Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Με τα προβλήματα που είχε στα γόνατά του ο Μάρκο νομίζω ότι για να αναστήσει την καριέρα του πρέπει να το γυρίσει σε φορ. Έχει όλα τα απαιτούμενα στοιχεία. Αν δεν είχε τις ατυχίες του τώρα θα ήταν στα 10 τοπ ονόματα στο παγκόσμιο στερέωμα. Ακόμα και απλά να περπατάει αν μπορούμε να τον φέρουμε στην Τούμπα, ας το κάνουμε.
Ο Τσούμπα είναι ακόμη Θεσ/νικη ;;
Ρέμπε πες στην μιντλεσμπρο να τον αφήσει άλλες 10 μαμημένες μέρες, με το αζημίωτο.
Για 180 αγωνιστικά λεπτά. Μετά ψώνισε απ οτι ράφι θες.
Εγώ θα στα λέω ;;
Ρέμπε πες στην μιντλεσμπρο να τον αφήσει άλλες 10 μαμημένες μέρες, με το αζημίωτο.
Για 180 αγωνιστικά λεπτά. Μετά ψώνισε απ οτι ράφι θες.
Εγώ θα στα λέω ;;
Γιατι συζηταμε για τον Πιατσα ενω κλεινει αν δεν εχει υπογραψει ηδη στη Τζενοα?
- ΑποστόληςΑ
Αυτός ο Κristijan Βistrovic, είναι στην ηλικία του Λημνιού, αλλά έχει μια φάτσα που θυμίζει 35άρη. Εκτός αν τον αδικεί η φωτο. Από Ρωσία θα έρθει αν θα έρθει. Χμμμ...
Έχει ένα μείον όμως: Δεξί ποδάρ και οι δικές μας μεταγραφές (μέχρι τώρα) αφορούν μόνο σε αριστεροπόδαρους.
Έχει ένα μείον όμως: Δεξί ποδάρ και οι δικές μας μεταγραφές (μέχρι τώρα) αφορούν μόνο σε αριστεροπόδαρους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Παρ 18 Σεπ 2020, 09:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Seaman ισχύει αυτό που λες καθώς έχει και το ύψος και την κίνηση σε μικρούς χωρους αλλα και τα ποιοτικά τελειώματα που απαιτεί η θέση.
Νομίζω ότι είναι ένα στοίχημα που αξίζει να ποντάρουμε πανω του.
Γενικα, έχω σε μεγάλη εκτίμηση τους Κροάτες ποδοσφαιριστές.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νομίζω ότι είναι ένα στοίχημα που αξίζει να ποντάρουμε πανω του.
Γενικα, έχω σε μεγάλη εκτίμηση τους Κροάτες ποδοσφαιριστές.
- bersekeros
Η Τζένοα που γλίτωσε τον υποβιβασμό στο τσακ;joshua έγραψε:Γιατι συζηταμε για τον Πιατσα ενω κλεινει αν δεν εχει υπογραψει ηδη στη Τζενοα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Παρ 18 Σεπ 2020, 09:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχουμε μάθει από τον Σβι, που και αυτός είχε σχεδόν υπογράψει στη Γένοβαjoshua έγραψε:Γιατι συζηταμε για τον Πιατσα ενω κλεινει αν δεν εχει υπογραψει ηδη στη Τζενοα?
1ον γιατί δεν έκλεισε ακόμα και 2ον από την στιγμή που δεν έχουμε νέα πρέπει με κάτι να ασχολούμαστε.joshua έγραψε:Γιατι συζηταμε για τον Πιατσα ενω κλεινει αν δεν εχει υπογραψει ηδη στη Τζενοα?
Αφού είμαστε αρρωστακια με τον ΠΑΟΚ ρε Τζος

- ΑποστόληςΑ
Η serie A εξακολουθεί να είναι πολύ πιο ελκυστική από την Superleague.
- bersekeros
Νομίζω ότι ποδοσφαιριστές σαν τον Κροάτη και όπως είναι διαμορφωμένη η κατάσταση, θα σκέφονταν ότι παίζω με Κράσνονταρ, περνάω και ξαναβγαίνω στη βιτρίνα των ομίλων του CL. Μη σου πω ότι μονόδρομος θα είναι η επιλογή αν του κάνουμε πρόταση χωρίς να ζητάμε μεγάλες δεσμεύσεις.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μέχρι σήμερα το πρωί λέγαν θα κλείνε το θεμα του φορ.
Για να δούμε.
Btw ο Κροάτης είναι ακριβώς αυτό που χρειάζομαστε στα χαφ!
Για να δούμε.
Btw ο Κροάτης είναι ακριβώς αυτό που χρειάζομαστε στα χαφ!
Το θεμα ειναι οτι αν αργησουμε 1-2 μερες δεν θα παιξουν με Κρασνονταρ και θα σου πουν κατσε να δω αν θα περασουν την Κρασνονταρ,ενας φαυλος κυκλος που καταληγει στο ιδιο συμπερασμα.Εχουμε αργησει και δεν ειναι ουτε ισοπεδωτικο,ουτε απαξιωτικο,ενα απλο συμπερασμα για τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη και λογο.
Συμφωνω. Φορ και δεξι μπακ επρεπε να ειναι εδω. Πιστευω η ποιοτικη ελλειψη στην επιθεση αυτη τη στιγμη ειναι τεραστια και φαίνεται πολυ περισσοτερο απο το δεξι μπακ χαφ. Ο καθε Τσολακ επρεπε να εχει παρουσιαστει ηδη.
Ο Kristijan Bistrović νέα βελτιωμένη έκδοση του Γκόικο Τσίμιροτ. Μας κάνει.
Ακόμα και αυτό του το γκολ φτυστό το γκολ του Τσίμιροτ μέσα στο βάζελο..
[youtube]bb-d1nIkqrQ[/youtube]
Ακόμα και αυτό του το γκολ φτυστό το γκολ του Τσίμιροτ μέσα στο βάζελο..
[youtube]bb-d1nIkqrQ[/youtube]