joshua έγραψε:Δηλαδη εσυ διαβαζεις αυτοkataramenos5 έγραψε:ψαξε εκει κατα τον Απριλιο (Οχι Μαης δικιο εχετε ) και πες πως συναδουν με το δεν υπαρχει "τιποτα να μημονευσεις " και τη συγκυριακη επιτυχια ?
Εγω το λεω ξεκαθαρα...Αν το καλοκαιρι δεν δω αυτα που και οι τυφλοι βλεπουν ..........
Επιστρεφω στα αποτελεσματα που αναφερθηκα στην αρχη του ποστ....................
που εγραφα περσι τον Απριλιο και αναρωτιεσαι πραγματικα αν αλλος εγραφε περσι και αλλος φετος? Προσθεσε σε εκεινα και τη φετινη διαχειριση του ροστερ και αναρωτησου αν προχωρησα λιγο παραπανω το συλλογισμο σχετικα με τις δικες του ευθυνες οσον αφορα το ροστερ...Σε παρακαλω που με εβαλες πρωτη φορα να κανω τις χαζομαρες σου...Εγω αλωστε δεν εγραψα ποτε οτι ειναι κακος προπονητης,αυτο που ελεγα και λεω ειναι οτι τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη ειναι ο λαθος ανθρωπος στη λαθος θεση ενω αντιστοιχα στο παρελθον υπηρξε ο σωστος στη σωστη στιγμη...
Οχι διαβασα αυτο (03-04-2022 πρωτο ποστ )
Ρε Ραζβαν εισαι πραγματικα εξαιρετικος προπονητης,φετος εχεις παρει το μαξιμουμ απο αυτο που μπορει να δωσει το συγκεκριμενο ροστερ και η δυναμη του γκρουπ, αλλα σε εκλιπαρω αδερφε μη σαμποταρεις τον εαυτο σου το καλοκαιρι και δεν ανανεωσεις το ροστερ στο βαθμο που πρεπει.Θα ειναι πραγματικα κριμα,πολυ κριμα...
Μιλας για εξαιρετικο προπονητη ΠΟΥ ΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ απο κεινο το ροστερ και σημερα λες οτι δεν υπαρχει κατι να μνημονευσεις απο περσι και ηταν συγκυριακη η επιτυχια?Πως κολλανε αυτα?
Τι παρπανω θα πρεπε να κανει δηλδη ενας προπονητης με εκεινο το ροστερ?
Οκ ολοι επηρεαζονται απο τ αποτελέσματα ,εχουν τα νευρα τους μετα τα παιχνιδια και μπορει να το δουν λιγο διαφορετικα αλλα εδω μου φαινεται λες και τα γραφει αλλος.Ξεχναμε ευκολα τα θετικα και εστιαζουμε στ αρνητικα επηρεασμενοι απ το κλιμα.Αυτο ειναι το ποιντ δεν παει προσωπικα μη τρελαινεσαι.
ΥΓ Τελικα ειναι εξαιρετικος προπονητης η οχι?Μη μεινω με την απορια
Υγ2 Ησουν ...ατυχος γιατι το δα χθες που εψαχνα του ...Μαρτιου.