ειναι 38. Ο Μπερναρ ειναι 33. Τα 5 χρονια ποδοσφαιρικα ειναι αβυσσος. Δεν ειναι "κοντα" στα χρονια του Ταισον.
Εκτος αν για τα πουλια μας τους ρεπορτερ ολοι πανω απο τα 30 θεωρουνται κοντα στα χρονια του Ταισον.
Εκτος αν για τα πουλια μας τους ρεπορτερ ολοι πανω απο τα 30 θεωρουνται κοντα στα χρονια του Ταισον.
Για τον ίδιο λένε 37-38 που παίζει σαν 21-22,όπως ο Τάισον....Psagmenos4 έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 15:08 Εντωμεταξύ ο Μιζερογλου λέει για νεαρό εξτρεμ, ο Κολκας λέει για μεγάλο σε ηλικία κοντά στου Ταισον. Αντε βγάλε άκρη τώρα με τους "ρεπόρτερ " της ομάδας.
- These users thanked the author Τρόμος for the post (total 2):
- astral, Ally Samagoal
Μου αρέσει που ενώ επανειλημμένα έχουμε δει ότι Κόλκας/Τσορμπατζόγλου κλπ πέφτουν 100% έξω (έλεγαν θα πάρουμε παίκτες και δεν πήραμε, έλεγαν δεν θα γίνει καμία κίνηση και την επόμενη μέρα είχαμε 2 παίκτες, κοινώς σου λένε καλημέρα και κοιτάς να δεις αν έχει ήλιο έξω) συνεχίζουμε και τους αναφέρουμε σαν αυθεντίες των μεταγραφικών.
-
Refused1337
Ετσι όπως τα λες ειναι αλλά τι να κάνουμε ... αυτοί μας έτυχαν τους δύσμοιρουςAnwnimos έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 15:15 Μου αρέσει που ενώ επανειλημμένα έχουμε δει ότι Κόλκας/Τσορμπατζόγλου κλπ πέφτουν 100% έξω (έλεγαν θα πάρουμε παίκτες και δεν πήραμε, έλεγαν δεν θα γίνει καμία κίνηση και την επόμενη μέρα είχαμε 2 παίκτες, κοινώς σου λένε καλημέρα και κοιτάς να δεις αν έχει ήλιο έξω) συνεχίζουμε και τους αναφέρουμε σαν αυθεντίες των μεταγραφικών.
Δεν το λέω με κακία, κι εγώ κάθε μέρα διαβάζω τα πάντα για να "ενημερώνομαι", έχει καταντήσει ναρκωτικό. Ήθελα απλά να κάνω την διαπίστωσηRefused1337 έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 15:21Ετσι όπως τα λες ειναι αλλά τι να κάνουμε ... αυτοί μας έτυχαν τους δύσμοιρουςAnwnimos έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 15:15 Μου αρέσει που ενώ επανειλημμένα έχουμε δει ότι Κόλκας/Τσορμπατζόγλου κλπ πέφτουν 100% έξω (έλεγαν θα πάρουμε παίκτες και δεν πήραμε, έλεγαν δεν θα γίνει καμία κίνηση και την επόμενη μέρα είχαμε 2 παίκτες, κοινώς σου λένε καλημέρα και κοιτάς να δεις αν έχει ήλιο έξω) συνεχίζουμε και τους αναφέρουμε σαν αυθεντίες των μεταγραφικών.
- These users thanked the author Anwnimos for the post:
- Refused1337
- loukas karadimos
o κολκας και ο τζορμπα ξερουν παρα πολυ καλα τι γινεται και τι κοιταμε και γενικοτερα
βασικα τα παντα ξερουν. δεν ειναι πυρηνικη φυσικη το επαγγελμα τους, δυο τηλεφωνα δουλεια ειναι, πληροφορηση και διασταυρωση. απλα οι περισσοτεροι ΑΡΔ ειναι μετριοι και δεν μπορουν να κανουν ουτε αυτο. ε αυτοι το κανουν
σημασια εχει ομως τι λενε και τι μοιραζονται αυτοι οι δυο γιατι ειναι παλιες κουφαλες στο κουρμπετι και παντα υπαρχει ατζεντα και κατα την αποψη μου αυτη ειναι το καλο της ομαδας οπως το αντιλαμβανονται αυτοι. συμφωνεις διαφωνεις μαζι τους θεωρω οτι κακες προθεσεις δεν εχουν, απλα παραειναι κυβερνητικοι. το οποιο επισης θεωρω οτι τουλαχιστον επι Κυρ Κυρ δεν ηταν κακο γιατι ημασταν ξεφραγο αμπελι. το τωρινο στατους θα το δουμε στον χρονο
κλεινω το οφ τοπικ, αλλα επειδη ηταν περι μεταγραφων , αν τους ξερεις πως τα λενε, θεωρω τιποτα δεν θα παρουμε στα εξτρεμ. δηλαδη και αυτοι στην αρχη 5% πιθανοτητα το δινανε και απλα τωρα λενε οτιναναι απλα για να συμμετεχουν στην κουβεντα.
βασικα τα παντα ξερουν. δεν ειναι πυρηνικη φυσικη το επαγγελμα τους, δυο τηλεφωνα δουλεια ειναι, πληροφορηση και διασταυρωση. απλα οι περισσοτεροι ΑΡΔ ειναι μετριοι και δεν μπορουν να κανουν ουτε αυτο. ε αυτοι το κανουν
σημασια εχει ομως τι λενε και τι μοιραζονται αυτοι οι δυο γιατι ειναι παλιες κουφαλες στο κουρμπετι και παντα υπαρχει ατζεντα και κατα την αποψη μου αυτη ειναι το καλο της ομαδας οπως το αντιλαμβανονται αυτοι. συμφωνεις διαφωνεις μαζι τους θεωρω οτι κακες προθεσεις δεν εχουν, απλα παραειναι κυβερνητικοι. το οποιο επισης θεωρω οτι τουλαχιστον επι Κυρ Κυρ δεν ηταν κακο γιατι ημασταν ξεφραγο αμπελι. το τωρινο στατους θα το δουμε στον χρονο
κλεινω το οφ τοπικ, αλλα επειδη ηταν περι μεταγραφων , αν τους ξερεις πως τα λενε, θεωρω τιποτα δεν θα παρουμε στα εξτρεμ. δηλαδη και αυτοι στην αρχη 5% πιθανοτητα το δινανε και απλα τωρα λενε οτιναναι απλα για να συμμετεχουν στην κουβεντα.
- These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 3):
- freemind, Refused1337, Unpsofable78
-
Refused1337
Ο φορ που πήραμε για την Β (στα στιγμιότυπα μεν) φαίνεται πολύ καλός η είναι ιδέα μου;
- These users thanked the author Refused1337 for the post:
- makispaspartou
Ασχετα τι λεμε κανεις νομιζω δεν εχει κατηγορησει το παοκ24 και το ινπαοκ οτι ηθελημενα ή μη κανουν ζημια στην ομαδα. Στα νευρα μας μπορει, αλλα στην ομαδα οχι. Σε αντιθεση με καποιους αλλους.
- These users thanked the author icue for the post (total 3):
- paok apo epilogi, Dimitrisou, giaxxo
-
makispaspartou
Νομίζω ότι πιο πολύ θα κολλούσε παίκτης σαν τον Μπερνάρντ ή τον Κοστιτς..
Άσχετο αλλά Στέρλινγκ ψηνόσασταν;; Το έχει παρατήσει αυτός;
Άσχετο αλλά Στέρλινγκ ψηνόσασταν;; Το έχει παρατήσει αυτός;
-
makispaspartou
Νομίζω όταν ήταν στα 18 θεωρήθηκε wonderkid και τον θέλανε αγγλικές ομάδες. Προφανώς και κάτι πήγε λάθος μετά αλλά όλο και κάποια καλή πρώτη ύλη θα υπάρχει.Refused1337 έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 15:29 Ο φορ που πήραμε για την Β (στα στιγμιότυπα μεν) φαίνεται πολύ καλός η είναι ιδέα μου;