Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
- trel@menos
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
θεος σελβει. καταφερε να βαλει γκολ και ασσιστ και να τον βριζουν οι οπαδοι της ομαδας του.
η λιβερπουλ πιστευω(και ελπιζω) με την επιστροφη σουαρες και αν δεν εχει και κατι σοβαρο ο κουτινιο μπορει να χτυπησει τετραδα.
η λιβερπουλ πιστευω(και ελπιζω) με την επιστροφη σουαρες και αν δεν εχει και κατι σοβαρο ο κουτινιο μπορει να χτυπησει τετραδα.
tera12tera έγραψε:MANIAKOS έγραψε:ειδε κανεις βαζελο...ο ιντζιδης συνεχιζει βασικος...και ισως κερδισουμε ενα καλο σεντερμπακ του χρονου
o mhtroglas και φαουλ εβαλε..εξελισσεται...λογικα θα βγαλουν και απα αυτον πολλα λεφτα...ο καλυτερος φορ μα διαφορα στην ελλαδα τωρα//![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αθανασιάδης , Μανούσος και Παπαδόπουλος ....Μετά ο αστείος που βάζει γκολ μόνο όταν οι αντίπαλοι παίζουν στο 30%...
ο μανουσος δε ομιζω οτι ειναι φορ....ο παπ και ο κλαους δεν ειναι φορ που χουν το πακετο οσο ο μητργλου....για μενα εξαιρετικος φορ...ναι χανει χαζα κπς φορες αλλα η ποιοτητα δεν κρυβεται...και σε μεγαλα ματς
Μην ξεχαστειτε σημερα ..... Ο ψευτο-πρωταθλητης ξεκιναει το ευρωπαικο του ταξιδι.... Μαζι του παντα ο "πυρινος λαος του "....

Υ.Γ. Ερχοντα χαρατσια και λοιποι λογαριασμοι.....Το "χαρτινο θηριο" θα δωσει περιορισμενο αριθμο παραστασεων στο εξωτερικο....Προλαβετε.....

Υ.Γ. Ερχοντα χαρατσια και λοιποι λογαριασμοι.....Το "χαρτινο θηριο" θα δωσει περιορισμενο αριθμο παραστασεων στο εξωτερικο....Προλαβετε.....
- ΑποστόληςΑ
-
john4serres
αν παιξει εστω και λιγη μπαλιτσα η ΠΣΖ δεν γλιτωνει ο γαυρος...
εγώ θέλω να νικήσει ο γαύρος γιατί είναι ελληνική ομάδα.
Απλά με ανησυχεί ότι είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι που δίνει φέτος και δε ξέρω αν αυτό του στοιχίσει .
Για κάποιο παράξενο λόγο , είχε παράταση της καλοκαιρινής περιόδου και συνέχισε να δίνει φιλικά το Σεπτέμβριο
Απλά με ανησυχεί ότι είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι που δίνει φέτος και δε ξέρω αν αυτό του στοιχίσει .
Για κάποιο παράξενο λόγο , είχε παράταση της καλοκαιρινής περιόδου και συνέχισε να δίνει φιλικά το Σεπτέμβριο
Εγω θελω να νικησουν το ποδοσφαιρο και οι γαλλοι... :ugeek:
-
black death
Κάτι τέτοια ματς τα καθαρίζει και μόνος του ο κορυφαίος ποδοσφαιρικός γυρολόγος πολυτελείας.

Κάτι μου λέει ότι θα έχουμε επαναφορά θέματος Μίτσελ που είχε ξεχαστεί μετά τη μαγική μπάλα τις μαχητικότατες Λιβαδειά και Ξάνθη.

Κάτι μου λέει ότι θα έχουμε επαναφορά θέματος Μίτσελ που είχε ξεχαστεί μετά τη μαγική μπάλα τις μαχητικότατες Λιβαδειά και Ξάνθη.
- Dinos_Liverpool
Εμένα, απλά με ανησυχεί ότι είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της Παρί και δεν ξέρω εάν θα επαναπαυθεί στα τρία ή θα θελήσει να συνεχίσει μέχρι τα έξι!giapas έγραψε:εγώ θέλω να νικήσει ο γαύρος γιατί είναι ελληνική ομάδα.
Το είδαμε και αυτό στο φόρουμ... Να ανησυχεί κάποιος φίλος για τον πστγαυρο!!!
Βρε στάχτη και μπούρμπερη και αποκαΐδια να γίνουνε, που θα ανησυχούμε κιόλας! Λίγη αλαζονεία και υπεροψία έχουνε και θέλουμε να αποκτήσουν κι άλλη! Τελευταίοι με 0 βαθμούς και ούτε στο Europa οι βρωμιάρηδες!
@ Μαυρε Θανατε...
Δεν εχεις αδικο.....
Αν το ματς εξελιχθει απο εδω
και φτασει εδω
( που ειναι και το συνηθες ),
τοτε βλεπω να ξαναρχιζουν τα οργανα με τα εξωγαμα του στολου....
Δεν εχεις αδικο.....
Αν το ματς εξελιχθει απο εδω
και φτασει εδω
( που ειναι και το συνηθες ), τοτε βλεπω να ξαναρχιζουν τα οργανα με τα εξωγαμα του στολου....
Ο ιμπραομοβιτς ηταν η πρωτη μου επιλογη για μεταγραφη για σ.φορ. Μαλλον δεν ηρθε γιατι δεν πειστηκε ο Σαββιδης..
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥΛΕΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ, ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥΛΕΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ, ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ
- ΑποστόληςΑ
Αν είχε πάρει το πρωτάθλημα έντιμα, τότε ναι, θα ήμουν κι εγώ μαζί του σήμερα.giapas έγραψε:εγώ θέλω να νικήσει ο γαύρος γιατί είναι ελληνική ομάδα.
- kataramenos5
Βρε Ντινο μη τα παίρνεις όλα τοις μετρητοις.Dinos_Liverpool έγραψε:Εμένα, απλά με ανησυχεί ότι είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της Παρί και δεν ξέρω εάν θα επαναπαυθεί στα τρία ή θα θελήσει να συνεχίσει μέχρι τα έξι!giapas έγραψε:εγώ θέλω να νικήσει ο γαύρος γιατί είναι ελληνική ομάδα.
Το είδαμε και αυτό στο φόρουμ... Να ανησυχεί κάποιος φίλος για τον πστγαυρο!!!![]()
![]()
![]()
Βρε στάχτη και μπούρμπερη και αποκαΐδια να γίνουνε, που θα ανησυχούμε κιόλας! Λίγη αλαζονεία και υπεροψία έχουνε και θέλουμε να αποκτήσουν κι άλλη! Τελευταίοι με 0 βαθμούς και ούτε στο Europa οι βρωμιάρηδες!