Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Unpsofable78 έγραψε:
tsario73 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:https://www.transfermarkt.gr/jan-kuchta/profil/spieler/334802

Έχει κανείς άποψη; Από περιέργεια ρωτάω.
Αυτόν είχα στο μυαλό μου όταν έγραφες για κάποιον με διψήφιο αριθμό γκολ τα τελευταία χρόνια, από μεσαίο πρωτάθλημα...
Είχε γράψει και ο prist "σφ-ΔΤ"...
Καλός φαίνεται!
Δηλαδή το ΔΤ που έγραψε ο prist τι σημαίνει;
Δημητρης Τσαλπιγγιδης
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

https://www.transfermarkt.gr/jan-kuchta ... ler/334802

Αν πραγματικά αυτός είναι το επόμενο σέντερ φορ μας, τι να πω, ερωτευσιμος παίχτης..

Πάτερ prist δώσε στίγμα επ αυτου...όντως την ψάχνουν για αυτόν..??

***Βουτάμε κ τον μπομπερ πιθανής αντίπαλης ομάδος στα πλέι-οφ τσουλου...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

cellophan έγραψε:Κάθησα και είδα, όλο το παιχνίδι. Από τα χειρότερα που έχω δει ever και θεωρούνται υψηλής κρισιμότητας για τους εμπλεκόμενους. Άνευρο, πολλά λάθη, μέτριοι παίκτες στις περισσότερες θέσεις, πλήθος κακών και ημιτελών προσπαθειών. Δεν έχω ιδέα αν αυτό είναι το επίπεδο της la Liga 2, αλλά γενικά ένιωσα πολύ καλά για την ομάδα και το ποδόσφαιρο που παίξαμε αυτή τη χρονιά. Τώρα, σε αυτόν τον αγώνα, δεν ξεχώρισε ο Δανός και ας έβγαλε την ασίστ στο τέλος. Μέτρια κινητικότητα, αρκετά σηκωμένα χέρια, βαρύς γενικότερα. Ναι έχει ποιότητα, αλλά σχωρνάτε με κιόλας αλλά ο Λιβάγια μπροστά του μοιάζει και έφηβος και Μέσι.
Εγώ αυτά είδα σήμερα και για αυτό τα γράφω κιόλας, γιατί μου κάνουν εντύπωση τα σχόλια κάποιων άλλων παιδιών για την εικόνα του σήμερα. Το παιδί μπορεί να είχε μια μέτρια ημέρα, 22 γκολ έχει βάλει στο κάτω-κάτω, αλλά αν έπρεπε να αποφασίσω με αυτό που είδα σήμερα, θα ήμουν πολύ διστακτικός.
Τέλος, δεν έχω καμιά εμπιστοσύνη σε Δανό, επιχειρηματία στα 30+ του που δε βιοπορίζεται από το συμβόλαιο του και έχει αυτή την κάπως μπλαζέ εικόνα στο γήπεδο. ΟΚ, άντε και κουμπώνει στο αφήγημα και τρώει το πλάνο. Όλα καλά, τότε.
Αν δεν κουμπώσει και αρχίσουν να του λείπουν τα Μοχίτο στην Μπαρτσελονέτα, τι κάνουμε;
Μου φαίνεται μια περίπτωση γεμάτη επισφάλειες.
Cellophan μου κανει εντυπωση το σχολιο σου. Γενικα ηταν κακες ομαδες αν και ειχαν πολλες φασεις εξαιτιας των λαθων. Γιατι βαρυς; Σε καποια φαση εφτασε στο κεντρο εκλεψε και εβγαλε αντεπιθεση. Εβγαλε οχι μονο την ασιστ στο γκολ αλλα και αλλη μια παρε βαλε στο πρωτο ημιχρονο και ο αλλος την εστειλε στα πουλια.Ηταν παντου εξω απο την περιοχη αλλα πατουσε και μεσα. Επισης, αν εχει κινητρο στα 33 στη Λα Λιγκα Β, ισως στο ΤσουΛου εχει αυξημενο. Βεβαια, ολα στο γηπεδο
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

aivas19 έγραψε:
cellophan έγραψε:Κάθησα και είδα, όλο το παιχνίδι. Από τα χειρότερα που έχω δει ever και θεωρούνται υψηλής κρισιμότητας για τους εμπλεκόμενους. Άνευρο, πολλά λάθη, μέτριοι παίκτες στις περισσότερες θέσεις, πλήθος κακών και ημιτελών προσπαθειών. Δεν έχω ιδέα αν αυτό είναι το επίπεδο της la Liga 2, αλλά γενικά ένιωσα πολύ καλά για την ομάδα και το ποδόσφαιρο που παίξαμε αυτή τη χρονιά. Τώρα, σε αυτόν τον αγώνα, δεν ξεχώρισε ο Δανός και ας έβγαλε την ασίστ στο τέλος. Μέτρια κινητικότητα, αρκετά σηκωμένα χέρια, βαρύς γενικότερα. Ναι έχει ποιότητα, αλλά σχωρνάτε με κιόλας αλλά ο Λιβάγια μπροστά του μοιάζει και έφηβος και Μέσι.
Εγώ αυτά είδα σήμερα και για αυτό τα γράφω κιόλας, γιατί μου κάνουν εντύπωση τα σχόλια κάποιων άλλων παιδιών για την εικόνα του σήμερα. Το παιδί μπορεί να είχε μια μέτρια ημέρα, 22 γκολ έχει βάλει στο κάτω-κάτω, αλλά αν έπρεπε να αποφασίσω με αυτό που είδα σήμερα, θα ήμουν πολύ διστακτικός.
Τέλος, δεν έχω καμιά εμπιστοσύνη σε Δανό, επιχειρηματία στα 30+ του που δε βιοπορίζεται από το συμβόλαιο του και έχει αυτή την κάπως μπλαζέ εικόνα στο γήπεδο. ΟΚ, άντε και κουμπώνει στο αφήγημα και τρώει το πλάνο. Όλα καλά, τότε.
Αν δεν κουμπώσει και αρχίσουν να του λείπουν τα Μοχίτο στην Μπαρτσελονέτα, τι κάνουμε;
Μου φαίνεται μια περίπτωση γεμάτη επισφάλειες.
Cellophan μου κανει εντυπωση το σχολιο σου. Γενικα ηταν κακες ομαδες αν και ειχαν πολλες φασεις εξαιτιας των λαθων. Γιατι βαρυς; Σε καποια φαση εφτασε στο κεντρο εκλεψε και εβγαλε αντεπιθεση. Εβγαλε οχι μονο την ασιστ στο γκολ αλλα και αλλη μια παρε βαλε στο πρωτο ημιχρονο και ο αλλος την εστειλε στα πουλια.Ηταν παντου εξω απο την περιοχη αλλα πατουσε και μεσα. Επισης, αν εχει κινητρο στα 33 στη Λα Λιγκα Β, ισως στο ΤσουΛου εχει αυξημενο. Βεβαια, ολα στο γηπεδο
Φίλε Aivas, εμένα μου φάνηκε πολύ βαρύς. Αν παρακολουθήσεις τις κινήσεις του μέσα στο γήπεδο και τις συγκρίνεις με αυτές που θα του ζητηθούν με τον τρόπο που παίζουν τα φορ του ΠΑΟΚ, η εικόνα του είναι ελλειματική. Επίσης δες αν θέλεις τον διασκελισμό του, τα πεσίματα και τα σηκώματα του, ακόμα και τις γωνίες των υπερεκτάσεων του. Γερός κορμός (με λίγα κιλά παραπάνω) αλλά δεν μου κάνει fit και δεν ξέρω αν έχει διάθεση και να γίνει. Ο πόνος στα 33, θέλει κέφι και όραμα. Ξαναλέω, μπορεί να κάνω και λάθος. Σήμερα, ήταν η μοναδική εικόνα που έχω από τον παίκτη, οπότε η τοποθέτηση μου είναι βαριά μυωπική.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Συμφωνω απολυτα με τον cellophan.
Aκριβως ιδια εικονα εχω κ εγω.
Σε καμια περιπτωση δε φαινεται για φορ των 2+ εκατομυριων που γραφτηκε οτι δινουμε..
Θα προτιμουσα εναν πιο νεο παικτη με ταχυτητα
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Sorry σελοφαν αλλά είσαι πολύ λάθος στην ανάλυση σου.
Δηλαδή αν είναι βαρύς ο Δανός τότε παίκτες όπως ο λιβαγια είναι αθλητές του σούμο
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

renegade έγραψε:Sorry σελοφαν αλλά είσαι πολύ λάθος στην ανάλυση σου.
Δηλαδή αν είναι βαρύς ο Δανός τότε παίκτες όπως ο λιβαγια είναι αθλητές του σούμο
Τι να σου πω βρε Ρενέ μου. Μακάρι να είχα τη σιγουριά σου. Μια (ακριβή) δοκιμή, θα μας πείσει που έλεγε και εκείνη η διαφήμιση των 80s.

Εγώ δεν είδα αυτό το physique πάντως
https://www.fcbarcelonanoticias.com/en/ ... g_rewarded
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Xlapatsas4 έγραψε:Φέρτε βινισιους να τρελαθούμε
Πολύ μεγάλος γυρολόγος ο τύπος, το μεγαλύτερο διάστημα που κάθισε σε μια ομάδα σε όλη του τη καριέρα ήταν 1.5 χρόνος. Το 19/20 είναι η μόνη χρονιά με νούμερα που έχει κάνει αφότου έφυγε από την 3η κατηγορία της Πορτογαλίας. Παρότι έχει παίξει σε αρκετά μεγάλα κλαμπ έχει αποδείξει ότι δεν ανήκει στο υψηλότερο επίπεδο και αμφιβάλλω αν είναι αρκετός ακόμα και για το δικό μας

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Κι εγώ έχω αμφιβολίες για τον Braith. Έχει πολλές και καλές επαφές, δουλεύει στο γήπεδο, σκοράρει. Τολμώ να πώ οτι η β Ισπανίας έχει πολύ μέτριες άμυνες και σίγουρα εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά. Θα βρεί ταμπούρια και πολύ λίγους χώρους. Με προβληματίζει η ηλικία του, όπως και το κίνητρό του να παίξει και να διακριθεί στον ΠΑΟΚ μετά από μεγάλη καριέρα.

Νομίζω ο ΠΑΟΚ χρειάζεται πιό ογκόδες φόρ, συμμετοχικό με καλές τοποθετήσεις στο κουτί.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ξεκινάει η πιο κρίσιμη προαγωνιστική εβδομάδα της σεζόν κατά τη γνώμη μου. Το θέμα των ανανεώσεων/αγοράς των 3 οφείλει να φτάσει σε αίσιο τέλος. Δεν υπάρχει περιθώριο για παραπέρα σύρσιμο αυτών των υποθέσεων. Μετά βλέπουμε για τις ενέσεις ποιότητας. Προς ώρας δεν είναι προτεραιότητα.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Vet_eranos έγραψε:https://www.transfermarkt.gr/jan-kuchta/profil/spieler/334802

Αν πραγματικά αυτός είναι το επόμενο σέντερ φορ μας, τι να πω, ερωτευσιμος παίχτης..

Πάτερ prist δώσε στίγμα επ αυτου...όντως την ψάχνουν για αυτόν..??

***Βουτάμε κ τον μπομπερ πιθανής αντίπαλης ομάδος στα πλέι-οφ τσουλου...
ο παίκτης έχει φάτσα κράμα Πούτιν - Λουτσέσκου - και Τζειμς Μπόντ... και παίζει παντού στην επίθεση.
Θα πανηγυρίσω εάν είναι να έρθει αυτός.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

27 δεν μοιαζει παντως.Κοντα στα 50 τον κανω :)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

prist64 έγραψε:σε περιπτωση που δεν κατσει του Δανου
μια απο τις εναλλακτικες που ακουγονται
ειναι φορ που δεν βρισκει τον χρονο που θελει στην ομαδα του
εχει παει και δανεικος χωρις επιτυχια
νουμερα δεν εχει τελευταια αλλά ποιοτικα και γενικοτερα
ειναι μια κλαση πανω απο το φορ του σκουληκιου
που λιγουρευονται αρκετοι εδω μεσα

επιλογες υπαρχουν αρκετες,προσεγγισεις-συζητησεις γινονται
ονοματα δεν βγαινουν ευκολα παραεξω
Ρίσκο δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

στα χερια του λουτσεσκου το ρισκο μηδενιζεται
Άβαταρ μέλους
SRV

Δημοσίευση από SRV »

τσακάλια καλημέρα και από εμένα, σας διαβάζω συστηματικά, είστε όαση.

ήθελα να πω για διασταύρωση ότι έχω ακούσει από πηγή αξιόπιστη πριν 1 εβδομάδα ότι έχουμε ψαχτεί σοβαρά για τον Τσέχο. Σίγουρα δεν προκαλεί ενθουσιασμό αλλά φαίνεται σοβαρός παίχτης. Εμπιστοσύνη στους Πρωταθλητές :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”