Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από joshua »

Τετοια μοιρολατρικη αντιμετώπιση της κατάστασης παντως δεν συναδει με τη παρουσια ιδιοκτήτη οπως ο Σαββιδης...Να αγωνιώ για το αν και ποτε θα φυγουν παικτες που δεν υπολογίζονται για να δημιουργηθεί χώρος στο ροστερ για τις ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ προσθήκες η για το αν το ροστερ ειναι υπεραριθμο υπολογιζοντας τους πάντες και τα παντα...Γίναμε παλι λογιστές;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

,Σε όλες τις ομάδες συμβαίνει αυτό.
Δηλαδή σου μοιάζει παράλογο να μην θέλει η ομάδα και ειδικά ο Ιβάν παρκαρισμένα 5-6 εκατομμύρια σε συμβόλαια πριν προχωρήσει σε προσθήκες;
Τώρα αν ρωτάς τι θα γίνει στο τραβηγμένο σενάριο που δεν φύγει κανείς...δεν ξέρω. Η εκτίμηση μου είναι ότι ακόμα και αυτό το τραβηγμένο σενάριο να γίνει πραγματικότητα, ένα 10αρι και ένα φορ θα αποκτηθεί
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σε καμια ομαδα με στοχους δεν συμβαινει αυτο...
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

joshua έγραψε:Τετοια μοιρολατρικη αντιμετώπιση της κατάστασης παντως δεν συναδει με τη παρουσια ιδιοκτήτη οπως ο Σαββιδης...Να αγωνιώ για το αν και ποτε θα φυγουν παικτες που δεν υπολογίζονται για να δημιουργηθεί χώρος στο ροστερ για τις ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ προσθήκες η για το αν το ροστερ ειναι υπεραριθμο υπολογιζοντας τους πάντες και τα παντα...Γίναμε παλι λογιστές;
Ρε συ Τζος οταν ο πρωταρχικος στοχος
του πενταετους πλανου (2021-2026( ειναι
η αυταρκεια θες δε θες λογιστης θα γινεις.-

Τρεις το λαδι δυο το ξυδι πεντε το λαδοξυδο!
Ουτε εξι ουτε τεσσερα κι αυτο ειναι αποδεκτο
τουλαχιστον για οσους δεν εχουμε αλλοτριωθει
απ το νεοπλουτισμο που ειδαμε επι μια τριετια!

Το ζητουμενο ομως ειναι και αυτο το λαδοξυδο
να διαχειριζεται σωστα και οχι με τις γνωστες
νεοπλουτιστικες παλινωδιες του παρελθοντος
αν θελουμε να πετυχουμε το στοχο του 2026.-
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αυταρκεια δεν πετυχαινεται ετσι...Ετσι απλα μικραινεις χρονο με το χρονο...
famagusta72

Δημοσίευση από famagusta72 »

Ale3 έγραψε:
famagusta72 έγραψε:
ρε παρέα, που καχεσε?
Λεμεσό φίλε.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

ron-swanson έγραψε:Το ξέρω ότι θα ακουστεί σαν δικαιολογία, αλλά πραγματικά αυτό το γαμιδι το γκολ στα 40 δευτερόλεπτα του πρώτου αγώνα τα διέλυσε όλα.

Προσπαθείς να φτιάξεις μια νέα ομάδα και σκέφτεσαι, ποιο είναι το χειρότερο σενάριο ever που θα μπορούσε να της συμβεί; Να φάει γκολ πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο λεπτό στο πρώτο της παιχνίδι που είναι και νοκ άουτ.

Το γράφω αυτό γιατί στην ουσία τους παίχτες δεν τους έχουμε δει σε κανονική συνθήκη ακόμα. Τους έχουμε δει μόνο χεσμενους να κυνηγάνε σκορ για να μην μείνουν απ' έξω, ενώ η ομάδα ήταν εμφανώς ανέτοιμη.

Δεν λέω ότι ξαφνικά όλοι είναι παιχταραδες και μεταγραφαρες. Ούτε πως η ομάδα δεν χρειάζεται 3-4 παιχταραδες. Απλά τους είδαμε στο χειρότερο δυνατό σενάριο τους καινούριους και δυστυχώς θα πρέπει να κάνουμε αρκετή υπομονή για να τους δούμε να ξαναπαιζουν.
Έτσι ακριβώς.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αυτη η ομαδα και με την Τριγλια θα αποκλειστει στο κυπελλο αυτη τη στιγμη
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

montekristo έγραψε:
joshua έγραψε:Τετοια μοιρολατρικη αντιμετώπιση της κατάστασης παντως δεν συναδει με τη παρουσια ιδιοκτήτη οπως ο Σαββιδης...Να αγωνιώ για το αν και ποτε θα φυγουν παικτες που δεν υπολογίζονται για να δημιουργηθεί χώρος στο ροστερ για τις ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ προσθήκες η για το αν το ροστερ ειναι υπεραριθμο υπολογιζοντας τους πάντες και τα παντα...Γίναμε παλι λογιστές;
Ρε συ Τζος οταν ο πρωταρχικος στοχος
του πενταετους πλανου (2021-2026( ειναι
η αυταρκεια θες δε θες λογιστης θα γινεις.-

Τρεις το λαδι δυο το ξυδι πεντε το λαδοξυδο!
Ουτε εξι ουτε τεσσερα κι αυτο ειναι αποδεκτο
τουλαχιστον για οσους δεν εχουμε αλλοτριωθει
απ το νεοπλουτισμο που ειδαμε επι μια τριετια!

Το ζητουμενο ομως ειναι και αυτο το λαδοξυδο
να διαχειριζεται σωστα και οχι με τις γνωστες
νεοπλουτιστικες παλινωδιες του παρελθοντος
αν θελουμε να πετυχουμε το στοχο του 2026.-
Ειπαμε αυταρκεια εχει και η σαλτσμπουργκ που πουλαει 100 μυρια και αγοραζει 30...
Και εχει υπερομαδα..
Το θεμα ειναι τι επιλογες κανεις.
Αν δινεις 10 μυρια και παιρνεις πατατες ποια αυταρκεια..
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Αυτός ο μπαλντε ακόμα να βρει ομάδα.
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι το ροστερ εκλεισε απο αποψη προσθηκων, και απομενουν μονο οι πιθανες αποχωρησεις Κουρτιτς, Ντοουγκλας, Μουργκ, Ζαμπα, Τευλορ, Λαμπρου, Νινουα.

Σχεδον μια βδομαδα μετα το καζο εχω ψιλο αλλαξει γνωμη. Παμε να δωσουμε στο συνολο που εχει δημιουργηθει πιστωση χρονου, και ελπιζω για το καλυτερο. Σε αυτη τη μεταβατικη χρονια θεωρω οτι πρωτος στοχος ειναι η 2η Θεση ΤΣΛ.

Και θελω να πιστευω οτι το χουμε! Αιντε ΠΑΟΚαρα :opaokara:
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Δεν λέμε στη Rogon να ανταλλάξουμε τον Μουργκ με τον Max Meyer της Φενέρ που τον έχουν και αυτοί εκτός ευρωπαικής λίστας?
Στα παιχνίδια της Μακαμπι με τον αρούλη πολύ θα ήθελα (αφότου τον αποκλείσει) να ασχοληθούμε με τον Σερβο σεντερ φορ που έχουν τον Jokanovic, που είναι και θηρίο και σκορερ, ότι ονειρεύεται ο Λουτσέσκου σε σέντερ φορ
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

alexgarcia6 έγραψε:Προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι το ροστερ εκλεισε απο αποψη προσθηκων, και απομενουν μονο οι πιθανες αποχωρησεις Κουρτιτς, Ντοουγκλας, Μουργκ, Ζαμπα, Τευλορ, Λαμπρου, Νινουα.

Σχεδον μια βδομαδα μετα το καζο εχω ψιλο αλλαξει γνωμη. Παμε να δωσουμε στο συνολο που εχει δημιουργηθει πιστωση χρονου, και ελπιζω για το καλυτερο. Σε αυτη τη μεταβατικη χρονια θεωρω οτι πρωτος στοχος ειναι η 2η Θεση ΤΣΛ.

Δυστυχώς αυτό ακριβώς θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

alexgarcia6 έγραψε:Προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι το ροστερ εκλεισε απο αποψη προσθηκων, και απομενουν μονο οι πιθανες αποχωρησεις Κουρτιτς, Ντοουγκλας, Μουργκ, Ζαμπα, Τευλορ, Λαμπρου, Νινουα.

Εφιαλτης το σεναριο

Και γω παντως πιστευω το εχουμε αλλα θελω πρωτη θεση
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Magpies4 έγραψε:

Δυστυχώς αυτό ακριβώς θα γίνει.
Αυτό ΔΕΝ θα γινει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”