Razvan Lucescu II
Re: Razvan Lucescu II
Ο Γκαρσία αναθεώρησε πολλά και έσωσε την χρονιά. Να δούμε εάν μπορεί να το κάνει και ο Λουτσέσκου. Μπορεί να αλλάξει διάταξη; Μπορεί να μην παίζει το ίδιο απέναντι στο Λεβαδειακό και απέναντι στο Βαζελο; Μπορεί παίζει ο καλύτερος και όχι όπως τώρα που το σχήμα είναι παίκτης Λουτσέσκου>παίκτης Γκαρσία/Αμπελ> παίκτης Μπότο και σπάει μόνο όταν έχουμε τραυματισμούς;
Αυτός που δεν έχει άλλες επιλογές μεσοεπιθετικα. Άντε να δούμε πότε θα το καταλάβετε πόσο κακός ποιοτικά είναι μπροστά ο ΠΑΟΚΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Ρε συ Nunies θα μας τρελανεις? Μας παρουσιαζεις τις παραλογες επιλογες του Λουτσεσκου ως δεδομενα και μας καλεις να τοποθετηθουμε? Ας το παμε αναποδα. Ποιος προπονητης θα εβαζε τον Μπισεσβαρ να παιζει σε καθε ματς απο τουλαχιστον 30 λεπτα? Ποιος προπονητης δεν θα ειχε τον Καντουρι ως 8αρο10αρι και θα τον ειχε ως αριστερο εξτρεμ? Ποιος προπονητης θα επαιζε με 3 χαφ που δεν πατανε περιοχη απεναντι στις κωλοπετεινιτσες? Ποιος προπονητης θα εστηνε ομαδα που με εξαιρεση το φορ και το δεξι εξτρεμ οι υπολοιποι παικτες παιζουν μακρια απο την εστια?
Παιζουμε με τον ΠΑΣ. Μια ομαδα με ρουκι προπονητη που περσι ηταν βοηθος. Μια ομαδα με ροστερ υποβιβασμου. Μια ομαδα που οποιοι 11 κατεβασουμε θα ηταν βασικοι σ'αυτους. Παιζουμε εντος. Υπαρχουν 0 δικαιολογιες. Γιατι να μην κατεβασει ας πουμε ενα σχημα με Κωνσταντελια δεξια οπως δοκιμαζοταν στην προετοιμασια, Κουαλιατα αριστερα, κι ας παει ο Καντουρι στο 10 για να υπαρχει λιγη εμπειρια και ποιοτητα μεσοεπιθετικα. Γιατι να μην μπει ο Σοαρες διπλα στον Νταντας να δωσει τρεξιματα μιας και ο Κουρτιτς δεν θα παιξει? Δεν υπαρχει η παραμικρη πιθανοτητα η ομαδα να παρουσιαστει χειροτερη απ'οτι τωρα.
Ενω συμφωνω γενικα στην αλλαγη συστηματος, η αναθεωρηση που βοηθησε στην Ευρωπη (ηττα απο Ομονοια) ή στο πρωταθλημα; 352 παιζαμε με ιδιες ομαδες και μπροστα ημασταν ακινδυνοι. Δυσκολευομασταν με μικρες ομαδες στη δημιουργια φασεων. Καλα πλειοφ και καλο τελειωμα στον τελικο καναμε και μαγκια του Παμπλο αλλα μεχρι εκειΤρόμος έγραψε:Ο Γκαρσία αναθεώρησε πολλά και έσωσε την χρονιά. Να δούμε εάν μπορεί να το κάνει και ο Λουτσέσκου. Μπορεί να αλλάξει διάταξη; Μπορεί να μην παίζει το ίδιο απέναντι στο Λεβαδειακό και απέναντι στο Βαζελο; Μπορεί παίζει ο καλύτερος και όχι όπως τώρα που το σχήμα είναι παίκτης Λουτσέσκου>παίκτης Γκαρσία/Αμπελ> παίκτης Μπότο και σπάει μόνο όταν έχουμε τραυματισμούς;
21.03.2021 | 23:02 Ελ Καντουρί: «Υπάρχουν συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου μου»15_50 έγραψε:psykoman έγραψε:Πφφφφφφ....
Οι διαπραγματευσεις ξεκινησαν 8 μηνες πριν ερθει ο Λου...
Τι δειχνει αυτο;;;
Προθεση της ομαδος να τον κρατησει...
Το πιο πιθανο ειναι οτι ο Καντουρι θα εμενε στην ομαδα ακομη κι αν δεν ερχοταν ο Λου.
Πφφφφφ...
Ευτυχώς που συνεχίζεις να μην ασχολείσαι.
<<Όπως είπε ο Όλαφ Ρέμπε κατά τη διάρκεια της χθεσινής (14/10) συνέντευξης Τύπου: «Με τον Μαροκινό χαφ έχουν υπάρξει κάποιες επαφές για την παράταση της παραμονής του στην ομάδα>>
Πφφφφφ....
Το είπε ο Όλαφ Ρέμπε στην 14/10/20.
Πφφφφφ.....
Έφυγε ο Φερέιρα στις 30/10/20
Πφφφφφ.....
Παραιτήθηκε ο Ρέμπε στις 8/3/21
Πφφφφφ.....
Παραίτησαν τον Γκαρσία 25/5/21
Πφφφφφ.....
Συνέντευξη Λουτσέσκου 6/6/21
Πφφφφφ.....
Δημοσιεύσεις για ανανέωση Καντουρί 16/6/21
Πφφφφφ.....
Ανανέωση Καντουρί 28/6/21 με 750.000 ευρώ/έτος για 2+1
Πφφφφφ.....
Ήταν όντως κάτι παραπάνω από σίγουρο πως μετά από 3 αλλαγές προπονητών και μια παραίτηση Τ.Δ. ο Καντουρί θα παρέμενε στον ΠΑΟΚ
Υ.Σ. Πφφφφφ....
Αφου εφυγε ο Ρεμπε...αφου εφυγε ο Φερειρα...επι Γκαρσια...
Γαμω την πουτανα μου με μαλακιες ασχολουμαστε...
Τα αυτονοητα ρε πουστη μου ελεος.
Το 352 ο Γκαρσία το υιοθέτησε μόνο στα πλει-οφ, μέχρι τότε έπαιζε 4231. Το πρόβλημα δεν ήταν η διάταξη, αλλά ότι η ομάδα έπαιζε υπερβολικά ανοιχτό ποδόσφαιρο, με χαφ που δεν είχαν το τρέξιμο να είναι ψηλά στο γήπεδο ή με απόσταση μεταξύ τους. Αυτό που φάνηκε σε πολλούς ότι έσωσε την κατάσταση δεν ήταν το ότι το γύρισε σε 3 στόπερ, αλλά ότι ταυτόχρονα μάζεψε και τις γραμμές. Μαζεμένες γραμμές μπορείς να έχεις και με 4231, και γι' αυτό ο Λουτσέσκου δεν είχε τα προβλήματα των δύο προηγούμενων προπονητών σε άμυνα σε τόσο μεγάλο βαθμό.
Ξεκολήστε ρε παιδιά με το σύστημα/διάταξη του προπονητή, δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Ούτε είναι το χτίσιμο από την άμυνα, το παίζουν άλλες πόσες ομάδες, καλά κάνει και επιμένει. Μ' αρέσει που θέλετε και ομίλους τσουλού, να σε πρεσάρουν όλοι σαν την ΑΕΚ προχθές. Πώς θα τους αντιμετωπίσεις;
Ξεκολήστε ρε παιδιά με το σύστημα/διάταξη του προπονητή, δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Ούτε είναι το χτίσιμο από την άμυνα, το παίζουν άλλες πόσες ομάδες, καλά κάνει και επιμένει. Μ' αρέσει που θέλετε και ομίλους τσουλού, να σε πρεσάρουν όλοι σαν την ΑΕΚ προχθές. Πώς θα τους αντιμετωπίσεις;
Άρα τελικά ο Καντουρι που ανανέωσε τον Ιούλιο , θεωρείται ότι του τον επέβαλαν με το ζόρι?
Ε τι να κάνει κι ο Λουτσεσκου τον κράτησε.
Ποιο είναι το πόιντ ακριβώς?
Δλδ άμα δεν τον ήθελε θα γινόταν νταηλικι η ανανέωση?
Τον ήθελε και τον ανανέωσαν. Αυτή είναι η αλήθεια.
Αν δεν τον ήθελε θα τον άφηναν ελεύθερο.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε τι να κάνει κι ο Λουτσεσκου τον κράτησε.
Ποιο είναι το πόιντ ακριβώς?
Δλδ άμα δεν τον ήθελε θα γινόταν νταηλικι η ανανέωση?
Τον ήθελε και τον ανανέωσαν. Αυτή είναι η αλήθεια.
Αν δεν τον ήθελε θα τον άφηναν ελεύθερο.
Και έτσι να είναι δεν έχει σημασία ο Οκτώβριος ή ο Μάρτιος με τον Ιούλιο.
Αν έλεγε ο Λουτσεσκου όχι θα πάρω άλλον δε θα ανανεωνε. Δε ξέρω γιατί πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερο.
Αν έλεγε ο Λουτσεσκου όχι θα πάρω άλλον δε θα ανανεωνε. Δε ξέρω γιατί πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερο.
Πάντως πολλοί πανηγύριζαν που ανανέωσε τότε ο παίχτης. Εκ των υστέρων κρίσεις είναι άχρηστες.
Πφφφφφ....psykoman έγραψε:21.03.2021 | 23:02 Ελ Καντουρί: «Υπάρχουν συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου μου»15_50 έγραψε:psykoman έγραψε:Πφφφφφφ....
Οι διαπραγματευσεις ξεκινησαν 8 μηνες πριν ερθει ο Λου...
Τι δειχνει αυτο;;;
Προθεση της ομαδος να τον κρατησει...
Το πιο πιθανο ειναι οτι ο Καντουρι θα εμενε στην ομαδα ακομη κι αν δεν ερχοταν ο Λου.
Πφφφφφ...
Ευτυχώς που συνεχίζεις να μην ασχολείσαι.
<<Όπως είπε ο Όλαφ Ρέμπε κατά τη διάρκεια της χθεσινής (14/10) συνέντευξης Τύπου: «Με τον Μαροκινό χαφ έχουν υπάρξει κάποιες επαφές για την παράταση της παραμονής του στην ομάδα>>
Πφφφφφ....
Το είπε ο Όλαφ Ρέμπε στην 14/10/20.
Πφφφφφ.....
Έφυγε ο Φερέιρα στις 30/10/20
Πφφφφφ.....
Παραιτήθηκε ο Ρέμπε στις 8/3/21
Πφφφφφ.....
Παραίτησαν τον Γκαρσία 25/5/21
Πφφφφφ.....
Συνέντευξη Λουτσέσκου 6/6/21
Πφφφφφ.....
Δημοσιεύσεις για ανανέωση Καντουρί 16/6/21
Πφφφφφ.....
Ανανέωση Καντουρί 28/6/21 με 750.000 ευρώ/έτος για 2+1
Πφφφφφ.....
Ήταν όντως κάτι παραπάνω από σίγουρο πως μετά από 3 αλλαγές προπονητών και μια παραίτηση Τ.Δ. ο Καντουρί θα παρέμενε στον ΠΑΟΚ
Υ.Σ. Πφφφφφ....
Αφου εφυγε ο Ρεμπε...αφου εφυγε ο Φερειρα...επι Γκαρσια...
Γαμω την πουτανα μου με μαλακιες ασχολουμαστε...
Τα αυτονοητα ρε πουστη μου ελεος.
Εσύ είπες ότι δεν γράφω αλήθειες και είναι ψέμα.
Εσύ είπες ότι δεν ξέρω από νούμερα και είναι ψέμα.
Εσύ είπες ότι δεν ασχολείσαι μαζί μου και είναι ψεμα.
Θα μπορούσες να γράψεις απλά και μόνο πως δεν γουστάρεις ή πως δεν γουστάρεις αυτά που γράφω ή και τα δύο μαζί, χωρίς να χρειάζεται να προσβάλεις με τις μαλακίες σου οδηγώντας την κουβέντα αναπόφευκτα σε μαλακισμένα μονοπάτια.
Σου είπα κι άλλη φορά πως αν δεν γουστάρεις μπορείς να πατήσεις ignore (το έχω κάνει και εγώ για έναν Κωθτάκη) αλλά εσύ εκεί... να επιμένεις στο να μην ασχολείσαι....
-
nunies4 έγραψε:Αυτός που δεν έχει άλλες επιλογές μεσοεπιθετικα. Άντε να δούμε πότε θα το καταλάβετε πόσο κακός ποιοτικά είναι μπροστά ο ΠΑΟΚΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Ρε συ Nunies θα μας τρελανεις? Μας παρουσιαζεις τις παραλογες επιλογες του Λουτσεσκου ως δεδομενα και μας καλεις να τοποθετηθουμε? Ας το παμε αναποδα. Ποιος προπονητης θα εβαζε τον Μπισεσβαρ να παιζει σε καθε ματς απο τουλαχιστον 30 λεπτα? Ποιος προπονητης δεν θα ειχε τον Καντουρι ως 8αρο10αρι και θα τον ειχε ως αριστερο εξτρεμ? Ποιος προπονητης θα επαιζε με 3 χαφ που δεν πατανε περιοχη απεναντι στις κωλοπετεινιτσες? Ποιος προπονητης θα εστηνε ομαδα που με εξαιρεση το φορ και το δεξι εξτρεμ οι υπολοιποι παικτες παιζουν μακρια απο την εστια?
Παιζουμε με τον ΠΑΣ. Μια ομαδα με ρουκι προπονητη που περσι ηταν βοηθος. Μια ομαδα με ροστερ υποβιβασμου. Μια ομαδα που οποιοι 11 κατεβασουμε θα ηταν βασικοι σ'αυτους. Παιζουμε εντος. Υπαρχουν 0 δικαιολογιες. Γιατι να μην κατεβασει ας πουμε ενα σχημα με Κωνσταντελια δεξια οπως δοκιμαζοταν στην προετοιμασια, Κουαλιατα αριστερα, κι ας παει ο Καντουρι στο 10 για να υπαρχει λιγη εμπειρια και ποιοτητα μεσοεπιθετικα. Γιατι να μην μπει ο Σοαρες διπλα στον Νταντας να δωσει τρεξιματα μιας και ο Κουρτιτς δεν θα παιξει? Δεν υπαρχει η παραμικρη πιθανοτητα η ομαδα να παρουσιαστει χειροτερη απ'οτι τωρα.
Ε τωρα κανουμε μακροβουτι στην μεταφυσικη, ή πηγαινεις στις προπονησεις. Σορι αλλα δεν εχω εικονα για το αν ειναι τοσο κακος ποιοτικα ο ΠΑΟΚ οταν 3 μεσοεπιθετικοι δεν αγωνιζονται ποτε. Και δεν εμπιστευομαι τον Λουτσεσκου ως προς την αξιολογηση των παικτων ή εστω ως προς την αξιοκρατικη διαχειριση του ροστερ.
Ο Καντουρι ειναι παιχταρας αλλα δεν ειναι αριστερο εξτρεμ. Και επρεπε να ανανεωσει με ρητρα συμμετοχων. Στο πιο αμεσο ποδοσφαιρο της διετιας που μεσολαβησε των θητειων του Λουτεσκου, εκανε τα καλυτερα του ματς. Αν περιμενουμε να συγκλινει απο αριστερα και να βγαζει γκολ και ασιστ με το τσουβαλι, ε δεν μας φταιει αυτος, ειναι τελειως διαφορετικος παικτης.
Ο Καντουρί στο πιο άμεσο ποδόσφαιρο της διετίας που μεσολάβησε των θητειών του Λουτσέσκου έκανε τα χειρότερά του ματς.
Asimos έγραψε:Πλέον είναι εμμονή.
Αν σε εξοργίζουν οι αριθμοί σαλιαμάγκουρα asime δεν σου φταίω εγώ, πάνε να ζητήσει τον λόγο από τον αλάνθαστο.Asimos έγραψε:Για τον Αντρίγια Ζίφκοβιτς που είναι ο πλέον αόρατος φέτος, γαργάρα στην κατάσταση απογραφής σου ρε πιανόλα;15_50 έγραψε:Ο Μπότο φταίει που δεν έφερε παίκτες που θα πλαισίωναν και θα αναδείκνυαν το ταλέντο των Μπίσεσβαρ, Καντουρί, Κούρτιτς και Ολιβειρα (και οι τέσσερις είναι στον ΠΑΟΚ λόγω Λουτσέσκου).nikpap1926 έγραψε:και ποιος εβαλε πλατη για να μεινουν στην ομαδα αυτοι που ανεφερες ?
η λαθος διαχειρηση, προπονηση, χρησιμοποιηση, ποιον βαραινει αν οχι τον προπονητη ?
Μηπως φταιει και εδω ο προεδρος ?
1.400.000 ο Καντουρί για 2 χρόνια + 280.000 φόροι.
2.000.000 ο Ολιβέιρα για 2 χρόνια + 400.000 φόροι.
1.200.000 ο Κούρτιτς για φέτος + 240.000 φόροι.
500.000 ο Μπίσεσβαρ για φέτος + 100.000 φόροι.
--------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΝΟΛΟ -> 5.100.000 + 1.020.000 φόροι -> 6.120.000 ζημιά
Στα παραπάνω προσθέτουμε ακόμα λίγα -> 6.000.000 αποκλεισμός από την ΛΕΦΣΚΙ
Σύνολο 12.120.000 ευρώ ζημιά από Λουτσέσκου που με Μιτριτάδες, Τευλορίδηδες, Συντκλεϊτάδες, Ζιφκοζιφκοβίτσιους και Βιειρίνια, φτάνουν κοντά στα 15.000.000.
Ότι λεφτά πήρε ο ΠΑΟΚ από Γιαννούλη και Τζόλη ίσα που φτάσαν να καλύψουν τις ζημιές των επιλογών Λουτσέσκου + το συμβόλαιό του δηλαδή 17.000.000 ευρώ.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ
17.000.000 η ζημιά στα ταμεία από καθαρά ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ επιλογές.
Ο Ζίφκοβιτς στον ρόλο του ανθυποδεκανέα που του έδωσε ο Στρατηγός μια χαρά τα πάει (μαζεύει γόπες ως άλλος Λημνιός από τα παλιά Lidl), δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συγκριθεί με τον Ζίφκοβιτς σε ρόλο Λοχαγού που του είχε δώσει ο Ζωγράφος αλλά γι' αυτό δεν φταίει ο παίκτης.
Υ.Σ. Φαντάζομαι πως ως μη εμμονικός κάποια στιγμή θα πατήσεις ignore... ή μήπως όχι;
Κάντο, αν μπορούσα θα πατούσα και εγώ στον Λουτσεσκου αλλά δυστυχώς είμαι καταδικασμένος σε αναμονή πρότασης από την Γιουβέντους ή έστω από την Λέφσκι Σοφίας.
Εσύ τώρα νομίζεις πως τα έχω πάρει και το αντιμετωπίζω πατριωτικά το όλο θέμα.
Δυστυχώς για σένα δε συμβαίνει τίποτα τέτοιο και αν κάνω εσένα και 5-6 άλλους ignore θα χάσω την επαφή με μια τάση που μετά τον αρχικό προβληματισμό πλέον είναι αντικείμενο μελέτης στον ελεύθερο χρόνο.
Κανένα μπλοκ, κανένα νεύρο, καμμία ενόχληση.
Ελεύθερη χώρα είμαστε, ο καθένας έχει το δικαίωμα της γνώμης. Σωστή, λαθος, παρανοϊκή, στημένη, πληρωμένη, χειραγωγημενη, δεν έχει σημασία.
Από την άλλη δεν σημαίνει πως όταν θεωρώ πως στα επιχειρήματα μπαίνουν θεωρητικές προσεγγίσεις βγαλμένες από την κοιλιά δεν θα καταθέτω και τη δική μου. Ή όταν τα γεγονότα παραθέτονται ελαφρώς μονταρισμένα για να ενισχύσουν το αφήγημα.
Εξάλλου, έχω μεγαλώσει πάρα πολύ για όλα αυτά. Φαντάζομαι πως η στιγμή που κάποια μέρα απλώς δεν θα μπω εδώ δεν απέχει και πολύ μακρυά.
Τα τελευταία 15 χρόνια που είμαι εδώ πάντα υπήρχαν φωνές που πήγαιναν κόντρα σε κάθε λογική. Κάποτε έπεφτε ξύλο με τους οργανωμένους που δεν θέλανε ούτε ΘΖ, ούτε ΖΒ, ούτε ΠΦ, ούτε ΙΣ.
Ακόμη το έχω απορία τι θέλανε αν και μέσα μου ήξερα τι θέλανε. Τη διατήρηση του χάους. Της ανυπαρξίας. Του αέναου αγώνα.
Η παρουσία τους ξαφνικά σταμάτησε να είναι αισθητή μέχρι που για δικούς τους λόγους μηδενίστηκε. Πάλι για δικούς τους λόγους.
Που θέλω να καταλήξω... Πάντα κάποιος αποχωρεί, κάποια πλευρά σταματάει να θεωρεί το paokmania φυσικό τόπο ανταλλαγής απόψεων.
Μένει να δούμε αν ο Λουτσος σας στείλει σπίτια σας ή αν δεν την παλέψουμε εμείς στο τέλος με την ατέλειωτη μεμψιμοιρία για το κακό που μας βρήκε. Όπως κι αν εχει θα το δείξει ο καιρός.
Αυτά και περιμένω με αγωνία τον επόμενο λόγο που πρέπει να φύγει.
Τα σέβη μου.
Δυστυχώς για σένα δε συμβαίνει τίποτα τέτοιο και αν κάνω εσένα και 5-6 άλλους ignore θα χάσω την επαφή με μια τάση που μετά τον αρχικό προβληματισμό πλέον είναι αντικείμενο μελέτης στον ελεύθερο χρόνο.
Κανένα μπλοκ, κανένα νεύρο, καμμία ενόχληση.
Ελεύθερη χώρα είμαστε, ο καθένας έχει το δικαίωμα της γνώμης. Σωστή, λαθος, παρανοϊκή, στημένη, πληρωμένη, χειραγωγημενη, δεν έχει σημασία.
Από την άλλη δεν σημαίνει πως όταν θεωρώ πως στα επιχειρήματα μπαίνουν θεωρητικές προσεγγίσεις βγαλμένες από την κοιλιά δεν θα καταθέτω και τη δική μου. Ή όταν τα γεγονότα παραθέτονται ελαφρώς μονταρισμένα για να ενισχύσουν το αφήγημα.
Εξάλλου, έχω μεγαλώσει πάρα πολύ για όλα αυτά. Φαντάζομαι πως η στιγμή που κάποια μέρα απλώς δεν θα μπω εδώ δεν απέχει και πολύ μακρυά.
Τα τελευταία 15 χρόνια που είμαι εδώ πάντα υπήρχαν φωνές που πήγαιναν κόντρα σε κάθε λογική. Κάποτε έπεφτε ξύλο με τους οργανωμένους που δεν θέλανε ούτε ΘΖ, ούτε ΖΒ, ούτε ΠΦ, ούτε ΙΣ.
Ακόμη το έχω απορία τι θέλανε αν και μέσα μου ήξερα τι θέλανε. Τη διατήρηση του χάους. Της ανυπαρξίας. Του αέναου αγώνα.
Η παρουσία τους ξαφνικά σταμάτησε να είναι αισθητή μέχρι που για δικούς τους λόγους μηδενίστηκε. Πάλι για δικούς τους λόγους.
Που θέλω να καταλήξω... Πάντα κάποιος αποχωρεί, κάποια πλευρά σταματάει να θεωρεί το paokmania φυσικό τόπο ανταλλαγής απόψεων.
Μένει να δούμε αν ο Λουτσος σας στείλει σπίτια σας ή αν δεν την παλέψουμε εμείς στο τέλος με την ατέλειωτη μεμψιμοιρία για το κακό που μας βρήκε. Όπως κι αν εχει θα το δείξει ο καιρός.
Αυτά και περιμένω με αγωνία τον επόμενο λόγο που πρέπει να φύγει.
Τα σέβη μου.