Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
Ο σαχλαμαρίτσας κέρδισε λίγο χρόνο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Οκτωβρίου.Το αστείο είναι ότι εκτός από τις υπηρέτριες,έφαγαν παπά και αρκετοί συνοπαδοί,ότι το παράρτημα του ραλίστα κλόουν πάει για πρωτάθλημα.
Τωρα τη νύφη θα την πληρώσει ο αυτοφωράκιας στρατηγός Μάντζιος,με την σουρικάτα των πάγκων,Τολη Τερζή,να καραδοκεί για την μεγάλη επιστροφή.
Τωρα τη νύφη θα την πληρώσει ο αυτοφωράκιας στρατηγός Μάντζιος,με την σουρικάτα των πάγκων,Τολη Τερζή,να καραδοκεί για την μεγάλη επιστροφή.
Ντροπή για την ήττα από το λήκι; Όχι.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ντροπή είναι να χρησιμοποιείς αθέμιτα μέσα για να πετύχεις το σκοπό σου.
Ντροπή είναι να εκμεταλλεύεσαι ανθρώπους πιο αδύναμους κοινωνικά ή μυϊκά από εσένα.
Ντροπή είναι να βιάζεις σώματα ή/και ψυχές.
Ντροπή είναι να κάνεις τη ζωή των ΑμεΑ δύσκολη.
Ντροπή είναι να λες ψέματα.
Ντροπή είναι να προδίδεις την εμπιστοσύνη των άλλων.
Ντροπή δεν είναι να χάσεις σε έναν αθλητικό αγώνα που προσπάθησες να κερδίσεις.
Ήμαρτον λίγο με το τι είναι ντροπή και τι είναι τραγικό και απαράδεκτο κτλ.
Όλοι μας, κι εμείς και οι ποδοσφαιριστές και οι πρόεδροι, έχουμε πιο σημαντικά πράγματα στις ζωές μας.
Άκου "ντροπή"...
Εκνευρισμό; Ναι. Γιατί ήμασταν αφελείς και δεν εκμεταλλευτήκαμε την υπεροχή μας και τις φάσεις που δημιουργήσαμε στο α΄ημίχρονο, γιατί στο β΄ και μέχρι την φάση του δοκαριού στο 84΄ δεν εμφανίστηκε η ομάδα στο γήπεδο και γιατί τους δώσαμε το δικαίωμα να σηκώσουν κεφάλι έστω και για ένα μήνα.
Ντροπή θα πω ότι αισθάνθηκα για τους αποκλεισμούς από Έστερσουντ και Λέφσκι, για τις 3 ήττες στην παπαρίνα με κάτω τα χέρια και για τον χαμένο τελικό κυπέλλου το 2023.
https://www.novasports.gr/web-tv/sport/ ... tt7IdlkRyg
Δεν υπάρχει μιλάμε. Το καλύτερο ειναι οταν γυρνάει και κάνει την γκριμάτσα του τύπου "Ε τι να πω τώρα στο πρώην αφεντικό".
Λογικά δεν ηταν στημένο το περσινό και τα 28 λεπτά κρατήθηκαν γιατί τον είχε ποιάσει κόψιμο τον Μάτζιο.
Δεν υπάρχει μιλάμε. Το καλύτερο ειναι οταν γυρνάει και κάνει την γκριμάτσα του τύπου "Ε τι να πω τώρα στο πρώην αφεντικό".
Λογικά δεν ηταν στημένο το περσινό και τα 28 λεπτά κρατήθηκαν γιατί τον είχε ποιάσει κόψιμο τον Μάτζιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Κυρ 01 Δεκ 2024, 13:14, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Ναι, το πρόγραμμα αποτελεί ένα ποδοσφαιρικό αγκάθι στο μυαλό μου. Δεν είμαι της λογικής, όλοι θα παίξουν με όλους. Αν ήταν έτσι δε θα είχε βάλει όλους τους αγώνες, πριν από κύπελλο, Σάββατο.Jean Valjean έγραψε: ...
Συμφωνώ επίσης με την γενική σου παρατηρηση για την δυσκολία του προγράμματός μας. Αν θυμάμαι καλά ήσουν εσύ που σε ανύποπτο χρόνο είχες επισημάνει την αδυναμία μας ως ΠΑΟΚ να φροντίσουμε να έχει η ομάδα ένα πιο στρωτό πρόγραμμα (μια μέρα παραπάνω ξεκούραση κλπ.)
Περιμένω πως και πως να δω τι θα κάνουμε με την πρώτη αγωνιστική του νέου έτους. Παίζουμε με βαζελο εκτός. Την Τετάρτη θα παίζουμε με κάποιον κιτρινόμαυρο. Η αεκ σίγουρα θα θελήσει να βάλει τον εαυτό της Σάββατο. Για λόγους ισονομίας πρέπει να απαιτήσουμε ο αντίπαλος μας να παίξει ίδια μέρα με εμάς. Οι και οι 2 Σάββατο ή και οι 2 Κυριακή.
Μην πιαστούμε κορόιδο.
Εγώ πάντως το θεωρώ αυτοκτονικό να προτιμάμε να παίξουμε Κυριακή ΟΑΚΑ και Τετάρτη Φιλαδέλφεια αντί για Χαριλαου. Υπάρχουν αντικειμενικοί λόγοι που 2 ταξίδια κολλητά στην Αθήνα είναι χειρότερα από ένα (αν γίνει ο επαναληπτικός στις 8).renegade έγραψε: ...
Από κει και πέρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να θέλουμε να παίξουμε στο και ένα παιχνίδι παραπάνω μέσα στη σεζόν με τα ασπόνδυλα.
Επιπλέον, όπως είπε ο Καρπουζας, ο κλεφτοπόλεμος δε μπορεί να σε πάει μακριά. Αν πρέπει να σε κερδίσει ένας από τους 2, ποιος είναι αυτός που μπορεί; Δε σου μιλάω για ανατροπή. Να έχει έρθει Χ ο πρώτος αγώνας.
Τι ορίζουμε ως τοξικότητα;Διαφωνώ ότι τα ματς με Κούλα είναι τοξικά. Ναι έχουνε μία αντιπαλότητα υψηλή, αλλά τοξικά δεν είναι για μένα.
Σφουγγοκωλαριος ο στρατηγός. Μίζερη σταση ζωής.VfB v2 έγραψε:https://www.novasports.gr/web-tv/sport/podosfairo/event/super-league-1/video/13918577/aek-aris-i-agkalia-melissanidi-mantziou-kai-i-ataka-tou-tigri-video/?fbclid=IwY2xjawG5BwtleHRuA2FlbQIxMQABHaTtQUv3FrbPriAMZyANNU0PU-PCopfTVh9gU58AfoQ4bbaDQ-mawljtqw_aem_m4jcoDcdgDWctt7IdlkRyg
Πραγματικά. Ειλικρινά ελπίζω να γίνουν οι τραμπες και να έρθει σε μας με καποιο τρόποnunies4 έγραψε:Τι ωραίος παίκτης και χαφ αυτός ο Πινέδα πάντως.
Είμαι φαν του Μειτε αλλά βλέποντας πολλές φορές τον Πινέδα και τον τρόπο που κινείται στο γήπεδο πολλές φορές έχω πιάσει τον εαυτό μου να σκέφτεται...Να έναν σαν και αυτόν φέρτε!
-
- Επικοινωνία:
Με τα λεφτά που έδωσε η χάρτινη βρίσκεις πολλούς Pineda.Το πρόβλημα είναι πως εμείς δεν δίνουμε τόσα λεφτά ούτε με το πιστόλι στον κρόταφοnunies4 έγραψε:Τι ωραίος παίκτης και χαφ αυτός ο Πινέδα πάντως.
Είμαι φαν του Μειτε αλλά βλέποντας πολλές φορές τον Πινέδα και τον τρόπο που κινείται στο γήπεδο πολλές φορές έχω πιάσει τον εαυτό μου να σκέφτεται...Να έναν σαν και αυτόν φέρτε!
Πέρα απο την πλάκα τσιγγουνευτήκαμε για Μει΄τε μια υπέρβαση στο ποσό και χασαμέ τσουλου και ευρωπαικά παιχνίδια...boogeyman77 έγραψε:Με τα λεφτά που έδωσε η χάρτινη βρίσκεις πολλούς Pineda.Το πρόβλημα είναι πως εμείς δεν δίνουμε τόσα λεφτά ούτε με το πιστόλι στον κρόταφοnunies4 έγραψε:Τι ωραίος παίκτης και χαφ αυτός ο Πινέδα πάντως.

Είναι πολύ καλός παίκτης. Ευτυχώς πάντως ο προπονητής του έχει τις φαεινές ιδέες να τον γυρίζει δεξί μπακ...Και κάπως έτσι γυρίσαμε το 3-2 πέρυσι.nunies4 έγραψε:Τι ωραίος παίκτης και χαφ αυτός ο Πινέδα πάντως.
- ΑποστόληςΑ
Ο Πίνακας του Καυτανζογλείου περιστρέφεται από τον αέρα...
https://www.sdna.gr/politiko-deltio/ell ... eio-stadio
https://www.sdna.gr/politiko-deltio/ell ... eio-stadio
- Μπαρκαρούτσος
Ε μια χαρά. Περνάς έξω από το γήπεδο την ώρα του αγώνα, αναρωτιέσαι "πόσο είναι η Ηρακλάρα;". Δεν χρειάζεται να βγάλεις το κινητό και να ψάχνεις, απλώς κοιτάς τον πίνακα και περιμένεις να στραφεί προς εσένα.
Ευχαριστώ, Κυριάκο!
#Με_Τον_Κυριάκο
Ευχαριστώ, Κυριάκο!
#Με_Τον_Κυριάκο
-
- Mr Ξερόλας 2019
Προσεχώς είναι να κάνω μετακόμιση..
Τι λέει φτηνός ο Κυριάκος?
Να τον προτιμήσω?
Υπάρχει ακόμη!
Τι λέει φτηνός ο Κυριάκος?