slidar έγραψε:Για τα μετοπισθεν ενα παιχτακι σαν τον παρακατω παρακαλω πολυ...
[youtube]wMFBPdXW2M0[/youtube]
:ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
Με 20% ποσοστό μεταπώλησης είμαι σιγουρος ότι θα κάνουμε σολντ αουτ τα διαρκείας. Μετα τον βιερινια και τον κοντρερας, τωρα σταφυλίδης. Αντε και με το καλο και τον Κλάουσ
- trel@menos
ο σταφυ απο που κι ως που ρε παιδια? δηλαδη πως τα καταφερνουμε καθε φορα μολις βγει κατι εστω και σαν υποψια να γινομαστε κωλος και να κραζουμε?
ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ . Η ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΛΤΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΥΡΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΔΩΣΑΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΞΙΑΣ 20 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΣΤΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 5.
ΑΜΑ ΔΕ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΣΤΕ.
Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 1.5 ΜΥΡΙΟ.
ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥ.
ΑΛΛΟ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΤΙ ΠΑΡΕΙΣ 2 ΕΥΡΩ.
ΜΕ 2 ΕΥΡΩ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ? Ο ΠΟΠΟΒΙΤΣ ?
ΜΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ? ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ Μ@ΛΑΚΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΟΥΛΑΣ. ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ.
ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΛΕΜΕ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΟΙ ΣΚΑΟΥΤΕΡΣ,
ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΜΠΟΥΡΔΑΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ
ΟΤΙ ΠΑΡΕΤΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙΙΙΙΙ.... ΕΧΩ ΜΠΑΚ ΕΧΩ ΕΞΤΡΕΜ ΕΧΩ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ. ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ.
ΚΑΝΩ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΗΗΗ.
Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΗΝΤΗΣ, ΤΙ ΛΕΝΕ?
ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ?
ΑΜΑ ΔΕ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΣΤΕ.
Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 1.5 ΜΥΡΙΟ.
ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥ.
ΑΛΛΟ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΤΙ ΠΑΡΕΙΣ 2 ΕΥΡΩ.
ΜΕ 2 ΕΥΡΩ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ? Ο ΠΟΠΟΒΙΤΣ ?
ΜΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ? ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ Μ@ΛΑΚΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΟΥΛΑΣ. ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ.
ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΛΕΜΕ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΟΙ ΣΚΑΟΥΤΕΡΣ,
ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΜΠΟΥΡΔΑΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ
ΟΤΙ ΠΑΡΕΤΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙΙΙΙΙ.... ΕΧΩ ΜΠΑΚ ΕΧΩ ΕΞΤΡΕΜ ΕΧΩ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ. ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ.
ΚΑΝΩ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΗΗΗ.
Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΗΝΤΗΣ, ΤΙ ΛΕΝΕ?
ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Παρ 20 Ιούλ 2012, 14:30, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- thodoris31
εγω προτεινω το εξης κυριε ζηση..
ανανεωση συμβολαιου στον σταφυλιδη με αυξημενες αποδοχες κατα 30-50 %
ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
ετσι ωστε η τιμη του το επομενο καλοκαιρι να εκτοξευθει..
αλλα τι μιλαω...με μπακαληδες εχουμε να ασχολουμαστε

ανανεωση συμβολαιου στον σταφυλιδη με αυξημενες αποδοχες κατα 30-50 %
ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
ετσι ωστε η τιμη του το επομενο καλοκαιρι να εκτοξευθει..
αλλα τι μιλαω...με μπακαληδες εχουμε να ασχολουμαστε
ΕΣΥ φενεται φιλε το 1,5 το εχεις για κολατσιο(αν μιλας ειρωνικα).1,5 εκ για ενα παιχτη ο οποιος εχει παιξει 20 ματς κ ειναι 18 ετων αλλα και ελληνας!ουτε βραζιλιανοσ,ουτε γαλλος ουτε ρωσος!παρτε το χαμπαρι για την ελλαδα ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΩΛΗΣΗ!
υ.γ μηπως θυμαστε καποιον βιειρινια που περισυ πουλησαμε με 3,5 μυρια και κραζατε?τι κανει τωρα το παλικαρι?θελω να πω οτι πχ του χρονου να εκανε τραγικη σαιζον,να τραυματιζοταν ή οτιδηποτε αλλο.
υ.γ ξυπνηστε μιλαμε για ελληνικο ποδοσφαιρο!
υ.γ μηπως θυμαστε καποιον βιειρινια που περισυ πουλησαμε με 3,5 μυρια και κραζατε?τι κανει τωρα το παλικαρι?θελω να πω οτι πχ του χρονου να εκανε τραγικη σαιζον,να τραυματιζοταν ή οτιδηποτε αλλο.
Ως συνηθως ο Ελληνας στον κοσμο του ειναι αλλα τα ξερει και ολα.
Ο Σταφυλιδης επρεπε να πουληθει 10 εκ....γιατι? Γιατι αυτο το νουμερο μου καθεται καλα εμενα.
Ασχετα αν δεν εχεις δεκαρα για να τον πληρωσεις παραπανω και να βαλεις μεγαλυτερα ρητρα κτλ κτλ
Ο Σταφυλιδης επρεπε να πουληθει 10 εκ....γιατι? Γιατι αυτο το νουμερο μου καθεται καλα εμενα.
Ασχετα αν δεν εχεις δεκαρα για να τον πληρωσεις παραπανω και να βαλεις μεγαλυτερα ρητρα κτλ κτλ
gergeo4 έγραψε:ΕΣΥ φενεται φιλε το 1,5 το εχεις για κολατσιο(αν μιλας ειρωνικα).1,5 εκ για ενα παιχτη ο οποιος εχει παιξει 20 ματς κ ειναι 18 ετων αλλα και ελληνας!ουτε βραζιλιανοσ,ουτε γαλλος ουτε ρωσος!παρτε το χαμπαρι για την ελλαδα ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΩΛΗΣΗ!
Τζόρτζ αγορίναμ ειλικρινά το έγραψα. Συμφωνώ με αυτό που είπες. Δε διαφώνησα - Δεν ειρωνεύτηκα !
Απλά έκανα πλάκα με τα νούμερα...
απο το πως θα χρησιμοποιηθουν τα χρηματα και απο την ικανοτητα της ομαδας να βγαζει παικτες θα εξαρτηθει αν θα ναι πετυχημενο ή οχι το ντηλ...
η αεκ για3 παικτες παντως πηρε 250 000 πρισσοτερα,,
η αεκ για3 παικτες παντως πηρε 250 000 πρισσοτερα,,