ο ολυμπιακος αν χασει και τον δεκεμβρη τα δικαστηρια θα πρεπει να καταβαλει 40 μυρια στην πρωην τραπεζα κρητης δηλαδη στη eurobank δηλαδη στον λατση. Και δεν ειναι καιρος που καποιος τραπεζιτης μετα απο τοσα χρονια θα χαρισει τοσα χρηματα. Να δω τοτε και τους λεφταδες του ολυμπιακου ποσο απλες θα ειναιbane1980 έγραψε:για πες περισσότερα φίλε μου, γιατί ακούγεται ενδιαφέρον
Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
ναι γιατι ομως εχω χασει καποιο επεισοδιο?
τι διαφορα εχουν?
τι διαφορα εχουν?
- fireblade4
city_boy έγραψε:ναι γιατι ομως εχω χασει καποιο επεισοδιο?
τι διαφορα εχουν?
Χρεωμένος με 40 εκατ. ευρώ ο Ολυμπιακός για αμαρτήματα της εποχής του Κοσκωτά
ΧΡΟΝΙΖΟΥΝ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΡΗΤΗΣ
Του ΜΠ. ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ hpolychr@enet. gr
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει ακόμη χρέη προς την υπό εκκαθάριση Τράπεζα Κρήτης που μπορεί να φτάσουν τα 40 εκατ. ευρώ. stop.
Ο Γ. Κοσκωτάς είχε δαπανήσει 10 εκατ. δολ. το 1988 για τη μετεγγραφή του Λάγιος Ντέταρι.
Το ελληνικό Δημόσιο -που είναι «πτωχό», αλλά δεν το λέει- εγγυάται για 7,6 εκατ. ευρώ από αυτά. stop. Ο Κοσκωτάς μπήκε και βγήκε από τη φυλακή, αλλά ο ελληνικός λαός ακόμη χρωστάει για τη μετεγγραφή του... Ντέταρι. stop. Με τις υγείες μας. stop.
Τηλεγραφικά, αυτή είναι η είδηση. Ιδού πώς έχει η ιστορία. Με απόφαση του Γιάννη Παλαιοκρασσά τον Δεκέμβριο του 1990, όταν ο ίδιος ήταν υπουργός Οικονομικών, το Δημόσιο παρείχε εγγυήσεις μέχρι του ποσού των 2,6 δισ. δρχ. (7,6 εκατ. ευρώ) για τα χρέη της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς την Τράπεζα Κρήτης. Τα χρέη, όπως οι περισσότεροι γνωρίζουν, δημιουργήθηκαν επειδή ο Γιώργος Κοσκωτάς είχε πάρει λεφτά από τα ταμεία της τράπεζας και τα χρησιμοποιούσε -μεταξύ άλλων- και για την ενίσχυση του ρόστερ της πειραιώτικης ομάδας, στην οποία ο ίδιος ήταν πρόεδρος στα τέλη της δεκαετίας του '80.
Είχε δε πραγματοποιήσει και την πιο «ακριβή» μετεγγραφή στα μέχρι τότε ποδοσφαιρικά χρονικά, αυτή του Λάγιος Ντέταρι με το αστρονομικό για την εποχή ποσό των 10 εκατ. δολαρίων.
Εχουν εξοφληθεί
Εδώ να επισημάνουμε ότι τα χρέη που δημιούργησε η ΠΑΕ προς την εφορία ήταν άλλα: με διακανονισμό αποφασίστηκε η πληρωμή 700 εκατ. δρχ. σε 120 δόσεις, οι οποίες ήδη έχουν εξοφληθεί.
Το καλοκαίρι του 1995 οι υπουργοί Οικονομίας Γ. Παπαντωνίου, Οικονομικών Αλ. Παπαδόπουλος, Βιομηχανίας Κ. Σημίτης και Δικαιοσύνης Αν. Πεπονής βάζουν την υπογραφή τους στο νόμο 2330/95 που ψήφισε η Βουλή με τίτλο «Ρυθμίσεις για την εξυγίανση της Τράπεζας Κρήτης Α.Ε.».
Ο νόμος αυτός τέθηκε σε ισχύ από τις αρχές του 1996 και στην πράξη έφερε το διαχωρισμό του «υγιούς» κομματιού της τράπεζας από τις «αμαρτίες» του παρελθόντος, προκειμένου να μπορέσει να πουληθεί στη συνέχεια. Ετσι, το ενεργητικό της τράπεζας πέρασε στη Νέα Τράπεζα Κρήτης την οποία εξαγόρασε δύο χρόνια αργότερα έναντι 93 δισ. δρχ. ο όμιλος Λάτση.
Ετσι, η υπό εκκαθάριση εταιρεία Τράπεζα Κρήτης έμεινε να κυνηγά με αγωγή τις διάφορες οφειλές, ανάμεσα στις οποίες και αυτές του Ολυμπιακού.
Αυτή τη στιγμή έναντι της ΠΑΕ εκκρεμούν δύο υποθέσεις ανάμεσα στην τράπεζα και την ΠΑΕ, όπως προκύπτει και από το ενημερωτικό δελτίο που συνέταξε και κατέθεσε στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς το περασμένο καλοκαίρι η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με αφορμή την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου λόγω της μεταβίβασής της από τον Σωκράτη Κόκκαλη στον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Για τη μία υπόθεση εκδόθηκε η 1446/2010 απόφαση, η οποία επιδικάζει στην υπό εκκαθάριση εταιρεία το ποσό των 4,04 εκατ. ευρώ εντόκως από την 2/1/1990. Μόνο που το «εντόκως» στην προκειμένη περίπτωση οδηγεί σε τετραπλασιασμό της αρχικής οφειλής: από το 1990 έως το 1995 το δικαιοπρακτικό επιτόκιο της Τράπεζας της Ελλάδος (αυτό με το οποίο υπολογίζονται οι τόκοι σε ιδιωτικές διαφορές) κυμαινόταν από 19% έως 42%, με αποτέλεσμα οι τόκοι να πολλαπλασιάζονται. Στις 19 Μαΐου 2011, δηλαδή σχεδόν σε ένα μήνα από σήμερα, η υπόθεση θα εκδικαστεί στο εφετείο.
Πολλαπλάσιοι οι τόκοι
Αν επικυρωθεί εκεί η πρωτόδικη απόφαση, τότε ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να καταβάλει τα 4,04 εκατ. ευρώ συν 15,5 εκατ. ευρώ σε τόκους! Συνολικά δηλαδή σχεδόν 19 εκατ. ευρώ, συν όποιους άλλους τόκους προκύψουν...
Υπάρχει, όμως, και άλλη μία υπόθεση σε... δολάρια και γερμανικά μάρκα. Από τα ταμεία της Τράπεζας Κρήτης, άλλωστε, δεν είχαν κάνει φτερά μόνο δραχμές αλλά και συνάλλαγμα. Ετσι, η υπό εκκαθάριση τράπεζα διεκδικεί 3 εκατ. δολάρια, 3,2 εκατ. μάρκα, 150 χιλ. φιορίνια και 2.200 ελβετικά φράγκα, όλα εντόκως. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ισοτιμίες των νομισμάτων θα υπολογιστούν με τιμές της περιόδου '87-'88. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το 1988 ένα γερμανικό μάρκο αντιστοιχούσε σε 80 δραχμές και ένα δολάριο ΗΠΑ σε 140 δραχμές. Τα διεκδικούμενα ποσά, δηλαδή, αναλογούν σε κάτι λιγότερο από 1 δισ. δρχ. της εποχής εκείνης, δηλαδή σε 3 εκατ. ευρώ. Εντόκως και αυτά, με βάση το δικαιοπρακτικό επιτόκιο της Τράπεζας της Ελλάδος.
Να σημειώσουμε πώς το ελληνικό Δημόσιο παρέστη σε αυτή τη δεύτερη υπόθεση (αν και η εγγύησή του καλύπτει και τις δύο) και ότι το εφετείο έχει οριστεί για τις 16 Φεβρουαρίου... 2012!
Η... εκκρεμότητα των δύο υποθέσεων δείχνει τον τρόπο και τους ρυθμούς με τους οποίους λειτουργεί το ελληνικό κράτος. Και βέβαια, όταν από το 1990 μέχρι σήμερα έχουν μεσολαβήσει σωρεία άλλων σκανδάλων όπως αυτά της Siemens, του Βατοπεδίου, των ομολόγων και εσχάτως των γερμανικών υποβρυχίων, το πρώτο που βάζει ο κοινός νους ως ερώτημα είναι το εξής: εάν ακόμη χρωστάμε για τα «σπασμένα» του σκανδάλου Κοσκωτά, πότε θα «καθαρίσουμε» από τα χρέη που άφησαν πίσω τα μεταγενέστερα σκάνδαλα;
Οταν τελεσιδικήσει
Τέλος, οι ποδοσφαιρόφιλοι και ειδικότερα οι πολυάριθμοι φίλοι του Ολυμπιακού πρέπει να έχουν υπόψη την πιθανότητα να τελεσιδικήσουν οι υποθέσεις εις βάρος της ομάδας τους. Σε μία τέτοια περίπτωση, οι μέτοχοι και το Δημόσιο θα κληθούν να πληρώσουν και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν οι πρώτοι -στους οποίους θα πέσει και το μεγαλύτερο βάρος- θα είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν ντούκου ή αν θα ζητήσουν ρύθμιση...
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο ενημερωτικό δελτίο για την αύξηση κεφαλαίου εκτιμά ότι η υπόθεση θα τελεσιδικήσει σε τέσσερα χρόνια και αναφέρει ότι το ποσό «καλύπτεται εξ' ολοκλήρου από τη σχετική εγγύηση του ελληνικού δημοσίου». Το αρχικό, πράγματι, καλύπτεται. Αλλά φαίνεται ότι δεν υπολόγισαν τους... τόκους!
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=268013
Ο Βιεϊρίνια... νίκησε τον Οτο
Με τους "Λύκους" αγωνίστηκε στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, συμβάλλοντας κι αυτός ώστε η ομάδα του να πετύχει την 4η συνεχόμενη νίκη της και να ανέβει στην 5η θέση της βαθμολογίας, όπου συγκατοικεί με Στουγκάρδη, Μπάγερ Λεβερκούζν και Βέρντερ!
Στον αντίποδα, η Χέρτα επέστρεψε στις εφιαλτικές εμφανίσει, μένοντας εντός της επικίνδυνης ζώνης.
Διαβάστε περισσότερα:
Με τους "Λύκους" αγωνίστηκε στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, συμβάλλοντας κι αυτός ώστε η ομάδα του να πετύχει την 4η συνεχόμενη νίκη της και να ανέβει στην 5η θέση της βαθμολογίας, όπου συγκατοικεί με Στουγκάρδη, Μπάγερ Λεβερκούζν και Βέρντερ!
Στον αντίποδα, η Χέρτα επέστρεψε στις εφιαλτικές εμφανίσει, μένοντας εντός της επικίνδυνης ζώνης.
Διαβάστε περισσότερα:
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.sport.gr/Article/%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%A0%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF/%CE%94%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE/%CE%9F-%CE%92%CE%B9%CE%B5%CF%8A%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B9%CE%B1...-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%9F%CF%84%CE%BF/28-124780.html#ixzz1qijDOzxh
- Sladjan Spasić
DC πρώτα από όλα,δεν ειρωνεύτηκα τις διοικήσεις του Π.Α.Ο.Κ. σε κανένα σημείο της τοποθέτησής μου.Αν μπορείς να μου παραθέσεις κάποιο,καλώς.DC έγραψε:Θα μπω στον κόπο να σας απαντήσω και τους δύο (και τον άμεσα θιγόμενο και τον αβανταδόρο, νταϊμένσιον που λένε) αν και δεν νομίζω ότι θα καταλάβετε και πολλά.
Σπάσιτς, είναι ωραία να ειρωνεύεσαι την διοίκηση και να την λιδορείς σε ένα παντελώς άσχετο θέμα, το οποίο επέλεξες για αφορμή να βγάλεις το κόμπλεξ σου, αλλά μόλις παίρνεις μια απάντηση που σε εκθέτει, αμέσως την βαφτίζεις "ειρωνική" μπας και σκάσει μύτη κανένας "κακός μοντ" και με ξαναβάλει χέρι. Δε ξέρω ρε φίλε .... ίσως φταίει αυτή η πουτ@να η αλλεργεία μου στις κόμπλες ....
Το να σε ρωτήσω τι ακριβώς κατά την γνώμη σου έπρεπε να κάνει ο Βρύζας, ο Ζαγοράκης ή ο Κατσαρής για να μάθεις εσύ για ποιο λόγο το υπουργείο οικονομικών φαίνεται να κάνει χάρες στην ΑΕΚ ή γιατί η ΑΕΚ εξασφάλισε άδεια κατασκευής γηπέδου (μουαχαχαχα, έκανε γήπεδο η αεκ και δεν το είδα; ) ή αν επιτρέπεται ή όχι να κατασκευαστεί καινούργια Τούμπα στην θέση του σημερινού γηπέδου ..... με το συμπάθειο ρε φίλε αλλά θα ήταν (επιεικώς) μxxxxxxα μου. Με έχω για πιο σοβαρό.![]()
ΟΚ, σεβαστό το κόμπλεξ σου και οι νταλκάδες σου αλλά όταν παπαγαλίζεις σε ένα φόρουμ τις θέσεις του βασιλόπουλου και του πετρωτού, περίμενε και τον αντίλογο και τις αντιδράσεις αυτών που τα διαβάζουν.
Κατάλαβες τώρα τι ακριβώς έκανες; Ελπίζω να κατάλαβες γιατί πιο λιανό δύσκολα θα το κάνω.
emprosκλπ, επειδή είμαι και λίγο αργός ρε φίλε για βοήθα λίγο: ο Τσορμπατζόγλου είναι αρδ ή καλό παιδί;
Για να ξέρω δηλαδής γιατί εσύ συνήθως όταν αναφέρεσαι σε δημοσιογράφους τους λες αρδ αλλά σήμερα επιχειρηματολογείς με με τα κόλυβα του Τσορμπατζόγλου. Εκτός αν εξαρτάται από τις ημέρες. Τα Σάββατα πχ τον πιστεύουμε και τις Κυριακές όχι.
Με το φτωχό μου το μυαλό αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι για να πάρει iso από εσένα κάποιος δημοσιογράφος, θα πρέπει να γράψει ότι ο Ζαγοράκης κάνει πιάτσα στα δικαστήρια ενώ αν γράψει ότι ο Ζαγοράκης ανέλαβε μια ομάδα που πήγαινε για την 4η κατηγορία και την έβγαλε 2 φορές στους 32, τότε είναι αρδ.
Δε ξέρω ρε φίλε .... μπορεί και να σε παρεξήγησα ....
Από ποια άποψη θεωρείς ότι με εκθέτει η ''απάντησή'' σου.Δεν σε είδα να αντικρούεις κάποια θέση μου,λέγοντας π.χ. ότι το τάδε που ισχυρίζεσαι,δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Παντελώς άσχετο θέμα το θεωρείς εσύ και δικαίωμά σου.Εγώ το βρίσκω σχετικότατο.
Σχετικά με το βάπτισμα του σχολίου σου ως ειρωνικό,εγώ με τις όποιες γνώσεις μου πάνω στη χρήση της γλώσσας,αυτό αντιλήφθηκα.Αν έκανα λάθος,σου ζητάω συγγνώμη.Πάντως,ακόμα και όταν το ξαναδιάβασα μετά από ώρες,την ίδια ειρωνική διάθεση μου έβγαλε.
Όσον αφορά την επιδίωξή μου( όπως αναφέρεις έμμεσα) να προκαλέσω την όποια επίπληξη-παρατήρησή σου από τους mods,δεν καταλαβαίνω ποιο όφελος θεωρείς ότι μπορεί να έχω από κάτι τέτοιο,για να το επιδιώξω κιόλας.Και φυσικά,δεν είχα ιδέα αν σου έχει βάλει χέρι κάποιος στο παρελθόν ή όχι,όπως ανέφερες.
Επίσης,το ότι όπως λες,ΕΠΕΛΕΞΑ το συγκεκριμένο θέμα,για να βγάλω το κόμπλεξ μου για τη διοίκηση,δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει.Το υπέθεσες ή το συμπαίρανες από ανάλογες κομπλεξικές,όπως λες,τοποθετήσεις μου κατά το παρελθόν?
Δεν θέλω να μάθω από τις διοικήσεις του Π.Α.Ο.Κ.,γιατί έκανε χάρες το Υπουργείο Οικονομικών στην χ Α.Ε.Κ..Θέλω να μάθω,γιατί δεν πέτυχαν ή δεν προσπάθησαν να πετύχουν θεμελιώδεις για την βιωσιμότητα και την εξέλιξη της ομάδας στόχους,όπως είναι αυτοί,της οριστικής λύσης στο ζήτημα των χρεών και της κατασκευής νέου γηπέδου.
Όταν μάλιστα υπήρχε δέσμευση από τον τότε Πρόεδρο της ομάδας Θ.Ζαγοράκη,(με τη μορφή δηλώσεων σε μια συνέντευξη τύπου),ότι θα ενημέρωνε τον κόσμο της ομάδας(δεν θυμάμαι τον τρόπο,δηλαδή με ανακοίνωση ή με συνέντευξη τύπου) ,για τα αποτελέσματα μιας επικείμενης συνάντησής του με πολιτικά στελέχη,με αντικείμενο το ζήτημα των χρεών.Κάτι που τελικά δε συνέβη.
Το ''επιχείρημα'' ''έκανε γήπεδο η αεκ και δεν το είδα'',είναι για'μένα ρηχό και αφελές.Και μόνο επανάπαυση και εφησυχασμό μπορεί να μας προσφέρει.Πόσο μάλλον,όταν γνωρίζουμε την κατάσταση της χώρας μας σε επίπεδο γραφειοκρατίας,και το πόσα εμπόδια(δηλαδή χαμένος χρόνος) ή ακόμα και ματαιώσεις έργων μπορεί να προκαλέσει,εκεί που θέλει.
Τέλος,αναφορικά με τα κόμπλεξ,τους νταλκάδες και τα παπαγαλίσματα για τα οποία με κατηγορείς,θα ήθελα να κάνω μια παράκληση σε εσένα και σε όλους τους χρήστες του forum,να είμαστε πιο προσεκτικοί στους χαρακτηρισμούς μας απέναντι στους υπόλοιπους χρήστες,για ευνόητους λόγους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sladjan Spasić την Σάβ 31 Μαρ 2012, 21:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Sladjan Spasić
Αν ισχύει,αυτό που γράφτηκε ότι υπάρχει σαν όρος στη συμφωνία μας.Ότι δηλαδή για κάθε 2 χαμένους αγώνες λόγω τραυματισμού,προστίθεται 1 συμμετοχή στη συμφωνία μας,είναι και λιγότερες.
Μέχρι πότε πρέπει να γίνουν αυτές; μέσα τη σαιζόν που τρέχει; (πόσες αγωνιστικές μένουν;)
ή ημερολογιακά μέσα στο 2012;
το πανε οντως αλλα μου φαινεται ολιγον τι παραξενο..να δουμε//μακαρι..
δεν εχει χρονικο οριο μπανε..οποτε ις πιασει//
δεν εχει χρονικο οριο μπανε..οποτε ις πιασει//
Όποτε πιάσει τις 15. Ακόμη κι αν του πάρει 3 χρόνιαbane1980 έγραψε:Μέχρι πότε πρέπει να γίνουν αυτές; μέσα τη σαιζόν που τρέχει; (πόσες αγωνιστικές μένουν;)

- Sladjan Spasić
Αυτή η αγωνιστική ήταν η 28η,οπότε μένουν άλλες 6.bane1980 έγραψε:Μέχρι πότε πρέπει να γίνουν αυτές; μέσα τη σαιζόν που τρέχει; (πόσες αγωνιστικές μένουν;)
Δικαίωση Ψωμιάδη!
Τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η ΑΕΚ για δέσμευση περιουσίας των παιδιών του Μάκη Ψωμιάδη δεν έγιναν δεκτά από το δικαστήριο, το οποίο δικαίωσε την οικογένεια του πρώην μεγαλομετόχου της Καβάλας! Επιβεβαίωση και από τον δικηγόρο του Ψωμιάδη!
Όσον αφορά λοιπόν το αστικό σκέλος της υπόθεσης, η Ένωση δεν κατάφερε να βρει το δίκιο της και ουσιαστικά αυτό αποτελεί μία αρνητική εξέλιξη. Η ΑΕΚ περίμενε να δεσμευτούν τα χρήματα από την περιουσία των παιδιών του Ψωμιάδη, στους λογαριασμούς των οποίων είχαν διοχετευτεί αρκετά χρήματα της περιουσίας του ίδιου. Ωστόσο, το δικαστήριο απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα και αποφάσισε ότι δεν τίθεται θέμα δέσμευσης της περιουσίας!
Την Τετάρτη (04/04) ακολουθεί η δίκη για το ποινικό σκέλος της υπόθεσης, σχετικά με την κατάχρηση χρημάτων για το διάστημα που ο Ψωμιάδης ήταν στη διοίκηση της Ένωσης. Παρότι ακόμα οι άνθρωποι της Ένωσης δεν έχουν πάρει στα χέρια τους το σκεπτικό της απόφασης, είναι εκνευρισμένοι από την εξέλιξη.
γαζζέτα!
Μεταξύ μας να πάρει τα φράγκα ο μουστάκιας είναι πστιά αλλά και να τα πάρει η κούλα αφού έχουν παραγραφεί με το 44 είναι 3πστια!
Τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η ΑΕΚ για δέσμευση περιουσίας των παιδιών του Μάκη Ψωμιάδη δεν έγιναν δεκτά από το δικαστήριο, το οποίο δικαίωσε την οικογένεια του πρώην μεγαλομετόχου της Καβάλας! Επιβεβαίωση και από τον δικηγόρο του Ψωμιάδη!
Όσον αφορά λοιπόν το αστικό σκέλος της υπόθεσης, η Ένωση δεν κατάφερε να βρει το δίκιο της και ουσιαστικά αυτό αποτελεί μία αρνητική εξέλιξη. Η ΑΕΚ περίμενε να δεσμευτούν τα χρήματα από την περιουσία των παιδιών του Ψωμιάδη, στους λογαριασμούς των οποίων είχαν διοχετευτεί αρκετά χρήματα της περιουσίας του ίδιου. Ωστόσο, το δικαστήριο απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα και αποφάσισε ότι δεν τίθεται θέμα δέσμευσης της περιουσίας!
Την Τετάρτη (04/04) ακολουθεί η δίκη για το ποινικό σκέλος της υπόθεσης, σχετικά με την κατάχρηση χρημάτων για το διάστημα που ο Ψωμιάδης ήταν στη διοίκηση της Ένωσης. Παρότι ακόμα οι άνθρωποι της Ένωσης δεν έχουν πάρει στα χέρια τους το σκεπτικό της απόφασης, είναι εκνευρισμένοι από την εξέλιξη.
γαζζέτα!
Μεταξύ μας να πάρει τα φράγκα ο μουστάκιας είναι πστιά αλλά και να τα πάρει η κούλα αφού έχουν παραγραφεί με το 44 είναι 3πστια!

Ντόρο έχει προκαλέσει στην Ιταλία η άσεμνη χειρονομία του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπερέτα προς τους οπαδούς της Λέτσε μετά τη λήξη του αγώνα με την Τσεζένα, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο.
http://www.sport24.gr/football/omades/P ... 18439.html
http://www.sport24.gr/football/omades/P ... 18439.html
Το δεύτερο δείγμα του Πολυχρόνη Βεζυρίδη ήταν και πάλι θετικό, όπως αναμένονταν και μάλιστα ανιχνεύτηκε ουσία κοκαΐνη, κάτι που σημαίνει ότι ουσιαστικά τελείωσε η καριέρα του!
Όταν είχε γίνει γνωστό πως βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης είχε τονίσει πως δεν είχε κάνει χρήση κάποιας ουσίας. Ωστόσο τα πράγματα σύμφωνα και με το δεύτερο δείγμα, είναι εντελώς διαφορετικά, ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, βρέθηκε θετικός σε χρήση κοκαΐνης, κάτι που σίγουρα τελειώνει ουσιαστικά την καριέρα του, εκτός αν μπορέσει ο ίδιος να πείσει πως είναι αθώος.
gazzeta.gr
ααα ρε Παοκτσακι....
Όταν είχε γίνει γνωστό πως βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης είχε τονίσει πως δεν είχε κάνει χρήση κάποιας ουσίας. Ωστόσο τα πράγματα σύμφωνα και με το δεύτερο δείγμα, είναι εντελώς διαφορετικά, ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, βρέθηκε θετικός σε χρήση κοκαΐνης, κάτι που σίγουρα τελειώνει ουσιαστικά την καριέρα του, εκτός αν μπορέσει ο ίδιος να πείσει πως είναι αθώος.
gazzeta.gr
ααα ρε Παοκτσακι....