Εγω δεν το ειδα για αυτο και δεν εχω αποψη εσυ που εχεις πες μας που τον ειδες γιατι αν ερθει κ κανει παπαδες μετα θα λες καταλαθος τον βρηκαμε αν παρει μεταγραφη θα λες καλα αυτον πουλατε το καλυτερο μας παιχτη τα εχουμε ξανα δει αυτα εδω μεσα μην αγχωνεσαι να μαθετε να κρινεται οταν βλεπεται οχι απο τα στατιστικα ο καμαρα π πηρε ο γαυρος ξες που επαιζε ? και τι εκανε ?malampar έγραψε:Εσυ που τον ειδες κ εχεις αποψη? Δες τις συμετοχες του στην υ21 της Γεωργιας το ποιο απλο που μπορεις να κανεις .ΟΧΙ στην εθνικη Γεωργιας γιατι αυτή Δεν
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Δεν σου κανει λιγο περιεργο να είναι τοσο μεγαλο ταλεντο κ να παιζει 30 λεπτα στην u21 της Γεωργιας
αααα από του youtube έβγαλες συμπέρασμα οκ τότε δεν το συνεχίζω έχεις δίκιο.
εγω δεν ειπα αν ειναι καλος η κακος εγω περιμενω να δω γιατι εδω μεσα και ο πουκι δεν τους αρεσε κ εχει καμια 15αρια γκολ στην πρεμιερ ακουστηκες φιλε.malampar έγραψε:Εσυ από που εβγαλες συμπερασμα?
- GiorgosAtha
Φίλε bane... μα θα τον χάνανε χωρίς να πάρουν τίποτα. Αφού ο παίχτης μπορούσε να υπογράψει όπου ήθελε καθώς το συμβόλαιο του έληγε σε 6 μήνες.
Οπότε μπορούσες να τον υπογράψεις και απλά να τον αφήσεις εκεί 6 μήνες, Να τον φέρεις τον Γενάρη και να τον δώσεις μετά δανεικό.
Βέβαια παίζει και το θέμα της προσαρμογής... δεν έχεις άδικο.
Ας έρθει με το καλό και βλέπουμε.
Οπότε μπορούσες να τον υπογράψεις και απλά να τον αφήσεις εκεί 6 μήνες, Να τον φέρεις τον Γενάρη και να τον δώσεις μετά δανεικό.
Βέβαια παίζει και το θέμα της προσαρμογής... δεν έχεις άδικο.
Ας έρθει με το καλό και βλέπουμε.
Αυτο που ορματε σε οποιον κρινει αρνητικα νεταγραφη να το κοιταξετε.Ο νινουα ουτε 10 συμμετοχες δεν θα κανει σε εμας,ο βολος ρωταει και ανησυχει
- thanos-xanthi
αυτα δεν ειναι αποψεις, αλλα εμπρηστικες, ειρωνικες και ξερολιστικες εξυπναδες
Άλλο η αρνητική κριτική και άλλο τα συμφέροντα οι συνωμοσίες και τα νεφελίμ .ace.79.gr έγραψε:Αυτο που ορματε σε οποιον κρινει αρνητικα νεταγραφη να το κοιταξετε.Ο νινουα ουτε 10 συμμετοχες δεν θα κανει σε εμας,ο βολος ρωταει και ανησυχει
Τι ανοησίες διαβάζουμε που τον είδες ρε φιλε πέρα από τα στιγμιότυπα που δεν λένε πολλα πέρα από το ότι έχει πολύ καλό πόδι στα στημένα? Πες μας τους λόγους που έγιναν αφού ξέρεις αλλιώς λες ψέμματα εν γνώση σου.....malampar έγραψε:Το παλικαρι δεν μπορει να παιξει ένα ημιχρονο στην u21 της Γεωργιας μεταγραφη τυπου Μελιοπουλου κ Μπουργκανη είναι κ ακομη χειροτερα..Τα σαλιγκάρια τρεχουν ποιο γρηγορα απ αυτόν ..Μεταγραφη για αλλους λογους
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk