Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Ωραίος!!! ο ολιγομίλητος εγγεγραμμένος του 2015!!!!
- PAOK_Antarctica
Ναι μπρο, με τα "ΠΑΟΚτσακια" από τις ακαδημίες θα κάνεις κορμό.
Σαν το "ΠΑΟΚτσακι" τον Τζολη που παρακαλούσε να φύγει. Και τον Πέλκα που έπαιζε ο ΠΑΟΚ και έτρεχε στο κινητό του να δει αν θα πάει Τουρκία.
Όταν βρεθεί ένα "ΠΑΟΚτσακι" που θα φύγει από τον ΠΑΟΚ και θα κάνει σοβαρή καριέρα, να μιλήσουμε για τα ταλέντα που θα μας κάνουν και κορμό.
Μέχρι τότε, ο μόνος που το κατάφερε είναι κάποιος που τελειώνει σε -ινια.
ΥΓ αήττητο νταμπλ με μόλις 1 ΠΑΟΚτσακι μέσα. Αλλά με πολλούς που ένιωθαν ΠΑΟΚ.
Σαν το "ΠΑΟΚτσακι" τον Τζολη που παρακαλούσε να φύγει. Και τον Πέλκα που έπαιζε ο ΠΑΟΚ και έτρεχε στο κινητό του να δει αν θα πάει Τουρκία.
Όταν βρεθεί ένα "ΠΑΟΚτσακι" που θα φύγει από τον ΠΑΟΚ και θα κάνει σοβαρή καριέρα, να μιλήσουμε για τα ταλέντα που θα μας κάνουν και κορμό.
Ας πείσει λοιπόν η Διοίκηση τους μπαμπάδες τουςdelos15 έγραψε:Το ελληνακι κανει δυο καλα παιχνιδια και κοιταζει ο μπαμπακας του να του βρει ομαδα εξω. Και καλα κανει, αλλα δεν γίνεται να κάνουμε εμείς ομάδα έτσι . Και εμενα αμα με ρωτας θα ηθελα για τα επομενα χρονια να εχω τρπλετα μπροστα Τζιμα στο φορ, Τζολη στα αριστερα , και Ντελια απο πισω τους . Να ξερω ομως οτι θα ειναι εδω και η ψυχη τους και το σωμα τους . Το βλεπεις εφικτο ? Εγω οχι . Οποτε μια χαρα ειναι οι 29ρηδες και 28αρηδες ιτς και οφ.
Οτι θα τους φερθεί σαν τους
Μπισεσβαρ καντουρι Ολιβέιρα μουργκ βερνμπλουμ Χάτσεριδη
Και οχι σαν πεταμένα αναλώσιμα σκουπίδια
Ώστε να μην αγχώνονται και αυτοί
Μην τα παιδιά τους καταλήξουν. Στα αζήτητα

Ναι έχεις δίκαιο με Τζολη ήταν
Ακατόρθωτο να γυρίσει πίσω
Τον πήρε το μεγαθήριο η φουρτούνα ντισελντορφ χαχαχαχα
- PAOK_Antarctica
Η διοίκηση κάνει τα πιτσιρίκια να νιώθουν "σαν πεταμένα αναλώσιμα σκουπίδια" 

PAOK_Antarctica έγραψε:Ναι μπρο, με τα "ΠΑΟΚτσακια" από τις ακαδημίες θα κάνεις κορμό.
30+ Εκατομμύρια μισθοδοσία
Η πιο ακριβή ομάδα του ΠΑΟΚ που είχε ποτέ
Και η πρώτη φορά που έδωσε περισσότερα απο γαύρο
Σε ρόστερ στα χρονικά !
Άσχετα αν πέτυχε η Συνταγή τότε ήρθες
Στα λεγόμενα μου
Έμαθες με Audi και δεν σου κανει
Το Τογιότα
Απο εκείνη την ομάδα του ΠΑΟΚ
Τι έμεινε όμως θύμισε Μου ;
Μια μεταγραφή που έδωσε κάτι πίσω (πριγιο)
4 μέτριες προς κακές χρονιές μετα
Γκρίνια συγκρίσεις και
Κουβέντα γύρο απο το χρήμα σε μόνιμη φάση
Ο τζολης παρακαλούσε να φύγει
Η η Διοίκηση έτριβε τα χέρια για τα 15μυρια που έβγαλε ;
Ο πελκας ήταν στο κινητό για να βλέπει με Τουρκία τι παίζει
Η μήπως διάβαζε τα σχόλια που το 80% των ΠΑΟΚτσιδων
Τον έβριζε και ανακουφίστηκαν όλοι όταν έφυγε ..
Όπως γουστάρετε τα βλέπετε
Μπραβο
Για γέλια είναι αλάνι .. έτσι είπα μαλακια όποτεPAOK_Antarctica έγραψε:Η διοίκηση κάνει τα πιτσιρίκια να νιώθουν "σαν πεταμένα αναλώσιμα σκουπίδια"
Ριξτο στο γέλιο !!
Έτσι γελούσα και Εγω όταν όλοι έκραζαν
Γιαννουλη
Όταν η διοίκηση τον είχε
Για 3η επιλογή
Και πήγε να φέρει τον
Τελειωμένο κοεντραο για βασικό !!
Καυλωσε όλος ο λαός του ΠΑΟΚ
Τότε ..
Τελικά έφαγε άκυρο απο την γυναίκα του
Απο σπόντα μπήκε μέσα ο γιαννουλης που δεν έκανε
Τελικά έκανε και τον πούλησες και 8 μυρια
Τελικά απο τους καλύτερους μάνατζερ που είχαμε ήταν
Η γυναίκα του Πορτογάλου ψαρά
Φίλε Αντάρτικα, μην κολλάς σε πιθανόν μια άστοχη πράγματι φράση. Έτσι χάνουμε το δάσος άρα την ουσία.
Είναι στο χέρι κάθε συλλόγου να κάνει το πρότζεκτ και την παρουσία στον αθλητή του όπως και της οικογένειας του ποδοσφαιριστη ελκυστικό, ελπιδοφόρο, με προοπτική εντός αυτού.
Ασφαλώς δεν θα έχεις 100% επιτυχία. Τουλάχιστον να έχεις κέρδος. Ποιο να είναι αυτό? Να παίξει δύο και τρία και τέσσερα, πέντε χρόνια στην ομάδα.
Θα σου φέρω ένα παράδειγμα λησμονωντας τα υπόλοιπα προηγούμενα, όσων έχουν αναφερθεί.
Τζιμας. Γράφτηκε για οκτώ μύρια. Εγώ θα πω ότι είναι παπάς κι ότι ο σύλλογος και δέκα αν του σκάσουν αύριο, πάλι όχι θα πει.
Και καλώς θα κάνει, λέω εγώ.
Δεν είναι δυνατόν να παίρνει τόσο χρόνο, τόσες ευκαιρίες ο Τόμας, με αυτή την εικόνα, ακόμη κι αν έβαλε το γκολ εχθές, κι ο μικρός να μην.....
Μην με βάλεις να γράψω γιατί συμβαίνει αυτό. Σε παρακαλώ προσπερνα το.
Είναι στο χέρι κάθε συλλόγου να κάνει το πρότζεκτ και την παρουσία στον αθλητή του όπως και της οικογένειας του ποδοσφαιριστη ελκυστικό, ελπιδοφόρο, με προοπτική εντός αυτού.
Ασφαλώς δεν θα έχεις 100% επιτυχία. Τουλάχιστον να έχεις κέρδος. Ποιο να είναι αυτό? Να παίξει δύο και τρία και τέσσερα, πέντε χρόνια στην ομάδα.
Θα σου φέρω ένα παράδειγμα λησμονωντας τα υπόλοιπα προηγούμενα, όσων έχουν αναφερθεί.
Τζιμας. Γράφτηκε για οκτώ μύρια. Εγώ θα πω ότι είναι παπάς κι ότι ο σύλλογος και δέκα αν του σκάσουν αύριο, πάλι όχι θα πει.
Και καλώς θα κάνει, λέω εγώ.
Δεν είναι δυνατόν να παίρνει τόσο χρόνο, τόσες ευκαιρίες ο Τόμας, με αυτή την εικόνα, ακόμη κι αν έβαλε το γκολ εχθές, κι ο μικρός να μην.....
Μην με βάλεις να γράψω γιατί συμβαίνει αυτό. Σε παρακαλώ προσπερνα το.

----------------------

ξεκάθαρα ΑΝ ολοκληρωθούν οι κινήσεις στα χαφ ως φαίνεται/ακούγεται/εικάζεται (Augusto out, Ozdoev + Maksimovic in) τότε επόμενη κίνηση θ πρέπει να είναι ένα αρ.εξτρεμ που θα μπει στο ροτέισον των Τάισον, Ντέλια, Νάρευ και Ζιφκοβιτς.
κενά πάντα υπάρχουν αλλά για αρχή, μετά τα χαφ, κοιτάς εκεί.
Αν έρθει ο Μαξίμοβιτς, μετά ένας box to box χαφ, τύπου Νάτχο, που να γράφει και γκολ, ένα αριστερό εξτρέμ, με μπούκα, τελειώματα και ασίστς κι ένας δεξιός μπακ, αντίστοιχος με τον Μάτος, θα έχουμε το σχεδόν τέλειο ρόστερ, ακόμα και για 3 διοργανώσεις, αν μείνουν όλοι, πλην των Μουργκ, Σβαμπ κι ενός απ τους τρεις μας δεξιούς μπακ!!
Με δεδομένη την αποχώρηση του Αουγκούστο. Τέλειο θα το λεγα αν είχαμε κι έναν 2ο αξιόπιστο τερματοφύλακα!!!
Με δεδομένη την αποχώρηση του Αουγκούστο. Τέλειο θα το λεγα αν είχαμε κι έναν 2ο αξιόπιστο τερματοφύλακα!!!
- ΑποστόληςΑ
Δεν νομίζω να έρθει άλλος χαφ. Θα πάμε με Maksimovic, Τσιγγάρα, Ozdoev, Filipe και Schwab. Τον μόνο που περιμένω είναι κάποιο αριστερό εξτρέμ.
αριστερό εξτρέμ και στόπερ μετά θα ήταν ιδανικά
Δεν αποκλείεται. Αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει τσιγγαρας σοαρες να κολυμπήσουν άμεσα ώστε να ανέβουν και στην εκτίμηση του προπονητή και να μείνει ο σβααμπ.ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν νομίζω να έρθει άλλος χαφ. Θα πάμε με Maksimovic, Τσιγγάρα, Ozdoev, Filipe και Schwab. Τον μόνο που περιμένω είναι κάποιο αριστερό εξτρέμ.
Ο Φελίπε φαίνεται να παίρνει μια ευκαιρία στην Κροατία αφού η εικόνα του στις προπονήσεις είναι σούπερ ο τσιγγαρας σίγουρα μετά από 2 αγώνες θα πάρει την μεγαλύτερη του στιγμή ώστε να δείξει ποσο πρέπει να υπολογίζεται.
Νομίζω πάντως ότι 5 χαφ για τους 2 θέσεις τα οποία και τα 5 πιστεύει 100% ο προπονητής ειναι απαραίτητα,ειδικά αν έχουμε ομίλους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GINOLA την Τετ 09 Αύγ 2023, 13:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Ο σβαμπ δε νομίζω να μείνει.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ μετά τον Μαξίμοβιτς θεωρώ ότι πρέπει να γίνει η μεταγραφή του Καρασκάλ και η ανανέωση του Αντρίγια. Και στο τέλος εφόσον περάσουμε ομίλους να παρθεί ένας ακόμη μέσος , ιδανικά Περέιρα και ένας κεντρικός αμυντικός , ιδανικά Χατζηδιάκος.
Τον χειμώνα και εφόσον οι αδύναμοι κρίκοι Κετζιόρα και Μπράντον δεν πιάσουν, που το θεωρώ και πολύ πιθανό, χτυπάς ένα δεξί μπακ και έναν φορ.
Τον χειμώνα και εφόσον οι αδύναμοι κρίκοι Κετζιόρα και Μπράντον δεν πιάσουν, που το θεωρώ και πολύ πιθανό, χτυπάς ένα δεξί μπακ και έναν φορ.