Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
- abc_o_ karpouzas
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Κακώς σκαλώνετε στο τι έκαναν οι μεσοεπιθετικοί μας (και μόνο αυτοί) τις δυο χρονιές των νταμπλ. Δυο πήραμε!nunies4 έγραψε: Κατσε γιατι τωρα εγω μπερδευτηκα. Θεωρεις οτι ποιοτικα ειμαστε στα ιδια;
1ον ναι ο Μητσος του νταμπλ εκανε τεραστια διαφορα. Κυριως στην πιεση που εβαζε στην 1η μπαλα και στο πως κινουνταν αναμεσα στις γραμμες.
2ον ο Ζαμπα του νταμπλ σε σχεση με τον τωρινο Αντριγια μοιαζει με Κριστιανο Ρονανλντο
3ον Ο Μπισε του 18 δεν εχει καμια σχεση με τον Μπισε του 22 (προφανως) και προφανεστατα οι Μιτριτσες και τα λοιπα λιμα ηταν μια τριχα απο την αφανα του.
Ο Λουτσέσκου βασίζεται ΤΡΟΜΕΡΆ, στα μπακ του. Ο Μάτος ήταν κίνδυνος θάνατος για τους πάντες. Δεν έπαιζε μεγάλο ρόλο το τι έκαναν οι: Τζάλμα Κάμπος, Λημνιός, Ζαμπά, τη στιγμή που ο Μάτος έβγαζε τις σέντρες, έκανε τις μπούκες, βοηθούσε στα στημένα.
Αυτή είναι η βασική διαφορά του τότε με το τώρα.
Τα ίδια ισχύουν ΚΑΙ για τα αριστερά. Πάρτυ έκανε ο Αντελίνο εκείνα τα δυο χρόνια. Οι Καντουρί, Μπίσε, πρώτον ήταν πιο ουσιαστικοί και νεότεροι και δεύτερον είχαν έναν Αντελίνο να κάνει το 90% όσων έπρεπε και αυτοί έκαναν το υπόλοιπο 10%.
Επίσης σημαντική διαφορά είναι η αποχώρηση και μη αντικατάσταση (ΠΟΤΈ) του Πέλκα + το ότι τότε είχες φορ φονιά, τουλάχιστον για 1.5 χρόνο και από τότε δεν είχες ποτέ ξανά σοβαρό φορ.
Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι το εξης: Ο Γαυρος αποκλειστηκε, και πεισμωσε να φερει οτι καλυτερο μπορει..δεν ξερω αν το καταφερει, τουλαχιστον προσπαθει.
Εμεις αποκλειστηκαμε και μπηκαμε σε εσωστρεφεια, σοκ και πανικο...Καλοπροαιρετα προσπαθω να καταλαβω τις αντιδρασεις των δυο ΠΑΕ, και σας παρακαλω μην μπειτε στην διαδικασια για διαιτησιες, παραγκες και τετοια...Καθαρα τις αντιδρασεις προσπαθω να μετρησω...
Εμεις αποκλειστηκαμε και μπηκαμε σε εσωστρεφεια, σοκ και πανικο...Καλοπροαιρετα προσπαθω να καταλαβω τις αντιδρασεις των δυο ΠΑΕ, και σας παρακαλω μην μπειτε στην διαδικασια για διαιτησιες, παραγκες και τετοια...Καθαρα τις αντιδρασεις προσπαθω να μετρησω...
Με βρισκεις απολυτα συμφωνο. Απλα απαντησα στο ερωτημα αν ηταν καλυτεροι οι μεσοεπιθετικοι μας σε σχεση με την περυσινη χρονια.Blackgr4 έγραψε:Κακώς σκαλώνετε στο τι έκαναν οι μεσοεπιθετικοί μας (και μόνο αυτοί) τις δυο χρονιές των νταμπλ. Δυο πήραμε!nunies4 έγραψε: Κατσε γιατι τωρα εγω μπερδευτηκα. Θεωρεις οτι ποιοτικα ειμαστε στα ιδια;
1ον ναι ο Μητσος του νταμπλ εκανε τεραστια διαφορα. Κυριως στην πιεση που εβαζε στην 1η μπαλα και στο πως κινουνταν αναμεσα στις γραμμες.
2ον ο Ζαμπα του νταμπλ σε σχεση με τον τωρινο Αντριγια μοιαζει με Κριστιανο Ρονανλντο
3ον Ο Μπισε του 18 δεν εχει καμια σχεση με τον Μπισε του 22 (προφανως) και προφανεστατα οι Μιτριτσες και τα λοιπα λιμα ηταν μια τριχα απο την αφανα του.
Ο Λουτσέσκου βασίζεται ΤΡΟΜΕΡΆ, στα μπακ του. Ο Μάτος ήταν κίνδυνος θάνατος για τους πάντες. Δεν έπαιζε μεγάλο ρόλο το τι έκαναν οι: Τζάλμα Κάμπος, Λημνιός, Ζαμπά, τη στιγμή που ο Μάτος έβγαζε τις σέντρες, έκανε τις μπούκες, βοηθούσε στα στημένα.
Τα ίδια ισχύουν ΚΑΙ για τα αριστερά. Πάρτυ έκανε ο Αντελίνο εκείνα τα δυο χρόνια. Οι Καντουρί, Μπίσε, πρώτον ήταν πιο ουσιαστικοί και νεότεροι και δεύτερον είχαν έναν Αντελίνο να κάνει το 90% όσων έπρεπε και αυτοί έκαναν το υπόλοιπο 10%.
Επίσης σημαντική διαφορά είναι η αποχώρηση και μη αντικατάσταση (ΠΟΤΈ) του Πέλκα + το ότι τότε είχες φορ φονιά, τουλάχιστον για 1.5 χρόνο και από τότε δεν είχες ποτέ ξανά σοβαρό φορ.
Εχω γραψει και αλλη φορα οτι η επιτυχια του μεγαλου ΠΑΟΚ του 18 ηταν κυριως οι ΜΠΑΚΑΡΕΣ που ειχε και φυσικα το καλυτερο ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ διδυμο στοπερ της ιστοριας του.
Αλλα ειδικα τα ακραια μπακ ηταν πολυ υψηλου επιπεδου.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Προεδρε αυτο ειναι δικια σου εκτιμηση, το καλυτερο που μπορει ειναι αυτος ο προπονητης; Σιγα την επενδυση. Να εφερνε Μπιλιτς να το δεχτω. Επισης εχει ενα μιντιακο συστημα μαζι του που πριν 5 μερες ελεγε οτι ο Μαρτινς ειναι ο Γκουαρδιολα και χτες ελεγε οτι κατεστρεψε την ομαδαρα του αιωνα. Ακομα και ο Τικινιο ακουγεται να φευγει, ο Ελ Αραμπι που ανανεωσε το ιδιο. Αυτο δειχνει πανικο.
ΥΓ: δεν θα ελεγα για πανικο σε εμας, περισσοτερο αδρανεια θα το ελεγα, η οποιά δεν εμφανιστηκε προσφατα
ΥΓ: δεν θα ελεγα για πανικο σε εμας, περισσοτερο αδρανεια θα το ελεγα, η οποιά δεν εμφανιστηκε προσφατα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Τετ 03 Αύγ 2022, 13:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξεκίνησε να φέρνει ότι καλυτερο αρχίζοντας από τον προπονητη .proedros έγραψε:Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι το εξης: Ο Γαυρος αποκλειστηκε, και πεισμωσε να φερει οτι καλυτερο μπορει..δεν ξερω αν το καταφερει, τουλαχιστον προσπαθει.
Το οτι καλυτερο ειναι ενας προπονητης με μοναδικο παρελθον προπονητικης σε Α κατηγορια μια ομαδα της Τσαμπιονσιπ και 2 μικρομικρες της Κυπρου (ε ρε και τον ειχε φερει ο ΠΑΟΚ) και ο Ουμτιτι που ενα μηνα πριν κοπηκε στα ιατρικα της Ρεν;proedros έγραψε:Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι το εξης: Ο Γαυρος αποκλειστηκε, και πεισμωσε να φερει οτι καλυτερο μπορει..δεν ξερω αν το καταφερει, τουλαχιστον προσπαθει.
Ενταξει μια διαπιστωση εκανα...Για μενα ο Ουμτιτι ειναι πολυ μεγλαος παικτης απλα αυτο με τα ιατρικα οντως με προβληματιζει...Ισως το βλεπω ετσι επειδη απογοητευτικα απο το πως αντιμετωπισε η δικη μας ομαδα αυτο τον αδοξο αποκλεισμο.Τι να πω..
- sourmenetes
- Moderator
Λίγο ήρεμα με τα οφτοπικ!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μετρώντας 50 αγώνες τα τελευταία χρόνια με συνολικο χρόνο 3500' που σημαίνει 38 90'. Σε 4 χρόνια
Τιποτα δεν γινεται. Εξελίσσεται η ζωη και ξεδιπλωνονται οι συνεπειες και τα αποτελεσματα των επιλογων. Αν τα αποτελεσματα αποδειχθουν θετικα, θα μαι ρομπας και μυρωδιας. Και θα ειναι και μικρο το κακο γιατι εγω απλα παρακολουθω τον ΠΑΟΚ, δεν δουλεύω για τον ΠΑΟΚ, δεν παιρνω αποφασεις για τον ΠΑΟΚ, και δεν διαχειριζομαι τα εσοδα του ΠΑΟΚ. Αλλα αν τα αποτελεσματα ειναι τελικα αρνητικα, τοτε θα υπαρχει θεμα. Γιατι ο ΠΑΟΚ θα την πληρωσει και εξ αντανακλασεως ολοι εμεις που χαλαμε την ψυχικη μας υγεια για τον ΠΑΟΚ. Οι υπαλληλοι και τα δηθεν στελεχη αναθεμα κι αν σκανε για τον ΠΑΟΚ. Σκανε μονο οταν παιζει να επηρεάσει κατι την θεση τους και τον μισθο τους. Ο Ιβαν απο την αλλη σιγουρα σκαει για τον ΠΑΟΚ οπως εμεις, αλλα αν οι αποτυχιες και τα αρνητικα αποτελεσματα ειναι απόρροια των δικων του αποφάσεων και επιλογων. τοτε θα πρεπει να το παρει αλλιως και να βρει τροπο οι αποφασεις του να ειναι πιο ποδοσφαιρικές και πιο ορθολογικες.aivas19 έγραψε:Gospi έγραψε:Με το σκεπτικο σου ολα ειναι αποφαση του Ιβαν αρα κακως συζηταμε το οτιδηποτε.
Εγω λεω την αποψη μου. Το τι θα αποφασισει ο Ιβαν ειναι δικο του θεμα.
Σε καθαρα ποδοσφαιρικα θεματα δεν εχει δειξει να το χει ιδιαιτερα ο Ιβαν.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟχι δεν ειπα οτι κακως συζηταμε, δεν ξερω απο που το εβγαλες αυτο. ειπα οτι εσυ λες κατι για τον Λουτσε ή αλλος λεει για τον Μποτο αλλα δεν φαινεται να τους διωχνει ο Ιβαν, αρα τι γινεται;Gospi έγραψε:Με το σκεπτικο σου ολα ειναι αποφαση του Ιβαν αρα κακως συζηταμε το οτιδηποτε.
Εγω λεω την αποψη μου. Το τι θα αποφασισει ο Ιβαν ειναι δικο του θεμα.
Σε καθαρα ποδοσφαιρικα θεματα δεν εχει δειξει να το χει ιδιαιτερα ο Ιβαν.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
makispaspartou
Κοτάρσκι
Λύρατζης - Σάστρε
Ράφα Σοάρες - Τσαούσης
Ίνγκασον - Κάργας
Νάσμπεργκ - Κουλιεράκης - Μιχαηλίδης (όταν επιστρέψει)
Ντάντας - Σβαμπ
Φιλίπε Σοάρες - Τσιγγάρας
Ζίβκοβιτς - Νάρει
Κουαλιάτα - Ρικάρντο
Τόμας - Κωνσταντέλιας
Ολιβέιρα - Κούτσιας
Βιειρίνια, Μπίσεσβαρ ως βοηθητικοί.
Αν το δούμε ορθολογικά με όλους τους μη προσφέροντες εκτός ομάδας και όλους τους νέους στις σωστές θέσεις θα έπρεπε να προσθέσουμε 5 παίκτες ιδανικά ποιοτικούς. Έναν φορ, ένα αριστερό εξτρέμ , ένα δεκάρι, ένα χαφ και ένα σέντερ μπακ. Αν ο Νάσμπεργκ μας βγει και με δεδομένο ότι ο Μιχαηλίδης θα επιστρέψει η μεταγραφή του στόπερ μπορεί να αργήσει είτε να ακυρωθεί. χαφ , δέκα , εξτρέμ και φορ πρέπει να έρθουν άμεσα όμως. Ιδίως το 10 και το φορ.
Λύρατζης - Σάστρε
Ράφα Σοάρες - Τσαούσης
Ίνγκασον - Κάργας
Ντάντας - Σβαμπ
Ζίβκοβιτς - Νάρει
Κουαλιάτα - Ρικάρντο
Τόμας - Κωνσταντέλιας
Ολιβέιρα - Κούτσιας
Αν το δούμε ορθολογικά με όλους τους μη προσφέροντες εκτός ομάδας και όλους τους νέους στις σωστές θέσεις θα έπρεπε να προσθέσουμε 5 παίκτες ιδανικά ποιοτικούς. Έναν φορ, ένα αριστερό εξτρέμ , ένα δεκάρι, ένα χαφ και ένα σέντερ μπακ. Αν ο Νάσμπεργκ μας βγει και με δεδομένο ότι ο Μιχαηλίδης θα επιστρέψει η μεταγραφή του στόπερ μπορεί να αργήσει είτε να ακυρωθεί. χαφ , δέκα , εξτρέμ και φορ πρέπει να έρθουν άμεσα όμως. Ιδίως το 10 και το φορ.
- NikLiverpool
OK αυτό τώρα βγάζει νόημα. Γιατί πριν διάβαζα ότι έχουμε πρόβλημα στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.nunies4 έγραψε:Με βρισκεις απολυτα συμφωνο. Απλα απαντησα στο ερωτημα αν ηταν καλυτεροι οι μεσοεπιθετικοι μας σε σχεση με την περυσινη χρονια.Blackgr4 έγραψε:Κακώς σκαλώνετε στο τι έκαναν οι μεσοεπιθετικοί μας (και μόνο αυτοί) τις δυο χρονιές των νταμπλ. Δυο πήραμε!nunies4 έγραψε: Κατσε γιατι τωρα εγω μπερδευτηκα. Θεωρεις οτι ποιοτικα ειμαστε στα ιδια;
Εχω γραψει και αλλη φορα οτι η επιτυχια του μεγαλου ΠΑΟΚ του 18 ηταν κυριως οι ΜΠΑΚΑΡΕΣ που ειχε και φυσικα το καλυτερο ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ διδυμο στοπερ της ιστοριας του.
Αλλα ειδικα τα ακραια μπακ ηταν πολυ υψηλου επιπεδου.
όταν όμως μιλάμε για τα οβερλαπ που έκαναν τα μπακ τότε (χάρη στο ότι τα εξτρεμ δεν ήταν εξτρέμ) αλλάζει το πράγμα.
Το θέμα όμως δεν είναι ότι αφού δεν έχεις πλεόν αυτή τη δυνατότητα μήπως λέω μηπως να το πάρεις αλλιώς?
Τεσπα πάμε οφ τοπικ.
- NikLiverpool
Στόπερ χλωμό. Όπως λες και εσύ κε επιστροφή Μιχαηλίδη και με μια αξιοπρεπή παρουσία Νασμπεργκ δεν έχει χώρο για άλλο.makispaspartou έγραψε:Κοτάρσκι
Λύρατζης - Σάστρε
Ράφα Σοάρες - Τσαούσης
Ίνγκασον - Κάργας
Ντάντας - Σβαμπ
Ζίβκοβιτς - Νάρει
Κουαλιάτα - Ρικάρντο
Τόμας - Κωνσταντέλιας
Ολιβέιρα - Κούτσιας
Εξτρέμ επίσης χλωμό. Ο Λουτς δεν παίζει με καθαρό εξτρέμ απο τα αριστερά οπότε δεν υπάρχει χώρος.
Χαφ ναι αν φύγουν Κούρτιτς και Αουγκούστο.
Φορ συμφωνώ απόλυτα. Στην τελική Ολιβέιρα είναι τελευταίο έτος του συμβολαίου του. Καλό να ετοιμάζεται διάδοχη κατάσταση.
PS. O Ομάρ που είναι??