Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
- Μπαρκαρούτσος
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Αμα δεν κανει ακαουντ να μας πει, για μας θα λεμε.
Τουλάχιστον μεχρι να μας πει σημερα τι θελει και τι δεν θελει.

Αν δεν πάθω επιληψία από τις εναλλαγές του βιντεο πριν το live, θα σας πω τι είπε...
Πάντως για εμένα, Παλίνια/? για 6αρι και Μπράνταριτς/Φρανσέρτζιο/Βούκσεβιτς για 8αρι με καλύτερο τον τρίτο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klainmein την Τετ 17 Ιούλ 2019, 13:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- zarathustra79
Παντως δεν υπαρχει καποιο αξιωμα που να λεει οτι για να δωσεις πολλα χρηματα για εναν παικτη πρεπει οπωσδηποτε να εχει μεταπωλητικη αξια. Θα κατσεις να ζυγισεις και την ικανοτητα του καθε παικτη. Δηλαδη αν ο bradaric για παραδειγμα ειναι πολυ καλυτερος του palhinha, θα πας να παρεις τον πορτογαλο επειδη ειναι τεσσερα χρονια μικροτερος?
Στο κατω κατω κ ο κροατης 27 ειναι, δεν ειναι 33... Αν κανει παπαδες (ειδικα αν κανει καμια εμφανισαρα σε ch.l.) μια χαρα μπορεις να τον πουλησεις στα 29 του. Τον prijovic αλλωστε στα 27 παρα κατι τον αγορασαμε και στα 29 παρα κατι τον δωσαμε με 10 μυρρια...
Στο κατω κατω κ ο κροατης 27 ειναι, δεν ειναι 33... Αν κανει παπαδες (ειδικα αν κανει καμια εμφανισαρα σε ch.l.) μια χαρα μπορεις να τον πουλησεις στα 29 του. Τον prijovic αλλωστε στα 27 παρα κατι τον αγορασαμε και στα 29 παρα κατι τον δωσαμε με 10 μυρρια...
- paokmaniak
O Mπρανταριτς κλασσικο 6αρι ειναιklainmein έγραψε:Πάντως για εμένα, Παλίνια/? για 6αρι και Μπράνταριτς/Φρανσέρτζιο/Βούκσεβιτς για 8αρι με καλύτερο τον τρίτο...
klainmein έγραψε:Πάντως για εμένα, Παλίνια/? για 6αρι και Μπράνταριτς/Φρανσέρτζιο/Βούκσεβιτς για 8αρι με καλύτερο τον τρίτο...
Αυτοί που γράφεις είναι και οι τρείς καθαροί κοφτες, που τα είδες τα 8αρια;
Ο νέος κ εξελιξιμος ομως δε σε βάζει ομίλους θα πει κάποιος..Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Δεν είναι παρα πολλες αν το καλοσκεφτείς, εδώ εβαλες μαζι τις απαιτησεις ανθρωπων που διαφωνουν. Εγω θελω πχ νέο και εξελιξιμο, αλλοι θελουν εμπειρο και με παραστασεις τα.λ.
Βλέποντας απλά τα στατιστικά του, δεν είναι τόσο καλός στο μαρκάρισμα, όσο σε τεχνική και πάσες. Είδα ότι παίζει 6αρι κυρίως...Τέσπα, δεν ξέρω, καθαρά βλέποντας τις ικανότητές τους σε fm σχολίασα.
Ευχαριστω.Ζαντός έγραψε:Το θέμα είναι τι θέλει ο προπονητής, όχι εσείς.
- paokmaniak
O fransergio ειναι 8αρι.obanebane έγραψε:klainmein έγραψε:Πάντως για εμένα, Παλίνια/? για 6αρι και Μπράνταριτς/Φρανσέρτζιο/Βούκσεβιτς για 8αρι με καλύτερο τον τρίτο...
Μπρανταριτς καθαρο 6αρι, ο Βουκσεβιτς παιζει κ στα 2 αλλα οντως κυριως 6
Άρα ποιο είναι το καλύτερο ζευγάρι για 6 και 8 ανάμεσα σε αυτούς;paokmaniak έγραψε:O fransergio ειναι 8αρι.obanebane έγραψε:klainmein έγραψε:Πάντως για εμένα, Παλίνια/? για 6αρι και Μπράνταριτς/Φρανσέρτζιο/Βούκσεβιτς για 8αρι με καλύτερο τον τρίτο...
Μπρανταριτς καθαρο 6αρι, ο Βουκσεβιτς παιζει κ στα 2 αλλα οντως κυριως 6
[quote="klainmein"][quote="paokmaniak"][quote="obanebane"][quote="klainmein"]Πάντως για εμένα, Παλίνια/? για 6αρι και Μπράνταριτς/Φρανσέρτζιο/Βούκσεβιτς για 8αρι με καλύτερο τον τρίτο...[/quote]
Αυτοί που γράφεις είναι και οι τρείς καθαροί κοφτες, που τα είδες τα 8αρια;[/quote]
O fransergio ειναι 8αρι.
Μπρανταριτς καθαρο 6αρι, ο Βουκσεβιτς παιζει κ στα 2 αλλα οντως κυριως 6[/quote]
Άρα ποιο είναι το καλύτερο ζευγάρι για 6 και 8 ανάμεσα σε αυτούς;[/quote]
Μπρανταριτς καθαρο 6αρι, ο Βουκσεβιτς sto 8
Αυτοί που γράφεις είναι και οι τρείς καθαροί κοφτες, που τα είδες τα 8αρια;[/quote]
O fransergio ειναι 8αρι.
Μπρανταριτς καθαρο 6αρι, ο Βουκσεβιτς παιζει κ στα 2 αλλα οντως κυριως 6[/quote]
Άρα ποιο είναι το καλύτερο ζευγάρι για 6 και 8 ανάμεσα σε αυτούς;[/quote]
Μπρανταριτς καθαρο 6αρι, ο Βουκσεβιτς sto 8
Τουλαχιστον ο Φερειρα δεν μασαει τα λογια του στα περι ροστερ.Ειναι δικος μας,μεταγραφολαγνος, σε αντιθεση με τον Λουτσεσκου...