Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)
όλοι εσείς που κράζετε την δική μου άποψη, (σε σημείο κάποιος να μου το παίξει και ''πιο παοκτσής''), μπορείτε να μου εξηγήσετε με 2-3 λόγια, τι το καινούριο διαβάσατε σε αυτή την συνέντευξη;
Γιατί όταν μιλάω για φαμφάρες, εννοώ ακριβώς αυτό.
φυσικα αλλα δεν στο δειχνουν οι κινησεις του οτι θελει τον ΠΑΟΚ δυνατο και ανεξαρτητο ? 12 εκατ μετρητα πως τα προσπερναμε ετσι ευκολα ?spyretto έγραψε:Ισως η αρχή μιας χρυσής ιστορίας κι όχι απλά μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του. Εχει πολυ δρόμο μπροστά του ο ΠΑΟΚ για να γίνει αυτό που ονειρευόμαστε.
λεει αυτα που πιστευει γιατι λεει φανφαρες ? τι σημαιενει φανφαρα? η επιδειξη χωρις ουσια .......τα 12 εκατ ειναι επιδειξη ? τα ονοματα που εφερε ειναι επιδειξη ? η βοηθεια που προσφερει η ομαδα χωρις να γινετε ντορος σε παρα πολλους που χρειαζονται βοηθεια ειναι φανφαρες ? λεει αυτα που νοιωθει γιατι να σε ενοχλει η φρασεολογια σου ειναι καθαρα επηρεασμενη απο τους "αντικειμενικους" αλλοθρησκους που μονο το καλο μας δεν θελουν ......gpap έγραψε:όλοι εσείς που κράζετε την δική μου άποψη, (σε σημείο κάποιος να μου το παίξει και ''πιο παοκτσής''), μπορείτε να μου εξηγήσετε με 2-3 λόγια, τι το καινούριο διαβάσατε σε αυτή την συνέντευξη;
αδελφέ, ουδείς με πρώτο εμένα δεν θα κακολογήσω στο ελάχιστο την προσφορά του στην ομάδα.eorptol έγραψε:
λεει αυτα που πιστευει γιατι λεει φανφαρες ? τι σημαιενει φανφαρα? η επιδειξη χωρις ουσια .......τα 12 εκατ ειναι επιδειξη ? τα ονοματα που εφερε ειναι επιδειξη ? η βοηθεια που προσφερει η ομαδα χωρις να γινετε ντορος σε παρα πολλους που χρειαζονται βοηθεια ειναι φανφαρες ? λεει αυτα που νοιωθει γιατι να σε ενοχλει η φρασεολογια σου ειναι καθαρα επηρεασμενη απο τους "αντικειμενικους" αλλοθρησκους που μονο το καλο μας δεν θελουν ......
Με πρώτο εμένα.
Αλλά όλα όσα είπε σε αυτή την συνέτευξη, τα έχει πει ξανά, και ξανά, και ξανά και ΞΑΝΑ.
Δεν είπε ΤΙΠΟΤΑ καινούριο.
Και όταν κάποιος συνεχώς επαναλαμβάνεται, λέγεται φανφάρας. Δηλαδή μιλάει ΑΣΚΟΠΑ.
Ούτε για τα χρέη λοιπόν μίλησα, ούτε για το γήπεδο μίλησα, ούτε για το πόσο πολύ καυλώνω όταν βλέπω ΠΑΟΚ.
Αναφέρθηκα αποκλειστικά και μόνο, στο ότι εδώ και μήνες, λέει τα ίδια και τα ίδια.
Μιλάει με τους ίδιους και τους ίδιους. Αναφέρεται στα ίδια και στα ίδια.
Και ως προς το αποτέλεσμα, ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΞΥΓΕΙΑΝΣΗΣ, δεν υπάρχει καμία ΜΑ ΚΑΜΙΑ πράξη από πλευρά του.
Δεν μπορεί;
Δεν τον αφήνουν;
Δεν ξέρει τον τρόπο;
Δεν γνωρίζω.
Αλλά περιμένω εδώ και καιρό να τον ακούσω να μιλάει όχι για το ''αν θέλει να εξυγειάνει το πρωτάθλημα'' αλλά ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ και ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ.
Λιγότερη φιλοσοφία και περισσότερη Αρετή, έλεγαν οι παλαιότεροι.
Και όποιος κρίνει τα παραπάνω ως ''αποδεικτικά μικρής μνήμης'', ας αναζητήσει τους ορισμούς των λέξεων σε κάποιο λεξικό.
μα αυτα πιστευει ρε φιλε τι να κανουμε τι θες να πει για τον ομπαμα και τον μπερλουσκονι ? δεν μας αφορουν αυτα που ειπε ?
η εξυγειανση του πρωταθληματος οταν γινει θα το μαθω δεν θελω να ξερω πως και δεν πρεπει να πει δημοσια τι θα κανει, εχουμε πολεμο και η δημοσιοτητα πριν το οτελεσμα κανει κακο....
να ανυσηχουσες αν δεν ηταν σταθερος στις αποψεις του τοτε θα ηταν φανφαρας και ψευτης
λιγοτερη αχαριστια και περισσοτερη στηριξη σε εναν ανθρωπο που μας εβγαλε απο τα σκατα θα ελεγα εγω ......
η εξυγειανση του πρωταθληματος οταν γινει θα το μαθω δεν θελω να ξερω πως και δεν πρεπει να πει δημοσια τι θα κανει, εχουμε πολεμο και η δημοσιοτητα πριν το οτελεσμα κανει κακο....
να ανυσηχουσες αν δεν ηταν σταθερος στις αποψεις του τοτε θα ηταν φανφαρας και ψευτης
λιγοτερη αχαριστια και περισσοτερη στηριξη σε εναν ανθρωπο που μας εβγαλε απο τα σκατα θα ελεγα εγω ......
Κάποιοι εδώ μέσα ειστε προφανώς πολύ νέοι η...νεοκοποι οπαδοί του ΠΆΟΚ. ΔΕΝ εξήγειτε αλλιως.ρε παληκάρια αυτή ή ομαδα περασε απο βουλινο, γουμενο και μπατατουδη. Παρτον ενα δηλαδη και χτυπα τοα αλλον. Αφραγκια, θλιψη, γκρινια. Μετα απο 30 (Τ-Ρ- Ι-Α- Ν- Τ - Α) χρονια λοιπον ηρθε ενας ανθρωπος που σε 3 χρονια εχει δωσει οσα δεν εδωσαν για τον ΠΑΟΚ μας οοοολοιιιιι αυτοι ΜΑΖΙ . Ξεχρεωνει τα χρεη ΤΟΥΣ, φερνει παιχτες, βελτιωνει προπονητικο, δινει λεφτα σε οποιον περνσει εξω απο την πορτα του και φοραει φανελα με το δικεφαλο ( μπασκετ, χαντμπολ κλπ). Εχει οραμα. Εχει σχεδια. Απιστευτα μεγαλα σχεδια που προσπαθει να μας τα εξηγησει σε καθε ευκαιρια.
Και εμεις; τι κανουμε;; καθονται καποιοι και οσαν τους επικοινωνιολογους μετα απο το ντιμπειτ κρινουν πως και γιατι ειπε κατι. Πως επρεπε να το πει, αν λεει...φανφαρες( λολ) , η αν επρεπε να εχει κανει ΑΚΌΜΑ πιο πολλά ώστε να έχει το δικαίωμα για να ομιλεί.
Κατα τη γνώμη μου ο ιβαν ειναι ευλογια για τον ΠΑΟΚ. Εκανε πολλα λσθη στην αρχη αλλα πλεον ξερει που παταει και που βρισκεται. Τα εχει κανει ολα οσα υποσχεθηκε μεχρι τωρα. Προσωπικα πθστευω οτι θα κανει ΚΑΙ ομαδα. Αλλα προσπαθει και αυτο εινσι ξεκαθαρο.πολλοι μας ζηλευουν για τον προεδρο μας και θα ηθελα να τον εχουν. Ασ μην τον χασουμε για να τον εκτιμησουμε μετα.
Και εμεις; τι κανουμε;; καθονται καποιοι και οσαν τους επικοινωνιολογους μετα απο το ντιμπειτ κρινουν πως και γιατι ειπε κατι. Πως επρεπε να το πει, αν λεει...φανφαρες( λολ) , η αν επρεπε να εχει κανει ΑΚΌΜΑ πιο πολλά ώστε να έχει το δικαίωμα για να ομιλεί.
Κατα τη γνώμη μου ο ιβαν ειναι ευλογια για τον ΠΑΟΚ. Εκανε πολλα λσθη στην αρχη αλλα πλεον ξερει που παταει και που βρισκεται. Τα εχει κανει ολα οσα υποσχεθηκε μεχρι τωρα. Προσωπικα πθστευω οτι θα κανει ΚΑΙ ομαδα. Αλλα προσπαθει και αυτο εινσι ξεκαθαρο.πολλοι μας ζηλευουν για τον προεδρο μας και θα ηθελα να τον εχουν. Ασ μην τον χασουμε για να τον εκτιμησουμε μετα.
- paokovios1974
[ ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Το καρναβάλι “Superleague 2014″ τo ελέγχει ένας και λέγεται Μαρινάκηςpaokovios1974 έγραψε:gpap έγραψε:
Ή θα βγαίνεις και θα λες τα πράγματα με το όνομά τους (ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ λέγεται η διαφθορά στο ποδόσφαιρο Πρόεδρε)
ή άσε καλύτερα, μην λες τίποτα.
.
*
Μνημη χρυσοψαρου εχουν ορισμενοι εδω μεσα.[/quote
]
]Κοντη μνημη επιλεκτικη μνημη ,η ουσια ειναι η ιδια.Ειπες κατι που δεν ισχυει.
Συγγνώμη αλλά το θέμα της εξυγείανσης τρέχει ακόμα και είναι σε καλό δρόμο απ`ότι γνωρίζω.Εάν σταθούν όλοι στο ύψος τους θα έχουμε και αποτελέσματα όπου νά`ναι.Είμαι σίγουρος ότι έχει κάνει τις σωστές κινήσεις μέχρι τώρα για να έχουμε αυτά τα αποτελέσματα.gpap έγραψε: Και ως προς το αποτέλεσμα, ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΞΥΓΕΙΑΝΣΗΣ, δεν υπάρχει καμία ΜΑ ΚΑΜΙΑ πράξη από πλευρά του.
Βέβαια ας μήν παραβλέψουμε την εξυγείανση του ΠΑΟΚ πρώτα απ`όλα.
Το ότι εσύ φίλε δέν βλέπεις κάποιες πράξεις απο πλευρά του δέν σημαίνει ότι δέν υπάρχουν.Έχουν μάθει πολύ καλά οι εμπλεκόμενοι με ποιόν έχουν να κάνουν και πηγάινουν τοίχο τοίχο..
Μάλλον θα περιμένεις πολύ καιρό ακόμα γιατί απλά δέν πρόκειται να σου πεί..gpap έγραψε: Αλλά περιμένω εδώ και καιρό να τον ακούσω να μιλάει όχι για το ''αν θέλει να εξυγειάνει το πρωτάθλημα'' αλλά ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ και ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ.
Αυτοί που νιώθουν, ξέρουν πότε ξεκίνησε και πώς το κάνει.
Τέλος, μία συνεντευξούλα σε συγκεκριμένο μέσο ήταν και απλά απαντούσε ερωτήσεις δημοσιογράφου.
Δέν πιστεύω να έχουν και παράπονο...
Αδερφέ gpap αν εσύ δεν βλέπεις κάτι νέο στα όσα έχει πει μέχρι τώρα τότε λυπάμαι αλλά δεν τα διαβάζεις όλα... Το θέμα με τον σάλπι για παράδειγμα είναι κάτι καινούργιο και θα έπρεπε να μας προβληματίζει όλους ιδιαίτερα και αν το συνδέσω με την αναφορά του στο ότι πρώτα σημαζευει τα της οικογένειας του και μετά ασχολείται με εξοθεν προβλήματα τότε σίγουρα φίλε μου αυτό είναι κάτι νέο που δεν το είχαμε ακούσει +την αναφορά που έκανε στο πρόσωπο του πλατνινι .θα μπορούσα να κάτσω και να σου αναλύσω με τής ώρες αλλά δεν το κάνω. Προσπάθησε να δεις την συνολική τοποθέτηση του και μετά βγες και πες αυτό που πιστεύεις αλλά διάβασε προσεκτικά τι λέει και πότε το λέει προσωπικά πιστεύω ότι αυτή η συνέντευξη από που την δίνει σε ποιον την δίνει και το που τοποθέτητε είναι από μόνο του κάτι Νέο... Και σε παρακαλώ να σταματήσει αυτή η παπαρια με τον μέσι έλεος πια το έχουμε ξεφτιλίσει το θέμα.
Στάλθηκε από το Blade S6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
κατ αρχας φιλε παπ ΔΕΝ λεει τα ιδια αλλα πολλά ΝΕΑ
τα ιδια τα λέει εκεί που τον ρωτάνε για το τι εννοούσε με αυτα που είπε παλιότερα
απανταει απλα στην ερωτηση
συνεντευξη ειναι και οχι συνεντευξη τυπου που τους κάλεσε να τους ανακοινωσει κατι
προσωπικα θα ανησυχουσα αν δεν ελεγε τα ίδια που είχε πει και παλιοτερα στις ιδιες ερωτησεις
μη το τραβας το ζητημα. καταλαβες και εσυ οτι εχεις αδικο.
δεν καταλαβαινω τον εγωισμο πολλών στο να παραδεχτουν οτι "ναι ρε, ισως δεν το σκεφτηκα σωστα... δεν ειχα τον χρονο να το ξαναδιαβασω"
ισα ισα φιλε.... η συνεντευξη ΗΔΗ εχει βγαλει τοσες τοποθετησεις οσες δεν βγαζουν ολα τα αρδοάρθα μιας χρονιας
τα ιδια τα λέει εκεί που τον ρωτάνε για το τι εννοούσε με αυτα που είπε παλιότερα
απανταει απλα στην ερωτηση
συνεντευξη ειναι και οχι συνεντευξη τυπου που τους κάλεσε να τους ανακοινωσει κατι
προσωπικα θα ανησυχουσα αν δεν ελεγε τα ίδια που είχε πει και παλιοτερα στις ιδιες ερωτησεις
μη το τραβας το ζητημα. καταλαβες και εσυ οτι εχεις αδικο.
δεν καταλαβαινω τον εγωισμο πολλών στο να παραδεχτουν οτι "ναι ρε, ισως δεν το σκεφτηκα σωστα... δεν ειχα τον χρονο να το ξαναδιαβασω"
ισα ισα φιλε.... η συνεντευξη ΗΔΗ εχει βγαλει τοσες τοποθετησεις οσες δεν βγαζουν ολα τα αρδοάρθα μιας χρονιας
Η ευκολη αφοριστικη τοποθετηση των συνοδοιπόρων του καμόρα, ραπτοβλακα και όλων των εξαγορασμένων από τον φαταουλ, με στόχο την απαξίωση του Ιβάν!
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ δεν ζητάω και δεν περιμένω πολλά...
Τέτοια να βλέπω, να χαίρομαι:
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/9260 ... geneia-mou
«Ο ΠΑΟΚ έδωσε ζωή στην οικογένεια μου»
Για τις ενέργειες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προσωπικά του Ιβάν Σαββίδη για την αποκατάσταση της υγείας των δύο παιδιών του μίλησε ο Βασίλης Νικολόπουλος σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.
Για την στήριξη που έλαβε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη μίλησε ο Βασίλης Νικολόπουλος, όταν πριν από δύο χρόνια διαγνώστε πως τα δύο παιδιά του πάσχουν από μία σπάνια νόσο.
Τα λόγια του πατέρα συγκινούν και χαρακτηρίζει «ξεχωριστό» τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου και «οικογένειά» του τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Libero»
Για το πώς ήρθε η βοήθεια από τον ΠΑΟΚ: «Σας ευχαριστώ πολύ που μου δίνετε τη δυνατότητα να πω κάποια πράγματα στον αέρα. Τα δύο μικρότερα παιδιά μου είχαν ένα σπάνιο πρόβλημα υγείας που επηρέαζε την ανάπτυξη του εγκεφάλου τους και θα έπρεπε να κάνουν μία εγχείρηση στο εξωτερικό. Χρειαζόμασταν κάποια χρήματα για να μπορέσουμε να ταξιδέψουμε και να κάνουμε την επέμβαση. Ξεκίνησα από πολλούς φορείς που θέλουν να λέγονται φιλάνθρωποι. Βρήκα κλειστές πόρτες και δεν το περίμενα κιόλας.
Και ειδικά σε περιπτώσεις που υπήρχαν λεφτά και δε μου έδιναν βοήθεια. Ένας φίλος μου, μου είπε έλα να χτυπήσουμε την πόρτα του ΠΑΟΚ. Πήγα και χτύπησα την πόρτα και μίλησα με την κ. Νάντια. Είχα μαζί μου όλα τα χαρτιά στις 17 Σεπτεμβρίου 2013. Μετά από ακριβώς 22 ώρες με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι το 10% από τα εισιτήρια του παιχνιδιού με τον Πλατανιά θα είναι δικό σου. Είχα ανέβει και τότε στο παιχνίδι και ήθελα να δω τον Ιβάν Σαββίδη να του πω ένα ευχαριστώ. Αλλά δεν ήταν εφικτό.
Ο ΠΑΟΚ δεν μου το έκανε μόνο εύκολο, αλλά με βοήθησε με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Σημασία δεν έχει το ποσό, αλλά η κίνηση ενός αγνώστου. Γιατί για την οικογένεια μου ο Σαββίδης ήταν ένας άγνωστος. Χάρη στην κίνηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την κίνηση ραδιοφωνικών σταθμών κινητοποιήθηκε απλός κόσμος από το υστέρημα του και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για τη βοήθεια που έδωσαν για να μαζευτεί ένα μεγάλο ποσό, να κινητοποιηθεί και η πολιτεία μέσα από αυτές τις προσπάθειες, μέχρι να βρεθεί η λύση και να πάνε τα παιδιά στο εξωτερικό. Σαν σήμερα πετάγαμε πριν 2 χρόνια για Γερμανία. Έγινε η επέμβαση και όλα πηγαίνουν δόξα τον Θεό καλά».
Για τη συνάντηση με τον Σαββίδη: «Προχτές, μετά τη τεράστια βοήθεια του Δημήτρη Τσορμπατζόγλου μπόρεσα να έρθω σε επαφή με τον Σαββίδη. Είχε πάρα πολλές δουλειές ο Σαββίδης, είχε το ποντιακό συνέδριο, δουλειές του, ήταν τα παιχνίδια με Ντόρτμουντ και Ολυμπιακό και έχοντας κανονίσει με φίλους μου να ανέβω για το παιχνίδι.
Βρέθηκα και στα Τέμπη, στο μνημόσυνο των παιδιών που χάθηκαν άδικα. Ήρθε ο άνθρωπος της ΠΑΕ, ήρθε και ο Σαββίδης και πήγαμε για να συναντηθούμε και να μιλήσουμε για λίγο στο περιθώριο του μνημόσυνου. Ήμουν εγώ ο Σαββίδης και ο μεταφραστής του. Ενημέρωσα τον μεταφραστή του για ό,τι έγινε και του μετέφερε όλα όσα ήθελα να του πω. Μου έκανε τρομερή εντύπωση η απάντηση του γιατί δεν έχω συναντήσει ξανά έναν τόσο ισχυρό άνθρωπο. Αυτό που μου είπε είναι ότι το μόνο που έχει σημασία είναι ότι τα παιδιά έγιναν καλά.
Ένιωσα σα να μιλούσα στον πατέρα μου και σε έναν κολλητό μου. Η χαρά του ήταν ειλικρινής. Δεν έγινε καμία δήλωση μπροστά σε κάμερες φωτογραφίες. Ήμασταν εγώ, αυτός και ο μεταφραστής του. Αυθόρμητα και ο γιος μου αγκάλιασε τον Σαββίδη, καταλαβαίνοντας ότι αυτός ήταν αυτός που τον βοήθησε.
Για μένα ο ΠΑΟΚ εκείνη τη στιγμή τα πήρε όλα. Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο οι τίτλοι, δεν είναι κάτι απρόσωπο. Ο ΠΑΟΚ είναι η ζωή μου και τα αδέρφια μου γιατί έδωσε ζωή στην οικογένεια μου. Το σύνθημα «Εμείς μαζί για μια ζωή», ο ΠΑΟΚ μου το έδωσε ως οικογένεια στην οικογένεια μου.
Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας που με βοήθησαν. Τα παιδιά μου ήταν τα πρώτα παιδιά που βοήθησε ο ΠΑΟΚ μετά τον μικρό Παντελή. Το πιο σημαντικό και πιο δυνατό και ωραίο είναι ότι ο Σαββίδης βοηθάει χωρίς διαφήμιση. Όταν πετάτε ένα κέρμα και την άλλη Κυριακή δεν πάει ο κόσμος στο γήπεδο να ξέρετε ότι δε θα μπορέσετε να συμβάλλεται στη βοήθεια μίας οικογένειας που έχει ανάγκη. Όταν στο γήπεδο, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είδα ότι βοηθάνε κι άλλη οικογένεια, δεν μπορείς να φανταστείς πόση ικανοποίηση ένιωσα που βοήθησα κι εγώ με το εισιτήριο μου».
Τέτοια να βλέπω, να χαίρομαι:
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/9260 ... geneia-mou
«Ο ΠΑΟΚ έδωσε ζωή στην οικογένεια μου»
Για τις ενέργειες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προσωπικά του Ιβάν Σαββίδη για την αποκατάσταση της υγείας των δύο παιδιών του μίλησε ο Βασίλης Νικολόπουλος σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.
Για την στήριξη που έλαβε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη μίλησε ο Βασίλης Νικολόπουλος, όταν πριν από δύο χρόνια διαγνώστε πως τα δύο παιδιά του πάσχουν από μία σπάνια νόσο.
Τα λόγια του πατέρα συγκινούν και χαρακτηρίζει «ξεχωριστό» τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου και «οικογένειά» του τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Libero»
Για το πώς ήρθε η βοήθεια από τον ΠΑΟΚ: «Σας ευχαριστώ πολύ που μου δίνετε τη δυνατότητα να πω κάποια πράγματα στον αέρα. Τα δύο μικρότερα παιδιά μου είχαν ένα σπάνιο πρόβλημα υγείας που επηρέαζε την ανάπτυξη του εγκεφάλου τους και θα έπρεπε να κάνουν μία εγχείρηση στο εξωτερικό. Χρειαζόμασταν κάποια χρήματα για να μπορέσουμε να ταξιδέψουμε και να κάνουμε την επέμβαση. Ξεκίνησα από πολλούς φορείς που θέλουν να λέγονται φιλάνθρωποι. Βρήκα κλειστές πόρτες και δεν το περίμενα κιόλας.
Και ειδικά σε περιπτώσεις που υπήρχαν λεφτά και δε μου έδιναν βοήθεια. Ένας φίλος μου, μου είπε έλα να χτυπήσουμε την πόρτα του ΠΑΟΚ. Πήγα και χτύπησα την πόρτα και μίλησα με την κ. Νάντια. Είχα μαζί μου όλα τα χαρτιά στις 17 Σεπτεμβρίου 2013. Μετά από ακριβώς 22 ώρες με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι το 10% από τα εισιτήρια του παιχνιδιού με τον Πλατανιά θα είναι δικό σου. Είχα ανέβει και τότε στο παιχνίδι και ήθελα να δω τον Ιβάν Σαββίδη να του πω ένα ευχαριστώ. Αλλά δεν ήταν εφικτό.
Ο ΠΑΟΚ δεν μου το έκανε μόνο εύκολο, αλλά με βοήθησε με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Σημασία δεν έχει το ποσό, αλλά η κίνηση ενός αγνώστου. Γιατί για την οικογένεια μου ο Σαββίδης ήταν ένας άγνωστος. Χάρη στην κίνηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την κίνηση ραδιοφωνικών σταθμών κινητοποιήθηκε απλός κόσμος από το υστέρημα του και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για τη βοήθεια που έδωσαν για να μαζευτεί ένα μεγάλο ποσό, να κινητοποιηθεί και η πολιτεία μέσα από αυτές τις προσπάθειες, μέχρι να βρεθεί η λύση και να πάνε τα παιδιά στο εξωτερικό. Σαν σήμερα πετάγαμε πριν 2 χρόνια για Γερμανία. Έγινε η επέμβαση και όλα πηγαίνουν δόξα τον Θεό καλά».
Για τη συνάντηση με τον Σαββίδη: «Προχτές, μετά τη τεράστια βοήθεια του Δημήτρη Τσορμπατζόγλου μπόρεσα να έρθω σε επαφή με τον Σαββίδη. Είχε πάρα πολλές δουλειές ο Σαββίδης, είχε το ποντιακό συνέδριο, δουλειές του, ήταν τα παιχνίδια με Ντόρτμουντ και Ολυμπιακό και έχοντας κανονίσει με φίλους μου να ανέβω για το παιχνίδι.
Βρέθηκα και στα Τέμπη, στο μνημόσυνο των παιδιών που χάθηκαν άδικα. Ήρθε ο άνθρωπος της ΠΑΕ, ήρθε και ο Σαββίδης και πήγαμε για να συναντηθούμε και να μιλήσουμε για λίγο στο περιθώριο του μνημόσυνου. Ήμουν εγώ ο Σαββίδης και ο μεταφραστής του. Ενημέρωσα τον μεταφραστή του για ό,τι έγινε και του μετέφερε όλα όσα ήθελα να του πω. Μου έκανε τρομερή εντύπωση η απάντηση του γιατί δεν έχω συναντήσει ξανά έναν τόσο ισχυρό άνθρωπο. Αυτό που μου είπε είναι ότι το μόνο που έχει σημασία είναι ότι τα παιδιά έγιναν καλά.
Ένιωσα σα να μιλούσα στον πατέρα μου και σε έναν κολλητό μου. Η χαρά του ήταν ειλικρινής. Δεν έγινε καμία δήλωση μπροστά σε κάμερες φωτογραφίες. Ήμασταν εγώ, αυτός και ο μεταφραστής του. Αυθόρμητα και ο γιος μου αγκάλιασε τον Σαββίδη, καταλαβαίνοντας ότι αυτός ήταν αυτός που τον βοήθησε.
Για μένα ο ΠΑΟΚ εκείνη τη στιγμή τα πήρε όλα. Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο οι τίτλοι, δεν είναι κάτι απρόσωπο. Ο ΠΑΟΚ είναι η ζωή μου και τα αδέρφια μου γιατί έδωσε ζωή στην οικογένεια μου. Το σύνθημα «Εμείς μαζί για μια ζωή», ο ΠΑΟΚ μου το έδωσε ως οικογένεια στην οικογένεια μου.
Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας που με βοήθησαν. Τα παιδιά μου ήταν τα πρώτα παιδιά που βοήθησε ο ΠΑΟΚ μετά τον μικρό Παντελή. Το πιο σημαντικό και πιο δυνατό και ωραίο είναι ότι ο Σαββίδης βοηθάει χωρίς διαφήμιση. Όταν πετάτε ένα κέρμα και την άλλη Κυριακή δεν πάει ο κόσμος στο γήπεδο να ξέρετε ότι δε θα μπορέσετε να συμβάλλεται στη βοήθεια μίας οικογένειας που έχει ανάγκη. Όταν στο γήπεδο, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είδα ότι βοηθάνε κι άλλη οικογένεια, δεν μπορείς να φανταστείς πόση ικανοποίηση ένιωσα που βοήθησα κι εγώ με το εισιτήριο μου».
ενταξυ με το τον σκουληκοραπτοπουλο μπορει να κανουν πλακα κακως βεβαια αλλα αυτον τον υποτιθεμενο παοκτση καμορα ειναι δυνατον να τον ακουει και να τον πιστευει καποιος οπαδος του ΠΑΟΚ οταν τετοιοι τυποι αποβληθουν απο την οικογενεια του ΠΑΟΚ τοτε θα εχουμε μελλον μεχρι τοτε καποιοι θα δινουν περισσοτερη αξια σε αυτον παρα στον ιβανKOSTAS54 έγραψε:Η ευκολη αφοριστικη τοποθετηση των συνοδοιπόρων του καμόρα, ραπτοβλακα και όλων των εξαγορασμένων από τον φαταουλ, με στόχο την απαξίωση του Ιβάν!
Πλάκα δεν υπάρχει, γιατί τη μεγαλύτερη ζημιά με τα μπερδεμένα, αλλά και πανελληνίως, την κάνει αυτό το δουλοπρεπές σκουληκοσίχαμα. Αν τον ακούσεις και στο ΑΡΤ με τον Αλεφ, θα καταλάβεις την απαξίωση που διαχέει πανελληνίως για να γίνει αρεστός στους κάτω και σ αυτούς που του πετάνε το βρωμοκόκαλο που γλείφει.eorptol έγραψε:ενταξυ με το τον σκουληκοραπτοπουλο μπορει να κανουν πλακα κακως βεβαια αλλα αυτον τον υποτιθεμενο παοκτση καμορα ειναι δυνατον να τον ακουει και να τον πιστευει καποιος οπαδος του ΠΑΟΚ οταν τετοιοι τυποι αποβληθουν απο την οικογενεια του ΠΑΟΚ τοτε θα εχουμε μελλον μεχρι τοτε καποιοι θα δινουν περισσοτερη αξια σε αυτον παρα στον ιβανKOSTAS54 έγραψε:Η ευκολη αφοριστικη τοποθετηση των συνοδοιπόρων του καμόρα, ραπτοβλακα και όλων των εξαγορασμένων από τον φαταουλ, με στόχο την απαξίωση του Ιβάν!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Σάβ 17 Οκτ 2015, 12:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλά άστο αυτός το έχει τερματίσει εδώ και πολύ καιρό.. Δυστυχώς κάποια άτομα πουλάν και την ψυχή τούς στον έξω από εδώ για να κάνουν ακροαματικότητες