Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Καλή η ηρεμία της τελευταίας μέρας πάντως...Μόνο αυτό ....Τι τους θέλετε τους παπάδες,δε μπορούμε να τους διαχειριστούμε έτσι κι αλλιώς...
Ρε μάγκες τα πολλά λόγια είναι φτώχεια
Υπάρχει από το 2012 που ήρθε ο Σαββίδης ένα συγκεκριμένο πρόβλημα:
Δεν αποπνέει σταθερότητα και σοβαρότητα η μεταγραφική λειτουργία της ομάδας. Τέλος. Τίποτα άλλο.
Επιτυχίες ήρθαν, επιτέλους έχουμε σταθερό προπονητή, τα οικονομικά είναι σε τάξη και τα βάλαμε με ΔΥΟ ολόκληρα κράτη, γαύρου και νουδου. Και μπορεί να μη νικησαμε, αλλά σίγουρα δεν μας νίκησαν, και μας φοβήθηκαν.
Το μεταγραφικό για τον κόσμο είναι σημαντικό κρίσιμο και βαρύ.
Πρέπει να διορθωθεί
Όχι με βόμβες και πυρηνικά αλλά με σοβαρότητα ποιότητα και εμφανώς λογικό προγραμματισμό κάθε χρόνο
Όχι με ρίσκα ζαριές και τελευταίες στιγμές
Τόσο απλά
Όλα τα άλλα που λέμε είναι σάλτσες
Καλό ρόστερ έχει η ομάδα, όχι τέλειο αλλά σίγουρα όχι κακό
Είναι γελοίο να σκας ένα κάρο λεφτά και να μένεις με τρία στόπερ.
Έχεις επίσης κενό στα χαφ
Κάλυψε το και τελείωνε
Τόσο απλα
Δεν αποπνέει σταθερότητα και σοβαρότητα η μεταγραφική λειτουργία της ομάδας. Τέλος. Τίποτα άλλο.
Επιτυχίες ήρθαν, επιτέλους έχουμε σταθερό προπονητή, τα οικονομικά είναι σε τάξη και τα βάλαμε με ΔΥΟ ολόκληρα κράτη, γαύρου και νουδου. Και μπορεί να μη νικησαμε, αλλά σίγουρα δεν μας νίκησαν, και μας φοβήθηκαν.
Πρέπει να διορθωθεί
Όχι με βόμβες και πυρηνικά αλλά με σοβαρότητα ποιότητα και εμφανώς λογικό προγραμματισμό κάθε χρόνο
Τόσο απλά
Κάλυψε το και τελείωνε
Τόσο απλα
Υγ. ΜΗΝ συγκρίνετε με τα λεφτά που δίνουν στην Αθήνα
Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που ρίχνει τόσα και τον ξέρετε όλοι. Απλά δε γράφεται διότι δεν έχουμε στοιχεία να τον στηρίξουμε και έχουμε ένστικτο αυτοπροστασίας.
Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που ρίχνει τόσα και τον ξέρετε όλοι. Απλά δε γράφεται διότι δεν έχουμε στοιχεία να τον στηρίξουμε και έχουμε ένστικτο αυτοπροστασίας.
Δημοκρατικές διοικήαεις δεν υπάρχουν σε πολλές ομάδες, πιστεψέ με. Και αυτός που λες να τα βροντήξει, εκτός του ότι το έχει κάνει ήδη μια φορά, 1.8εκ. παίρνει το χρόνο. Δεν ζει ακριβώς και μια κόλαση. Όσο για την ιερη αγελάδα που λές, όντως για εμάς είναι. Για όλα αυτά που έχει κάνει. Αν δεν είσαι κάτω από 14 χρονών, όλο και κάτι θα έχεις δει. Ρε τα έχετε χάσει εντελώς ;comismontechristo έγραψε:Πότε η διοίκηση δηλαδή ο μεγαλομέτοχος στήριξαν τον εκάστοτε προπονητή.....Ποτέ....Αντί να δώσουν τα κατάλληλα εργαλεία σε αυτόν τον προπονητή έχουμε αυτάρκεια και άρες μάρες κουκουνάρες....Με σοβιετικού τύπου διοίκηση δυστυχώς δε πάς πουθενά.....Απορώ με την υπομονή του προπονητή μας.... Άλλος στη θέση του θα τα είχε βροντήξει....Και μη μου πείτε ότι φταίει η διοίκηση της ομάδας στα γραφεία... Αυτοί ούτε τασάκι δεν μεταφέρουν χωρίς έγκριση..... Αλλά βέβαια μη τυχόν και κατηγορήσουμε το πραγματικό πρόβλημα την ιερή αγελάδα....Κάπου κούρασε όλο αυτό και καταλαβαίνω και το ξενέρωμα του κόσμου που δεν γεμίζει την Τούμπα αν και είμαστε πρωταθλητές...
- Montrealiotis
Μα αυτό είναι το φοβερό, ότι λεφτά πέφτουν και πάλι, πολλά-λίγα, ας κρίνει ο καθένας, αλλά ο σχεδιασμός είναι πολύ μακριά από το να θεωρείτε ορθολογικός. Ας παίρναν έναν φορ ακριβό και όχι 2, ας πούμε.
- navigator11
Καλά, για τον ... κόσμο σημαντικό και βαρύ ήταν πέρυσι και το ότι υπήρχαν φθαρμένα σημαιάκια στην Τούμπα και το ότι δε θα προλαβαίναμε να είχαμε νέα εμφάνιση να βάλουν οι παίχτες μας κατά το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς. Όταν το θες πολύ, θα βρεθεί πάντα ο λόγος να κάνεις το σοσιαλμιντιακό κομμάτι σου.
Μακαρι το προβλημα να ηταν τα λεφτα...Το παρανοικο ειναι οτι ενω δινουμε μια χαρα λεφτα και ας ειναι λιγοτερα απο των κατω,αυτο εμενα δεν με ενδιαφερει και δεν το θελω γιατι δεν ειναι υγιες, βιαζουμε συνεχως τη ποδοσφαιρικη λογικη...Δεν θελω εγω παικτες με ρητρες 11 μυρια και 4 μυρια συμβολαια ,αλλα ρε φιλε το να μενω με τρια στοπερ ενω ηδη εχω παρουσιασει μια ανησυχητικη αμυντικη δυσλειτουργια δεν μπορω να το χωνεψω με τιποτα...
Τοσο απλα!Equalizer έγραψε:Ρε μάγκες τα πολλά λόγια είναι φτώχεια
Πρέπει να διορθωθεί
Τόσο απλά
Κάλυψε το και τελείωνε
Τόσο απλα
Εγω εχω μια αλλη απορια.
Γιατι δωσαμε τον Λυρατζη δανεικό. Εχουμε θεμα με τους γηγενεις και δεν εχουμε και στην λιστα τοσες πολλες επιλογες σε δεξιοποδαρους π να μπορουν να καλυψουν την θεση. Αν πχ ειχαμε 4 σοβαρα στοπερ θα μπορουσε να παιξει δεξια και ο Κετζιορα. Τωρα δλδ αν δεν μπορει ο Οττο ποιος θα παιξει? Ο Κετζιορα? Και δεξι στοπερ βασικος ο Θυμιανης? Και θα χουμε μια αλλαγη στοπερ? Ή μηπως θα παιξει ο Βιειρινια π δεν βγαζει 45λεπτο?
Ποιος μίλησε για μεσοεπιθετικους;;; Τόσο δύσκολο είναι να συνεννοηθούμε; Για απάντηση στα στόπερ μιλάω και δευτερευόντως σε ένα έξτρα χάφnkoss έγραψε:Πραγματικά, δε θα ξαναμαλώσω τα παιδιά μου όταν ζητήσουν αυτό που έχει ο φίλος τους και δεν έχουν αυτοί.nunies4 έγραψε:Θα μου κάνει φοβερή εντύπωση πάντως ο Ιβάν και ο Γιωργής να σφυρίζουν δίπλα τους οι Ουναχι, Γουίλιαν, Τσούμπα, Μάρσιαλ κλπ κλπ και να παρακολουθούν χωρίς αντίδραση.
Πολύ μεγάλη εντύπωση
Έχω Ταισον, Ντέλια, Σόλα, Μαντί, Ζίφκο, Δέσποτα και θα ζητήσω και Ουνάχι?
Ότι θέλετε καταλαβαίνετε μερικοί
Και όταν λέω απάντηση δεν μιλάω για βόμβες. Χέστηκα για τις βόμβες
Να καλύψουμε τα δύο κενά μας θέλω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τρί 03 Σεπ 2024, 19:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν είπε κανείς ότι θα πεθάνουμε ρε συ. Απλώς δε νοείται ομάδα που παίζει σε 3 διοργανώσεις και δηλώνει ότι θέλει να κάνει πρωταθλητισμό, να κατεβαίνει με τέτοια μεσοαμυντικά κενά. Αν η επικοινωνία ήταν παιδιά τόσα μπορούμε τόσα κάνουμε, πάμε κι όπου βγει, όλα θα ήταν εντάξει.zissos έγραψε:δεν θα πεθάνουμε ρε φίλε
Αλλά δεν λένε αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arrwstos την Τρί 03 Σεπ 2024, 19:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όλα τα ματς μας φέτος οβερ και γκολ γκολ. Θα δούμε τρέλα σκορ
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
το ειχα γραψει μοντε,πηγαν δωσαν 6 μυρια+συμβολαια 1,2χ2 για 2 φορ αντι να δωσουν 3εκ για 1 φορ και τα αλλα 3-4εκ σε χαφ/στοπερ..γελαει ο κοσμος..
βγηκαν τωρα οι 3 του ινΠΑΟΚ να μας πουν τι;;αντε μωρε με τους ασχετους της παε..
βγηκαν τωρα οι 3 του ινΠΑΟΚ να μας πουν τι;;αντε μωρε με τους ασχετους της παε..
-
Αυτό που έχει γίνει με το Λύρατζη είναι ακατανόητο. Στην αρχή του καλοκαιριού λέγαμε ότι μάλλον θα αποκτηθεί ο Λιάβας, οπότε εδικαιολογείτο. Δεν έγινε ούτε αυτό όμως. Πάμε για ιστορική γκάφα στην Ευρωπαϊκή σύνθεση της άμυνας, υπάρχει πλέον και τεράστιο αριθμητικό θέμα εκτός από το ποιοτικό. Έχουν λίγες ώρες να το διορθώσουν κάπως.
Αν είναι να καταλήξουμε στον Βιέτεσκα, κλάφτα. Τι να πω... Εκεί που σταματάει η λογική, αρχίζει ο ΠΑΟΚ, δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση. Μπροστά θα έχουμε πυρηνικά, πίσω θα έχουμε σφεντόνες. Απίστευτο και όμως ΠΑΟΚτσήδικο

- Mitsospaoki4
- Moderator