Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
spyretto

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από spyretto »

Δεν είπα ότι είμαι απαισιόδοξος συνολικά, απλά ότι οι μεταγραφικές κινήσεις μέχρι τώρα δεν μου δείχνουν ότι έχουμε πάρει την υπόθεση πρόκριση στους ομίλους στα σοβαρά.
Και δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό ότι αυτοί που είναι αισιόδοξοι δεν χρειάζεται να το δικαιολογήσουν; Η ομάδα πέρσι τερμάτισε τέταρτη στην κανονική περίοδο. Αν δεν υπήρχαν τα πλειοφ τώρα θα έπαιζα προκριματικούς γύρους Γιουρόπα. Το ότι τα κατάφερε ο Ιβιτς στα πλειοφ δεν σημαίνει ότι η ομάδα εχει καπαρωμένη την δεύτερη θέση.

Αλλά δεν έφτασα ούτε καν εκεί. Σε πρώτη φάση με ενδιαφέρουν οι προκριματικοί του CL και με βάση τις κινήσεις που έγιναν θεωρώ ότι δεν θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Αν γίνει κάποια άλλη κίνηση μέχρι τώρα και τα δεδομένα αλλάξουν θα αλλάξει και η οπτική που βλέπω τυα πράγματα.
Εγώ δεν έκρινα κανέναν που είναι αισιόδοξος. Απλά ανέπτυξα την απαισιοδοξία μου για τον συγκεκριμένο στόχο και κάποιοι έπεσαν να με φάνε. Υπομονή λοιπόν να δούμε πως θα εμφανιστεί η ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

zarathustra79 έγραψε:Αν θες ένα επιχείρημα επιπλέον, η περσινή ομάδα για μένα δεν ήταν τόσο κακή. Αυτό που την οδήγησε στο να βολοδέρνει κατά τη διάρκεια της χρονιάς ήταν αφενός οι εξωπραγματικά πολλοί μυικοί τραυματισμοί που είχαν ως αποτέλεσμα να μη μπορέσει να φορμαριστεί ποτέ η ομάδα αφού κάθε μήνα είχαμε διαφορετική εντεκάδα και αφετέρου το οτι μέχρι και τη μέρα που έφυγε ο tudor ψανχότανε χωρις ποτέ να έχει σταθερές. Εκτός από τους παίκτες που ήρθαν τώρα και που δε νομίζω οτι είναι απλά λίγο καλύτεροι αλλά αυτό ας το αφήσουμε για αργότερα όταν θα μας το δείξουν στο γήπεδο, εγώ περιμένω ακόμη καλύτερους σε σχέση με την περασμένη χρονιά τους leovac, cimirot, τζαβέλα, γλύκο, αθανασιάδη.
Από την περσινή ομάδα αυτοί που παίζαν 11άδα (εκτός Πέλκα, Κίτσιου κλπ) δεν έκαναν καν προετοιμασία! Βάλτε τα κάτω να δείτε πότε ήρθαν οι παίκτες και με ποιους κάναμε προετοιμασία.

Αρα φέτος κάτι καλό γίνεται και σίγουρα οι τραυματισμοί θα μειωθούν.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Πες οτι κληρωνόμαστε με την Σίτι στα Play off.

Ποιο στόπερ θέλεις να σταματήσει τον Αγούερο,ποιο εξάρι να κλείσει τον Ντε Μπρούινε και ποιον φορ να κάνει πλάκα στον Κομπανί;

Και όλοι αυτοί να θέλουν να θέλουν να έρθουν στον ΠΑΟΚ από Ιούνιο μήνα.

Περιμένω ονόματα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

spyretto έγραψε:Ποιος άλλος θα είχε βάλει οργανική κολλώδη ουσία στο πληκτρολόγιο; Πρόσεξε μην πάθεις καμμιά αγκύλωση goran μου.
Με τα μαυράκια β' διαλογής που πήραμε ομάδα για να χτυπήσει ομίλους δεν έχουμε. Θα το καταλάβετε όλοι σύντομα.
Και να μην περιμένεις άλλες μεταγραφές αν δεν γίνουν γενναίες πωλήσεις. Γκέγκε;
Με άλλα λόγια τι χα Γιάννη τι χες πάντα.

Ο βαζελος παιρνει Ιμπάρμπο κι εμείς τον Γουίλλιαν γιαλαντζί από τον Λεβαδειακό της Τουρκίας...και το λες και μεταγραφικό σχεδιασμό.
Για να δούμε λοιπόν, στο χορτάρι θα φανούν ολα goran μου.
Ειναι τραγικο να ζηλεύουμε τις επιλογές του βαζελου και να μηδενιζουμε τις δικες μας ....περσυ τον υπερηχητικό εσιεν πήρε ο βαζελος

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Οτι παίρνει στόπερ από την Β Γαλλίας δεν το βλέπουμε όμως.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

johnys999 έγραψε:Φέτος όσοι είναι αισιόδοξοι και ονειρεύονται Τσ.Λ. και πρωταθλήματα έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν την αισιοδοξία τους χωρίς να χρειάζεται να τη δικαιολογήσουν. Αντίθετα, όσοι είναι απαισιόδοξοι και δεν βλέπουν αλλαγή επιπέδου παρά μόνο μια μικρή βελτίωση της ομάδας σε σχέση με το περσινό χάλι πρέπει να δικαιολογούν και το τελευταίο και που γράφουν γιατί χαλάνε το κλίμα. Κι ακόμα κι αν δικαιολογούν όσα λένε πάλι υπάρχουν προσωπικές αντεγκλήσεις.
Γλύκος, Μάτος, Λέοβατς, Μαλεζάς, Τζαβέλας, Τζιώλης, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Τζαλμά, Γκάρι, Κλάους. Κατά 90% αυτή είναι η ομάδα που θα προσπαθήσει να περάσει στα πλει οφ του Τσ.Λ. με τα σημερινά δεδομένα. Θα ήθελα από τους αισιόδοξους εκτός απ το να κράζουν τους επιφυλακτικούς να μας πούνε γιατί είναι αισιόδοξοι. Πού βλέπουν τη μεγάλη αναβάθμιση εκτός από το δεξί μπακ. Γιατί με μικρή απλά αναβάθμιση δεν περνάμε ούτε τον πρώτο γύρο μ όποιον και να κληρωθούμε.
Το να ονειρεύεσαι ότι η ομάδα θα παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο από πέρσι και θα προοδεύει, δεν σου αρκεί??
Με τα αποτελέσματα κανείς δεν κάνει συμβόλαιο. Δοκάρι και μέσα θεός, δοκάρι και έξω για κρέμασμα???
Άβαταρ μέλους
spyretto

Αν θελεις να περάσεις στους ομίλους πρέπει να κάνεις την υπερβαση. Κάμπος, Μπισερβαρ, Κρέσπο, Σάκοφ, μπορεί να είναι καλές προσθήκες υπέρβαση πάντως δεν είναι.
Το συμπέρασμα μου λοιπόν ειναι ότι αυτό που προσπαθούν να φτιάξουν βλέπει πέρα από τον άμεσο στόχο και όχι τον ίδιο τον στόχο.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Odi έγραψε:Πες οτι κληρωνόμαστε με την Σίτι στα Play off.

Ποιο στόπερ θέλεις να σταματήσει τον Αγούερο,ποιο εξάρι να κλείσει τον Ντε Μπρούινε και ποιον φορ να κάνει πλάκα στον Κομπανί;

Και όλοι αυτοί να θέλουν να θέλουν να έρθουν στον ΠΑΟΚ από Ιούνιο μήνα.

Περιμένω ονόματα.
Οντι, άν πας πιο πίσω στο τόπικ θα δεις ότι αυτή η συζήτηση έχει ξαναγίνει. Ναί υπαρχει κόσμος που πιστεύει ότι πρέπει να ενισχυθούμε για να χτυπήσουμε τους ομίλους. Συμφωνώ μαζί σου, είναι κυρίως θέμα τύχης και όχι ενίσχυσης, αν έχουμε 10% πιθανότητα τώρα με ενίσχυση πάμε στα 15% και αυτό το 10% έχει να κάνει με τύχη, κλήρωση κλπ.

Παρόλαυτά για το Γιουρόπα (ομίλους) η ενίσχυση *τώρα* μπορεί να κάνει διαφορά. Πχ στόπερ, εξάρι.

Νομίζω η κουβέντα θα επανέλθει ξανά και ξανά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Δεν διαφωνώ,αλλά ας είμαστε ρεαλιστές.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Οχι δεν μου αρκεί το να παίξει η ομάδα καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά ούτε ακόμα και να έχει την δεύτερη θέση στο τσεπάκι.
Δεν μπορώ να περιμένω χρόνια να δω την ομάδα να πετυχαίνει έναν στόχο. Θέλω να δω την ομάδα να ανεβαίνει επίπεδο, θέλω να δω τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή και στο Champions League το συντομότερο δυνατό και όχι στα γεράματα ή ποτέ. Η υπομονή τελείωσε.
pariz
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pariz »

zarathustra79 έγραψε:Αν θες ένα επιχείρημα επιπλέον, η περσινή ομάδα για μένα δεν ήταν τόσο κακή. Αυτό που την οδήγησε στο να βολοδέρνει κατά τη διάρκεια της χρονιάς ήταν αφενός οι εξωπραγματικά πολλοί μυικοί τραυματισμοί που είχαν ως αποτέλεσμα να μη μπορέσει να φορμαριστεί ποτέ η ομάδα αφού κάθε μήνα είχαμε διαφορετική εντεκάδα και αφετέρου το οτι μέχρι και τη μέρα που έφυγε ο tudor ψανχότανε χωρις ποτέ να έχει σταθερές. Εκτός από τους παίκτες που ήρθαν τώρα και που δε νομίζω οτι είναι απλά λίγο καλύτεροι αλλά αυτό ας το αφήσουμε για αργότερα όταν θα μας το δείξουν στο γήπεδο, εγώ περιμένω ακόμη καλύτερους σε σχέση με την περασμένη χρονιά τους leovac, cimirot, τζαβέλα, γλύκο, αθανασιάδη.
+++
Κατά διαστήματα πέρσι παίζαμε πολύ καλά, ειδικά σε σημαντικά παιχνίδια.

Να προσθέσω πως η προετοιμασία άρχισε υπερβολικά νωρίς, το οποίο δεν άφησε περιθώρια ξεκούρασης των παικτών. Προσθέτοντας και την αργή ενσωμάτωση αρκετών παικτών, είναι λογικό να έχεις πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση..
Φέτος είμαι αισιόδοξος μόνο και μόνο που δείχνουν να διορθώνονται τα παραπάνω
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

spyretto έγραψε:Αν θελεις να περάσεις στους ομίλους πρέπει να κάνεις την υπερβαση. Κάμπος, Μπισερβαρ, Κρέσπο, Σάκοφ, μπορεί να είναι καλές προσθήκες υπέρβαση πάντως δεν είναι.
Το συμπέρασμα μου λοιπόν ειναι ότι αυτό που προσπαθούν να φτιάξουν βλέπει πέρα από τον άμεσο στόχο και όχι τον ίδιο τον στόχο.
Μας τα μπερδεύεις μια λες ότι έχουμε μαυράκια β διαλογής μια ότι είναι καλές προσθήκες αλλά ....

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

@mike... προτιμώ να περιμένω να φύγουν. Μέχρι τότε πρακτικά ανήκουν στην ομάδα και όποτε τους χρειαστούμε θα πρέπει να είναι εκεί.
Όπως και με τον Πούγγουρα ή/και τον Μελίσσα... θεωρώ ότι μόλις αποκτηθεί CB ή/και GK -αντίστοιχα- θα μας αφήσουν.
desperando έγραψε:Όποιος κρίνει τις μεταγραφές με βάση τους ομίλους του τσου Λου για μένα είναι απλά ηλίθιος...
Συμφωνώ απόλυτα... ίσως το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε. Και το κακό είναι ότι πολλοί θα κρίνουν την χρονιά με αυτό ως δεδομένο.
Στόχος ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να είναι να μπεις στους ομίλους Ch.L. μέσω των φετινών προκριματικών.
Στόχος πρέπει να είναι η ομάδα να παλέψει για το πρωτάθλημα ώστε να χτυπήσει τους ομίλους του χρόνου... και από εκεί και πέρα ότι κάτσει.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

+ να προκριθούμε από τους ομίλους του γιουρόπα
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Παραθέτω την ενδεκάδα μας στο παιχνίδι με την τότε διαστημική ομάδα του Ajax στην Τούμπα που έληξε 3-3, και κάτω απο κάθε παιχτη τις ομάδες στις οποίθες έπαιξε πριν απο μας
D. Kresic
Eintracht Trier, panionios,
Cirillo
Inter, aek, reggina, lecce, Siena, Levante
Boussaidi
Stade Tunisien, Metalurg D., Arsenal Kyiv, KV Mechelen, RB Salzburg, RB Juniors
schnauzer
ΓΚΣ Κατοβίτσε, Ηρακλής
P. Contreras
Colo Colo, monaco, Racing Club, Celta de Vigo, CA Osasuna, Sporting CP, Braga
Vitolo
CD Tenerife, Racing, Celta de Vigo, aris
Vieirinha
Marco, porto b, porto, leixoes,
P. García
(δεν θα παραθεσω τους συλλογους... ολοι ξερουμε οτι ηταν παιχταρας και οτι ειχε περασει απο μεγαθηρια)
O. Sorlin
Montpellier, AS Valence, Monaco, rennes
V. Ivić
Proleter Zrenjanin, Partizan, Borussia Mönchengladbach, aek, aris
Salpingidis
αλλαγες
Muslimovic
udinese, perugia, Pistoiese, Ascoli, padova, ac rimini, Messina Peloro, parma, atalanta
Fillomeno
Team Apps† (Gls)†
1995–1997 Nueva Chicago 32 (12)
1998 Udinese 0 (0)
1998–1999 Inter Milan 0 (0)
2000–2002 San Lorenzo 21 (4)
2002–2004 Chiapas 68 (13)
2005 Busan IPark 0 (0)
2005–2006 D.C. United 12 (1)
2006–2007 Nueva Chicago 24 (8)
2007–2009 Asteras Tripolis

Περα απο τον φιλομενο δεν θα βαλω συμμετοχες γτ θα μου παρει μιση μερα...
όπως όλοι βλεπετε περα απο 1-2 παιχτες κανενας δεν ειχε το ιδιαιτερο βιογραφικο και ομως εκεινη η ομαδα αφησε εποχη!
Οχι τπτ αλλο αλλα μηδενιζουμε ευκολα την προσπαθεια που γινεται και δεν μας βγαινει ποτε σε καλο!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”