Εάν ήταν στο χέρι των οπαδών οι αλλαγές θα ήταν περισσότερες.joshua έγραψε:Αυτοι που ξερουν,οι υπευθυνοι και οι επαιοντες οπως λες,μετα απο 6 χρονια που εχει ξοδευτει ενας πακτωλος χρηματων ζητημα ειναι να εχουν φερει την ομαδα μισο βημα μπροστα στο αγωνιστικο.Οι ιδιοι εχουν αλλαξει 6-7 προπονητες,3-4 ΤΔ,καμια 40 ρια ποδοσφαιριστες γι'αυτο καλυτερα να λειπει η ειρωνεια για τον κοσμο και τους οπαδους.Ειναι οι τελευταιοι που φταινε.apple64 έγραψε:Στην Ελλάδα Joshua μόνο ο λαός μπορεί να διαβάσει σωστά μία κατάσταση. Οι υπεύθυνοι και οι επαΐοντες είναι πάντα άσχετοι ή πουλημένοι. Στο ποδόσφαιρο αυτό ισχύει στον υπερθετικό βαθμό. ΜΟΝΟ οι οπαδοί γνωρίζουν. Οι υπεύθυνοι στις ΠΑΕ είναι άμπαλοι, οι προπονητές ερασιτέχνες και οι ποδοσφαιριστές τουρίστες. Νόμος.
Στα σοβαρά τώρα...
Οι παίκτες σε στηρίζουν. Η διοίκηση επίσης. Αυτά αρκούν.
Έχεις συμμετάσχει σε ομάδα; Νομίζεις πως οι ομάδες γίνονται με μεταγραφές και πάτημα κουμπιών; Οι ομάδες θέλουν χρόνο. Μήνες. Πολλούς μήνες. Εσύ προτιμάς να κράζεις των Λουτσέσκου από τον 3ο του μήνα. Δικαίωμα σου. Δικαίωμα μου να χαμογελώ εξ αυτού του λόγου.
Μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου οι παίκτες (είμαι βέβαιος) δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους. Ούτε το όνομα κάποιον συμπαικτών τους δεν θα γνώριζαν. Παράλληλα η ομάδα δεν μπορούσε να βγάλει ούτε ημίχρονο. Θέλεις να δούμε τι γραφόταν για την ομάδα αυτή; Εγώ λοιπόν λέω πως οι οπαδοί φταίνε. Εσύ πες πως η κριτική πέρα από κάθε αθλητική λογική δεν επηρεάζει μία ομάδα. Ακούγεσαι (που θα έλεγε και μία ψυχή).