Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από aisiodoksos »

obanebane έγραψε:Γιατι δεν τελειωνει τον Σαλπιγγιδη; γιατι δεν τελειωνει τον Τσανδαρη; γιατι διωχνει το μονο αριστερο μπακ που ειχε μεινει διαθεσιμο πλυν ρατς; γιατι εχει κανει χαμαλη τον καλυτερο επιθετικο του πρωταθληματος;
γιατι δεν αλλαζει τιποτα στην τακτικη του;
γιατι ενω ειπε δεν θα ασχοληθουμε εμεις (δηλαδη το ποδοσφαιρικο τμημα) με την διαιτησια κοντεψε να παρει την ομαδα απο τη μυτιληνη και να φυγει λες και του ανηκει ο ΠΑΟΚ;
γιατι καιει συνεχεια ποδοσφαιριστες;
Τι ρολο ακριβως βαραει μεσα στην ομαδα μπορειτε να μου πειτε;
Ειναι ομαδα αυτη;
Σε ολοκληρη τη σεζον επαιξε πανω απο 6-7 καλα παιχνιδια;
Θα τρελαθουμε εντελως δηλαδη,δε παει αλλο με δαυτον.

για το 1ο συμφωνω..για το 2ο οχι να τον τελειωσει απλα να τον βαλει παγκο..για ποζατζιδη καλα εκανε και τον εστειλε..ουτε καμια ταλενταρα ουτε τπτ και αν θες ενα μυστικο τη θεση του θα την παρει ο πιο ελπιδοφορος μπακ του ΠΑΟΚ ο κωνσταντινιδης . Εμενα αυτος ο κλαους μου αρεσει πιο πολυ , ειναι πιο συμμετοχικος και απο περυσι μετατρεπετε σε συγχρονο ευρωπαικο φορ (δουλεια στεφενς κυριως , αλλα ειπαμε αυτος ειναι τουριστας) .. στην μυτιλινη αν εχανες θα εβγαινες να πεις οτι γιατι δεν την πηρε. το αποτελεσμα εννοειται οτι δεν τον δικαιωνει..αλλα σε αυτο το κωλοπρωταθλημα που σε πανε γαμιωντας καθε αγωνιστικη ξεσπασε και πηγε να φυγει..δεν ειναι η πρωτη κακη διαιτησια που ειχε..ανοιξτε τα ματια σας και δειτε..μεχρι και στο σημερινο εχουν γινει οργια..
η ομαδα αυτη στο 2ο ημιχρονο θυμισε ΠΑΟΚ Οκτωβριου με αρκετα ωραια και στρωτη μπαλα (λαθος μεγα που ειχε μακ αλλαγη και μεγα λαθος η αλλαγη του δσ14 με τον κοστα)..ειπαμε ΦΤΑΙΕΙ 1000% σε πολλα πραγματα..αλλα αυτη η ομαδα με αλλον προπονητη θα ηταν 5η και δεν το λεω ως υπερβολη.

δικαιωμα σου να μην πιστευεις στον προπονητη , δικαιωμα σου να μου την λες που σου λεω οτι αμα γινει +1 που θα εισαι..αλλα γνωμη μου ειναι οτι αυτο δεν ειναι στηριξη...
βλ. Λιβερπουλ...περυσι 2η ..φετος ξεκινησε και κοντευε να πεσει..δεν εφαγαν τον προπονητη τον στηριξαν και παει ξανα για τσου-λου..ειναι παρα πολλα τα παραδειγματα..ο Αναστασιαδης ειναι ενας παρα πολυ καλος προπονητης με τις εμμονες του τα κολληματα του και τα καλα του..σημερα εχασε το παιχνιδι με τις αλλαγες που επιχειρησε να κανει..στην φιορεντινα κοντεψε να το παρει..με τον βαζελο το εχασε..με τον γαυρο το πηρε...
μην τα μηδενιζουμε ολα..

αλλα καλυτερα να φυγει να ερθει ενας κανονικος προπονητης σαν τον ΓΧ τοτε θα ειναι καλυτερα..ΣΤΗΡΙΞΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΝΙΩΣΤΕ ΛΙΓΟ. ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΓΑΥΡΟ Ε? ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΕΛΦΙ Ε? ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΞΕΝΕΡΩΣΑΜΕ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15000 ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΓΑΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΤΟ .."ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ" .. ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΟΛΟΙ ΠΡΩΤΟΙ..ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΟΛΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ #$#$ΤΑΝΑ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ..ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ..ΕΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ..ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΝΙΩΣΤΕ @ΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ..ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ..ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ..
Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ..ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑΖΕΙ 2 ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΕΡΙΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΣΑΚΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΚΑΤΣΙΚΑΣ , ΟΥΤΕ Ο ΣΑΛΠΙ , ΟΥΤΕ Ο ΦΑΝΗΣ , ΟΥΤΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ..ΑΠΛΑ ΦΩΝΗ ΦΩΝΗ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΠΥΡΕΤΟ ΑΝ ΧΑΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ..ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΠΟΡΩΝΕΙ..ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΟΚ..ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ..ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ..ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΡΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΙΔΕΑ..ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΨΙΛΩΣΑΜΕ ΞΑΦΝΙΚΑ..ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ...ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΑΔΑ . ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΟΜΩΣ..ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΣΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ..ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑ...
την κανω απο εδω γιατι μετα απο καθε ηττα ειναι το ιδιο σκηνικο..σου γυρνανε τα αντερα εδω μεσα με τις "αποψεις"./
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ο ΠΑΟΚ δεν αντεχει αλλη αλλαγη προπονητη στη μεση της σεζον
εξαλλου οποιον και να φερουμε τωρα τα πραγματα δεν προκειται να διορθωθουν.
οι ομαδες φτιαχνονται το καλοκαιρι κατι που τα τελευταια τρια χρονια για καποιον αδιευκρινιστο λογο το εχουμε ξεχασει.

ταμειο λοιπον στο τελος της σεζον χωρις να δωθει κανενα αλλοθι οτι δεν τον αφησαν να ολοκληρωσει το εργο του
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

@aisiodoksos Βαζουμε τα χερια μας και βγαζουμε τα ματια μας φιλε,ο ρωσος δινει λεφτα και αυτος του λεει ειναι δυσκολος ο γεναρης για μεταγραφες εχω σαλπι.
Ο χειροτερος γαυρος που εμφανιστηκε θα μας παρει το πρωταθλημα και θα γελαει και μαζι μας που τολμησαμε να σκεφτουμε οτι μπορουμε να τα βαλουμε μαζι τους.
Που ειναι η διοικηση να βρει τροπο να μη μας πηδανε τα κορακια;ο Αλαφουζος δινει οδηγιες στον Σαββιδη.
Εμενα θα μου πεις για στηριξη; για διαβασε λιγο τι εχω γραψει εδω μεσα.
Σημερα δεν αντεξα ξεσπασα,σου αρκει μια ζωη να εισαι απο κατω και να λες εκανα 5 νικες που με γεμισαν μεσα στη χρονια;
Μπορει μια ομαδα να χτιστει με ανθρωπο στο παγκο που ειναι γεματος κοληματα και εμμονες;
Τι ακριβως παιζουμε μπορεις να μου πεις;
Εχει αγωνιστικη ταυτοτητα η ομαδα τι ακριβως προσπαθει να παιξει αυτος ο ανθρωπος;
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Εγω παντως οσο κ αν εκανα κωλοτουμπα μετα με το ματς με το γαβρο γιατι οντως ηταν πανδαισια τακτικης αλλο τοσο δικαιωνομαι οτι αυτος ο προπονητης δεν εχει ιδεα να διαχειριστει τη πιεση. Κ δυστηχως ειναι μονο για πλατανια κ γιαννενα ομαδες χωρις αγχος Μ αρεσει κπου αφησαμε κ ευρωπη κ κυπελλο για το πρωταθλημα..
ΤΑΜΕΙΟ ΤΟ ΜΑΙΟ ΟΜΩΣ Κ ΜΕΤΑ ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΑΞΗ Κ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΕ Κ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ.
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

ARMY: 8.21 Μηνύματα που επιτίθενται σε μέλος ή μέλη του forum χρησιμοποιώντας λέξεις η εκφράσεις που αν και δεν είναι υβριστικές ή προσβλητικές για τους χρήστες στους οποίους απευθύνονται παρόλα αυτά δημιουργούνε προσωπικές αντιπαραθέσεις που διαταράσσουνε την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων και προκαλούνε τα παράπονα των άλλων χρηστών (π.χ. ανταλλαγή υποτιμητικών σχολίων μεταξύ χρηστών).
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

ARMY: 8.21 Μηνύματα που επιτίθενται σε μέλος ή μέλη του forum χρησιμοποιώντας λέξεις η εκφράσεις που αν και δεν είναι υβριστικές ή προσβλητικές για τους χρήστες στους οποίους απευθύνονται παρόλα αυτά δημιουργούνε προσωπικές αντιπαραθέσεις που διαταράσσουνε την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων και προκαλούνε τα παράπονα των άλλων χρηστών (π.χ. ανταλλαγή υποτιμητικών σχολίων μεταξύ χρηστών).

υγ οσο για τις μεταγραφες που οιπερισσοτεροι ξεσκιζουμε τον βρυζα αν καθησουμε και προσπαθησουμε να αποκοδικοποιησουμε τα λογια του αγγελου θα καταλαβουμε ποιος δεν θελει μεταγραφες στον ΠΑΟΚ και ποιος επιθημει την ομαδα με δεξι εξτρεμ τον κανενα
Άβαταρ μέλους
Pastor_of_Muppets

Δημοσίευση από Pastor_of_Muppets »

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ADMIN-MOD, ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ POST MOY???
ΡΩΤΑΩ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ POST ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ Η ΚΑΤΙ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ ΓΕΝΙΚΑ...............

Ίσως επειδή τέτοια ώρα κοιμόμαστε...

Ντίνος

Μακ: "Δεν είχα πρόβλημα τραυματισμού"

Για το αν είχε πρόβλημα και αυτή ήταν η αιτία που δεν έπαιξε από την αρχή είπε: "Για το ότι δεν έπαιξα από την αρχή δεν το γνωρίζω. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να ρωτήσετε τον προπονητή..."

AA:

Για τον Μακ και ότι δεν αγωνίστηκε από την αρχή: "Ο Μακ είχε έναν τραυματισμό στη διάρκεια της εβδομάδας. Και φοβήθηκα να τον αρχίσω στο ματς επειδή ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς. Αλλά δεν πρέπει να στεκόμαστε σε ονόματα. Εμείς ακόμη και στο 90' μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη..."

Δε μας τα λες καλά Άγγελε................ :redcard:

Τόσο μεγάλη ανάγκη πια να παίξει ο "δεν ξέρω κοντρόλ, τρίπλα, σέντρα, τρέξιμο, πάσα, μόνο μαρκάρω" 14?

Τα μυαλά μας πονάνε.........

Μάγκες το θέμα είναι απλό. Έχουμε ένα επενδυτή που στάζει χρήμα και χαρές δεν παίρνει.
Ο ΑΑ δε θέλει παίχτες και αυτό φάνηκε και από το καλοκαίρι ακόμα. Δεν ζητάει καν!
Θα τα διευθετήσει τα κενά (νομίζει) εκ των έσω!
Έχουμε να φάμε καλά χαστούκια ακόμα δηλαδή........
Νομίζει ότι η Παναγιά κρίνει τους τίτλους (και το πιστεύω αυτό δυστυχώς).
Ο ΖΒ σκιάζεται μην πάρει παλτά και χάσει τη θέση του (αυτός κι αν είναι ανεπαρκής γενικά).

Αποτέλεσμα;
Ρόστερ με 1 εξτρέμ (για το 14 δε χρειάζεται να μιλήσω),
4 δεξιά μπακ (με το 14 μαζί πάμε στα 5),
1 αριστερό μπακ,
μέχρι πριν 1 εβδομάδα 1 σοβαρό κεντρικό αμυντικό,
1 φορ περιοχής μόνο,
1 περιφερειακό (άντε και τον Παπαδόπουλο 2 πες),

Έπρεπε να έχουμε, 3 εξτρέμ, 2 φορ, 3 αμυντικούς,
2 μπακ αριστερά, 2 δεξιά.
Ας μην είναι Devic. Ας είναι κάτι που να καλύπτει το κενό τουλάχιστον.

Επί Μπόλονι ή Σάντος, τέτοιο συνοθύλευμα δεν παίζει να βλέπαμε ποτέ.

Για αυτό το ρόστερ και τις αλχημείες κατηγορώ στα ίσα ΑΑ πρωτίστως και ΖΒ δευτερευόντως.

My 2 cents.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

@obanebane
εσενα αυτο σου εδειξε σημερα στην συνεντευξη του? εγω καταλαβα οτι θελει και παικτες τυπου νομποα αλλα το ΧΕΙΜΩΝΑ θελει παικτες που να ξερουν το ελληνικο πρωταθλημα..που σημαινει εγχωριες μεταγραφες (βλ. ουσερο ) , το παραδεχτηκε , δες την συνεντευξη οντως αυτο λεει!
Για τον χειροτερο γαυρο συμφωνω , αλλα δεν γινεται να μην βλεπεις το εμφανεστατο το οποιο ειναι οτι ο γαυρος απο την μερα που του πηρες διπλο σε ειδε σαν κανονικο ανταγωνιστη του πρωταθληματος και αρχισε να σε πηδαει.
Η διοικηση ειναι ανυπαρκτη και ο Σαββιδης τρομερα αμπαλος και ωρες ωρες απορω πως γινεται να εχει τοσα λεφτα και τοσες εταιρειες και δεν μπορει να διοικησει μια ποδοσφαιρικη ομαδα..τοσο φιλοτιμος ειναι και τον πιανουν κοτσο? δεν ξερω.
Για το μακρυναρι που εγραψα δεν το εγραψα για εσενα απο εσενα πηρα την αφορμη γιατι λογικο ειναι ξεσπασες και κατανοητο..παρολαυτα αυτα που γραφεις για τον ΑΑ για μενα ειναι μη αποδεκτα καθως οτι και να ειναι αυτος ο προπονητης φετος μου εδωσε το δικαιωμα να ονειρευομαι το κατι παραπανω χωρις καμια ομαδαρα ε? δηλαδη δες τα σχολια στην προετοιμασια και θα καταλαβεις. Οχι για μενα εχει την στηριξη μεχρι το Μαιο..μετα ας παει στην ευχη της Παναγιας αν δεν ειναι αυτος που θα χτιστει ενα πλανο πανω του. Αλλα να το ξερουν ολοι τι ειναι αυτο το πλανο , τι θα περιεχει και ποσο καιρο θα παρει..για να ξερει τι να περιμενει ο κοσμος..φετος μονο ο Αγγελος και κανα δυο πιστευαν για πρωταθλημα και ακομα πιστευουν/με . Καλως η κακως αυτη ειναι η αληθεια.
Δεν θελω να ειμαι μια ζωη κατω αλλα η γ@μημενη διοικηση που δεν ξερει τι ρολο βαραει και τρωει καθε προπονητη που ερχετε..γιατι περι φαγωματος προκειτε οχι εγω δεν θα γινω συνενοχος..θελω αναστασιαδη εστω μεχρι το καλοκαιρι (για μενα και την επομενη χρονια πρεπει να μεινει..προπονητης =2 χρονια ) .
Οσο για το τι ομαδα μπορει να χτιστει. Οτι ομαδα ειδες και σημερα ανα διαστηματα..δηλαδη απο το 45 μεχρι το 70 (που τα γ@μησε με τις αλλαγες του) δεν ειδες κατι? δεν ειδες 1-2 ? δεν ειδες συνδυασμους? δεν ειδες πιεση? δεν ειδες εναν παναιτωλικο ολο πισω και παρολαυτα τον ΠΑΟΚ να φτιαχνει την μια φαση μετα την αλλη? μπορει να μην ειχε τελικη αλλα εκει που εφτανε η μπαλα αν ειχε τελικη θα ηταν 4-1 και οχι 1-2.
Δηλαδη μερικα πραγματα ειναι να σε πανε κιολας..στην τελικη πασα τα χαλασαν ολοι..αλλα η ομαδα παρουσιαζει και πολυ ομορφο ποδοσφαιρο..στο 2ο ημιχρονο εμενα μου θυμισε τον ωραιο ελκυστικο ΠΑΟΚ της αρχης..και νομιζω το εχω ξαναπει και θα το ξαναπω γιατι η εμπειρια μου αυτο μου λεει..

Ο ΚΑΛΟΣ ΠΑΟΚ ΞΑΝΑΕΡΧΕΤΑΙ ..αρκει οι παικτες να μην νομιζουν οτι τελειωσε ο προπονητης τους (και μαζι με αυτον και η χρονια τους) γιατι ακομα και να μην το σηκωσεις (το πιο λογικο οσο και να μας πειραζει , γιατι παλι οπως εχω ξαναπει σε νοοτροπια ειμαστε πολυ πισω σαν οργανισμος απο το πρωταθλημα ) υπαρχουν τα πλευ-ωχ που πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να βγουμε 2οι και τσου-λου.
σορρυ που κουραζω με τα σεντονια αλλα ειναι τοσα πολλα που θες να πεις και μετα καταλαβαινεις οτι θα πρηξεις μπαλλες αρα σορρυ ξανα! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

desperando έγραψε:
υγ οσο για τις μεταγραφες που οιπερισσοτεροι ξεσκιζουμε τον βρυζα αν καθησουμε και προσπαθησουμε να αποκοδικοποιησουμε τα λογια του αγγελου θα καταλαβουμε ποιος δεν θελει μεταγραφες στον ΠΑΟΚ και ποιος επιθημει την ομαδα με δεξι εξτρεμ τον κανενα
@despe
νομιζω κανεις λαθος , απαντησα και στον obanebane τουλαχιστον πως το ερμηνευσα εγω..τουλαχιστον αν του εφερνες ποιον ηθελε? τον ουσερο? τον τετε (καλα τον λεω? ) και δεν ξερω εγω ποιον αλλο ηθελε απο Ελλαδα τοτε δεν θα μπορουσε να πει και τιποτα..αλλα ηθελε παικτες απο Ελλαδα νωρις για να προλαβει να τους εχει ετοιμοπολεμους για τον Αστερα ακομα..και σε αυτο κατι ξερω ακουσε με.
Ο Βρυζας κανει τετοιες μεταγραφες γιατι το καλοκαιρι κατα πασα πιθανοτητα δεν θα υπαρχει αγγελος. Ο σχεδιασμος γινεται χωρις αυτον και αν το σκεφτεις ειναι τραγικο
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Κατα βασει δεν διαφωνουμε σε πολλα,συμφωνω απολυτα για τη στηριξη στον εκαστοτε προπονητη αλλα φιλε ο Αγγελος δεν κανει αυτη ειναι η αποψη μου και δεν αλλαζει.
Να γραψω και κατι ετσι για να ελαφρυνω την ατμοσφαιρα,ειναι τοσο προβλεψιμος απο εμενα που ειμαι πρωτος στον ξερολα της κερκιδας του τζελα. :mrgreen:
jero

Δημοσίευση από jero »

Φίλε μου αισιόδοξε,το καλό,ομολογουμένως,2ο ημίχρονο οφείλεται στην είσοδο του Μακ.Το ότι τον είχε έξω στο 1ο ημίχρονο για να παίζει ο Σαλπιγγίδης ενώ φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν έχει τίποτα κυριολεκτικά να προσφέρει πλέον,δε σε προβληματίζει; Και άσε τον σημερινό αγώνα,σε τόσους αγώνες γιατί δεν βάζει μέσα και τον Πόζογλου; κάτι δεκάλεπτα που έπαιξε,έδειξε πράγματα το παιδί.Για Τζανδάρη και Κατσικά τώρα,είναι δυνατόν 2 παίκτες που σε φτύνουν για 50 χιλιάρικα,μετά από 3 άκυρα που σε ρίχνουν,να συνεχίζεις να τους έχεις βασικούς;Νισάφι πια...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

τι λες ρε φιλε θα εχω την ευκαιρια να φερω τον νομποα και θα φερω τον τετε ή τον ουσερο επειδη τυχαινει και παιζουν σε αυτο το πρωταθλημα?
δηλαδη αν ειχα την ευκαιρια να φερω τον ινιεστα δεν θα τον εφερνα και θα εφερνα τον καλτσα επειδη ξερει το πρωταθλημα μας?
αστεια πραγματα τα οποια αποδεικνυουν αυτα που χρονια ειναι γνωστα αλλα πολλοι δεν τολμουν να τα παραδεχτουν... ο αγγελος θελει να δουλευει με ενα συγκεκριμενο γρουπ παικτων τυπου τζανδαρη,κοροβεση κτλ και δεν μπορει να εκτιμησει την προσφορα των χαρησματικων παικτων.
το γκολ της ισοφαρισης ας πουμε ειναι λογο της ποιοτητας του νομποα να μπορει να δει και να πασαρει με την μια σε μια δυσκολη μπαλα στον μακ.

υγ αν δεν τον λεγαν αγγελο το τι ΄΄μιζαδωρος ΄΄ θα ακουγοταν ουτε μπορειται να το φανταστειτε.

υγ2 ο αγγελος πρεπει να καταλαβει οτι το ποδσφαιρο αλλαξε και να μαθει να δουλευει με τεχνικο διευθυντη.

υγ3 καποιες απο τις καλυτερες μεταγραφες στην ομαδα ηρθαν την περιοδο του ιανουαριου. λινο,σορλεν,ζβονιμιρ,νατχο... και οχι μονο οι ΄΄ελληνες΄΄ μαραγκος, φρατζεσκος που επιδεκτικα θυμηθηκε ο προπονητης μας
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

:opaokara: @obanebane
Η αληθεια ειναι οτι δεν το παει καλα το καραβι και ελπιζω οτι δεν ειναι αυτο που διαβασα απο καποιον αλλο αδερφο εδω μεσα..οτι δεν μπορει την πιεση του πρωταθλητισμου. Μετα το ματς με τον γαυρο βλεπαμε αλλη ομαδα αυτη ειναι η αληθεια. Γνωρισες ταπεινωτικο αποκλεισμο στο κυπελλο (αυτη ειναι η αληθεια) και αλλον εναν στην ευρωπη.
Ε δεν περιμενες οτι θα εβλεπες τετοιον ΠΑΟΚ αυτη την εποχη. Στην αρχη λεγαμε η κουραση , τωρα δεν εχει δικαιολογια.
Τωρα ειναι οι εμμονες που εχει γιατι για τον σαλπι περι εμμονης προκειται..δεν υπαρχει ποδοσφαιριστης ονοματι σαλπιγγιδης το ετος 2015 τουλαχιστον οχι ως βασικος και αναντικαταστατος..
Μας λειπει παντως πολυ ο τζιολης , με μια 3αδα τζιολης-κατσε-νομποα (τωρα ειναι και ο μαντου ανεβασμενος βεβαια) θα ειχαμε καλυτερα αποτελεσματα γιατι ο αλεξ ειναι πολυ κινητικος και κανει κινηση συνεχεια.
Η αλλη εμμονη ειναι ο ελληνας γκατουζο γιατι ειναι δεν ειναι καλος παιζει ασταματητα . Οχι ο φανης δεν γινεται να παιζει στο ξεπεταγμα του βασικος σχεδον σε ολα του τα παιχνιδια.
Ο Μακ αλλαγη..νομιζω οτι οντως υπηρχε θεμα τραυματισμου και επειδη την αλλη φορα που ακουσε τον παιχτη του του εφυγε για 2 μηνες και δεν εχουμε αυτη την πολυτελεια καλα εκανε απο την μια γιατι ηθελε να τον προφυλαξει αλλα απο οτι φανηκε ο παικτης πετουσε φωτιες αρα πραγματικα δεν ξερω τι να πω σε αυτο το πραγμα.
Παντως αν θες να λεγεσαι ομαδα πρωταθλητισμου δεν παιρνεις κοστα . Παιρνεις νομποα και 2 εξτρεμ..εναν που να ειναι σαν το μακ αριστερα , τον ιδιο τον μακ δεξια και αλλαγες την μεταγραφη εξτρεμ και τον ποζογλου.
Ο σαλπι καλυτερα θα ηταν να επαιζε σε 4-4-2 σαν 2ος επιθετικος (αλλαγη του φακ εννοειται)..εκει πιστευω οτι θα εδινε πολυ περισσοτερα.

με βλεπω αν τελικα παιξουμε με τον οφη και κατεβασει ιδια ενδεκαδα να αλλαζουμε θεση και να κραζω εγω ! :mrgreen: η να αφησει κανα μακ εξω με γαυρο , η να εκτισει ο ρατς με γαυρο (δεν με νοιαζει τι ειπε , ο ρατς ΠΡΕΠΕΙ να ειναι με τις γκεισες στον ΝΑΟ)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aisiodoksos την Κυρ 01 Φεβ 2015, 03:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

@despe

οχι ρε φιλε μου δεν καταλαβες τι σου λεω! Δεν ειπα οτι δεν ηθελε παικτες τυπου νομποα . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ. ουτε ο Αγγελος αποτελει την εξαιρεση σε αυτο . Απλα περα απο αυτους που θεωρει οτι μπορει να κανουν παραπανω χρονο να προσαρμοστουν στην ελληνικη μπανανια μας , θελει και παικτες που να ξερουν το πρωταθλημα και μπορουν να προσφερουν αμεσα.
Ο Νομποα θα προσφερει οπως φαινεται αμεσα..αν και περασαν 3 εβδομαδες απο την μερα που ηρθε.
Για τον Ρ.Κοστα δεν ειμαι καθολου σιγουρος. Το ιδιο ειπε και ο Αγγελος..οτι ειναι πολυ καλοι παικτες και οτι θελουν χρονο αλλα δεν ξερουν πολλα ακομα...ο Νομποα ακομα δεν ειδε διαιτησιες οπως ειδαν οι υπολοιποι..κατσε γιατι στην Τουμπα παιζει να παθουν πολιτισμικο σοκ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”