Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI
- Mitsospaoki4
- Moderator
- thomas Murg
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI
Αφού δεν φάγανε και πέμπτο θα περάσουν οι Ολλανδοί
Στο δεύτερο οι Ολλανδοί ήταν σαν να βγήκαν για αγγαρεία
-
- Επικοινωνία:
Μπορεί να έτυχαν της γνωστής "ήπιας" ......φιλοξενίας Η να φράκαραν σε καμμιά παράλυτη πόρτα!
thomas Murg έγραψε:Αφού δεν φάγανε και πέμπτο θα περάσουν οι Ολλανδοί
Δε νομίζω, δεν ειναι ομάδα αυτοί,θίασος κανονικός.
Αυτό το όσα φάμε και όσα βάλουμε, το σιχαίνομαι.
Ωραίο στο μάτι,αν είσαι ουδέτερος.
Αν είναι η ομάδα σου όμως, ξεκινάς τα χάπια.
αν ετρωγαν λιγο νωριτερα το 4ο θα ειχαν ειδη αποκλειστειNorte έγραψε:ετοιμαστειτε για ολα, αυτοι ειναι ικανοι απο το να κερδισουν 0-4 μεχρι να χασουν με κανενα 5-2...
καταφεραν να φανε τεσσερα απο μια ομαδα που δεν ειχε τροπο να επιτεθει...
κανενας ελεγχος του ρυθμου... η μπαλα πανω κατω σε καθε στιγμη του παιχνιδιου και ενα υπερβολικο ρισκο λες εψαχναν γκολ προκρισης σε ολο το παιχνιδι...
ειναι αλλο να παιζεις επιθετικο ποδοσφαιρο κυριαρχιας και αλλο αυτη η αηδια που ο αντιπαλος νιωθει πως σε καθε φαση μπορει να βαλει γκολ χωρις να χρειαστει να κανει κατι...
- ΑποστόληςΑ
Η σφίνα γράφει ότι ο Δουβίκας στο Βόλο παίρνει 800 € το μήνα.
Τι θέλω και ανακατεύομαι. Καλά να πάθω.
Εχω τον καημό μου, που τον έχω, τώρα να συγχίζομαι και για τον κάθε τρύπιο.
Τι με νοιάζει εμένα ο πούστης, ο καταραμένος.
Τέλος.-
Τέλος.-
αστειο ολλανδικο πρωταθλημα,οσα φαμε και οσα βαλουμε. Για αυτο ενω υπαρχει πολυ ταλεντο,ποτε δεν προκοψαν στη Ευρωπη τις τελευταιες δεκαετιες οι ολλανδικες.
Οτι ειδατε απτην Αιντχοβεν σημερα με γαυρο,ειδατε και στα μεταξυ μας στους ομιλους. Καμια προβλεψη για το 2ο παιχνιδι,μια ζαρια θα ναι το αποτελεσμα
Οτι ειδατε απτην Αιντχοβεν σημερα με γαυρο,ειδατε και στα μεταξυ μας στους ομιλους. Καμια προβλεψη για το 2ο παιχνιδι,μια ζαρια θα ναι το αποτελεσμα
Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ φέρνουν στο Κοινοβούλιο με ερώτησή τους «την αγορά από την περιφέρεια Αττικής υπερκοστολογημένων rapid test από εταιρεία συμφερόντων του Θεόδωρου Καρυπίδη, ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Άρης».
Οι 34 βουλευτές ρωτούν γιατί δόθηκε από την περιφέρεια Αττικής 1 εκατ.ευρώ στη συγκεκριμένη αγορά, «αφού θα μπορούσαν να διασφαλιστούν σαφώς οικονομικότερες προσφορές αντί γι΄αυτές που ελήφθησαν με κλειστή πρόσκληση σε τρεις συγκεκριμένους οικονομικούς φορείς». Αναφέρουν ότι η διαδικασία προμήθειας δεν υπηρετεί τους κανόνες του υγιούς ανταγωνισμού, αφού αποκλείονται από αυτήν άνευ λόγου πολλές εταιρείες που μπορούν να προμηθεύσουν πιστοποιημένα και φθηνότερα rapid tests.
θα μπορουσα να πω ενα μπραβο για την νικη σαν ελληνικη ΟΜΑΔΑ.....ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.... ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ ...ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ .....ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΤΥΠΟΣ....«Το συμπέρασμα από μία βραδιά που η ατυχία μας (κυρίως αυτή) και η κακή διαιτησία μας πίκραναν, το συμπέρασμα είναι ένα:
ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ, ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ!
Μην τα κάνετε ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ και ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ όπως είστε εσείς. Εντάξει. Θα χαίρεστε (στην καλύτερη) 10 μέρες στις 365!
Αλλά δε θέλετε τα παιδιά σας να είναι χαρούμενα (ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ) τις 355 υπόλοιπες;». ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΥΚΝΙΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΣΠΡΑ ΠΟΛΟ ΚΑΜΕΝΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΚΛΠ. ΚΛΠ.
ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ, ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ!
Μην τα κάνετε ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ και ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ όπως είστε εσείς. Εντάξει. Θα χαίρεστε (στην καλύτερη) 10 μέρες στις 365!
Αλλά δε θέλετε τα παιδιά σας να είναι χαρούμενα (ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ) τις 355 υπόλοιπες;». ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΥΚΝΙΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΣΠΡΑ ΠΟΛΟ ΚΑΜΕΝΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΚΛΠ. ΚΛΠ.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Α ρε γαυροι, νικάει η ομάδα σας σήμερα και ασχολείστε πάλι με εμας...
Ειλικρινά ακόμα και η κουλα να νικούσε σήμερα θα χαιρόμουν, με αυτούς θέλω να φάνε 4αρα μέσα εκεί..
Ανοιχτό παιχνίδι θα είναι και ο επαναληπτικός αυτός που θα βάλει περισσότερα θα περάσει
Ειλικρινά ακόμα και η κουλα να νικούσε σήμερα θα χαιρόμουν, με αυτούς θέλω να φάνε 4αρα μέσα εκεί..
Ανοιχτό παιχνίδι θα είναι και ο επαναληπτικός αυτός που θα βάλει περισσότερα θα περάσει
-
Το δεύτερο γκολ του Ζάχαβι σαν να μου θύμισε κάτι.. Βρε λες? Μέτρησε κανονικά το γκολ για την ιστορία. Σε αντίθεση με κάποιο άλλο...
- Μπαρκαρούτσος
Τα έχουμε πει ένα εκατομμύριο φορές.Γέρος έγραψε:Τι θέλω και ανακατεύομαι. Καλά να πάθω.
Τέλος.-
Γαύρος - Πανιώνιος και παράλληλα ευρωπαϊκός αγώνας μπάσκετ ΠΑΟΚ, και το topic αυτό είχε πολλή περισσότερη κίνηση.
Φαντασου να επαιζε σε μας αυτος ο λεβιες ο μπακ που εχουνε ο ξανθος. Αχωνευτοι ολλανδοι μαλακες.