14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Χυλοπιτα στους Τουρκους. Εδω ως τελος ολοι για το πρωταθλημα και να κλεισεις την καριερα σου με τον δικεφαλο στο στηθος
- WestBlock4
Ο ΠΑΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ αλλα εσυ δε μπορεις σε καμια περιπτωση να βοηθησεις εισαι ο αορατος παιχτης στην επιθεση..
- falconakis
Δεν νομίζω να ξαναγράψω στο τόπικ μια και αλήθεια με κουράζει...
Μακάρι το 50% της ψυχής που καταθέτει ο αμπαλος άχρηστος και καταραμένος 2348-2334 σε κάθε ματς να κατάθεταν και οι υπόλοιποι και θα είμασταν 5-6 βαθμούς μπροστά απ τα γαυράκια...
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΜΙΡΛΑ...ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΕ!!!

Μακάρι το 50% της ψυχής που καταθέτει ο αμπαλος άχρηστος και καταραμένος 2348-2334 σε κάθε ματς να κατάθεταν και οι υπόλοιποι και θα είμασταν 5-6 βαθμούς μπροστά απ τα γαυράκια...
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΜΙΡΛΑ...ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΕ!!!

ακομα και τα σεναρια μεταγραφης σου και οι μνηστηρες λιγοτερο ανυπαρκτοι απ την αγωνιστικη σου παρουσια ειναι
Σηκω και φυγε ρε απο τη ζωη μας που για χαρη σου εχει στοιχειωσει η θεση δεξια εδω και 5 χρονια.
Ήρεμα, σε παρακαλώ πάρα πολύ!
Ντίνος
Ήρεμα, σε παρακαλώ πάρα πολύ!
Ντίνος
- john4serres
Σταματηστε ρε,δε φταιει αυτος αν δεν παρουν ποδοσφαιριστη.
Οκ ειπαμε ειναι ανεπαρκης αλλα μη το γαματε το θεμα.
Και εμενα με εχει βγαλει απο τα ρουχα μου και τον εχω σιχτιρησει.
Ολο αυτο που γινεται ομως παει πολυ.
Οκ ειπαμε ειναι ανεπαρκης αλλα μη το γαματε το θεμα.
Και εμενα με εχει βγαλει απο τα ρουχα μου και τον εχω σιχτιρησει.
Ολο αυτο που γινεται ομως παει πολυ.
Τουρκικη ομαδα που μαχεται για να σωθει εχει να διαθεσει 1 μυριο για 1.5 χρονο και θα τα δωσει σε 34χρονο επιθετικο απο το ελληνικο πρωταθλημα που εχει να κανει καλη σεζον καπου 5 χρονια.Λογικοτατο.Το προηγουμενο καλοκαιρι δεν ηταν που ειπε οχι στους Κινεζους?Τον Ιουλιο θα πει και ενα οχι στους εσκιμωους,σε καθε μεταγραφικη περιοδο γενικα μεχρι το 2017 θα λεει και ενα ηρωικο οχι στα εκατομυρια που θα του απλωνουν στα ποδια ομαδες απο ολο τον κοσμο.Ωρες ωρες πιστευω οτι οι αρδ νομιζουν οτι απευθυνονται σε αμοιβαδες.stelyk έγραψε:Αφιερωμενο στους πολυαριθμους θαυμαστες του κοντου![]()
Σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK η Καραμπούκσπορ «χτύπησε την πόρτα» του Δημήτρη Σαλπιγγίδη και προσπάθησε να τον δελεάσει ώστε να τον αποκτήσει με τον επιθετικό του Δικεφάλου να αρνείται την πρόταση της τουρκικής ομάδας.
Η Καραμπούκσπορ πρόσφερε συμβόλαιο ενάμιση έτους στον Έλληνα διεθνή και ήταν διατεθειμένη να δώσει 300.000 ευρώ για έξι μήνες και άλλες 700.000 ευρώ για το επόμενο έτος. Ωστόσο ο Σαλπιγγίδης δεν θέλησε σε καμία περίπτωση να ασχοληθεί με την συγκεκριμένη πρόταση και η μοναδική του σκέψη είναι στον ΠΑΟΚ και πώς θα καταφέρει μαζί του να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Η Καραμπούκσπορ βρίσκεται στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Τουρκίας και παλεύει ώστε να κερδίσει την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία του τουρκικού πρωταθλήματος.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://inpaok.com/219487/%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%B5-%CF%83%CE%B1%CE%BB%CF%80%CE%B9%CE%B3%CE%B3%CE%AF%CE%B4%CE%B7/
-
Έχει χιλιάδες κουσούρια άθελά του έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην ομάδα, αλλά είναι ΠΑΟΚ, ΦΈΤΟΣ δε φεύγει θέλει τίτλους με μας ,
υπάρχουν καποιοι ΑΡΔ της πόλης που ενδεχωμένος παίρνουν χαρτάκι , αφού έχουν ίδιες απόψεις πάντα λες και παίρνουν γραμμή ονόματα , κόλκας τσορμπατζόγλου βραζιλιάνος ραπτόπουλος κουλιανός , πέρυσι έφταιγε ο τουρίστας που δεν έπαιζε ο καημένος ο ****** φρόνιμα, ρε συ Μυτιληνιέ, σε παρακαλώ πολύ, Ντίνος ....... φέτος φταίει ο παχούμιος που παίζει , θα πρεπε να ναι αλλαγή έτσι λένε
βέβαια φέτος αυτό το 7 που μπορεί στην απόδοσή του το δίνει...
το γραψα στα πρώτα ποστ αν βοηθήσει να πάρουμε τον τίτλο εγω θα τον συγχωρήσω για όλες τις μαλακίες που έχει κάνει ..........
υπάρχουν καποιοι ΑΡΔ της πόλης που ενδεχωμένος παίρνουν χαρτάκι , αφού έχουν ίδιες απόψεις πάντα λες και παίρνουν γραμμή ονόματα , κόλκας τσορμπατζόγλου βραζιλιάνος ραπτόπουλος κουλιανός , πέρυσι έφταιγε ο τουρίστας που δεν έπαιζε ο καημένος ο ****** φρόνιμα, ρε συ Μυτιληνιέ, σε παρακαλώ πολύ, Ντίνος ....... φέτος φταίει ο παχούμιος που παίζει , θα πρεπε να ναι αλλαγή έτσι λένε
βέβαια φέτος αυτό το 7 που μπορεί στην απόδοσή του το δίνει...
το γραψα στα πρώτα ποστ αν βοηθήσει να πάρουμε τον τίτλο εγω θα τον συγχωρήσω για όλες τις μαλακίες που έχει κάνει ..........
- Dinos_Liverpool
Οι μ@λ@κίες έφυγαν αύτανδρες...
Χώρια όλα τα άλλα, τουλάχιστον για το θέμα εάν είναι φιλότιμος ή όχι, έχετε απόλυτο άδικο!
Παρακαλώ και πάλι, δεν θέλω χαβαλέδες σε βάρος κανενός ποδοσφαιριστή και ειδικά του Σάλπι. 'Εχουμε που έχουμε τα καραγκιοζολίκια στο γήπεδο με τα "ου", δεν θέλουμε άλλες χαζομάρες και εδώ μέσα!
Και η γνώμη σας ότι δεν κάνει, μία φορά αρκεί. Την εμπεδώσαμε!
Τι μπελά βρήκαμε, ρε γμτ; Τόσο δύσκολο είναι πειθαρχήσετε χωρίς να φτάσουμε στα άκρα;
Χώρια όλα τα άλλα, τουλάχιστον για το θέμα εάν είναι φιλότιμος ή όχι, έχετε απόλυτο άδικο!
Παρακαλώ και πάλι, δεν θέλω χαβαλέδες σε βάρος κανενός ποδοσφαιριστή και ειδικά του Σάλπι. 'Εχουμε που έχουμε τα καραγκιοζολίκια στο γήπεδο με τα "ου", δεν θέλουμε άλλες χαζομάρες και εδώ μέσα!
Και η γνώμη σας ότι δεν κάνει, μία φορά αρκεί. Την εμπεδώσαμε!
Τι μπελά βρήκαμε, ρε γμτ; Τόσο δύσκολο είναι πειθαρχήσετε χωρίς να φτάσουμε στα άκρα;
Dino,Μετα το σχολιο του joshoua,εγραψα δυο σχολια.
Το ενα μαλιστα το επεξεργαστηκα.
Τωρα δεν τα βλεπω.
Κατι αναλογο συνεβη και προχθες το βραδυ.Μετα απο δυο ερωτησεις μου απαντησαν οτι μπορει να μη περασε.
Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις τι γινεται?
Δυο σχολια που τα διαβασα και στο ενα μου κανει ερωτηση ο john4serres δεν υπαρχουν πλεον.
Αν αυτα που εγραψα επιφερουν τιμωρια πολυ ευχαριστως να τιμωρηθω,και να ενημερωθω φυσικα.
Αλλα το να "χανονται" δεν αρμοζει σε Π.Α.Ο.Κ.τσηδικο σάιτ,μονο σε σκουληκιαρικο.
Περιμενω την απαντηση σου.
Το ενα μαλιστα το επεξεργαστηκα.
Τωρα δεν τα βλεπω.
Κατι αναλογο συνεβη και προχθες το βραδυ.Μετα απο δυο ερωτησεις μου απαντησαν οτι μπορει να μη περασε.
Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις τι γινεται?
Δυο σχολια που τα διαβασα και στο ενα μου κανει ερωτηση ο john4serres δεν υπαρχουν πλεον.
Αν αυτα που εγραψα επιφερουν τιμωρια πολυ ευχαριστως να τιμωρηθω,και να ενημερωθω φυσικα.
Αλλα το να "χανονται" δεν αρμοζει σε Π.Α.Ο.Κ.τσηδικο σάιτ,μονο σε σκουληκιαρικο.
Περιμενω την απαντηση σου.
- WestBlock4
για ποιο λογο σβηστηκε το ποστ μου ?? Ποιο ηταν το κακο που ειπα?Κ δε καταλαβαινω αυτη την αβαντα σε καποιον που δε προσφερει απολυτως τιποτα ..δηλαδη σε σπυροπουλο μαρτενς κλπ μπορουμε να κραξουμε για τον *** οχι...? ας μου απαντησει καποιος σας παρακαλω