Ετσιgpap έγραψε:παιχταρά πήρανε και εμείς απλώς δεν καταλάβαμε τι έχουμε χάσει.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Αν παίρναμε έναν τέτοιο θα βαρουσαμε την ψωλή μας στο πληκτρολόγιο και εμείς τον δώσαμε τζάμπα για να μη του δώσουμε 200Κ πάνω στο συμβόλαιο.Argaliad έγραψε:Ειδα ενα videaki που εφτιαξε ενα Τουρκος για τον Πελκα , αν τον περναμε εμεις τωρα με αυτο το video θα λεγαμε οτι βρηκαμε τον Dybala
https://twitter.com/caglarsuvari/status ... 7605513217
αχ μεσα απο τα χερια μας..invincible έγραψε:"Lokomotiv", as the media wrote earlier, is ready to pay Kuzyaev 3 million euros a year and give about three million signature bonus. Zenit is waiting for Kuzyaev's decision until October 6, on this day the transfer window in Europe will be closed
- Darklord67
Μπορεί να πλησίασαν κάποιον ελεύθερο και να τους έχει σταντ-μπαι περιμένοντας πρόταση και από αλλού,που ξέρεις;Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ελεύθερο θα πάρουμε μου φαίνεταιMitsospaoki4 έγραψε:3 ώρες ακόμα..
Χαφ;
Με τα κυάλια;
Δυστυχώς με τον Αλέις εκτος εικόνας δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο σε χαφ στους ελευθερους.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ελεύθερο θα πάρουμε μου φαίνεταιMitsospaoki4 έγραψε:3 ώρες ακόμα..
Χαφ;
Με τα κυάλια;
Λογικα πάμε ως έχει μέχρι να καψουν φλάντζα οι Καντουρι και Σβαμπ.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χριστός και Παναγία !!!
Σε παρακρουση ορισμένοι
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε παρακρουση ορισμένοι
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σκεψου τι παπα τρωμε και εμεις με τα βιντεακια των αλλων.Argaliad έγραψε:Ειδα ενα videaki που εφτιαξε ενα Τουρκος για τον Πελκα , αν τον περναμε εμεις τωρα με αυτο το video θα λεγαμε οτι βρηκαμε τον Dybala
https://twitter.com/caglarsuvari/status ... 7605513217
- stravostomis
Τουλάχιστον το silver lining είναι ότι φέτος, θα υπάρχουν κατά μέσο όρο οι καλύτεροι ελεύθεροι από κάθε άλλη χρονιά, λόγω των οικονομικών συνθηκών. Θα υπάρχουν λαυράκια, αρκεί να τα βρει ο Ρέμπε.
Με το στυλο στο χερι μας τον αρπαξανbarlow4 έγραψε:αχ μεσα απο τα χερια μας..invincible έγραψε:"Lokomotiv", as the media wrote earlier, is ready to pay Kuzyaev 3 million euros a year and give about three million signature bonus. Zenit is waiting for Kuzyaev's decision until October 6, on this day the transfer window in Europe will be closed
Καταλαβαίνω την ανάγκη για αίμα μετά τον αποκλεισμό από τους Ρώσους, αλλά πραγματικά αυτά που γράφονται εδώ μέσα βγάζουν ένα μένος και μια εκδικητικότητα άνευ λόγου.
Το ότι η ομάδα κατάφερε να ρίξει το κόστος, ανεβάζοντας όμως την ποιότητα αποτελεί επιτυχία και όχι λόγο γκρίνιας...
Πραγματικά όταν βλέπω ότι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της σερβίας, δύο από τους καλύτερους παίχτες του αυστριακού πρωταθλήματος, ο πρώτος σκόρερ της κροατίας αποτελούν στοιχήματα, μόνο χαμόγελο αμηχανίας μου μένει στο τέλος.
Το ότι η ομάδα κατάφερε να ρίξει το κόστος, ανεβάζοντας όμως την ποιότητα αποτελεί επιτυχία και όχι λόγο γκρίνιας...
Πραγματικά όταν βλέπω ότι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της σερβίας, δύο από τους καλύτερους παίχτες του αυστριακού πρωταθλήματος, ο πρώτος σκόρερ της κροατίας αποτελούν στοιχήματα, μόνο χαμόγελο αμηχανίας μου μένει στο τέλος.
Ντεσπότοφ μάλλον δεν παίρνουμε αλλά παίρνουμε λέει Ντεσποτόφσκι στο βόλευ.
Έτσι για το γαμώτο και να μας φύγει το απωθημένο.
Έτσι για το γαμώτο και να μας φύγει το απωθημένο.
ανα γεια σου ρε σερα!Sera4 έγραψε:Καταλαβαίνω την ανάγκη για αίμα μετά τον αποκλεισμό από τους Ρώσους, αλλά πραγματικά αυτά που γράφονται εδώ μέσα βγάζουν ένα μένος και μια εκδικητικότητα άνευ λόγου.
Ποια ποιότητα ανέβηκε ρε συ σερα?
Sera4 έγραψε:Καταλαβαίνω την ανάγκη για αίμα μετά τον αποκλεισμό από τους Ρώσους, αλλά πραγματικά αυτά που γράφονται εδώ μέσα βγάζουν ένα μένος και μια εκδικητικότητα άνευ λόγου.
Πήγανε τον Πέλκα στο αεροδρόμιο όσοι εδώ μέσα έλεγαν πως θα το κάνουν αν έλθει πρόταση για μεταγραφή;
Ο Δημήτρης είπε φεύγοντας στον Τζόλη, τον Μιχαηλίδη, τον Λύρατζη, τον Τσιγγάρα και τον Κούτσια πως το κολατσιό κάποιων νεο-ΠΑΟΚτσήδων είναι οι παίκτες που προέρχονται από τα σπλάγχνα μας; Ότι ο ΠΑΟΚ τρώει τα παιδιά του σαν τον Κρόνο;
Ρε σεις στην ΠΑΕ, χαφ πήρατε ή θα παρακαλάμε να μην έχουν τραυματισμούς και κάρτες Σβαμπ και Καντουρί. Από την εποχή του Πάμπλο Γκαρσία, ΕΝΑ ΧΑΦ. Στην ευχή πια.
Ο Δημήτρης είπε φεύγοντας στον Τζόλη, τον Μιχαηλίδη, τον Λύρατζη, τον Τσιγγάρα και τον Κούτσια πως το κολατσιό κάποιων νεο-ΠΑΟΚτσήδων είναι οι παίκτες που προέρχονται από τα σπλάγχνα μας; Ότι ο ΠΑΟΚ τρώει τα παιδιά του σαν τον Κρόνο;
Ρε σεις στην ΠΑΕ, χαφ πήρατε ή θα παρακαλάμε να μην έχουν τραυματισμούς και κάρτες Σβαμπ και Καντουρί. Από την εποχή του Πάμπλο Γκαρσία, ΕΝΑ ΧΑΦ. Στην ευχή πια.