Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
GINOLA έγραψε:Ναι φίλε, αλλά στην πορεία μπορεί να προέκυψε και ο Κουλιερακης και να θέλησε να αποφύγει τον ρεντε.
Την δήλωση λουτσε περί μεταγραφών εγω δεν την έχω,ίσως την έχω χάσει.
Το 90% ξαναλέω είναι διφορούμενο,σε εκείνη την φάση περίμενε μπισε,κουρτιτς,μόλις είχε πάει ο ζιβκο, δεν είναι ξεκάθαρο αν μιλούσε για αφίξεις διεθνών η μεταγραφές.
Εκτός αν έχει κάνει δήλωση κάπου αλλού για μεταγραφές και το έχω χασει
'Γενικότερα για τον μεταγραφικό σχεδιασμό δεν έχουμε ολοκληρώσει τις κινήσεις. Σε μία μεταγραφική περίοδο δεν έρχονται όλα όπως τα περιμένεις. Είμαστε σε αυτή την διαδικασία ακόμα.''
ναι θεωρώ οτι το μεγαλύτερο μας κενό αυτή τη στιγμή είναι στα φορ καθώς ο τσόλακ...δεν και ο ολιβέιρα μόνος του κουπί δεν τραβάει. βέβαια εδώ εμπλέκεται ο παράγοντας που λεει ακριβό συμβόλαιο ολιβέιρα αλλά δεν γίνεται να τα έχεις..όλα δικά σου
επίσης στο δεξί χαφ.
οι υπόλοιπες θέσεις μπορούν να περιμένουν για..λίγο..
υγ: θεωρώ ότι στα εξτρέμ η..μάχη είναι μεταξύ κωνσταντέλια και λάμπρου με πιο πιθανό να αποχωρεί ο 2ος και ο 1ος σταδιακά να παίρνει αγώνες μέσα στη χρονιά... όπως και ο ρικάρντο..
GINOLA έγραψε:
Αυτή την στιγμή έχουμε μεγάλο ροστερ,αν είναι όσο ποιοτικό πρέπει,δεν είναι ξεκάθαρο, και όπως και να έχει, έχουμε μπροστα μας 1-2 μήνες να το τσεκάρουν κιόλας
Αν έρθουν πάντως παικτες πέρα του ναρει πρέπει να υπάρχει αποχώρηση παικτών που τώρα δεν είναι εύκολο να καταλάβεις ποιος μπορεί να είναι (εκτός της περίπτωσης φορ)
Στα στοπερ ,βγάλε μιχαι, έχεις Κάργα ινγκασον νασμπεργκ κουλιερακη και σύντομα Μιχαηλίδη.θα πάρουμε και έκτο χωρίς να φυγει κάποιος ;
Κοιταξε πρεπει να ξεκαθαριστει οτι απλα δεν εχουμε στοχους φετος και απλα οπου μας βγαλει
Προφανως ομαδα που παει για πρωταθλημα δεν μπορει να βασιστει σε καργα κουλιερακη ουτε σε ρικαρντο κωνσταντελια..
Αν ειναι ετσι τοτε οντως δεν χρειαζεται αλλος
Σε 1,5 σελιδα εχουν απαξιωθει οι Σβαμπ, Νασμπεργκ, Μπισεσβαρ, Κουλιερακης, Κωνσταντελιας, Καργας, Ελ Καντουρι με τετοια ευκολια που τρομαζει. Κ γινεται απο αυτους που αν μετρησεις τα ποστ τους ειναι παραπανω απο τα μισα ολου του φορουμ. Μια πολυ ομορφη ατμοσφαιρα. Απολαυση αυτο το φορουμ τελικα. Μπαινεις να διαβασεις κανα νεο και φρικαρεις με αποψεις που δεν εχουν ουτε οπαδοι αντιπαλων ομαδων. Σε καταιγιστικο σπαμαρισμα
GINOLA έγραψε:Ναι φίλε, αλλά στην πορεία μπορεί να προέκυψε και ο Κουλιερακης και να θέλησε να αποφύγει τον ρεντε.
Την δήλωση λουτσε περί μεταγραφών εγω δεν την έχω,ίσως την έχω χάσει.
Το 90% ξαναλέω είναι διφορούμενο,σε εκείνη την φάση περίμενε μπισε,κουρτιτς,μόλις είχε πάει ο ζιβκο, δεν είναι ξεκάθαρο αν μιλούσε για αφίξεις διεθνών η μεταγραφές.
Εκτός αν έχει κάνει δήλωση κάπου αλλού για μεταγραφές και το έχω χασει
'Γενικότερα για τον μεταγραφικό σχεδιασμό δεν έχουμε ολοκληρώσει τις κινήσεις. Σε μία μεταγραφική περίοδο δεν έρχονται όλα όπως τα περιμένεις. Είμαστε σε αυτή την διαδικασία ακόμα.''
Λες αυτο να αφορα μονο τον Ναρει?
Τον ναρει ,τον μπισε και τον Τσολακ:)
Δεν ξέρω, θα φανεί.
Γενικά δνε βλέπω πολύ ξεκαθαρες δηλώσεις λουτσε ,είναι όλα λίγο διφορουμενα ,ίσως φταίνε και οι ερωτήσεις
Πάντως αν δούμε τι γραφόταν πριν ένα μήνα και τι γράφεται τώρα μάλλον νομίζεις ότι κάποιος σου κάνει πλάκα.
Γραφόταν λοιπόν ότι ο Νάσμπεργκ έρχεται για τρίτη τέταρτη επιλογή, γραφόταν ότι πάμε για Ρέντε και έναν ακόμη ανεξάρτητα αν έμενε ο Κρέσπο γιατί ο Μιχάι θα αποχωρήσει. Τελικά πού καταλήξαμε? Ινγκασον , Κάργας , Μιχάι , Νάσμπεργκ από Αύγουστο και Κουλιεράκης. Ας παραδεχτούμε ότι ο Κουλιεράκης βγάζει μάτια.. Τότε ο προβληματισμός πάει στο γιατί αποκτάται ο Νάσμπεργκ αν δεν προορίζεται τελικά για βασικός. Να πω την αμαρτία μου εγώ βλέπω Ίνγκασον Νάσμπεργκ βασικό δίδυμο και Κάργα Μιχαηλίδη Κουλιεράκη βάθος πάγκου. Δεν είμαστε τοπ για πρωτάθλημα αλλά δεν είμαστε και χάλια.
Στα εξτρέμ γραφόταν ότι θα αποκτηθούν σίγουρα δύο ίσως και τρία. Και σίγουρα ένα ακόμη δεκάρι. Τελικά μπήκαν στη ζωή μας οι Μπίσεσβαρ Καντούρι ξανά, έγιναν εξτρέμ οι Κουαλιάτα Ρικάρντο Κωνσταντέλιας και πρακτικά μένει μονάχα θέση για ένα εξτρέμ (Νάρει) και κανένα δεκάρι αφού και ο Φελίπε για εκεί προορίζεται.
Το ρόστερ έτσι όπως δομείται αν και έχει πέσει ο μ.ο. ηλικίας και έχει νεαρούς με ταλέντο δημιουργεί ανισορροπίες. Πολλοί παίκτες που είναι δεκάρια και παίζουν λίγο δεξιά , λίγο αριστερά, ένα μόνο καθαρό εξτρέμ, κανένας παίκτης μεσοεπιθετικός που έχει στο βιογραφικό του σοβαρά νούμερα, σέντερ φορ που δεν έχουν εύκολο γκολ. Κάπου χάθηκε λίγο η μπάλα στο κτίσιμο και μάλλον θα χρειαστούν ανακατατάξεις και ίσως αποχωρήσεις που δεν περιμέναμε για να γίνει λίγο πιο ορθολογικό και να χωρέσει και παίκτες στην επίθεση με νούμερα.
Έχει γίνει μπάχαλο με την δόμηση του ρόστερ κι αυτό μας κουράζει περισσότερο γιατί έχουμε τους "πολυθεσίτες".
Να παίξε λίγο δεκάρι να πρεσάρεις όμως έτσι σαν δεύτερος επιθετικός, την άλλη εβδομάδα όμως θα σε βάλουμε αριστερά γιατί έτσι ξέρω γω αφού.
Στην ευρώπη θα σε βάλουμε ως τρίτο χαφ για να καλύπτεις και λίγο πίσω.
3 αριστεροπόδαροι, ο ένας τραυματίας μεν, ο άλλος νεαρός δε και ο 3ος ακόμα άγνωστος.
3 δεξιοπόδαροι, ο ένας σταθερά, ο άλλος δείχνει εξαιρετικά τίμιος και ο 3ος καλό θα είναι να μας αδειάζει σιγά σιγά τη γωνιά...
άρα έχουμε ήδη μια 5αδα παιχτών.
tricky situation.
Προσωπικά θα ανέμενα. αν ο νασμπεργκ μου βγεί σοβαρός ώστε να πάρει κάποιο χρόνο μέχρι την επιστροφή μιχαηλίδη δεν θα με πείραζε να δωθούν ευκαιρίες στον κουλιεράκη που έχει δέιξει ότι έχει μέλλον...
K_geo έγραψε:ναι αλλα στα στόπερ είμαστε σχετικά..γεμάτοι.
3 αριστεροπόδαροι, ο ένας τραυματίας μεν, ο άλλος νεαρός δε και ο 3ος ακόμα άγνωστος.
3 δεξιοπόδαροι, ο ένας σταθερά, ο άλλος δείχνει εξαιρετικά τίμιος και ο 3ος καλό θα είναι να μας αδειάζει σιγά σιγά τη γωνιά...
giapas έγραψε:Κατά τη γνώμη μου ,αν δεν υπάρχει αποδέσμευση παίκτη, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ιδιαιτερος χώρος στο ροστερ για επιπλέον προσθήκες. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 2 παίκτες σε κάθε θέση. Σε κάποιες μάλιστα, τρεις. Επομένως αδύνατω να καταλάβω πως είναι υγιές σε μια ομάδα να έχεις παίκτες ανενεργούς να κάθονται
Ουσιαστικα για τη μονη γραμμη που ισχυει αυτο ειναι για τους μεσοεπιθετικους.Δεν μπορει να ισχυει για τα στοπερ.Δεν μπορει να λεμε οτι ειναι πολλα τα πεντε στοπερ οταν τα τρια ειναι ο Καργας,ο Νεσμπεργκ και ο Κουλιερακης.
Δημήτρη ποσοτικά είναι υπεραρκετά με δεδομένο και το Μιχαηλίδη. Ποσοτικά ίσως όχι, ανάλογα με τις προσδοκίες του καθενός και το τρόπο που αντιλαμβάνεται τη θέση της ομάδας. Συμμερίζομαι την ανησυχία δου για τη ποιότητα, αλλά ποσοτικά είμαστε ήδη υπέρβαροι
[quote="soflodoras"]Σε 1,5 σελιδα εχουν απαξιωθει οι Σβαμπ, Νασμπεργκ, Μπισεσβαρ, Κουλιερακης, Κωνσταντελιας, Καργας, Ελ Καντουρι με τετοια ευκολια που τρομαζει. Κ γινεται απο αυτους που αν μετρησεις τα ποστ τους ειναι παραπανω απο τα μισα ολου του φορουμ. Μια πολυ ομορφη ατμοσφαιρα. Απολαυση αυτο το φορουμ τελικα. Μπαινεις να διαβασεις κανα νεο και φρικαρεις με αποψεις που δεν εχουν ουτε οπαδοι αντιπαλων ομαδων. Σε καταιγιστικο σπαμαρισμα
Αν πω ότι με τους συγκεκριμένους που γράφεις δεν παίρνεις πρωτάθλημα είναι απαξίωση για σένα? Το να γράφει κάποιος δεν καταλαβαίνω τη λογική ανανέωσης Μπίσεσβαρ ή Σβαμπ όταν έχουμε πληθώρα παικτών και μας κόβουν πιθανή προσθήκη είναι απαξίωση? Ένας έγραψε ότι βρίσκεις εύκολα παίκτες καλύτερους από αυτούς. Απαξίωση είναι? Δεν ισχύει τουλάχιστον εν μέρει? Γιατί στα λεφτά που έμειναν βρίσκεις δυσκολότερα καλύτερους. Πού την είδες την απαξίωση?
Εσύ και μερικοί ακόμη έχετε μόνιμο ρόλο να δημιουργείται κλίμα ότι υπάρχει γκρίνια, τοξικότητα , απαξίωση. Ειλικρινά την παλεύετε καθόλου? Τρολ είστε?
Δυστυχως ο Λαριν ειναι σχετικα απλησιαστος για εμας...Ασχετο αλλα θυμαμαι καλα οτι πριν λιγα χρονια και καλα η Μπεσικτας μα εδεινε τον Λαριν ανταλαγμα για καποιον δικο μας? Καποιο σεναριο θυμαμαι ειχε παιχτει με τον Καναδο.