Αν υπαρχουν ανθρωποι που εχουν λογο στην ομαδα και επηρεαζονται απο τους Κολκες, το επειγον δεν ειναι να απομακρυνθει ο Κολκας αλλα να απομακρυνθουν απο την ομαδα οι παραπανω. Καποια στιγμη ειχα πει "Ιβαν διωξτους ολους και φερε Ρωσους" κι εφαγα κραξιμο. Το ειδα να γραφεται κι απο αλλους τελευταια ομως. Φτανει πια με κουτσαβακηδες, μπαλαδοφατσες και λοιπους.dragon έγραψε:Ο κολκας παντως δυστυχώς επηρεάζει περισσοτερο απο ότι νομίζουμε , κάτι τέτοιοι ειναι ο περιγυρος που αναφέρομαι σε προηγουμενο ποστ που θα έπρεπε να απομακρυνθούν. Δεν λέω ότι φταίει ο κολκας ( αυτός την παρτυ του κοιτάει κλασική περίπτωση αρδ) αλλά επηρεάζει ανθρώπους που έχουν λόγο στην ομάδαObdulio έγραψε:Τον Παλινια πρώτα και μετά τον Μπρανταριτς ήθελε. Όλως τυχαίως ήρθε ο Εσίτι που επί χρόνια μας ζαλιζε τα λιόκια γι' αυτόν η μπαλαδόφατσα ο Κολκας. Ναι, δεν αντέδρασε. Λάθος του. Μόλις είχε έρθει στην ομάδα όμως.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ναι βρε ο Εσιτι δεν ήρθε γιατί ήθελε εξαρι. Τι άλλο θα διαβάσουμε;
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
- Dimitris++++
Πριν αλεκτωρ λαλήσει τρις και αρχίσαμε..δεν ανανεώνει λέει ο Καντουρι...στα @@@ μας....να μας γίνει όλους μάθημα...παίκτες ορεξατους , με διάθεση θέλουμε .. κακοπληρωμένους ατομιστές , δημόσιους υπαλλήλους παλιάς κοπής ( καμία μομφή και γω δημόσιος υπάλληλος είμαι) να πάνε στον αγύριστο....έχουμε πλέον μισή χρόνια για ολικό restart...δε δίνω πολλές πιθανότητες αλλά οφείλουν οι υπεύθυνοι να ξεριζώσουν ότι αρρωστημένο υπάρχει...
- Amsterdamer_87
Τον Εσιτι 100% τον επελεξε ο Μπογιατζης που θαυμαζεις τον ηξερε απο την πορτογαλλια για τον Ντουγκλας δεν εχω αποψηObdulio έγραψε:Ούτε τον Αουγκούστο ζήτησε, ούτε τον Εσίτι.Amsterdamer_87 έγραψε:Πες τα φιλε γιατι μνημη ψαριου εχει ο κοσμος...ας διαθεσουν τα μισα η εστω το ενα τριτο και να φερουν εργαλεια και στον καινουριο προπονητη..και μην μου λενε ο Ολιβειρα με 6μ ειναι ακριβος-Ας φερνανε δυο χαφ των 9μ ετοιμους 27-28χρονους (οχι Ρ.Κοστα) να πεσουν οχι τα τσιμεντα αλλα και η Ακροπολη..το φθηνο σου βγαινει πανακριβο..νομος του επμοριου και της αγοραςΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:11 εκατομμύρια το πρώτο καλοκαίρι του Άμπελ και γύρω στα 7 το δεύτερο. Αυτά είναι τα νούμερα που δόθηκαν. Μια χαρά στήριξη και είναι αλλουνου παππά ευαγγέλιο αν γίναν λάθος επιλογές παικτών. Επίσης αυτο που έγραψες είναι ειρωνικό,το καταλαβαίνεις και μόνο σου νομίζω. Τέλος δεν έχει τελειώσει η μεταγραφική περίοδος. Θέλω να πιστεύω ότι το εννοεί.
- Amsterdamer_87
Οτι πιο σωστο και ευστοχο εχω διαβασει σημεραΠεριπτερος έγραψε:Οι περισσότεροι θα έχετε δει την ταινία DAMNED UNITED για τον Μπράιαν Κλάφ την Ντέρμπυ και την Λήντς.
Αφανής ήρωας ο βοηθός του, ο Πήτερ Τέιλορ. Αυτός του πρότεινε παίκτες και οι δύο μαζί αποφάσιζαν και πήγαιναν στον πρόεδρο και του έλεγαν θέλουμε αυτόν και αυτόν.
Ο Σαββίδης πρέπει να πει στον Πάμπλο. Πάρε 2 εκ. μπάτζετ και φέρε δύο παίκτες. Χρησιμοποίησε τον Ρέμπε και όποιον θέλεις. Εσύ όμως διαλέγεις.
Δεν ξέρω τι ισχύει με τον Ελ Καντουρί, αλλά από τη στιγμή που δεν έχει ανανεώσει είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί και με άλλες ομάδες.
Πράγμα που κάνει ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη απόκτησης χαφ.
Ο Μαροκινός τον ακουμπούσες και καθόταν 2 βδομάδες έξω με πονάκια. Φανταστείτε να κλείσει και πουθενά τι θα γίνεται.
Πράγμα που κάνει ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη απόκτησης χαφ.
Ο Μαροκινός τον ακουμπούσες και καθόταν 2 βδομάδες έξω με πονάκια. Φανταστείτε να κλείσει και πουθενά τι θα γίνεται.
- Amsterdamer_87
Ειλικρινα χαιρομαι ρε φιλε οταν διαβαζω ποστ σαν το δικο σου.tsaousila έγραψε:Για τους λοιπους που ειρθαν τα τελευταια 2 χρονια και ξοδευτηκαν 18 μυρρια περιπου πληροφοριες στον κυριο φερρειρα, καλομαθαμε και δεν μας κανει ο κροατης δεν κανει ο τσιμιροτ μονο ο ολιβειρα μας κανει , ΒΡΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ!!! ΑΝ ΕΙΧΕ 18 ΜΥΡΡΙΑ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ!!!!
sourmenetes έγραψε:Το πες μια δυο φτάνει.prax έγραψε:ρε παιδια ακομα να το καταλαβετε οτι ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ? απορω γιατι ειναι ακομα ανοιχτο το παρον τοπικ
Όσο είναι ανοιχτές οι μεταγραφές θα είναι ανοιχτό το τοπικ.
Τόσο απλα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι η δεύτερη φορά που το λέω.
Τι, σε πείραξε που λέω την αλήθεια;
Έγινε συνάντηση μέσω σκάιπ με εκπροσώπους των συνδέσμων και ιβαν.
Οι εκπρόσωποι εκλιπαρούσαν να κάνει μεταγραφές ο ιβαν αλλά αυτός δεν τους άκουγε και είπε ότι δεν θα γίνουν άλλες μεταγραφες(εκτός αν πουληθεί κάποιος)
Αλήθειες δεν είπαμε θα λέμε εδώ μέσα;
Εκτός κ αν θέλετε να χαϊδεύετε τα αυτιά των συμφορουμητων μας, κατι για το οποίο είμαι σίγουρος ότι δεν το κάνει κανείς εδώ γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει κάποιο κέρδος..
Tι εγινε λεει? Συναντηση μεσω skype συνδεσμιτων Ιβαν????
Να σαι καλα γελασαμε...

Έγινε αυτή η επαφή συνδέσμων και Προέδρου που λέει ο φίλος?
Περίεργο ακούγεται και πρέπει ως paokmania να τσεκαριστεί.
Υπάρχουν τα κανάλια και μαθαίνουμε ποιο ευαίσθητες πληροφορίες από αυτή.
Αν έγινε αναμένουμε πληροφόρηση.
Περίεργο ακούγεται και πρέπει ως paokmania να τσεκαριστεί.
Υπάρχουν τα κανάλια και μαθαίνουμε ποιο ευαίσθητες πληροφορίες από αυτή.
Αν έγινε αναμένουμε πληροφόρηση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Παρ 08 Ιαν 2021, 19:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- thanos-xanthi
- Amsterdamer_87
Αν αληθευει αυτο τοτε δυο τινα υπαρχουν..η εμπιστευεται τον Παμπλο(το ευχομαι) η εχει συμφωνησει με τον Ιβιτς να αναλαβει στο τελος της σαιζον (κατι τετοια διαρεει ο Μπουζας)..Τουλαχιστον αμα ειναι να τον καψουμε και τον Παμπλο ας ερθει ο σερβος μαζι με ΤΔ τον αδερφο του μπας και δουμε χαιρι..αλλα πειραματα δεν θελω να δωprax έγραψε:sourmenetes έγραψε:Το πες μια δυο φτάνει.prax έγραψε:ρε παιδια ακομα να το καταλαβετε οτι ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ? απορω γιατι ειναι ακομα ανοιχτο το παρον τοπικ
Τόσο απλα
Οι εκπρόσωποι εκλιπαρούσαν να κάνει μεταγραφές ο ιβαν αλλά αυτός δεν τους άκουγε και είπε ότι δεν θα γίνουν άλλες μεταγραφες(εκτός αν πουληθεί κάποιος)
Εκτός κ αν θέλετε να χαϊδεύετε τα αυτιά των συμφορουμητων μας, κατι για το οποίο είμαι σίγουρος ότι δεν το κάνει κανείς εδώ γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει κάποιο κέρδος..
- Περιπτερος
Εγώ είμαι μαζί σου. Πόσοι όμως είναι διατεθειμένοι να το αποδεχθούν μαζί με τις πιθανές συνέπειες στο αγωνιστικό μέρος;Dimitris++++ έγραψε:Πριν αλεκτωρ λαλήσει τρις και αρχίσαμε..δεν ανανεώνει λέει ο Καντουρι...στα @@@ μας....να μας γίνει όλους μάθημα...παίκτες ορεξατους , με διάθεση θέλουμε .. κακοπληρωμένους ατομιστές , δημόσιους υπαλλήλους παλιάς κοπής ( καμία μομφή και γω δημόσιος υπάλληλος είμαι) να πάνε στον αγύριστο....έχουμε πλέον μισή χρόνια για ολικό restart...δε δίνω πολλές πιθανότητες αλλά οφείλουν οι υπεύθυνοι να ξεριζώσουν ότι αρρωστημένο υπάρχει...
Να το δηλώσουν τώρα και να μην αρχίσουν μετά τα γιατί δεν έβαλε τον "Φουλατσικλή" κλπ. ...
- Περιπτερος
Τώρα κάναμε θεό τον Ιβιτς ...
Το καλύτερο ρόστερ είχε αυτός. Καμία σχέση με το σημερινό.
Το καλύτερο ρόστερ είχε αυτός. Καμία σχέση με το σημερινό.
Ειναι ευκολο να μου δωσετε και μενα το skype name του Ιβαν να του κανω μια κληση? Θελω μια συνταγη για πιροσκι...
-
Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να δεχθώ ότι οι εκπρόσωποι των συνδέσμων ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΣΑΝ.prax έγραψε:sourmenetes έγραψε:Το πες μια δυο φτάνει.prax έγραψε:ρε παιδια ακομα να το καταλαβετε οτι ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ? απορω γιατι ειναι ακομα ανοιχτο το παρον τοπικ
Τόσο απλα
Να πω ότι ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ, οκ.
Άρα δύσκολο να είναι πραγματικό