Γιώργος Σαββίδης
- PAOK_Antarctica
Re: Γιώργος Σαββίδης
Ε δεν είναι και το πιο ανήκουστο πράγμα στον επιχειρηματικό κόσμο. Για την ακρίβεια, είναι εξαιρετικά σύνηθες. Δεν είναι κάποια πρωτοτυπία του Ιβάν.
Ταξε πριμ, ναι σε αυτά τα καλομαθημενα, σε αυτούς τους τουρίστες, σε αυτούς του περιπατητες, ταξε έξτρα πριμ! Αν κινήσουν τον γαύρο και του σπάσουν το αήττητο μέσα στην έδρα του ταξε πριμ!
- sourmenetes
- Moderator
Για αυτό στο ένα ματς έβαλες γκολ στο 80 και στο άλλο ήρθε ισόπαλος.giapas έγραψε:Εγώ.navigator11 έγραψε:Ρε ... παιδιά, για "πατήματα¨και άλλες γραφικές ιστορίες ποιός έγραφε; Ότι ο Καλπαζίδης αποκλείεται να μην ήταν "βαλτός" του Ιβάν αλλιώς για ποιό λόγο να εμπλεκόταν σώνει και ντε με το συγκεκριμένο ξενοδοχείο; Τα "ας μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας, προσπάθησε άγαρμπα ο Σαββίδης να πλευρίσει την Ξάνθη"; Τα "επιχειρήματα" περί ... Φασίδη κλπ;
Α ναι, ο ... κανένας.
Να το ξαναγράψω .
Εγώ.
Και συνεχίζω να λέω και να πιστεύω ότι η όλη φάση έγινε για να έρθει η Ξάνθη στη σφαίρα επιρροής μας για πολλά πράγματα. Από αγωνιστικά να χτυπάει το γαύρο όσο μπορεί, μέχρι ψηφοφορίες στην ΕΠΟ και στη λίγκα. Όπως κάνουν(έχουν φιλικά σωματεία) όλες οι ομάδες που κάνουν συστηματικά πρωταθλητισμό στο μπουρδέλο της Ελλάδας τα τελευταία 50 χρόνια.
Πες εσύ ότι ο Καλπαζίδης επένδυσε(με δανεικά του Ιβαν) μόνος του για να βγάλει κέρδος από τις γκαζόζες του σαλε και νιώσε δικαιωμένος για το κας.
Εσύ είσαι ο καλός ΠΑΟΚτσής κι εγώ ο κακός. Το παραδέχομαι.
Χαρούμενος;
Κράτα την απάντηση για να μη ψάχνεστε μετά με τους εορπτοληδες ποιος , που και γιατί.
Με το 1εκ στον Μελιοπουλο και άλλα 400 χιλιάρικα στον άλλον ούτε θυμάμαι. Πως λέγεται δε θα μπορούσες να ασκήσεις επιρροή;;
Με το δανεικό μουλεν;;
Με το Μαλεζα;;
Γιάννη είναι πολύ εύκολο να πάρεις στο άρμα μια ομάδα 3000 κόσμου.
Δε χρειάζεται να δώσεις 10εκ.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλά δεν είναι ανήκουστο να είναι κλέφτης κάποιος,άρα μπορώ να σε λέω κλέφτη χωρίς να στοιχειοθετω αυτά που λεωPAOK_Antarctica έγραψε:Ε δεν είναι και το πιο ανήκουστο πράγμα στον επιχειρηματικό κόσμο. Για την ακρίβεια, είναι εξαιρετικά σύνηθες. Δεν είναι κάποια πρωτοτυπία του Ιβάν.
- navigator11
sourmenetes έγραψε:Για αυτό στο ένα ματς έβαλες γκολ στο 80 και στο άλλο ήρθε ισόπαλος.giapas έγραψε:Εγώ.navigator11 έγραψε:Ρε ... παιδιά, για "πατήματα¨και άλλες γραφικές ιστορίες ποιός έγραφε; Ότι ο Καλπαζίδης αποκλείεται να μην ήταν "βαλτός" του Ιβάν αλλιώς για ποιό λόγο να εμπλεκόταν σώνει και ντε με το συγκεκριμένο ξενοδοχείο; Τα "ας μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας, προσπάθησε άγαρμπα ο Σαββίδης να πλευρίσει την Ξάνθη"; Τα "επιχειρήματα" περί ... Φασίδη κλπ;
Α ναι, ο ... κανένας.
Να το ξαναγράψω .
Εγώ.
Και συνεχίζω να λέω και να πιστεύω ότι η όλη φάση έγινε για να έρθει η Ξάνθη στη σφαίρα επιρροής μας για πολλά πράγματα. Από αγωνιστικά να χτυπάει το γαύρο όσο μπορεί, μέχρι ψηφοφορίες στην ΕΠΟ και στη λίγκα. Όπως κάνουν(έχουν φιλικά σωματεία) όλες οι ομάδες που κάνουν συστηματικά πρωταθλητισμό στο μπουρδέλο της Ελλάδας τα τελευταία 50 χρόνια.
Πες εσύ ότι ο Καλπαζίδης επένδυσε(με δανεικά του Ιβαν) μόνος του για να βγάλει κέρδος από τις γκαζόζες του σαλε και νιώσε δικαιωμένος για το κας.
Χαρούμενος;
Κράτα την απάντηση για να μη ψάχνεστε μετά με τους εορπτοληδες ποιος , που και γιατί.
Με το 1εκ στον Μελιοπουλο και άλλα 400 χιλιάρικα στον άλλον ούτε θυμάμαι. Πως λέγεται δε θα μπορούσες να ασκήσεις επιρροή;;
Με το δανεικό μουλεν;;
Με το Μαλεζα;;
Στο μόνο παιχνίδι, που ... έλαμψε ο Μπίσεσβαρ φέτος. Του πρώτου γύρου. Τυχαίο; Αποκλείεται. Ακόμα μια τρανταχτή "ένδειξη".
Εγω θ ελεγα ταξε προστιμο αν μετα απο τα σημερινα δε σκιστουν ν παρουν διπλο στο τηγανι. Τελευταια τους ευκαιρια ν μετριασουν λιγο τη σεζονGoMaRoS έγραψε:Ταξε πριμ, ναι σε αυτά τα καλομαθημενα, σε αυτούς τους τουρίστες, σε αυτούς του περιπατητες, ταξε έξτρα πριμ! Αν κινήσουν τον γαύρο και του σπάσουν το αήττητο μέσα στην έδρα του ταξε πριμ!
Οι προσβολές του Γαβαλά προς τον Γιώργο σε ότι αφορά τα εσωτερικά του ΠΑΟΚ, τροφή για σκέψη, στους vocal skeptics.
-
Εν τω μεταξύ πρώτον τραβά και γαμησου ρε Γαβαλά. Και δεύτερον είμαι σίγουρος ότι κάποιο από τα παχύδερμα της ΠΑΕ γαύρος έγραψε την ανακοίνωση.
Επίσης για να είμαι και ον τοπικ ο Γιώργος σήμερα έσβησε κάθε κουβέντα που υπήρχε για το αν η οικογένεια είναι έτοιμη να φύγει από τον ΠΑΟΚ.
Επίσης για να είμαι και ον τοπικ ο Γιώργος σήμερα έσβησε κάθε κουβέντα που υπήρχε για το αν η οικογένεια είναι έτοιμη να φύγει από τον ΠΑΟΚ.
- navigator11
jibbie έγραψε:Οι προσβολές του Γαβαλά προς τον Γιώργο σε ότι αφορά τα εσωτερικά του ΠΑΟΚ, τροφή για σκέψη, στους vocal skeptics.

Οι vocal skeptics τι είναι ρε; Τίποτα φυτά; Για ποιούς τους πέρασες; Αφού ... πιστεύουν αυτό που πιστεύουν, δε θα το επικοινωνούν φόρα παρτίδα;
-
Στη δημοκρατία τα πράγματα λέγονται έξω από τα δόντιαnavigator11 έγραψε:Κι εγώ μπορεί να πιστεύω ότι ο πρεζκομπάρ είναι ένα αγνό, άβου(βα)λο ων, που άγεται και φέρεται από τον κερατοσάββα και τον γαβαλά. Δεν έχει να λέει κάτι αυτό. Καθείς μπορεί να πιστεύει ότι θέλει. Και στην τελική, αυτό που επισημαίνει ο βροχοποιός. Έχεις, ο όποιος εσύ, τη συγκεκριμένη πίστη; Δικαίωμά σου. Είναι τραγικό όμως, υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες, να την επικοινωνείς σε δημόσια θέα, στρεφόμενος στην ουσία εναντίον του ΠΑΟΚ. Κράτα την για πάρτη σου.PAOK_Antarctica έγραψε:Κι εγώ το πιστεύω. Παράνομο μια φορά δεν είναι.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μην τους δίνεις ιδέες.. :pnavigator11 έγραψε:sourmenetes έγραψε:Για αυτό στο ένα ματς έβαλες γκολ στο 80 και στο άλλο ήρθε ισόπαλος.giapas έγραψε: Εγώ.
Να το ξαναγράψω .
Εγώ.
Χαρούμενος;
Με το δανεικό μουλεν;;
Με το Μαλεζα;;
Στο μόνο παιχνίδι, που ... έλαμψε ο Μπίσεσβαρ φέτος. Του πρώτου γύρου. Τυχαίο; Αποκλείεται. Ακόμα μια τρανταχτή "ένδειξη".
-
Κατ'αρχην χάρηκα ιδιαίτερα για τη σημερινή απόφασηrainmaker έγραψε:Γιαπα, ωραία όλα αυτά.
Να σε ρωτήσω κάτι όμως :
Πως λέγεται αυτός που την ώρα της πιο μεγάλης μάχης, τη στιγμή πολλαπλών μαχαιρωμάτων από στημένους εχθρούς και -υπερεπιεικώς -ελλιπή δικαιοσύνη, τρέχει δεξιά και αριστερά και διαλαλεί οτι ο στρατηγός μας είναι ανίκανος;
Λέγεται προδότης; ΟΧΙ γιατί μπορεί να έχει και δίκιο.
Λέγεται όμως χρήσιμος. Για τους αντιπάλους.
Αν εσύ θέλεις με την επιχειρηματολογία σου να είσαι χρήσιμος στον γαύρο και τα τσουτσέκια του (ναι, από εδώ μέσα ή από τις δημόσιες κουβέντες σου ή ως πολίτης γενικά), τότε θα δέχεσαι και το μπινελίκι σου.
Μπορεί κάλλιστα να έχεις δίκιο σε όσα λες. Περίμενε όμως να τελειώσει η σύρραξη και πες τα μετά. ΕΙΔΙΚΑ εφόσον όσα λες δεν αποδεικνύουν κάποια παρανομία του ΠΑΟΚ. Γιατί αυτό πασχίζουμε να καταρρίψουμε και να αρνηθούμε.
Αν ο ΠΑΟΚ έχει παρανομήσει, πρώτος εγώ ζητάω να υποβιβαστεί, όπως και πολλοί άλλοι.
Αν όμως δεν έχει παρανομήσει, που βάσει των όσων όλοι καταλαβαίνουμε, μάλλον αυτό συμβαίνει, τότε κρατήστε την περισπούδαστη κριτική σας για μετά τη σφαγή.
Κι οχι να προσφέρετε αφειδώς επιχειρήματα στους σφουγγοκωλάριους του φονιά.
Από κει και πέρα.
Κανείς δεν έγραψε ότι ο Σαββίδης είναι προδότης
Τουλάχιστον όχι ο Γιαπας ή ο gika
Έγραψαν ότι η ρετσινιά θα μείνει. Κι έτσι είναι.
Ασχέτως αν νομικά, έτσι πιστεύω εγώ, είμαι καλυμμένοι.
Κι η αλήθεια μεταξύ αδερφών πρέπει να λέγεται, τέλος!
Το ερώτημα που τίθεται αγαπητέ βροχοποιε είναι πως αντιμετωπίζεις, άνευ του κινδύνου να σου κολλήσει ρετσινιά, τον παιδοβουβαλο. Δυστυχώς πολύ δύσκολα...
Όσο για τα ΠΑΟΚομετρα, παρακαλούνται αυτοί που τα κραδαινουν, να μην τα τοποθετούν στη μασχάλη των
- PAOK_Antarctica
Κλεψιά γιατί; Περισσότερο λογιστικό τρικ είναι. Ξαναλέω ότι ο Ιβάν ο ίδιος να αγόραζε το σαλέ, πάλι νόμιμο θα ήταν. Εδώ ολόκληρος ΠΑΟΚ και δεν είναι στο όνομά του.renegade έγραψε:Καλά δεν είναι ανήκουστο να είναι κλέφτης κάποιος,άρα μπορώ να σε λέω κλέφτη χωρίς να στοιχειοθετω αυτά που λεωPAOK_Antarctica έγραψε:Ε δεν είναι και το πιο ανήκουστο πράγμα στον επιχειρηματικό κόσμο. Για την ακρίβεια, είναι εξαιρετικά σύνηθες. Δεν είναι κάποια πρωτοτυπία του Ιβάν.
- PAOK_Antarctica
Δεν πρέπει να προσβάλλουμε τον Γιώργο επειδή μετά ο γκέι θα λέει πως προσβάλλουμε τον Γιώργο και έτσι θα αρχίσουμε να προσβάλλουμε τον Γιώργο:jibbie έγραψε:Οι προσβολές του Γαβαλά προς τον Γιώργο σε ότι αφορά τα εσωτερικά του ΠΑΟΚ, τροφή για σκέψη, στους vocal skeptics.