Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Οι inside δηλώνουν σίγουροι ότι θα αποκτηθεί και θα δηλωθεί στόπερ μέχρι αύριο το βράδυ πάντως.
καταλαβαινει λεει το ξενερωμα περσι του κοσμου......που δεν πηγαινε τουμπα περσι ..... ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΟΣΑΣΤΑΝ ΕΓΩ ΠΕΡΣΙ ΕΖΗΣΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.....20.000 ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 4 ΖΗΣΑΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΡΑΒΩΝΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ .....ολοι ειμασταν μια γροθια .....οσοι ξενερωσαν περσι θα ξενερωσουν και φετος δεν πειραζει πλεον δεν με πειραζει αν και με πειραζε πολυ περσι.......ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑ......tolis14 έγραψε:Δημοκρατικές διοικήαεις δεν υπάρχουν σε πολλές ομάδες, πιστεψέ με. Και αυτός που λες να τα βροντήξει, εκτός του ότι το έχει κάνει ήδη μια φορά, 1.8εκ. παίρνει το χρόνο. Δεν ζει ακριβώς και μια κόλαση. Όσο για την ιερη αγελάδα που λές, όντως για εμάς είναι. Για όλα αυτά που έχει κάνει. Αν δεν είσαι κάτω από 14 χρονών, όλο και κάτι θα έχεις δει. Ρε τα έχετε χάσει εντελώς ;comismontechristo έγραψε:Πότε η διοίκηση δηλαδή ο μεγαλομέτοχος στήριξαν τον εκάστοτε προπονητή.....Ποτέ....Αντί να δώσουν τα κατάλληλα εργαλεία σε αυτόν τον προπονητή έχουμε αυτάρκεια και άρες μάρες κουκουνάρες....Με σοβιετικού τύπου διοίκηση δυστυχώς δε πάς πουθενά.....Απορώ με την υπομονή του προπονητή μας.... Άλλος στη θέση του θα τα είχε βροντήξει....Και μη μου πείτε ότι φταίει η διοίκηση της ομάδας στα γραφεία... Αυτοί ούτε τασάκι δεν μεταφέρουν χωρίς έγκριση..... Αλλά βέβαια μη τυχόν και κατηγορήσουμε το πραγματικό πρόβλημα την ιερή αγελάδα....Κάπου κούρασε όλο αυτό και καταλαβαίνω και το ξενέρωμα του κόσμου που δεν γεμίζει την Τούμπα αν και είμαστε πρωταθλητές...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Τρί 03 Σεπ 2024, 19:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- thomas Murg
Ελληνες 25αδας
τσιφτσης
μιχαηλιδης
θυμιανης
ντελιας
Συγχαρητήρια σε ολους..
τσιφτσης
μιχαηλιδης
θυμιανης
ντελιας
Συγχαρητήρια σε ολους..
Βασιλοπουλος, Τσαλγατιδης, Κουβεντιδηςthomas Murg έγραψε:ποιοι είναι οι inside?
- thomas Murg
Θλίψης.....με εξαίρεση τον ΚουβεντιδηJohnDag έγραψε:Βασιλοπουλος, Τσαλγατιδης, Κουβεντιδηςthomas Murg έγραψε:ποιοι είναι οι inside?
-
-
Χειροτερος παντως απο ολους σαν χαρακτηρας ειναι μακραν ο Τοσκιτσης...Ο τροπος που συμπεριφερεται στους ''πελατες'' του ειναι για ...Θλιψη πραγματικα...
- sourmenetes
- Moderator
Θες άλλους;gergeo4 έγραψε:Ελληνες 25αδας
τσιφτσης
μιχαηλιδης
θυμιανης
ντελιας
Συγχαρητήρια σε ολους..
Ποια ταλενταρα χάσαμε;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- constadine
Τυυ inpaok το μόνο που ξέρουν(για τον στόπερ που προσπαθούμε να φέρουμε) είναι ότι είναι Ευρωπαίος .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος constadine την Τρί 03 Σεπ 2024, 20:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κάπου φτάνει με τον θυμιάνη ρε ! Αι σιχτίρ πια.
Ντροπή να γράφονται τόσο υποτιμιτικά σχόλια για ενεργό παίκτη της ομάδας.

Ντροπή να γράφονται τόσο υποτιμιτικά σχόλια για ενεργό παίκτη της ομάδας.