Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από vasilis.A »

ξέρει κανείς πόσα χρήματα ήταν διαθέσιμα για τον αριστερο μπακ;;;αν το ταβανι ηταν 2οοκ μια χαρα επιλογη ειναι ο Σπυρόπουλος...και κατι αλλο...ποσοι πρεπει να είναι οι Ελληνες στους 25 που δηλώνονται στην Ευρώπη;;;
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Οτι πιο σωστο εχω διαβασει φιλε desperando.
Συμφωνω και γελαω με τη μιρλα μερικων.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

vasilis.A έγραψε:ξέρει κανείς πόσα χρήματα ήταν διαθέσιμα για τον αριστερο μπακ;;;αν το ταβανι ηταν 2οοκ μια χαρα επιλογη ειναι ο Σπυρόπουλος...και κατι αλλο...ποσοι πρεπει να είναι οι Ελληνες στους 25 που δηλώνονται στην Ευρώπη;;;
200 χιλιαρικα και ισογειο διαμερισμα στην ολυμπου.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Είναι απλό. Προτίμησαν να πάρουν φθηνό αρ μπακ μιας και ο Ολλανδός εκτίμησε την κατάσταση του Λίνο, και έτσι του χρόνου να χτυπήσουν δυνατό όνομα για εκείνη την θέση.

Επίσης τα φράγκα για το αρ μπακ θα τα σπρώξουν σε άλλη μεταγραφή μπροστά.
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

eliask έγραψε:Η αρρωστημένη κατάσταση που επικρατεί στο συγκεκριμένο νήμα ειναι μικρογραφία της νοοτροπίας και της κουλτούρας ενός λαού που σε πολλές περιπτώσεις αποτελεί αποστημα.

Θεωρίες, εικασίες, απόψεις που βασίζονται στον αέρα.
Ακριβώς αυτό. Ξέρουμε τον Τζιόλη και τον Σπυρόπουλο πολύ καλά, τους έχουμε φάει στην μάπα τόσα χρόνια και απλά περιμένουμε τώρα να γίνουν ξαφνικά κάτι άλλο από αυτό που είναι ενώ η περίοδος ανάπτυξής τους έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Τι μου θυμίζει?

Α, την ελπίδα του ελληνικού λαού μήπως τα μεγάλα κόμματα αλλάξουν ξαφνικά και γίνουν κάτι άλλο από αυτό που είναι.

"Κάτσε να περάσει η τετραετία και μετά θα τους κρίνουμε. Όλα στη βουλή κρίνονται άλλωστε."

ΥΓ. Τόσοι παίκτες ανά τον κόσμο και τα τσακαλάκια μας βρήκαν τον Τζιόλη και τον Σπυρόπουλο.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

"200 χιλιαρικα και ισογειο διαμερισμα στην ολυμπου."

Kenneth,νοίκι ή αγορασμένο;Κι αν το δεύτερο,ψιλή ή πλήρη ή ανάλογα με τις συμμετοχές;
:lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Κυρ 07 Ιούλ 2013, 13:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

χαρακτηρα δεν αποκταει καμια ομαδα με το δουλεμπορικο του κανελλακη.και ας ειναι και φαντεζι οι λεγεωναριοι.βαβελ.
υγ.ε για δυο χρονια συμβολαιο δεν θα του κανουμε και σπιτι δωρο.κλιματιστικο και χαρατσι πληρωμενο.και το βαψιμο δικο του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Κυρ 07 Ιούλ 2013, 13:09, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

buffalobill4 έγραψε:Εγω επειδη κουραστηκα να μαλλωνουμε μεταξυ μας, δεν ξανασχολουμαι σοβαρα με τις μεταγραφες.
Εδω δεν ασχολουνται σοβαρα αυτοι που τις κανουν θα μ πειτε και δικιο θα χετε.
Οσα πανε κι οσα ερθουν.

Ενα πραμα θα πω και σκεφτειτε το. Οποιος, ονειρευοτανε εναν ΠΑΟΚ με Τζιολη και Σπυροπουλο και Ινιγο Λοπεθ οταν ηρθε ο Σαββιδης, αυτη τη στιγμη μπορει να πανυγηριζει και δεν το λεω ειρωνικα.

ΟΙ υπολοιποι... Τι χες Γιαννη, τι χα παντα.
ναι αυτά είχες πάντα....απ'το 80 βλέπω ΠΑΟΚ και ήταν σπάνιες οι φορές που είχαμε πάνω απο έναν δύο διεθνείς.. :evil:
Άβαταρ μέλους
arrwstos

navigator11 έγραψε:
arrwstos έγραψε:Όχι και νεοπλουτισμός να μη γουστάρουμε τον Σπυρόπουλο και τον Τζιόλη. ΕΛΕΟΣ.

Τέτοια υπεράσπιση από μερικούς προς το πρόσωπό τους ούτε ο μάνατζέρ τους. ΕΛΕΟΣ.
Το θέμα είναι πως παρασηκώθηκε ο αμανές.Και,παρά όσα διατείνεται ο μπάρλοου,πως δηλαδή θα πρέπει το προσωπικό φίλτρο του κάθε ενός εξ ημών να μη δίνει βάση σε λεζαντοπ@π@ροδηλώσεις Σαββίδη - που για εμένα θα ήταν το ιδεατό αλλά δυστυχώς είναι ανέφικτο για πάρα πολλούς συνοπαδούς μας-,φταίει ο μεγαλομέτοχος μέχρις ενός σημείου.
Ρε μπάρμπα,προσπάθησες να προσεγγίσεις κάποιο "βαρύ" όνομα αλλά έφαγες πόρτα;Κράτησέ το για πάρτη σου σε κάθε περίπτωση.Και αν θέλεις,αφού έχουν ολοκληρωθεί οι θερινές μετεγγραφές και έχει παρέλθει η 2 Σεπτεμβρίου,κάνε μιαν απολογιστική συνέντευξη δια Βρύζα,Γκέρμαν,ΓΧ,Στίβενς και σου ή με όποιον συνδυασμό γουστάρεις,και δώσε εικόνα των ... ευγενών σου μεν προθέσεων για παίχτες αστραπόβροντα πλήν όμως της απροθυμίας τους να κοπιάσουν στην Τούμπα.Προσωπικά,δε θα ψέξω κάποιον,που με τα τρέχοντα δεδομένα,έχοντάς την "δεί" πελάτης,δεν πειστεί να αγοράσει διαρκείας.Αλλά,απ'την άλλη,την,ακούσια ή εκούσια,δημιουργία κλίματος τη θεωρώ επιβλαβή για την ομάδα.Τον ασκό όπως και να'χει όμως ανεπίτρεπτα τον ανοίγει ο πλέον ... ακατάλληλος.Αυτογκόλ χειρότερο κι από του Ινίγκο δηλαδή ...
Navi σε αυτά που λες συμφωνώ απόλυτα. Εγώ πάντως δεν την είχα δει ποτέ πελάτης, ούτε τώρα την βλέπω και ούτε πρόκειται. Και δυο πιο άσημους να έφερνε αρκεί να έβγαζαν ενέργεια, πάθος και να νιώθανε εγώ δεν θα έκραζα. Ειλικρινά και μπέσα. Αλλά δεν θέλω Σπυρόπουλο και Τζιόλη. Δεν αντέχω ρε navi να τους δω με τον δικέφαλο στο στήθος, είναι κακό??

ΥΓ. Διαρκείας παρόλα αυτά δε θα πάρω, καθώς σπουδάζω ΠΟΛΥ μακριά από την Θεσσαλονίκη και δεν παίζει σάλιο. Άλλωστε πλέον πάω κυρίως στα εκτός.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Με το πρώτο πραγματικό "μπαμ" θα ξεχαστούν όλα.

Αυτό πήγαν να κάνουν προφανώς στην ΠΑΕ ανακοινώνοντας μαζί Λούκας και Σπυρόπουλο, αλλά δεν το κατάφεραν δυστυχώς.

Ο κόσμος έχει δει ήδη 7 προσθήκες και λογικό είναι πλέον να περιμένει κάτι πολύ καλό.

Στο συγκεκριμένο θέμα του αρ. μπακ έκαναν πολύ ζημιά τα σενάρια περί Τζίγκλερ και Πόουλσεν.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

arrwstos έγραψε:
eliask έγραψε:Η αρρωστημένη κατάσταση που επικρατεί στο συγκεκριμένο νήμα ειναι μικρογραφία της νοοτροπίας και της κουλτούρας ενός λαού που σε πολλές περιπτώσεις αποτελεί αποστημα.

Θεωρίες, εικασίες, απόψεις που βασίζονται στον αέρα.
Ακριβώς αυτό. Ξέρουμε τον Τζιόλη και τον Σπυρόπουλο πολύ καλά, τους έχουμε φάει στην μάπα τόσα χρόνια και απλά περιμένουμε τώρα να γίνουν ξαφνικά κάτι άλλο από αυτό που είναι ενώ η περίοδος ανάπτυξής τους έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Τι μου θυμίζει?

Α, την ελπίδα του ελληνικού λαού μήπως τα μεγάλα κόμματα αλλάξουν ξαφνικά και γίνουν κάτι άλλο από αυτό που είναι.

"Κάτσε να περάσει η τετραετία και μετά θα τους κρίνουμε. Όλα στη βουλή κρίνονται άλλωστε."

ΥΓ. Τόσοι παίκτες ανά τον κόσμο και τα τσακαλάκια μας βρήκαν τον Τζιόλη και τον Σπυρόπουλο.
μπορεις να μου εξηγησεις ποδοσφαιρικα γιατι εχεις προβλημαμε την επιλογη τζιολη- σπυροπουλου?
ετσι για να γινετε ξαι ποδοσφαιρικη κουβεντακαι οχι λογια του αερα
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

arrwstos έγραψε:
navigator11 έγραψε:
arrwstos έγραψε:Όχι και νεοπλουτισμός να μη γουστάρουμε τον Σπυρόπουλο και τον Τζιόλη. ΕΛΕΟΣ.

Τέτοια υπεράσπιση από μερικούς προς το πρόσωπό τους ούτε ο μάνατζέρ τους. ΕΛΕΟΣ.
Το θέμα είναι πως παρασηκώθηκε ο αμανές.Και,παρά όσα διατείνεται ο μπάρλοου,πως δηλαδή θα πρέπει το προσωπικό φίλτρο του κάθε ενός εξ ημών να μη δίνει βάση σε λεζαντοπ@π@ροδηλώσεις Σαββίδη - που για εμένα θα ήταν το ιδεατό αλλά δυστυχώς είναι ανέφικτο για πάρα πολλούς συνοπαδούς μας-,φταίει ο μεγαλομέτοχος μέχρις ενός σημείου.
Ρε μπάρμπα,προσπάθησες να προσεγγίσεις κάποιο "βαρύ" όνομα αλλά έφαγες πόρτα;Κράτησέ το για πάρτη σου σε κάθε περίπτωση.Και αν θέλεις,αφού έχουν ολοκληρωθεί οι θερινές μετεγγραφές και έχει παρέλθει η 2 Σεπτεμβρίου,κάνε μιαν απολογιστική συνέντευξη δια Βρύζα,Γκέρμαν,ΓΧ,Στίβενς και σου ή με όποιον συνδυασμό γουστάρεις,και δώσε εικόνα των ... ευγενών σου μεν προθέσεων για παίχτες αστραπόβροντα πλήν όμως της απροθυμίας τους να κοπιάσουν στην Τούμπα.Προσωπικά,δε θα ψέξω κάποιον,που με τα τρέχοντα δεδομένα,έχοντάς την "δεί" πελάτης,δεν πειστεί να αγοράσει διαρκείας.Αλλά,απ'την άλλη,την,ακούσια ή εκούσια,δημιουργία κλίματος τη θεωρώ επιβλαβή για την ομάδα.Τον ασκό όπως και να'χει όμως ανεπίτρεπτα τον ανοίγει ο πλέον ... ακατάλληλος.Αυτογκόλ χειρότερο κι από του Ινίγκο δηλαδή ...
Navi σε αυτά που λες συμφωνώ απόλυτα. Εγώ πάντως δεν την είχα δει ποτέ πελάτης, ούτε τώρα την βλέπω και ούτε πρόκειται. Και δυο πιο άσημους να έφερνε αρκεί να έβγαζαν ενέργεια, πάθος και να νιώθανε εγώ δεν θα έκραζα. Ειλικρινά και μπέσα. Αλλά δεν θέλω Σπυρόπουλο και Τζιόλη. Δεν αντέχω ρε navi να τους δω με τον δικέφαλο στο στήθος, είναι κακό??

ΥΓ. Διαρκείας παρόλα αυτά δε θα πάρω, καθώς σπουδάζω ΠΟΛΥ μακριά από την Θεσσαλονίκη και δεν παίζει σάλιο. Άλλωστε πλέον πάω κυρίως στα εκτός.

Σεβαστότατο.Αν και πιστεύω πως μέσα από σοβαρή δουλειά,που έχω κάθε λόγο να πιστεύω πως θα γίνει,θα βοηθήσουν αρκετά την ομάδα και θα βοηθηθούν.Γιατι ο στόχος είναι να φτιάξουμε ΣΥΝΟΛΟ,στο πλαίσιο του οποίου οι ατομικές ατέλειες θα αλληλοκαλύπτονται.Με τέτοιο σκεπτικό χτίστηκε και η ομάδα που διεκδίκησε το πρωτάθλημα.Και εφόσον δεν έχεις εμπάθεια με τους δυό τους,φαντάζομαι,ξεκινώντας οι υποχρεώσεις της ομάδας και εφόσον αγωνίζονται και βοηθούν,θα τους το αναγνωρίσεις.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

δεν περιμενει κανεις να γινουν κατι αλλο ο τζιολης κλπ.αυτο που ειναι θελουμε γιατι στο συγκεκριμενο πτωταθλημα φτανουν και περισσευουν.ειναι πολυτελειας μπροστα σε αυτα που διαθετουν οι αλλοι.και ας ειναι και μετριοι.οι υπολοιποι ειναι αθλιοι.τι δεν καταλαβαινεις.
υγ.τηλεοπτικα μηδεν.χορηγιες μηδεν.φορολογια κατοχης.χρεη μη ρυθμισμενα.τι περιμενες εσυ δηλαδη.να πουλησει ο ποντιος το εργοστασιο με τα σαλαμια στην ουκρανια για να σου φερει διεθνεις αργεντινους και γερμανοισπανους σε καθε θεση?
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Προς Ντέσπε

Τζιόλης--> Πολύ αργός, μέτρια τεχνική κατάρτιση, ΑΝΕΥΡΟΣ, άχρωμος, άοσμος.

Σπυρόπουλος--> Πολύ μέτριος αμυντικά (κακός στο ένας με έναν, ίσως λίγο καλύτερες οι τοποθετήσεις του), επιθετικά αστείος (πιο επικίνδυνος ο Δαλάι Λάμα), ο Σνάου καλύτερη σέντρα είχε (με μια δόση υπερβολής το συγκεκριμένο) και ΑΝΕΥΡΟΣ, άχρωμος, άοσμος

Γνώμη μου, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να είμαι αμπαλότατος. Βασικά δηλώνω αμπαλότατος, απλά εγώ αυτά βλέπω.

Αυτό που με πειράζει κυρίως είναι η απάθειά τους. Ο Στέφενς τα άλλα κουτσά στραβά μπορεί να τα βελτιώσει. Να τους παθιάσει και να τους κ@υλώσει όμως δε γίνεται.

Αυτά πιστεύω εγώ τουλάχιστον γι' αυτό και ξενερώνω τόσο με τους δύο συγκεκριμένους.
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Navi ίσως να έχω μια μορφή εμπάθειας με αυτούς τους δύο (κακώς) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αν ξαφνικά αποκτήσουν τσαγανό και βοηθήσουν την ομάδα δεν θα τους το αναγνωρίσω. Απλά δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο. Μακάρι να κωλοτουμπιάσω, όπως έχει αποδειχθεί και άλλες φορές δεν έχω κανένα πρόβλημα. Τέσπα, σταματάω το κράξιμο και περιμένω να δω τι θα δω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”