Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ροζούλι; Εννοείς Συριζαίος; Μη γένοιτο!
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

kataramenos5 έγραψε:
pgetsos έγραψε:Στο οποίο δυστυχώς δε μπορείς να διαβάσεις τα μηνύματα του Αποστόλη :P
Αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο, ειδικα στο τοπικ με τ ανεκδοτα.. :twisted:
:lol:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
pilotos έγραψε:Ναι είναι μπλε αυτός αφού
Το άλλαξα σε γκρι-σιέλ για χάρη σου.
Εγώ ακόμα θέμα έχω :P τουλάχιστον με το τωρινό σου
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Όπως θα δείτε όλοι,υπήρξε ban από εμένα για μία εβδομάδα στον dimg4,λόγω των συνεχών υποτιμητικών χαρακτηρισμών του για τον προπονητή του ΠΑΟΚ.

Αυτό που θέλω να πω σε όλους,είναι πως δεν ενδιαφέρει κανέναν από του mods αν ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι ο Tudor και ο κάθε Tudor.Αυτό που κάνουμε είναι να λέμε την άποψη μας και να κράζουμε και να κριτικάρουμε όποτε πρέπει,αλλά και να συγχαίρουμε όποτε το θεωρούμε σωστό.

Επειδή πολλά ακούστηκαν για το συγκεκριμένο θέμα και για δήθεν γραμμές που ακολουθούμε ως site ,επειδή κάποιοι νομίζουν οτι πληρωνόμαστε ή δεν ξέρω για ποιον άλλον λόγο,να σας πω οτι χαρίζω σε όποιον θέλει το αστρονομικό ποσό των 0 ευρώ που έχω λάβει από Paokmania.Μπορείτε να τα εισπράξετε σε αέρα κοπανιστό ή αλλιώς σε νομίσματα monopoly.

Αυτό που προέχει για εμάς,είναι να μην υπάρχουν ειρωνείες και να υπάρχει σεβασμός πάνω απ΄όλα για τον ΠΑΟΚ,παρά τις αντίθετες βλέψεις διαφόρων ΑΡΔ που στόχος τους είναι μόνο η διχόνοια και η γκρινια,γιατί από αυτά επωφελούται.

che4 είσαι από τα πιο παλιά μέλη εδώ μέσα και όμως είχες γράψει στον geo "κάνε τον mod και μην σχολιάζεις,φτάνει με την γραμμή που πάτε να περάσετε".Θα σε παρακαλούσα πολύ να αναγνωρίσεις το λάθος σου και να ανακαλέσεις,πράγμα το οποίο έπρεπε να γίνει όταν και έγραψες οτι έγραψες,αλλά τότε σεβάστηκα την στεναχώρια και τα νεύρα σου για την ήττα στη Μυτιλήνη.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Παλι μαλώνετε? :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Έχουμε chat στο paokmania με tapatalk?πολύ μπροστά λέμε!
Ά και είδα θέμα paokmania chat κλειδωμένο!

Sent from my iPad using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ανοίχτε τοοοοοοοοοοοοοο
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Σιχαινομαι που βρισκομαι στη δυσαρεστη θεση να το παιξω σεριφης ενω δεν ειναι ο ρολος μου, αλλα

μετα απο πολλες απαξιωτικες αναφορες και το παρακατω που "ξεχειλησε το ποτηρι"
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 9#p1050819
παρα το οτι το εθιξα εδω
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... &start=720
(και απαντηση ακομα να παρω απ'τον Πετρο που ασχοληθηκε),

οι επαναληπτικοι μηδενισμοι με αναφορες σε "παιδακι" και οι νιξεις σε ατζεντηδες, συνεχιζονται σε αμειωτο ρυθμο και χωρις ουδεμια παρατηρηση, "νομιμοποιωντας" για συνεχεια..
thanos-xanthi έγραψε: την αφηνουν με το παιδακι εκει, να παιζουμε παντα με μειον ενα παιχτη...

το παιδακι αυτη τη στιγμη, σε κανα λεβαδειακο και αμα, θα επαιζε βασικος..ειδικα αν δεν ειχε ατζεντη τον πολ
Ειναι δυνατον ρε παιδια? Σαφως και δεν εχω κατι με το φιλο, αλλα δε γινεται να συνεχιζεται αυτη η μονιμη (και μονοπλευρη) απαξιωση..

Ειπαμε, αλλο κριτικη του στυλ δεν τον πιστευω, δεν κανει, αλλο 1-2 φορες απαξιωση πανω στον εκνευρισμο, και αλλο αυτο το συνεχομενο πραγμα χωρις ιχνος ενος καλου λογου κιολας...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

νταξ σιμπα. χθες ημουν μεσα οταν εγινε η φαση με το ποστ του Θανου απο την Ξάνθη, δώθηκαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις και είπαμε να μην το συνεχίσουμε. θεωρώ το θέμα λήξαν.

τώρα... να πω τι γίνεται/γινόταν με άλλους παίχτες; ε, δεν το λεω... :lol:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Θεωρω πως δεν υπηρξε καποια παρατηρηση οπως γινοταν δικαιως σε αλλες περιπτωσεις γι'αυτο..
Και ουτε καποια διευκρινηση για παραδοχη υπερβολης ή λαθους, στο διαλογο με obanebane..

Τωρα για ποιους αλλους παικτες εννοεις, που υπηρχαν συνεχη αντιστοιχα σχολια χωρις παρατηρησεις, οχι δεν ξερω και αν θελεις βοηθα με..
Στον τζαβελα μηπως? Εκτος και αν μιλας για ατομα που επι συστηματικης βασης απαξιωνουν τους παντες με χαρακτηρισμους..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγινε και παρατήρηση και απο όλα.

τώρα για συστηματική βάση κτλ που λες, δεν εχεις άδικο και έχουν γίνει πάμπολες νύξεις σε αρκετούς για αυτό.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

καλα που εχουμε και το σεριφη εδω μεσα και κανει και νυξεις για να γραψουμε στον πινακα 100 φορες την ιδια φραση μετανοιας
λες και πανω στα νευρα λιγα εχουν ακουστει...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Θάνο, παρακαλώ δεν χρειάζεται να γίνει κάποιου είδους αντιπαράθεση σε αυτό και ειδικά με χαρακτηρισμούς.

και να είμαι ειλικρινής και ο σιμπα εχει το δίκαιο του. αυτό φυσικά δεν αναιρεί το γεγονός ότι και αυτός και άλλα μέλη έχουν κατα καιρούς αναφερθεί με απαξιωτικους χαρακτηρισμούς. μονο εγώ δεν το κανω. :mrgreen: :lol:

τέλος η όλη ιστορία και δεν θελω να δω απαντήσεις επι απαντήσεων. δεν υπάρχει λόγος.

πολλά παιδιά απο τους μοντ τουλάχιστον ξοδεύουμε πάνω απο 5 και 6 ώρες την ημέρα εδω μέσα και ξέρουμε τι ρόλο βαράει ο καθένας, έστω στο περίπου.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Θανο, με καθε καλη διαθεση, οταν καποιος κανει λαθος και μαλιστα συνεχομενο και οχι απαραιτητα πανω σε εκνευρισμο, πρεπει να το παραδεχεται, οπως αλλωστε εχουμε κανει ολοι μας στο παρελθον..

Εκτος και αν θεωρουμε οτι συνεχομενες απαξιωσεις του στυλ "παιδακι,λιγος" κλπ (ασχετο αν ειναι απ'τις ακαδημιες μας, ενω αλλου δεν υπαρχει ιδια ευαισθησια), ειναι αποδεκτες και γονιμες για ενα φορουμ αλλα και για ενα παικτη που μπορει να τα διαβαζει κιολας..
Ή μηπως εφοσον δεν ακουγονται και απ'τους αρδ, δεν μας πειραζει αν γλυκους,τζαβελες,πελκες,μαλεζαδες κραζουμε (σε στυλ "μποχουμ δερνουμε" :mrgreen: )?

Τεσπα, ελπιζω να καταλαβαινεις το πνευμα και να μην υπαρχουν hard feelings..
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

K_geo έγραψε:Θάνο, παρακαλώ δεν χρειάζεται να γίνει κάποιου είδους αντιπαράθεση σε αυτό και ειδικά με χαρακτηρισμούς.

και να είμαι ειλικρινής και ο σιμπα εχει το δίκαιο του. αυτό φυσικά δεν αναιρεί το γεγονός ότι και αυτός και άλλα μέλη έχουν κατα καιρούς αναφερθεί με απαξιωτικους χαρακτηρισμούς. μονο εγώ δεν το κανω. :mrgreen: :lol:

τέλος η όλη ιστορία και δεν θελω να δω απαντήσεις επι απαντήσεων. δεν υπάρχει λόγος.

πολλά παιδιά απο τους μοντ τουλάχιστον ξοδεύουμε πάνω απο 5 και 6 ώρες την ημέρα εδω μέσα και ξέρουμε τι ρόλο βαράει ο καθένας, έστω στο περίπου.
Τι ρόλο βαράω;
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

simba τον εχω πει και δημητρακη, και πολλα
χτες αν παρεξηγηθηκε ο bane για την διαφωνια ,προσπαθουσα να του εξηγησω
δεν εκφραστηκα με υποτιμητικο χαρακτηρισμο για κανενα αλλο μελος του φορουμ. Αν ηθελες να ζητησεις το λογο, πες μου οτι σε πειραξε το "παιδακι", εχουν ακουστει πολυ πολυ χειροτερα πραγματα...
το να το βλεπω ομως εδω σαν προβλημα στο φορουμ κατι που εγραψα εγω χτες , με παραξενεψε και με ξενισε, σαν να προκαλω εγω δηλαδη το προβλημα...
τον χαρακτηρισμο σεριφη .. τον ειπες εσυ, και τον επανελαβα
δε κραταω κακια, ουτε θεωρω οτι ειναι αντιπαραθεση
καθενας εχει τις "συμπαθειες" και τις "αντιπαθειες" του
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”