ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

SePuLtUrA_4_ έγραψε:Δηλαδή υπεύθυνος για αυτό το χάλι είναι ο Γκαρσία και όχι αυτοί που έστησαν αυτήν την ομάδα με βαριά συμβόλαια και μεταγραφές εκατομμύριων που δεν ακούμπησαν...τσολακ, εσιτι, μουργκ, ανανέωση μπισε κτλ... Ας λογοδοτήσουν πρώτα αυτοί που πρέπει και να απομακρύνθουν από την ομάδα και μετά ας φύγει και ο Γκαρσία που τον κάψαμε με μια ομάδα προβληματική...να ξηλωθουν πρώτα τα ανίκανα στέλεχοι για αυτό το φιάσκο που παρακολουθούμε εδώ και 1.5 χρόνο....
Ευγε φιλε και λιγα ειπες
aeloto

Δημοσίευση από aeloto »

Και γω με την σειρά μου να πω κάτι σχετικά με τις μεταγραφές.
Δεν χρειάζεται να γίνουν μεταγραφές, δεν υπάρχει λόγος να κάνουν πρώτα πρέπει να φτιάξουμε ομάδα με παίχτες μικρούς ηλικιακά οι οποίοι πρέπει να ψηθούν και να έχουν την πίεση μονίμως από πάνω τους. Πιστεύω είμαι από τους λίγους που έλεγαν αν είναι να φυγει ο Άμπελ να φύγει μόνο για τον Γκαρσία.
Την πίεση που πρέπει να έχει ο οργανισμός ΠΑΟΚ πρέπει να είναι έντονη να την αισθάνονται στο πετσί τους.
Η συμπεριφορά του Γιαννούλη είναι για γέλια τον τελευταίο καιρό. Αστεία λάθη αστείες εμφανίσεις.
Υπομονή μόνο.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Φέρε Μανδα για αρχή
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Λαμπρου, μπαινει στην πρωτη φαση κανει μια τριπλα που μπερδευεται μονος του , ετοιμος να λιποθυμησει προλαβαινει και στελνει την μπαλα σε ποδι αντιπαλου ...κορνερ ο Νινουα το εκτελει και το γκολ ο Ουαρντα...τι σε κανει η πουτανα η μπαλα...
στην δευτερη αποπειρα του Λαμπρου φευγει στην αντεπιθεση και ενω μπορει να κανει σεντρα αυτος προσπαθει να τριπλαρει και ευκολα του παιρνει την μπαλα ο αντιπαλος...
Ο Ουαρντα οχι για το γκολ αλλα για ολες τις επαφες του αλλα και για την υποδοχη της μπαλας και το κρατημα της δειχνει οτι θα βοηθησει το μεγιστο....α ας δειξει τι σημαινει υποδοχη στον Σβιρντεφσκι...
ο Τσεχος δεν ακουμπησε γι αυτο δεν του κανω κριτικη...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο Νινουα πάντως ήθελε να φύγει για να βρει χρόνο συμμετοχής και η ομάδα αρνήθηκε. Είμαι περίεργος να δω ποσο χρόνο θα πάρει..,
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:11 εκατομμύρια το πρώτο καλοκαίρι του Άμπελ και γύρω στα 7 το δεύτερο. Αυτά είναι τα νούμερα που δόθηκαν. Μια χαρά στήριξη και είναι αλλουνου παππά ευαγγέλιο αν γίναν λάθος επιλογές παικτών. Επίσης αυτο που έγραψες είναι ειρωνικό,το καταλαβαίνεις και μόνο σου νομίζω. Τέλος δεν έχει τελειώσει η μεταγραφική περίοδος. Θέλω να πιστεύω ότι το εννοεί.
Πες τα φιλε γιατι μνημη ψαριου εχει ο κοσμος...ας διαθεσουν τα μισα η εστω το ενα τριτο και να φερουν εργαλεια και στον καινουριο προπονητη..και μην μου λενε ο Ολιβειρα με 6μ ειναι ακριβος-Ας φερνανε δυο χαφ των 9μ ετοιμους 27-28χρονους (οχι Ρ.Κοστα) να πεσουν οχι τα τσιμεντα αλλα και η Ακροπολη..το φθηνο σου βγαινει πανακριβο..νομος του επμοριου και της αγορας
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

obanebane έγραψε:Δεν είπα αυτό,να φέρουν άλλον να φτιάξει την ομάδα γιατί αυτός δεν μπορεί.
Με όλο τον σεβασμό στον Μπάνε, αλλά ο αφορισμός του μου θυμίζει τα όσα λέγονταν με αφορμή μια ήττα - πάλι από τον Ατρόμητο - όταν είχε πρωτοαναλαβει ο Πάμπλο την Κ19...

Είχαμε χάσει 7-0 και όλοι οι "βιαστικοί" έσπευσαν να βγάλουν μυρωδιά και άχρηστο τον Πάμπλο επειδή διασύρθηκε σε εκείνον τον αγώνα η Κ19 - το τοπικ είναι στη διάθεση καθενός. Κι όμως στη συνέχεια ο Πάμπλο σάρωσε τα πάντα με την Κ19...

Όχι μόνο για αυτό, αλλά και για αυτό είναι πολύ πρόωρο να βγάλουμε συμπεράσματα για το τι μπορεί και τι δεν μπορεί...

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
joe_nagbe

Δημοσίευση από joe_nagbe »

dragon έγραψε:Φέρε Μανδα για αρχή
Πολυ καλο πρότζεκτ για να τον καπαρωσεις και δανεισεις με ρητρα συμμετοχων, αλλα η ομαδα θελει αμεσα έτοιμους παίκτες, οπως ειχαμε παρει Ολιβειρα καλη ωρα

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Amsterdamer_87 έγραψε:
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:11 εκατομμύρια το πρώτο καλοκαίρι του Άμπελ και γύρω στα 7 το δεύτερο. Αυτά είναι τα νούμερα που δόθηκαν. Μια χαρά στήριξη και είναι αλλουνου παππά ευαγγέλιο αν γίναν λάθος επιλογές παικτών. Επίσης αυτο που έγραψες είναι ειρωνικό,το καταλαβαίνεις και μόνο σου νομίζω. Τέλος δεν έχει τελειώσει η μεταγραφική περίοδος. Θέλω να πιστεύω ότι το εννοεί.
Πες τα φιλε γιατι μνημη ψαριου εχει ο κοσμος...ας διαθεσουν τα μισα η εστω το ενα τριτο και να φερουν εργαλεια και στον καινουριο προπονητη..και μην μου λενε ο Ολιβειρα με 6μ ειναι ακριβος-Ας φερνανε δυο χαφ των 9μ ετοιμους 27-28χρονους (οχι Ρ.Κοστα) να πεσουν οχι τα τσιμεντα αλλα και η Ακροπολη..το φθηνο σου βγαινει πανακριβο..νομος του επμοριου και της αγορας
Ούτε τον Αουγκούστο ζήτησε, ούτε τον Εσίτι.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Οι περισσότεροι θα έχετε δει την ταινία DAMNED UNITED για τον Μπράιαν Κλάφ την Ντέρμπυ και την Λήντς.
Αφανής ήρωας ο βοηθός του, ο Πήτερ Τέιλορ. Αυτός του πρότεινε παίκτες και οι δύο μαζί αποφάσιζαν και πήγαιναν στον πρόεδρο και του έλεγαν θέλουμε αυτόν και αυτόν.

Ο Σαββίδης πρέπει να πει στον Πάμπλο. Πάρε 2 εκ. μπάτζετ και φέρε δύο παίκτες. Χρησιμοποίησε τον Ρέμπε και όποιον θέλεις. Εσύ όμως διαλέγεις.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Ναι βρε ο Εσιτι δεν ήρθε γιατί ήθελε εξαρι. Τι άλλο θα διαβάσουμε;
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Obdulio έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε:
Ούτε τον Αουγκούστο ζήτησε, ούτε τον Εσίτι.
Τον Αουγκούστο τον είχαν κλείσει από πριν. Το Εσίτι τον πήραν κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Ηταν παρών. Δεν αντέδρασε.
prax

Δημοσίευση από prax »

ρε παιδια ακομα να το καταλαβετε οτι ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ? απορω γιατι ειναι ακομα ανοιχτο το παρον τοπικ
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Έναν Εσιτι που έφερε πρώτος στην Ευρώπη για λογαριασμό της Εστορίλ ο Μπράνκο. Γκούχου γκουχου..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Παρ 08 Ιαν 2021, 17:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

V-olakiotis έγραψε:
obanebane έγραψε:Δεν είπα αυτό,να φέρουν άλλον να φτιάξει την ομάδα γιατί αυτός δεν μπορεί.
Με όλο τον σεβασμό στον Μπάνε, αλλά ο αφορισμός του μου θυμίζει τα όσα λέγονταν με αφορμή μια ήττα - πάλι από τον Ατρόμητο - όταν είχε πρωτοαναλαβει ο Πάμπλο την Κ19...

Είχαμε χάσει 7-0 και όλοι οι "βιαστικοί" έσπευσαν να βγάλουν μυρωδιά και άχρηστο τον Πάμπλο επειδή διασύρθηκε σε εκείνον τον αγώνα η Κ19 - το τοπικ είναι στη διάθεση καθενός. Κι όμως στη συνέχεια ο Πάμπλο σάρωσε τα πάντα με την Κ19...

Όχι μόνο για αυτό, αλλά και για αυτό είναι πολύ πρόωρο να βγάλουμε συμπεράσματα για το τι μπορεί και τι δεν μπορεί...

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Γιατι με Λουτσεσκου τι εγινε; Κατι Χ με Πανιωνιο, κατι κλαρινα Εστερσουντ, κατι με Λειβαδια, Απολλωνα και Λαμια θυμαμαι..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”