Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
είχα χρόνια να το διαβάσω, και να δω τις ταινίες φυσικά! κάπου εχω στη βιβλιοθήκη μου και το σιλμαρίλιον. αυτό θα ψάξω μετα
Για τους Εντ το καλό πράμα αργεί να γίνει
Άμα δε διαβάσεις το Σιλμαριλιον δεν έχεις διαβάσει τίποτα από Τολκιν
Άμα δε διαβάσεις το Σιλμαριλιον δεν έχεις διαβάσει τίποτα από Τολκιν
Είχα και τα τρία βιβλία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών αλλά ποτέ δε κατάφερα να διαβάσω πάνω από 200 σελίδες του πρώτου. Πολύ περιγραφικά, κουράζεσαι πολύ. Τα έδωσα τελικά στον μικρό μου ξάδερφο πριν κάμποσα χρόνια.
Χαχαχα θα επιλέξω το μόνιμο! Ίσως τώρα που είμαι 20 και πιο ώριμος από παλιότερα να τα εκτιμήσω παραπάνω. Πάντως οι ταινίες (Μαζί με τα Χόμπιτ) είναι εξαιρετικές(το σώζω;).
και μετά περιμένεις να πάρουμε πρωτάθλημα , ενώ οι συνοπαδοί μας βρίσκουν βαρετό τον άρχοντα!!!!!!!
Δωσε του μια τελευταία ευκαιρία όμως , μέρες που είναι, μήπως το διαβάσει!
το Σιλμαρίλιον το χω διαβάσει βρε, αλλα πριν απο πολλά χρόνια. τα βιβλία που μ αρέσοουν τα διαβαζω πολλές φορές, ίσως και με διαφορά πολλών ετών μεταξύ τους.ΑΥτο που δεν εχω διαβασει είναι το χομπιτ όμως. και εχω δει μια ταινία στην αρχή , κανα μισάωρο.. αλλα θα επανορθώσω!

Δωσε του μια τελευταία ευκαιρία όμως , μέρες που είναι, μήπως το διαβάσει!
το Σιλμαρίλιον το χω διαβάσει βρε, αλλα πριν απο πολλά χρόνια. τα βιβλία που μ αρέσοουν τα διαβαζω πολλές φορές, ίσως και με διαφορά πολλών ετών μεταξύ τους.ΑΥτο που δεν εχω διαβασει είναι το χομπιτ όμως. και εχω δει μια ταινία στην αρχή , κανα μισάωρο.. αλλα θα επανορθώσω!
Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι εύκολα βιβλία. Ειδικά το Σιλαμριλιον πρέπει να γουστάρεις πολύ για να το διαβάσεις.
Το χομπιτ είναι ωραίο όπως και όλα αλλά γράφτηκε για παιδιά και αυτό δε πρέπει να το ξεχνάς. Όπως σωστά είπε κάποιος (δε θυμάμαι ποιος-ποια τώρα) ξεκινάει σαν βιβλίο για παιδιά και καταλήγει βιβλίο για μεγάλους. Αξίζει με τα 10000 όμως
Το χομπιτ είναι ωραίο όπως και όλα αλλά γράφτηκε για παιδιά και αυτό δε πρέπει να το ξεχνάς. Όπως σωστά είπε κάποιος (δε θυμάμαι ποιος-ποια τώρα) ξεκινάει σαν βιβλίο για παιδιά και καταλήγει βιβλίο για μεγάλους. Αξίζει με τα 10000 όμως
Καλησπέρα αδέρφια καταρχας συγγνώμη αν είμαι οφ τοπικ,μετα τις γιορτές ανηφοριζω κατά Σουηδία μερια και συγκεκριμένα Στοκχόλμη θέλω να ρωτήσω λοιπόν αν γνωρίζει κάποιος μήπως υπάρχει κανα στέκι που να μαζεύονται Έλληνες γιατί θα πάω πολύ χύμα στο κύμα και δεν έχω κανέναν εκεί εκτός από ένα φιλαράκι
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- john4serres
bicii82 έγραψε:Καλησπέρα αδέρφια καταρχας συγγνώμη αν είμαι οφ τοπικ,μετα τις γιορτές ανηφοριζω κατά Σουηδία μερια και συγκεκριμένα Στοκχόλμη θέλω να ρωτήσω λοιπόν αν γνωρίζει κάποιος μήπως υπάρχει κανα στέκι που να μαζεύονται Έλληνες γιατί θα πάω πολύ χύμα στο κύμα και δεν έχω κανέναν εκεί εκτός από ένα φιλαράκι
Välkommen
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- Μαυρο Χιονι
- Moderator