Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Tις συνομιλίες τις βγάλανε για να τους προειδοποιήσουν να φύγουν απο τη Χώρα?
Που είναι οι συλλήψεις?
Έχουν άδικο μετά όσοι μετά όσοι φωνάζουν "Λεφτεριά στα Αδέρφια τους"?
Α. Ρ. Δ.
Που είναι οι συλλήψεις?
Έχουν άδικο μετά όσοι μετά όσοι φωνάζουν "Λεφτεριά στα Αδέρφια τους"?
Α. Ρ. Δ.
Ψυχραιμία. Απότι φαίνεται ο δικηγόρος τής οικογένειας τού Κλεομένη κάνει καλή δουλειά. Βγαίνουν πράγματα στη φόρα. Από κει και πέρα αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι να κρατάμε το θέμα της δολοφονίας στην επικαιρότητα, με νόμιμους και πολιτισμένους τρόπους. Εκδηλώσεις για να τιμηθεί ο Κλεομένης και σοβαρές ανακοινώσεις/εκκλήσεις στην κυβέρνηση από ΠΑΕ/ΚΑΕ/ΑΣ/συνδέσμους. Να μην ξεχαστεί ούτε το παιδί, ούτε αυτοί που αξίζουν να οδηγηθούν στην φυλακή.
Διαβασα τις συνομιλιες στο 24, μαλακες ειναι αρρωστο οτι αφησαν τον Super 3 να μαζευτει ωρες μετα την δολοφονια. Το πιο ευκολο μερος να παει η αστυνομια πρωτα θα ηταν εκει, ειναι να τρελαινεσαι
- These users thanked the author st4this for the post (total 6):
- paoki19, Azrael, Montrealiotis, leomatos88, PAOK DreXleR, Dimpatra
Tι νόημα έχει αυτό αν δεν συνοδεύεται απο συλλήψεις και ανάλογες ποινές? Υπάρχουν πλέον αποδείξεις για Εγκληματική Οργάνωση.Rexaris έγραψε: Τετ 18 Μαρ 2026, 18:37Ψυχραιμία. Απότι φαίνεται ο δικηγόρος τής οικογένειας τού Κλεομένη κάνει καλή δουλειά. Βγαίνουν πράγματα στη φόρα.
-
Dimitrisou
Παντως ο δολοφονος μαλλον ειναι ο σουπερμαν γιατι ενω εφαγε οπως λεει 30 χτυπηματα με σφυρια καταφερε και αμυνθηκε και εφυγε μονος του απο το σημειο..
Και εγω που νομιζα τοσο καιρο οτι αν φας μια με σφυρι θα εισαι στο νοσοκομειο..
- These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 3):
- navigator11, Azrael, st4this
- navigator11
Δε βλέπω το ... ηθικό πλεονέκτημα των μετενσαρκώσεων του Γκάντι γειτοναίων μας να βαστάει γερά. Ποιός να το περίμενε!!
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- Apil44
- navigator11
30 έγιναν τελικά; Εγώ στα 5 τα είχα αφήσει.Dimitrisou έγραψε: Τετ 18 Μαρ 2026, 19:01 Παντως ο δολοφονος μαλλον ειναι ο σουπερμαν γιατι ενω εφαγε οπως λεει 30 χτυπηματα με σφυρια καταφερε και αμυνθηκε και εφυγε μονος του απο το σημειο..
- Vet_eranos
Ωχ ωχ ωχ...
Αρχισε παλι να ρωταει κ να ανησυχει μου φαινεται...
Καιρος ηταν..
Αρχισε παλι να ρωταει κ να ανησυχει μου φαινεται...
Καιρος ηταν..
https://www.sdna.gr/politiko-deltio/ell ... ane-bgeite
δειτε και ανατριχιαστε.....κοπροσκυλα που στεναχωρηθεικατε δηθεν για τον Αλκη αθλια υποκειμενα
δειτε και ανατριχιαστε.....κοπροσκυλα που στεναχωρηθεικατε δηθεν για τον Αλκη αθλια υποκειμενα
-
Dimitrisou
E καθε μερα ανεβαινουν...εκει κολλας?εδω τον βαρουσαν 3 ατομα με γκλοπ και σφυρια και αυτος καταφερε να αντιδρασει και μαλιστα να τους κυνηγησει...navigator11 έγραψε: Τετ 18 Μαρ 2026, 19:3130 έγιναν τελικά; Εγώ στα 5 τα είχα αφήσει.Dimitrisou έγραψε: Τετ 18 Μαρ 2026, 19:01 Παντως ο δολοφονος μαλλον ειναι ο σουπερμαν γιατι ενω εφαγε οπως λεει 30 χτυπηματα με σφυρια καταφερε και αμυνθηκε και εφυγε μονος του απο το σημειο..
- These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 2):
- st4this, navigator11
Το ποσταρα στην προηγουμενη σελιδα φιλε.eorptol1 έγραψε: Τετ 18 Μαρ 2026, 19:38 https://www.sdna.gr/politiko-deltio/ell ... ane-bgeite
Εντωμεταξυ το προσωπο του δολοφονου εχει διαρευσει.
Το πετυχα τυχαια πριν απο λιγο σε σελιδα στο FB.Προφανως και δεν ποσταρω κατι τετοιο εδω.
-
MrSam1926apc
Σε άλλα νέα η ΔΕΑΒ κάλεσε την ΠΑΕ και 14 αδερφούς μας για ακρόαση με την κατηγορία “αναφορικά με σοβαρό φαινόμενο βίας που σχετίζεται με τον αθλητισμό, που φέρεται ότι έλαβε χώρα στο Γήπεδο Τούμπας, στις 15/03/2026, από τα ανωτέρω φυσικά πρόσωπα, πριν από την έναρξη του αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος Stoiximan Super League, περιόδου 2025/2026, με την απειλή άσκησης βίας, εξύβριση και προπηλακισμούς των δημοσιογράφων που επρόκειτο να καλύψουν τον αγώνα.”
Και ύστερα αναρωτιόμαστε πως ξεκινάει η βία και γιατί υπάρχει τέτοιο μένος….
Και ύστερα αναρωτιόμαστε πως ξεκινάει η βία και γιατί υπάρχει τέτοιο μένος….
- These users thanked the author MrSam1926apc for the post (total 2):
- paoki19, Azrael
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
ΠΡΟΣΤΙΜΟ
- These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post (total 2):
- paoki19, eorptol1
Ρε μαγκες, γραψτε οτι δειχνει και το βιντεο με το παιδι, το απεφυγα δεν ηθελα να το δω και καθως εβλεπα τον μην πω τι αυτο που κανει τον παρουσιαστη εδειξε το βιντεο και προσπαθουσα να αποφυγω δεν ηθελα να το δω με τιποτα.
Μια προειδοποιηση. ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ, ΑΠΛΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ.
Μια προειδοποιηση. ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ, ΑΠΛΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ.