Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
teratios

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από teratios »

Μάιος 2011

Ο ασθενής απεβίωσε, ζήτω ο ασθενής!
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Επιβίωσε μετά από αφαίρεση καρκίνου...

Και ξανά προς τη δόξα τραβα τραβα τραβα, και ξανά προς τη δόξα τραβα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elvetos giatros την Δευ 04 Οκτ 2010, 23:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

Το άρθρο στην κεντρική σελίδα με "την μνήμη ελέφαντα" έχει πολύ ζουμί!

Παιδιά όντως τόσα χρόνια δεν έχουμε βγάλει ΚΑΝΕΝΑΝ παράγοντα απολύτως, πόσο μάλλον κάποιον που δεν θέλει να μας κλέψει, ξέρει από ποδόσφαιρο έχει και μεράκι.

Έκανε και λάθη (Βρύζας, έφυγε-ήρθε χωρίς εξηγήσεις) αλλά ρε παιδιά όλοι εσείς δεν έχετε κάνει ποτέ λάθη???

Θέλει από όλους πολύ δουλειά και υπομονή.Στην Barcelona λέγανε κάποτε πριν 10 χρόνια ποιος Messi εμείς έχουμε Calvo και δείτε τα αποτελέσματα.Θέλω να πω πως ΟΛΟΙ κάνουμε λάθος κρίσεις και κρινόμαστε από τις επιλογές μας.

Caer esta permitido... Levantarse es obligatorio!!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

elvetos giatros έγραψε:Επιβίωσε μετά από αφαίρεση καρκίνου...
Να πάρουμε δείγμα να το στείλουμε για βιοψία, να δούμε τι έφταιγε..
elvetos giatros

Η ιστολογική εξέταση του αφαιρουμένου τμήματος θα δείξει Alzheimer
χειρότερο από καρκίνο, αθεράπευτο
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

φιλε ελβετε διαβασα το κειμενο σου..

ειναι ολα σωστα ..συμφωνω 100%..αλλα εχει ενα μειονεκτημα ...ειναι εκτος τοπου και χρονου στην περιπτωση μας...

να εξηγηθω...φυσικα και αυτα που λες ειναι σωστα..φυσικα και εγω προσωπικα ,αν μεινει ο δερμιτζακης και το μαιο βγουμε 10(δε λεω οτι θα βγουμε,απλα δινω το κακο σεναριο) δε θα ζητησω κανενα κεφαλι ζαγορακη..θα του ζητησω να ξεκινησει ενα νεο πετυχημενο πλανο...

αλλα φιλε μου,ειναι ακρως ουτοπικο να πιστευεις οτι ολοι θα λειτουργησουν σαν και εμενα..και για αυτο θα καει ο Ζαγορακης,,και για αυτο προσωπικα θελω αλλαγες τωρα..γιατι ξερω οτι σε καθε ομαδα(οχι μονο στον ΠΑΟΚ) εν θερμω θα καιγοταν και ο προεδρος..

εαν ζουσαμε σε ενα ουτοπικο κοσμο ,θα ελεγα πως διαφωνω με δερμιτζακη αλλα θα δουμε τον ΜΑιο..ο λογος που ειμαι πιο πιεστικος ειναι οτι φοβαμαι οτι δεν θα χαθει απλα μια χρονια αλλα θα καει ενα κεφαλαιο..
thief

Δημοσίευση από thief »

Συμφωνώ με τον τον elveto giatro, το κείμενο του με εκφράζει. Όπως καταλαβαίνω όμως και αυτό που θέλει να πει ο teratios (και εγώ θέλω ..."μεγάλο όνομα").
Απλώς teratie μία ερώτηση. Αντε πήραμε έναν άλλο προπονητή, με περγαμηνές κ.λ.π. Και αυτός ο προπονητής δεν μπορεί να προσφέρει άμεσα. Σε αποκλείει από Εuropa και γενικά δεν πάμε καλά...Πιστεύεις ότι δεν θα έχουμε πάλι τα ίδια.;;

Και επίσης. Πες ότι διώχνει και τον Κωνσταντινίδη. Και φέρνει πχ...τον όποιον θες εσύ, πιστεύεις ότι δεν θα βρεθεί κάτι άλλο για να φαγωθούμε.;

Φίλε η γνώμη η δικιά μου είναι ότι έχουμε κυρίως πρόβλημα νοοτροπίας.
Οκ να το δεχτώ. Ο Ζαγοράκης έχει κάνει πολλά λάθη. Θέλει ταρακούνημα. Ταρακούνημα όμως με αυτό τον τρόπο..;; Ξεφτιλίζοντας τον Πανελλαδικά και να λοιδωρείται από τον κάθε αλλόθρησκο ή τυχάρπαστο αρδ.;
elvetos giatros

D.A.A.T. έγραψε:φιλε ελβετε διαβασα το κειμενο σου..

ειναι ολα σωστα ..συμφωνω 100%..αλλα εχει ενα μειονεκτημα ...ειναι εκτος τοπου και χρονου στην περιπτωση μας...

να εξηγηθω...φυσικα και αυτα που λες ειναι σωστα..φυσικα και εγω προσωπικα ,αν μεινει ο δερμιτζακης και το μαιο βγουμε 10(δε λεω οτι θα βγουμε,απλα δινω το κακο σεναριο) δε θα ζητησω κανενα κεφαλι ζαγορακη..θα του ζητησω να ξεκινησει ενα νεο πετυχημενο πλανο...

αλλα φιλε μου,ειναι ακρως ουτοπικο να πιστευεις οτι ολοι θα λειτουργησουν σαν και εμενα..και για αυτο θα καει ο Ζαγορακης,,και για αυτο προσωπικα θελω αλλαγες τωρα..γιατι ξερω οτι σε καθε ομαδα(οχι μονο στον ΠΑΟΚ) εν θερμω θα καιγοταν και ο προεδρος..

εαν ζουσαμε σε ενα ουτοπικο κοσμο ,θα ελεγα πως διαφωνω με δερμιτζακη αλλα θα δουμε τον ΜΑιο..ο λογος που ειμαι πιο πιεστικος ειναι οτι φοβαμαι οτι δεν θα χαθει απλα μια χρονια αλλα θα καει ενα κεφαλαιο..

Εκτος τόπου και χρόνου είναι όλη η Ελλάδα,
στην οποια ότι πάει κόντρα στο ρεύμα καίγεται, γιατί η οχλοκρατία πάντα κερδίζει
αν θέλεις να συνεχίσουμε έτσι, μην περιμένεις επανάσταση
Κοίταξε παραδίπλα όλες τις ελληνικές ομάδες, ΠΟΤΕ δε θα ξεφύγεις από τη μιζέρια τους με αυτά τα μυαλά

YS μην το πάρεις προσωπικά, γενικά μιλάω

YS Καληνύχτα και καλά μυαλά σε όλους, του υποφαινόμενου μηδέ εξαιρουμένου
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

τζαμπα το κουραζουμε.η πραγματικοτητα σημερα ποια ειναι;ο ζαγορακης πιστευει οτι ο δερμιτζακης,υποψιαζομαι ΒΑΣΕΙ ΟΣΩΝ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΣΩΝ ΕΥΕΛΠΙΣΤΕΙ Ο ΖΑΓΟΡ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ,αξιζει της απολυτου εμπιστοσυνης του κι οτι οι παιχτες για καποιον λογο θελουν να τον εκθεσουν,προτασσοντας τους εαυτους τους πανω απο την ομαδα (εκτιθεμενοι ωστοσο και οι ιδιοι λεω εγω και απορω γιατι να το κανουν αυτο,περα απο το οτι ισως ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ τον προπονητη τους).οποιος δεν βαλει λοιπον την παρτη του κατω απο το καλο του συνολου,θα φυγει!ο δερμιτζακης παντως θα μεινει!η ουσια ειναι αυτη.δεν γινεται λοιπον ο προεδρος της παε ΠΑΟΚ να μην κρινεται για την επιλογη του απο οσους διαφωνουν!προκειται για επιλογη,που τη στιγμη αυτη ΠΡΟΚΑΛΕΙ οσο ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ η εμμονη του να μη στειλει αδιαβαστο το σαντος απο εκει ,που ηρθε,την πρωτη του χρονια στην ομαδα!υπαρχουν βεβαια αρκετες διαφορετικες παραμετροι μεταξυ των 2 περιπτωσεων αλλά τεσπα,δεν ειναι ωρα ...

προσωπικα δε ζηταω την απομακρυνση του ζαγορακη απο την προεδρια,διοτι πιστευω οτι η επιλογη δερμιτζακη,χαβου,κωνσταντινιδη ειναι προϊον το περισσοτερο ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΩΝ σε μια προσπαθεια να ΦΕΡΕΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΑ,γιατι πλεον ο ιδιος ειχε μεινει πισω σε σχεση με αυτην,τη νοοτροπια της,τις αναγκες της (οταν δεν μπορεις να ακολουθησεις κατι,ειναι ανθρωπινο να προσπαθησεις να το φερεις στις δικες σου διαστασεις)!και με τις επιλογες του στη στελεχωση της ομαδας μετα τη φυγη σαντος και βρυζα προτιμησε,αντι να την βοηθησει,φερνοντας φρεσκο "αιμα",να βελτιωσει το χαρακτηρα και τη γενικοτερη φιλοσοφια ΝΙΚΗΤΗ,που σφυρηλατησε με τον καρπουζα,να κανει τη δικη του ζωη ευκολοτερη,πλαισιωνοντας την με ανθρωπους,που θα μπορει να συνεννοειται,κανοντας ομως ο ιδιος το ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΟ κουμαντο!κι ο ιδιος ο ζαγορακης και ο βρυζας κατα καιρους ελεγαν οτι υπηρχε διαφοροποιηση στη φιλοσοφια τους σε πολλα θεματα,που απτονταν της ομαδας,αλλά καταφερναν και τα εβρισκαν για το καλό της ομαδας - γνωμη μου οτι το ... αλεξικεραυνο ηταν ο σαντος!πιστευω πως ο ζαγορ,οπως κι ο ζησης,κουραστηκε να προσπαθει να επιβαλλει το κατα την αποψη του ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ και γι'αυτο διαλεξε το δρομο,που διαλεξε,φερνοντας "δικους" του με "αναστημα" προσωπικοτητας ωστοσο τετοιο,που δεν θα του δημιουργουσε απο εδω και στο εξης σπασαρχιδισμο και συγκρουσεις!ΚΑΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ δεν του καταλογιζω.του καταλογιζω ΚΑΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ αναφορικα με τις αναγκες της ομαδας αυτο το καλοκαιρι!γνωμη μου οτι πρωτος ο ιδιος εβαλε φετος,πριν τους παιχτες,το δικο του "καλό" πανω απο της ομαδας!γι'αυτο και θεωρω την ΕΠΙΘΕΣΗ προς τους παιχτες ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΤΟΧΗ!ή καλυτερα ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Τρί 05 Οκτ 2010, 01:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

αδερφε μου ετσι λειτουργει ολος ο κοσμος..οχι μονο η ελλαδα...δυστυχως υπαρχουν ανθρωποι που λειτουργουν λαθος,παρορμητικα...ετσι ειναι ο ανθρωπος..

μακαρι να φτασει η πλειονοτητα να σκεφτεται με λογικη αλλα αυτο συμβαινει σπανια....ισως να αποδειχθηκε και καλο σε καποιες στιγμες..γιατι υπαρχουν πολλα παραδειγματα που η ΄΄λογικη΄΄ οδηγησε στην υποδουλωση και η οχλοκρατια στην επανασταση...

νομιζω πως εισαι μηδενιστικος στο τροπο σου..ειναι πολη σημαντικη εννοια η επανασταση...Φυσικα ομως η επανασταση χωρις αιτια ειναι επικινδυνη...

για να τον αλλαξεις τον αλλον πρεπει να τον καταλαβεις ,να του εξηγεις και οχι να τον θεωρεις ταγαρι..και οταν ξερεις οτι η μαζα πολλες φορες αντιδραει λαθος προσπαθεις να προλαβεις αυτη την αντιδραση..γιατι το να αλλαξεις την μαζα ειναι χρονοβορο και απλα προσπαθεις να το κανεις παραλληλα
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Το να διοικείς σημαίνει να προλαμβάνεις και όχι να καταστέλλεις. Μέσα σε ένα χρόνο που συμπληρώνεται σε λίγες ημέρες πρόλαβες 1)να προσλάβεις τον Γκαγκάτση 2)να παραιτηθεί ο Γκαγκάτσης 3)να εξαπατηθείς από τον Ψωμιάδη και να χάσεις τα χρήματα σου στην ΑΣΠΙΣ 4)να παραιτηθείς από τον ΠΑΟΚ 5)να επιστρέψεις και ενώ είχε αναλάβει κάποιος άλλος να σύρει το καράβι να απαιτήσεις να επιστρέψεις στη γέφυρα ως πρώτος καπετάνιος ή τίποτα 6)να συμμετάσχεις στό διοικητικό φιάσκο που έφερε την απεργία και το διασυρμό από τον ΠΑΣ γιατί δεν είχε η διοίκηση τα κότσια να ενημερώσει τους παίκτες για τις καθυστερήσεις πληρωμών με αποτέλεσμα αυτοί να κατέβουν σε αποχή και να τρέχει ο Βρύζας να τους μιλήσει και ύστερα να παίρνει τηλέφωνα το Βιολίδη για να τον ρωτήσει πότε θα μπουν τα χρήματα 7)να διεκδικήσεις το πρωτάθλημα σχεδόν ως το τέλος και να το χάσεις γιατί δεν κατάφερες να οχυρώσεις για την ομάδα το 50-50 8)να ενημερωθείς για τη φυγή του Santos και να χάσεις πολύτιμο χρόνο εμπιστευόμενος τον Sergio για την υπόθεση Jorge Costa 9)να αφήσεις τον Conceicao να φύγει χρεώνοντας του το φιάσκο και αδυνατώντας να του βρεις ρόλο να τον αξιοποιήσεις 10)να μην καταφέρεις να αντικαταστήσεις εγκαίρως τον Santos με έναν ισάξιο προπονητή προσπαθώντας να βάλεις ως ταβάνι την αμοιβή των 400 χιλιάδων ευρώ 11)Να προσλάβεις τον Beretta ως τον καταλληλότερο αποφεύγοντας επιλογές αυστηρότερης πειθαρχίας τύπου Zaccheroni και Pekerman ως ακριβότερες 12)να απολύσεις τον Beretta μετά από 25 μέρες αποζημιώνοντας τον 13)να χρεωθεί η συγκεκριμένη επιλογή αποκλειστικά στον Ζήση με συνέπεια να οδηγηθεί μετά τη γενικότερη ρήξη στο να παραιτηθεί 14)να προσλάβεις τον Δερμιτζάκη και τον Χάβο αποζημιώνοντας και τον Πανθρακικό έστω και ευτελώς 15)να προσλάβεις τον Κωνσταντινίδη ως τεχνικό διευθυντή 16)Να μην πάρεις την επιχορήγηση του ΟΠΑΠ για τα έργα της Τούμπας 17)να αποκλειστείς από τους ομίλους του Τζάμπιο Λιγ 18)να προκριθείς στους ομίλους του Europa 19)να δηλώσεις ότι πάμε για πρωτάθλημα 20)Να αποσύρεις τη δήλωση 5 αγωνιστικές μετά γιατί εξαπατήθηκες από την ομάδα.
Αν εσένα όλα αυτά μέσα σε ένα χρόνο σε αφήνουν ικανοποιημένο με τον εαυτό σου τότε εμένα μου περισσεύουν. Και μη μου αρχίσεις τα γκομενίστικα πάλι τύπου "να φύγω τότε" κλπ γιατί κανείς δεν αμφισβητεί την προσφορά σου. Όλα τα μοντέλα διοίκησης στον κόσμο χρειάζονται αντιπολίτευση που θα λειτουργεί ελεγκτικά και θα φροντίζει να ακούγονται όλες οι απόψεις. Για αυτό συγκάτοικοι γίναμε όλοι στην τρέλα παίρνοντας μετοχές, διαρκείας, τρέχοντας σε εκδρομές και προσφέροντας όπως μπορεί ο καθένας μας. Και σου έγραψα και μετά τα Γιάννινα ότι πρέπει να κάνεις επικοινωνιακό άνοιγμα σε όλο τον ΠΑΟΚτσήδικο κόσμο γιατί υπάρχει επιθυμία από πάρα πολλούς να προσφέρουμε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες μας από όποιο μετερίζι μπορεί ο καθένας. Παρεπιπτόντως πες στον Ηλία να σταματήσει να μου στέλνει και εμένα και σε άλλους αυτά τα μηνύματα πρωί πρωί στο κινητό για το ποιος τραγουδάει στο μαγαζί του.
Ένα κοινωνικό κίνημα όπως ο ΠΑΟΚ μας που δεν παύει όμως να είναι μια ανώνυμη εταιρεία τεράστιου βεληνεκούς οφείλει να αξιοποιήσει το απύθμενο ενεργό δυναμικό του λαού της σε όλους τους τομείς. Όπως αξιοποίησες κάποιους εργολάβους για να φτιάξουν τα αποδυτήρια και μιας που έχει ολονών τα στοιχεία μας, τα ΑΦΜ μας, τα επάγγέλματα μας, τις διευθύνσεις μας, τις ηλικίες μας πρέπει να χρησιμοποιήσεις επιτέλους όλο αυτό το θησαυρό περισσότερο από το να μας στέλνεις spam μηνύματα για να πάμε στην AMK ενώ ήδη έχουμε πάει. Σου προσυπογράφω και το ξέρεις και ο ίδιος ότι θα βρεθούν πάρα πολλοί επαγγελματίες διατεθειμένοι να προσφέρουν ο καθένας τις υπηρεσίες του στον τομέα του. Εστιάτορες, καταστηματάρχες, ασφαλιστές, γιατροί, δικήγόροι, λογιστές, μεταφραστές, κινηματογραφιστές, επιπλοποιοί και ότι βάζει ο νους σου το έχει ο μπαξές του ΠΑΟΚ μας. Ας οργανωθεί σοβαρά το τμήμα επικοινωνίας της ΠΑΕ για να έρθει σε επαφή με όλους μας γιατί μια συνάντηση μόνο με τους οργανωμένους δε σημαίνει επικοινωνία με τη βάση.
Δε χρεάζεται να υπενθυμίσω σε σένα πως χτίσαμε κάποτε αυτό το γήπεδο ούτε τι συσπείρωση πετύχαμε όλοι μαζί αυτά τα χρόνια. Όλοι όσο είμαστε εδώ θέλουμε το ίδιο πράγμα που θέλεις και εσύ. Να πετύχεις. Κανείς δεν αμφισβητεί ούτε την τιμιότητα σου, ούτε την προαίρεση σου. Κάτσε όμως και σκέψου τι πέτυχες όταν είχες δίπλα σου έναν σοβαρό προπονητή και έναν ισάξιο συνεργάτη και το γιατί έφυγαν όλοι τελικά και έχεις μείνει μόνος σου.Κάτσε και σκέψου ποιό ήταν το δικό σου μερίδιο μέσω της νοοτροπίας σου σε αυτές τις αποφάσεις τους. Κάτσε και σκέψου πως ένα επιτυχημένο μοντέλο διοίκησης-τεχνικής ηγεσίας-ομάδας και κόσμου που δούλευε σεμνά και χωρίς πολλά λόγια έφτασε ως εκεί που έφτασε γιατί δείχνεις να έχεις ξεχάσει τα βασικά συστατικά ενώ τα είχες βρει. Αναθεώρησε και προχώρα.Αυτή η ομάδα έγινε μεγάλη από τις ήττες της γιατί αυτές της έδωσαν την αφορμή. Προσωπικά δεν έγινα ΠΑΟΚ για τα πρωταθλήματα όπως και οι περισσότεροι για αυτό μη μου μιλάς για αυτά. Κάνε εσύ σοβαρή δουλειά και ας μην έρθουν. Και αυτό δεν είναι ηττοπάθεια. Και εγώ και όλοι θα είμαστε περήφανοι και θα έχουμε να πιστεύουμε έστω σε αυτή την επίφαση διαφορετικότητας με την οποία μεγαλώσαμε. Άλλωστε εδώ σε μας ξέρεις πολύ καλά ότι ισχύει ακόμα και το

[youtube]nd5wlINqVqQ[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος olivares την Τρί 05 Οκτ 2010, 01:27, έχει επεξεργασθεί 7 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

επειδη ειναι δυσκολες οι ωρες και δεν γουσταρω να φαω κανα πεσιμο ξεκαθαριζω οτι ειμαι ευγνομων στον προεδρο του ΠΑΟΚ (κ οχι θοδωρακη,ελεος ρε μαγκες) για οτι εχει κανει 3 χρονια τωρα και φυσικα δεν θελω να φυγει....αλλα θελω να του πω καποια πραματα που δεν μου καθονται καλα.... ζαγορ δεν ξερω τι εχεις παθει....αλλα τα μια φευγω μια ξαναερχομαι....βρυζα γινε προεδρος μετα ξαναγινε τεχνικος διευθυντης μετα ο ζησης αποχωρει εντελως....περνεις τον κολλητο σου απο τον πανθρακικο και τον ατσαλενιο να κοουτσαρει τον γκαρσια και τον κοντρερας...τον στηριζεις απολυτα και κραζεις τους παιχτες στους οποιους χρωστας την καταξιωση αυτα τα 2 χρονια......εκει που λεγαμε χαμηλα την μπαλα λες οτι πηγαινουμε για πρωταθλημα.....βγαζεις ανακοινωση κατα τις διαιτησιας.....και αλλα τετοια ψιλοκουφα δεν μου καθονται καθολου καλα......μακαρι εσυ να ξερεις και ολοι να ειμαστε λαλακες....μακαρι
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Συμφωνω.απλα και χωρις πολλα..συμφωνω
SokB

Δημοσίευση από SokB »

ρε ποιος λεει οτι πρεπει να φυγει ο προεδρος??? χαχαχχαχαχαχα ρε πατε καλα???? :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

"4)Να μην πάρεις την επιχορήγηση του ΟΠΑΠ για τα έργα της Τούμπας"

στα περισσοτερα διαφωνω προσφερε πολλα περισσοτερα απο οσα γραφεις αλλα το να μην παρει επιχορηγηση
απο ΟΠΑΠ και γιαυτο φταιει ? οπως με τις τριανταφυλιες στην μεσημβρια ?
αναφερεις ενα σωρο θεματα σαντος κονσεισαο βρυζα κλπ. χωρις να αναφερεις οτι αυτος τους εφερε αυτος ειδικα τον σαντος τον στηριξε ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΚΡΑΖΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ κλπ. αντιθετα γραφεις 1 μαλλον θετικο και 10 κακα......
εισαι λιγο προκατειλημμενος η μου φαινετε ?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”