Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Ανθρωπε μου ,που το είδες το στραβοστομικο;
Ξεκινάς γράφεις το ότι νάναι σου στο τοπικ του Τσάλοφ, σου απαντάω στραβώνεις,συνεχίζεις ,γράφεις ο Μπακαμπου στα 34 έχει 2-3 χρόνια μπροστά του να παίξει καλή μπάλα, σου απαντάω να μας πεις από που το συμπεραίνεις,γιατί τέτοια δήλωση, πρέπει να είσαι μέντιουμ για να την κάνεις και μου λες πάλι ότι σε ειρωνεύομαι.
Δηλαδή ότι αυτα που γράφεις είναι βλακειες, δεν σου περνάει από το μυαλό;
Τα δικά μου σχόλια σε πειράζουν;
Ξεκινάς γράφεις το ότι νάναι σου στο τοπικ του Τσάλοφ, σου απαντάω στραβώνεις,συνεχίζεις ,γράφεις ο Μπακαμπου στα 34 έχει 2-3 χρόνια μπροστά του να παίξει καλή μπάλα, σου απαντάω να μας πεις από που το συμπεραίνεις,γιατί τέτοια δήλωση, πρέπει να είσαι μέντιουμ για να την κάνεις και μου λες πάλι ότι σε ειρωνεύομαι.
Μην λέτε για restart δεν το αντέχω.kormi έγραψε:Δανεικό που δεν παίζει εκεί που είναι και θα έρθει για restart!
Priest δύσκολα έβαλες
Υ.γ.
Θα λείπει πχ με καρτες ο Οττο κ θα παίζει Σαστρε δεξιά κ θα χουμε στον πάγκο Τζουρασεκ ή Μπαμπά
- Kabamaru11
Xlapatsas4 έγραψε:Βλέπω πολύ καλες περιπτώσεις βραζιλιάνων επιθετικών κεφαλοσφαιριστών:
1. Rwan Cruz (Λουντογκορετς) 1.87
2. Wesley (Καραγκιουμρουκ) 1.91
3. Carlos Vinicius (Φούλαμ) 1.90
Ο πρώτος σε πολύ καλή ηλικία (23) απο γνώριμο πρωτάθλημα, ο δεύτερος είναι στοίχημα που προσωπικά δεν θα προτιμούσα, και ο τρίτος είναι φορακλα παστελωτής που βεβαια δεν ξερω αν κανεί πίεση.
Ενδιαφέρον είναι ότι το συμβόλαιο του πρωτου τελειώνει το καλοκαίρι του 26 και των αλλων δύο το καλοκαίρι του 25
Ο Rwan Cruz ειναι ποδοσφαιρικη καψουρα,αλλα δυσκολα να δωσουμε λεφτα για την αποκτηση του,εχοντας ηδη δωσει πανω απο 5εκ για ΤΤ κ Τσαλοφ,ο Τσαλοφ δυσκολα θα φυγει,ο Μπραντον λογικα θα μεινει μετα απο απαιτηση του Λουτσε (δικαιως) και ο Τζιμας δεν ειναι κ τοσο σιγουρο πως θα παρει μεταγραφη,αλλα ακομα κ αν παρει ο Τζιμας μεταγραφη,καλυτερα να αποκτησουμε ειτε Κουλουρη ειτε να προωθησουμε Γκιτερσο για 3ο επιθετικο.Οποτε δεν βλεπω πως μπορουμε να αποκτησουμε φορ ΤΩΡΑ,ενω εχουμε ηδη 4!
Εν τω μεταξυ τι παει να πει δεν αρεσει στον Λουτσεσκου. Δηλαδη δεν του φεραν Μειτε και Πελκα? Δεν του φεραν Βιετεσκα? Δεν ικανοποιησαν το μινιμουμ των απαιτησεων του? Δεν θα πρεπει και η ομαδα να κανει καποιες κινησεις που θεωρει οτι μακροπροθεσμα θα την ωφελησουν? Θα ρηναξουμε τον μακροπροθεσμο σχεδιασμο επειδη ο Λουτσεσκου θελει να σωσει την φετινή χρονιά και το προφίλ του? Κι αν δλδ το καλοκαιρι αποχωρησει εμας θα μας μεινει ο καθε 33χρονος Μπακαμπου παρεα με τον Μπραντον? Ημαρτον. Γιναν αυτα π ηθελε ο Ραζβαν. Τωρα σςκανουν μερικες κινησεις ποιοτητας που να εχουν και μελλον.
-
Και ποιος εισαι εσυ να κρινεις οτι λεω βλακειες ρε obanebane? Δηλαδη οι υπολοιποι που γραφουν ευγενικα ειναι χαζοι?obanebane έγραψε:Ανθρωπε μου ,που το είδες το στραβοστομικο;
Τη στιγμη που περσι ειχες mvp εναν 36χρονο σου πειραξε την αισθητικη ενας 33χρονος ο οποιος ειναι σε εξαιρετικη σωματικη κατασταση? Στα 37 του το εχεις βασικο παλι. Βλακειες λες εσυ απο οτι φαινεται.
Αν τον θελει ο Ρασβαν κατι θα ξερει.
Δε μπορούμε να φέρουμε και 10 παίχτες ρε συ gospi, λογικά το αριστερό μπακ και τέλος.
Αν μπορέσουμε να αποδεσμευσουμε 1-2 από όσους δεν χωράνε, καλά θα είναι, δύσκολο το κόβω όμως, ελπίζω να υπάρξει κινητικότητα από Δευτέρα γιατί ο χρόνος πιέζει πολύ.
Αν μπορέσουμε να αποδεσμευσουμε 1-2 από όσους δεν χωράνε, καλά θα είναι, δύσκολο το κόβω όμως, ελπίζω να υπάρξει κινητικότητα από Δευτέρα γιατί ο χρόνος πιέζει πολύ.
Εντάξει τότε να φέρνουμε 34χρονους επειδή ο Ταισον μας βγήκε.
Θέλεις να αρχίσω να γράφω ονόματα παιχτών 32+ που ήρθαν στην ομάδα και έκαναν τουρισμό ή δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους.
Ο τύπος σε 2 μήνες κλείνει τα 34.
Αν ο Λουτσεσκου θέλει 34χρονους (που δεν το πιστεύω) ας γυρίσει στην Αραβία που υπάρχει πληθώρα.
Θέλεις να αρχίσω να γράφω ονόματα παιχτών 32+ που ήρθαν στην ομάδα και έκαναν τουρισμό ή δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους.
Αν ο Λουτσεσκου θέλει 34χρονους (που δεν το πιστεύω) ας γυρίσει στην Αραβία που υπάρχει πληθώρα.
Δεν διαφωνω. Απλα αν εκτος απο αριστερο μπακ εχουν αποφασισει να φερουν και κατι ακομη, τοτε να εχει προοπτικη. Αλιμονο αν αποδεσμευσουμε αρον αρον 2 φορ για να φορτωθουμε ακομη μια παλτουδια υπερηλικη. Και το ιδιο ισχυει ακομη κι αν θέλουν να τον φερουν δανεικο.obanebane έγραψε:Δε μπορούμε να φέρουμε και 10 παίχτες ρε συ gospi, λογικά το αριστερό μπακ και τέλος.
Δεν εχει νοημα και λογικη να αφησουμε ενα σκασμο κενα προς πληρωση για το καλοκαιρι. Ηδη ο Βιετεσκα με τον Μειτε ειναι δανεικοι (κοβω το κεφαλι μου πως κανενας απο τους δυο δεν θα αποκτηθει το καλοκαιρι), δανεικος. Αν ειναι να φερουν φορ ας βρουν εναν παιχταρα με προοπτικη, αλλιως να αποδεσμευσουν εναν εκ των Μπραντον και Σαματτα και να πορευθουμε με τους αλλους 3.
-
Δε μπορεις να γνωριζεις το μελλον. Μπορει να βγει πολυβολο και να κανουμε κωλοτουμπες. Με αυτη τη λογικη εχουν ερθει και κατω απο τα 30 και βγηκαν παλτα.obanebane έγραψε:Εντάξει τότε να φέρνουμε 34χρονους επειδή ο Ταισον μας βγήκε.
8 λεπτά με τον Κρουζ της Λουντογκόρετς να παίζει σαν τον ιδανικό φορ για τον ΠΑΟΚ:
https://youtu.be/rtv3YNdcMek?si=-ODrWCM9EweOYBWM
https://youtu.be/rtv3YNdcMek?si=-ODrWCM9EweOYBWM
- ΑποστόληςΑ
Δεν διαβάζω τίποτε για αποχωρήσεις μεγάλων συμβολαίων (Bakagyoko, Samatta) και ανησυχώ.
- mantzoumis
Φοβερός παίχτης. Δεν χάνει την μπάλα σχεδόν ποτέ. Παίζει περισσότερο στο κέντρο και μπροστά. Ιδανικά τελειώματα και άνετα παίζει δεκάρι. Μακάρι να μπορούσαμε να πάρουμε τέτοιο παίχτη. Χρειαζόμαστε παίχτες με αυτή την ποιότητα.
- Amsterdamer_87
Την παρουσα στιγμη ειναι τουριστας..xrisitsapa έγραψε:Τώρα είμαστε υπερβολικοί. Ο Μπακαμπου ακόμα και τώρα ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ τον Σαματα.
Νομίζω δεν έχουμε καταλάβει το ποσό ανίκανος επιθετικός είναι…
Κυριολεκτικά, αν τον αφήναμε σήμερα ελεύθερο, ούτε καν ο Ατρόμητος με τον Αστέρα δεν θα τον έπαιρναν.
Δεν ξέρω . Αλλά άνθρωπος με ενα μήνα λογαριασμό δεν γράφει έτσι. Τα παραδείγματα που εχουμε κατά καιρούς πάμπολα εδώ. Με αποκορύφωμα το κραυγαλέο , τον άνθρωπο με τα δέκα ακάουντς! Δεν λεω πως είναι ο φίλos transfermania αυτός, αλλά και μόνο το νικ ,κατ αντιστοιχία με το παλιό θρυλικό Τransfermaniac δεν θα ήταν σε θέση να το γνωρίζει αν ήταν καινούριοςobanebane έγραψε:Χωρικός έγραψε:καλά ας μην είμαστε σίγουροι πως αμφότεροι δεν είναι εδώ και πολλά χρόνια!
Ποιός είναι ρε χωρικέ ,γιατί εγώ δεν χω καταλάβει.
Hayate έγραψε:Χαρά στο κουράγιο σου να κάνεις όλη την ώρα νέο λογαριασμό πάντως...Σε παραδέχομαι...TransferMania έγραψε:Μην απαντας στα σχολια μου, απλο ειναι. Μπουρδες φαινεται ποιος λεει. Ισιωσε λιγο αρχικα.obanebane έγραψε:Όταν διαβάζω μπούρδες, απαντώ ανάλογα,αν δεν σου αρέσει,μην με διαβάζεις.