Όντως ο Ron-Robert Zieler πήγε δανεικός στην Κολωνίαpagotatzis έγραψε:Προ των πυλών ο Ρον -Ρόμπερτ Τσιλερ
Τις Κολονίας όμως
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Στα 700Κ είχαν συμφωνήσει με τους Τούρκουςconstadine έγραψε:Το paok24 γράφει σήμερα για τον Νινούα ότι έρχεται με μεταγραφή , θα δώσουμε κάτι στην ομάδα του για να έρθει από τώρα και όχι τον Δεκέμβρη .
- thanos-xanthi
ο Νινούα ήταν ευκαιρία που έκατσε και την εκμεταλλευτήκαμε με μικρό (λογικά) κόστος
δεν νομίζω να τον υπολογίζουν για βασικό
το θέμα είναι οι άλλες κινήσεις που απαιτούνται να ολοκληρωθούν σύντομα για να πάρουν προπονήσεις με την ομάδα
πλεον ο χρόνος μας πιέζει
δεν νομίζω να τον υπολογίζουν για βασικό
το θέμα είναι οι άλλες κινήσεις που απαιτούνται να ολοκληρωθούν σύντομα για να πάρουν προπονήσεις με την ομάδα
πλεον ο χρόνος μας πιέζει
Ουφφ όλα καλά .seaman έγραψε:Τίποτα. Απλά άργησαν πολύ να δώσουν από την ΠΑΕ reportγια την προπόνηση και φοβήθηκα ότι θα είχαμε νέο κρούσμα. Όλα καλά.theo G4 έγραψε:Iakovidis μου μυρίζει.. Τι θες να πεις ???seaman έγραψε:Η συγκεκριμένη συμφωνία με τους Πορτογάλους για τον Μίσιτς ήταν μονόδρομος και πλήρως αναμενόμενη. Θα ήταν αδιανόητο να πάρουμε όλο το ρίσκο αγοράζοντάς τον και απαλλάσσοντας από αυτό την Σπόρτινγκ, που και αυτή θα πρέπει να είναι ικανοποιημένη από την εξέλιξη της δύσκολης αυτής κατάστασης. Φαντάζομαι ότι και το φετινό του συμβόλαιο θα μοιράζεται μεταξύ των δύο πλευρών και παράλληλα εύχομαι να πάνε όλα καλά και να τον ξαναδούμε με τη φανέλα μας
Ελπίζω να μην ήταν ο Μίσιτς το χαφ που περίμεναν Τζατζαράς κια Τζορμπατζόγλου.
Ορέ, προπόνηση δεν είχαμε σήμερα? δεν μου κάθεται καλά η έλλειψη ενημέρωσης. Iakovidis μου μυρίζει...
Τζορμπατζόγλου σε sport fm. O ΠΑΟΚ προσπαθεί να φέρει μεσοεπιθετικό ή και κάποιο χαφ άμεσα. Αποκλείεται να ψάχνει για τερματοφύλακα.
Sportime: απίθανο ο ΠΑΟΚ να κάνει άλλη μεταγραφή πριν το παιχνίδι με τη Μπεσίκτας, εκτός από τη θέση του τερατοφύλακα όπου ο Ρέμπε προσπαθεί να κλείσει την προσθήκη που απαιτείται.
Δυο λαλούν και ψάχνουν τους τρεις του χορού.
Sportime: απίθανο ο ΠΑΟΚ να κάνει άλλη μεταγραφή πριν το παιχνίδι με τη Μπεσίκτας, εκτός από τη θέση του τερατοφύλακα όπου ο Ρέμπε προσπαθεί να κλείσει την προσθήκη που απαιτείται.
Δυο λαλούν και ψάχνουν τους τρεις του χορού.
Εδώ ρε οι ξεφτιλισμένοι,δε μπορούν να μάθουν πότε θα γυρίσουν ο Στοχ και ο άλλος στις προπονήσεις,θα μάθουν για μεταγραφές;
Αυτός ο Τοσκιτσης δε,έχει ξεπεράσει τον Πετρωτο στο παπατζιλικι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Πέμ 13 Αύγ 2020, 11:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- bersekeros
Τον θυμάστε κάποιοι που έγραφε στο PAOKmania, τα παλιά τα χρόνια;obanebane έγραψε: ...
Transfermaniac
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- bersekeros
Τέτοια λέγε για να θυμώσεις τον Πετρωτό!obanebane έγραψε:Εδώ ρε οι ξεφτιλισμένοι,δε μπορούν να μάθουν ποτέ θα γυρίσουν ο Στοχ και ο άλλος στις προπονήσεις,θα μάθουν για μεταγραφές;
Η Juve ψάχνει ομάδα για τον Ronaldo,κάτσε μη μας τον στείλει ο Λιθωτός στον ήδη Πορτογαλοποιημένο ΠΑΟΚ μας!

Αυτός είναι ικανός να γράψει ότι κλείσαμε τον Ζαλαγετα,με καθυστέρηση μιας 15ετιας.
- GiorgosAtha
Το νινι νομίζω πως θα πάρει ρόλο στο rotation.
Δεν έχει καμία λογική να δώσεις λεφτά να φέρεις από τώρα και να δώσεις καπάκια δανεικό έναν παίχτη που μπορείς να πάρεις ως ελεύθερο αφήνοντας τον να παίξει και ένα εξάμηνο στην πρώην ομάδα του και να σου έρθει τον Γενάρη.
Δεν έχει καμία λογική να δώσεις λεφτά να φέρεις από τώρα και να δώσεις καπάκια δανεικό έναν παίχτη που μπορείς να πάρεις ως ελεύθερο αφήνοντας τον να παίξει και ένα εξάμηνο στην πρώην ομάδα του και να σου έρθει τον Γενάρη.
- pagotatzis
Αυτός ήταν ;;;gkaletsi έγραψε:Transfermaniac
Πωωωωωω ρε φίλε
Θυμάμαι έβγαινε αργά τα βραδιά και έβαζε τους γρίφους
Τρελένομεσταν όλοι εδώ μάσα
Ωραία χρόνια
Πως περνάει αυτός ο γαμημενος ο καιρός
δε νομίζω να παει δανεικός ο νινουα..
απο την άλλη ακόμα δεν ήρθε να δουμε τι και πως...
Από οσα δείχνει παντως σε βίντεο και ακατανόμαστο, έχει σαφώς καλή τεχνική κατάρτιση και playmaking στοιχεία, όπως επίσης και δειχνει καλός ταχυδυναμικά.
Ίσως θα μπορεί να βοηθήσει σε ροτέισον, ίσως κάνει την έκπληξη και τον δουμε σε καμια...11αδα,αλλά όλα αυτά είναι "ίσως" για την ώρα...
ότι και να είναι, μακάρι να μπορέσουμε να έχουμε μια ποιοτική προσθήκη στην επίθεση σχετικά γρήγορα και έτσι θεωρώ ότι (αν δεν υπάρξουν απρόοπτα) η ομάδα θα είναι σε θέση να ανταπεξέλθει στον τελικό με τη Μπεσίκτας...
η ομάδα δείχνει σφιχτή και σοβαρή πίσω και στο κέντρο αλλά χωρίς κάποιον παίχτη δημιουργικό μπροστά που θα αποτελέσει σταθερά στην επίθεση...
απο την άλλη ακόμα δεν ήρθε να δουμε τι και πως...
Από οσα δείχνει παντως σε βίντεο και ακατανόμαστο, έχει σαφώς καλή τεχνική κατάρτιση και playmaking στοιχεία, όπως επίσης και δειχνει καλός ταχυδυναμικά.
Ίσως θα μπορεί να βοηθήσει σε ροτέισον, ίσως κάνει την έκπληξη και τον δουμε σε καμια...11αδα,αλλά όλα αυτά είναι "ίσως" για την ώρα...
ότι και να είναι, μακάρι να μπορέσουμε να έχουμε μια ποιοτική προσθήκη στην επίθεση σχετικά γρήγορα και έτσι θεωρώ ότι (αν δεν υπάρξουν απρόοπτα) η ομάδα θα είναι σε θέση να ανταπεξέλθει στον τελικό με τη Μπεσίκτας...
η ομάδα δείχνει σφιχτή και σοβαρή πίσω και στο κέντρο αλλά χωρίς κάποιον παίχτη δημιουργικό μπροστά που θα αποτελέσει σταθερά στην επίθεση...
Ο Τοσκίτης ήταν admin του paokmania με το nickname aparadektos. Πιο παλιά ήταν και στο fcpaok. Αν δεν κάνω λάθος αποχώρησε όταν θέλησε να ακολουθήσει την πορεία του δημοσιογράφου. Το προφίλ του transfermaniac ήρθε κάποια χρόνια μετά για την καυλάντα.
Αν υπάρχει κάποια ανακρίβεια στα παραπάνω σίγουρα θα ξέρουν κάποιοι admins να απαντησουν.
Αν υπάρχει κάποια ανακρίβεια στα παραπάνω σίγουρα θα ξέρουν κάποιοι admins να απαντησουν.