Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

Πόσο ευχαριστημένοι είστε με τις φετινές μεταγραφές;

10 - Πάρτε το πρέφα...
24
10%
9 - Σχεδον τέλειες
36
15%
8 - Πολύ καλές
112
47%
7 - Αρκετά καλές
39
16%
6 - Οριακά καλές
16
7%
5 - Μέτριες
6
3%
4 - Λίγα πράγματα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
3 - Κακές
1
0%
2 - Κακος σχεδιασμός Μίχελ-Ίβιτς, ντροπή
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
1 - Φέτος μόνο σκάκι θα δούμε
3
1%

Σύνολο ψήφων: 237

Άβαταρ μέλους
Ettien

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει

Δημοσίευση από Ettien »

shogoon έγραψε:Για να κανουμε και λιγο χουλιαμα σαν πολιτικος μιλας να βαλουμε τις βασεις για να μπει η βαση του χρονου των θεμελιων της βασης του 3 χρονου και κλεινουμε 40 χρονια δευτεροι και παει λεγοντας. Φετος στοχος ειναι το πρωταθλημα για μενα τωρα αν θελουμε να περναει η ωρα ολα καλα και 4 να βγουμε θα πουμε ειμαστε 2 θεσεις κατω απο τον στοχο. Συζητηση κανουμε εννοειται χωρις παρεξηγηση γενικα συμφωνω με αυτα που λες. Η δυναμικη των ομαδων + τις εξελιξεις δειχνουν την ομαδα ικανη για τον στοχο.
Δεν μιλάω πολιτικάντικα, αν μιλούσα θα έλεγα παμε βουρ για πρωταθλημα, θα τους παρουμε τα σωβρακα και θα γίνομουν και αρεστός από τους υπολοιπους.

Εχεις το 50-50 ? Θα είναι πρωταθλημα με ίσες ευκαιρίες ή θα είμαστε στο ίδιο έργο θεατές ? Αυτη είναι η βασική ουσία του πράγματος. Οπως είναι μέχρι στιγμης δομημένο είναι πιο ευκολο να φτασεις στο τελικό europa (λέμε τωρα) παρά να πάρεις το πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Dimg4 έγραψε:Αμοιβη. Για αυτο. Οποτε τωρα θα τα ριξει θελει δε θελει, εκτος αν θελει να σταματησει. Το να λες πρωην τον Μπερμπατοφ που ηρθε με γεματη σεζον στην μονακο και ο αμπαλος μουρινιο τον ξενερωσε, ειναι προσωπικη σου εμπαθεια
Ναι ναι, το οτι οποτε επαιζε τραυματιζοταν και εμενε εξω για κανα μηνα το ξεχασαμε φυσικα. Πανετοιμος ηταν αλλα συνωμοσια του Τουντορ να μη παιζει ο Μπερμπατοφ.

Και φυσικα ειμαι σιγουρος οτι σου το ειπε προσωπικά ο Μπερμπατοφ οτι "ξενερωσε".

Eλευθερο τον αφησε η φουλαμ και ελευθερο η Μονακο μετα απο 6 μηνες αλλα ασχετοι θα ηταν και αυτοι.

Ας βρει ομαδα και εδω ειμαστε να δουμε τι θα κανει...εγω εδω ειμαι να παραδεχτω οτι εκανα λαθος και δεν ειναι πρωην ποδοσφαιριστης.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ας αφήσουμε το παρελθόν μια φορα...
Οτι εγινε εγινε.....
Η χρονια θα δειξει αν αυτοι που έπρεπε δλδ ο ιβαν έμαθε κατι απο τα προηγούμενα χρονια....
Οτι δλδ γράφουμε καθε χρονο...
Άβαταρ μέλους
koseco

Δημοσίευση από koseco »

Αυτο που ανεβάσατε από το sport-fm είναι πραγματικά όλα τα λεφτά!!!

"Εξαιρετικά δύσκολο μοιάζει το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να καταφέρει να βρει κάποιον σέντερ φορ τις επόμενες ημέρες, ώστε να ολοκληρώσει τις μεταγραφές του το φετινό καλοκαίρι.

Η εφημερίδα «Metrosport» υποστηρίζει πως η διοίκηση του συλλόγου – με επικεφαλής τον Λούμπος Μίχελ – σαρώνει ανά την Ευρώπη για να βρεθεί ο «εκλεκτός» που θα δώσει σημαντικές λύσεις στον Βλάνταν Ίβιτς για την επιθετική γραμμή της ομάδας.

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο φαίνεται πως εκτιμούν ότι τελικά θα τα καταφέρουν, αν και άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Λούμπος Μίχελ σε επαφή που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη τόνισε πως είναι δύσκολο να αποκτηθεί τώρα κάποιος αξιόλογος παίκτης και για αυτό θα ήταν καλύτερο να γίνει η όποια προσθήκη στην επόμενη μεταγραφική περίοδο."

Για σας δεν ξέρω, αλλά εγώ κατατοπιστηκα πλήρως :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Κ γω μόλις το διαβασα λεω δε μπορει .... Απλα δεν ξυπνησα καλα... :roll: :lol:

Μήπως να κανουν διαγωνισμό κ για άδειες αθλ σαιτ ;
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Λογικα σαρωνει και σε αλλους πλανητες μηπως βρει φορ. Μεσα στην 5 ετια θα τον βρουν. Ωραιο ρεπορταζ παντως
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shogoon την Σάβ 03 Σεπ 2016, 11:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Σαρώνει 3 Σεπτέμβρη την Ευρώπη; Το καλοκαίρι τι έκαναν δηλαδή;

Για *αλάκες ψάχνουν ρε φίλε...

Εγώ αν σαν σελίδα χρειαζόταν να επικληθώ ως πηγή το Metros...αυτό, θα το έκλεινα το ρημάδι.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Από τους ελεύθερους οι μοναδικές 2 περιπτώσεις που αξίζουν.. Είναι το μαυρακι που αναφέραμε σε προηγούμενες σελίδες.. Και η δεύτερη είναι ο Κέβιν κουρανι.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Ας κανουν στοχευμένο σκαουτιγκ κ ας επενδύσουν σε καναν παικτη το Γενάρη
Λαθος θα κανουμε παλι αν παρουμε για να παρουμε
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εγω μια χαρα ικανοποιημενος ειμαι. Υπαρχει πλανο και φαινεται οτι καθε χρονο αναβαθμιζεται ποιοτικα η ομαδα.
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

MANIAKOS έγραψε:Ας κανουν στοχευμένο σκαουτιγκ κ ας επενδύσουν σε καναν παικτη το Γενάρη
Λαθος θα κανουμε παλι αν παρουμε για να παρουμε
Aφου το κανανε σήριαλ συμφωνω 100% δεν εχει νοημα πλεον τετοια κινηση τωρα.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Καπου πηρε το ματι μου οτι ο καρντοζο στο γαυρο παιρνει 2 καθαρα το χρονο και διετες. Αυτα για να γνωριζουν αυτοι που φωναζανε αν δεν μας έκανε εμας.

Συν το ότι ο ιβιτς δεν ηθελε τετοιον παικτη.

Ενιγουει. Οι απαντησεις ειναι μπροστα μας και ειναι τοσο προφανεις αλλα πολλες φορες δεν θελουμε να τις δουμε
Demir

Δημοσίευση από Demir »

γενικα η μεταγραφη φορ ειναι η πιο δυσκολη... κοιτουσα ποιοι μενουν ελευθεροι του χρονοου και υπαρχουν το πολυ 2-3 καλες περιπτωσεις... κατα την αποψη μου πρεπει να παμε για περιπτωση στυλ αλιμπεκ -σποραρ....
παικτη σε καλη ηλικια ,που κανει πλακα σε πρωταθλημα λιγο κατωτερο απο εμας... πρεπει να αρχισει προεργασια απο τωρα ωστε αν θελουμε για καλοκαιρι ο παικτης να κλεισει απο απριλιο... να μπουμε σε πληστηριασμους κτλ...
η αλλη κατηγορια παικτων που μπορουμε να δουμε ειναι 31+ με καλη καριερα σε πτωση (π.χ μικου -καρντοζο)...
προτιμω την 1η...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Θέλω να πιστεύω πως ο Μίχελ έχει κάνει ήδη την απαραίτητη προεργασία για του χρόνου αναφορικά πάντα με αυτούς που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι του 2017!
Τον Γενάρη πέρα από την όποια διορθωτική κίνηση (εύχομαι να πηγαίνουμε τρένο μέχρι τότε και να μην χρειαστεί να κάνουμε καμία!) θα πρέπει να κλείσουν και όλοι όσοι μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι!
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Παρακαλατε να αρχίσουμε καλα μονο κ μην εχουμε παλι τελειωμένους πριν αρχίσουμε παλι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”