Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
klainmein

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Δημοσίευση από klainmein »

navigator11 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Μη με πειτε γκρινιαρη. Απλα οποιος εχει καει απο το χυλο φυσαει και το γιαουρτι.

Θα ηθελα να μαθω τους ειδικους ορους αποδεσμευσης του παιχτη και το υψος της ρητρας που οριστηκε.

Τα υπολοιπα τα εχουμε ξαναπει. Τεραστιος παιχταρας. Θα δεσει ολο το κεντρο
Δε γίνεται. Και θα ήταν ασόβαρο, σε περίπτωση που γινόταν. Δε νομίζω πως η ρήτρα θα κυμαίνεται κάτω από 5μυρια.
Ελπίζουμε σε μια καλή συνέχεια.
Ρε παιδιά. εδώ έχουμε πόσα, 8 μυρια για τον Κλάους; Δηλαδή, θα βάλαμε 5 στον Νόμποα, που η προηγούμενη ομάδα του έσταξε 8;OK είναι πιο μεγάλος τώρα, αλλά εγώ νομίζω ένα 6άρι-7αρι το βάλαμε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klainmein την Παρ 09 Ιαν 2015, 17:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Barlow μιλας για τον Freddy adu που ήταν από Αμερική. Αν γυρίσεις το χρόνο πίσω και δουλέψεις αυτό το ταλέντο που έπαιξε μπάλα από τα 15 του, κατά 80% θα γίνει τεράστιος παίκτης. Προφανώς κάτι κάνανε λάθος οι προπονητές στην πορεία και που από τα 15 του άκουγε τον Πελε να λέει ότι θα γίνει ο νέος Πελέ κτλ. Η διαφορά όμως είναι ότι ο Μπακαλί είναι ήδη καταξιωμένος και όχι 15χρονο ταλέντο.

Όπως και να έχει κανείς δεν εγγυάται τίποτα για το μέλλον. Παντού ρίσκα παίρνεις, αλλά αν σου βγει σε μεγάλα ταλέντα έχεις να βγάλει και πολλά γούστα και πολλά φράγκα από μεταπώληση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Παρ 09 Ιαν 2015, 17:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ρε παιδια το συμβολαιο του ληγει το καλοκαιρι του 2017 τι το ψαχνετε παραπανω;
Και εγω ψιλοστραβωσα οταν ακουσα για δυνατοτητα του ποδοσφαιριστη να φυγει το καλοκαιρι αλλα κατι τετοιο δε συμβαινει.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

klainmein έγραψε:
navigator11 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Μη με πειτε γκρινιαρη. Απλα οποιος εχει καει απο το χυλο φυσαει και το γιαουρτι.

Θα ηθελα να μαθω τους ειδικους ορους αποδεσμευσης του παιχτη και το υψος της ρητρας που οριστηκε.

Τα υπολοιπα τα εχουμε ξαναπει. Τεραστιος παιχταρας. Θα δεσει ολο το κεντρο
Δε γίνεται. Και θα ήταν ασόβαρο, σε περίπτωση που γινόταν. Δε νομίζω πως η ρήτρα θα κυμαίνεται κάτω από 5μυρια.
Ελπίζουμε σε μια καλή συνέχεια.
Ρε παιδιά. εδώ έχουμε πόσα, 8 μυρια για τον Κλάους; Δηλαδή, θα βάλαμε 5 στον Νόμποα, που η προηγούμενη ομάδα του έσταξε 8;
ναι αλλα εμεις δεν δωσαμε μια για να τον παρουμε.. θελω να πω οτι ισως η ρητρα να εχει και τη λογικη "σκαω 5 μυρια να σε παρω αλλα θα παιξεις σ εμενα 3 χρονια.. Αλλιως αν θες να φυγεις νωριτερα φερε 10 και φυγε.. να αποζημιωθω για την επενδυση που εκανα να σε αγορασω (η να σε αναθρεψω στην περιπτωση Κλαους)"
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

νομιζω οτι η ρητρα ειναι αναλογη του μισθου. κατι τετοιο δεν λεγαμε παλαιοτερα για κλαους;

ε, αν ο Αρχηγος μας παιρνει 700 και εχει ρητρα 5 τοτε καντε τους υπολογισμους και ας τελειωνουμε με αυτη την ιστορια.

ΕΞΤΡΕΜ ΚΑΙ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ και παμε για αλλα!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Απο που να αρχίσω και που να σταματήσω για την περίπτωση της ρήτρας.

Μαλακία συζήτηση;
Τζάμπα γκρίνια;
Λόγια του αέρα χωρίς βάση;
Οφ τόπικ κουβέντα;

Λήχτε το ή τουλάχιστον πηγαίντε στο τόπικ του ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Λοιπον. Η ΠΑΕ δεν εχει καμια υποχρεωση να ανακοινωσει το υψος της ρητρας. Και οπως ειπε και ενας αδερφος ειναι ασοβαρο. Συμφωνω απολυτα.

Αυτο που θα μπορουσε να κανει ειναι να "διαρρεύσει" (δεν πρεπει να υπαρχει πιο αθλια εκφραση καθως η διαρροη ετυμολογικα σημαινει παρα τη θεληση μου, τελοσπαντων) το υψος της σε δημοσιογραφους, οπως εκανε μεχρι τωρα δηλαδη σε αλλους παιχτες. Και αυτο δεν ειναι υποχρεωμενη να το κανει. Μονο και μονο για να ηρεμησω εγω. :lol:

Τελος, δεν υπαρχει καμια υποχρεωση αναλογιας υψους μισθου-υψους ρητρς αποδεσμευσης. Ο Κλαους με τα 700 το χρονο μπορει να εχει 7 μυρια, ο Νομποα με το 1,κατι το χρονο μπορει να εχει 500 χιλιαρικα μπορει και 100 εκατομμυρια. Συμφωνια μεταξυ δυο συμβαλλομενων πλευρων ειναι.-
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

... Καλησπέρα σε όλα τα αδέρφια μετα απο πολύ καιρό...
Πολλοί φυγαμε απο το φορουμ για λόγους, ότι πάντα υπήρχε γκρίνια για το οτιδηποτε...
Αυτό μάλλον δεν αλλάζει... Ο ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμή είναι πρώτος, κάτι που δεν περίμενε κανείς,
πάει για Πρωτάθλημα, κάτι που δεν περίμενε εξίσου κανείς, χτυπάει παίχτες που κ αυτό αν δεν το περίμενε κανείς
....... κ εμείς ασχολούμαστε τι ρήτρα μπήκε στο συμβόλαιο του Νομπόα...
ΓΑΜΣΑ ΓΩ δλδ...
Πάμε γερά να το σηκώσουμε το μπουρδέλο κ εγώ ξέρω, πως αν μπαίνει μέσα η ομάδα κ ΓΑΜΑΕΙ, δεν πα να σφυρίξει
κ ο Θεωδορίδης με τον Χοντρό, το παιχνίδι το παίρνεις....
ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Κ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΤΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ....
Είμαστε έτοιμοι απο Νυρεμβεργη να κατέβουμε στην ΦΙΕΣΤΑ...
ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΟΗΘΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ....!!!!!!!!
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Ρε παιδιά, μην είστε υπερβολικοί, είπαμε. ΟΚ για τη "ρήτρα αποχώρησης" που έβγαλε το μεσημέρι ο άλλος ο λαλακας για το καλοκαίρι ήταν χαζό το θέμα και τζάμπα το συζητούσανε κάποιοι, αλλά τώρα δεν γκρίνιαζε κανείς. Απλά λέγαμε τι ρήτρα παίζει να μπήκε σε έναν τέτοιο παιχταρά. Προς τι το άρπαγμα από όλους; Ηρεμήστε λίγο! Το αν χαρήκαμε ή όχι το έχουμε δείξει από χθες οι περισσότεροι με όσα γράψαμε...Φόρουμ είναι, συζητήσεις κάνουμε. Φιλικά...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Nigrita4 έγραψε:... Καλησπέρα σε όλα τα αδέρφια μετα απο πολύ καιρό...
Πολλοί φυγαμε απο το φορουμ για λόγους, ότι πάντα υπήρχε γκρίνια για το οτιδηποτε...
Αυτό μάλλον δεν αλλάζει... Ο ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμή είναι πρώτος, κάτι που δεν περίμενε κανείς,
πάει για Πρωτάθλημα, κάτι που δεν περίμενε εξίσου κανείς, χτυπάει παίχτες που κ αυτό αν δεν το περίμενε κανείς
ΓΑΜΣΑ ΓΩ δλδ...
Πάμε γερά να το σηκώσουμε το μπουρδέλο κ εγώ ξέρω, πως αν μπαίνει μέσα η ομάδα κ ΓΑΜΑΕΙ, δεν πα να σφυρίξει
ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Κ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΤΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ....
Επειδη. αν θες, εγω το ξεκινησα για τη ρητρα, απλα να σου πω οτι δεν το κανω για γκρινια. Απλα μου φαινεται πολυ καλο για να ειναι αψεγαδιαστο.

Τωρα αν εσυ το να ψαχνεις και τις τελειες των συμβολαιων των παιχτων του ΠΑΟΚ το θεωρεις γκρινια τι να σου πω. Εδω περσι ηρθε ο Νατχο και για να καλυψουν το 6μηνο συμβολαιο μιλουσαν για πρωτο λογο πραγμα το οποιο οπως λεγαμε καποιοι απο εδω μεσα ειναι σαν την αποδειξη με τους ποντους του Μασουτη. Καμια ισχυ.

Δε διαφωνω οτι πολλες φορες γκρινιαζουμε χωρις λογο αλλα ελεος. Δε θα αυτοφιμωθουμε κιολας για να μη σας ακουγεται εσας γκρινια.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Nigrita4 έγραψε:... Καλησπέρα σε όλα τα αδέρφια μετα απο πολύ καιρό...
ΓΑΜΣΑ ΓΩ δλδ...
Επειδη. αν θες, εγω το ξεκινησα για τη ρητρα, απλα να σου πω οτι δεν το κανω για γκρινια. Απλα μου φαινεται πολυ καλο για να ειναι αψεγαδιαστο.

Τωρα αν εσυ το να ψαχνεις και τις τελειες των συμβολαιων των παιχτων του ΠΑΟΚ το θεωρεις γκρινια τι να σου πω. Εδω περσι ηρθε ο Νατχο και για να καλυψουν το 6μηνο συμβολαιο μιλουσαν για πρωτο λογο πραγμα το οποιο οπως λεγαμε καποιοι απο εδω μεσα ειναι σαν την αποδειξη με τους ποντους του Μασουτη. Καμια ισχυ.

Δε διαφωνω οτι πολλες φορες γκρινιαζουμε χωρις λογο αλλα ελεος. Δε θα αυτοφιμωθουμε κιολας για να μη σας ακουγεται εσας γκρινια.

Κατα τ αλλα καλα τα λες.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/7774 ... a-tou-paok

Για τις ρήτρες στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ πήρε θέση το γραφείο Τύπου του δικεφάλου, με αφορμή την επισημοποίηση της μεταγραφής του Κριστιάν Νομπόα.

Ο ένα εκ των τριών υπαλλήλων του «ασπρόμαυρου» γραφείου Τύπου, Κυριάκος Κυριάκος, σχολίασε μέσω facebook:

«Στους "φίλους" του Τύπου που ανακαλύπτουν πάντα κάτι στραβό και διαγκωνίζονται ποιός θα απαξιώσει πρώτος τον ΠΑΟΚ, με τελευταία ανακάλυψη τις "σκοτεινές" ρήτρες στο συμβόλαιο του Νομπόα συστήνω αυτοσυγκράτηση. Οι ρήτρες που βάζει η ομάδα σε ΟΛΑ τα συμβόλαια είναι τόσο υψηλές, που καμία δεν έχει πληρωθεί μέχρι σήμερα από ομάδα εντός ή εκτός... Είναι τέτοιες που διασφαλίζουν απόλυτα την ομάδα. Τέλος».

Αυτο ακριβως εννοουσα οτι ηθελα. Εγω καλυπτομαι απο αυτη την ανακοινωση και το ληγω εδω. Ολα καλα :pano:
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Buffalobill,
επειδη οι συζητησεις αυτες, φέρνουν μόνο αναταραχές κ χάνουμε τον σκοπό μας σαν οπαδοί,
είναι αυτό ακριβώς που θέλουν όλοι να καταφέρουν κ το κάνουν μια χαρά...
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ...
Ας χαρούμε την στιγμή, να το σηκώσουμε με το καλό κ το καλοκαίρι αν δεν γινουν αυτα που πρέπει,
... τότε ναι κ να γκρινιάξουμε κ να ξεσηκωθούμε...
Πιστεύω πως ο Ιβαν δείχνει πόσο το θέλει με τις κινήσεις που κάνει κ ειμαι σίγουρος πως αν μπούμε ομίλους,
θα ξεφύγουμε επιτέλους...
..... κ όχι έναν Νομπόα, αλλά πιστεύω να φέρει αλλους 5...
......... ένα σύνθημα κ μόνο....
.... ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΗΠΕΔΟ Σ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ....!!!!!
Τα χαιρετίσματα σε όλους κ ραντεβού στα πέταλλα της Ευρώπης...
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

«Καταρχήν συμφωνία Μπλάνκο με Ολυμπιακό!»
Ο ατζέντης του Σεμπάστιαν Μπλάνκο, Μάρτιν Γκουσταδισένιο, τόνισε ότι υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον πελάτη του και τον Ολυμπιακό!
ροχωρημένες επαφές με τον Ολυμπιακό φέρεται να έχει ο Σεμπάστιαν Μπλάνκο της Γουέστ Μπρομ, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα λέει ο Γκουσταδισένιο! Ο ατζέντης του παίκτη, για τον οποίο όπως είχε αποκαλύψει το gazzetta.gr ενδιαφέρθηκε πρώτος ο ΠΑΟΚ, αποκάλυψε στο Radio Mitre ότι υπάρχει καταρχήν συμφωνία με τον Ολυμπιακό!

«Η πρώτη ομάδα από την Ευρώπη για την οποία μιλήσαμε για τον Σεμπάστιαν ήταν ο ΠΑΟΚ. Με τον Ολυμπιακό υπάρχει καταρχήν συμφωνία. Από την Αργεντινή, μιλήσαμε πρώτα για τον Σεμπαστιάν με τη Λανούς. Επίσης έγινε επαφή με τη Μπόκα και τη Ρίβερ.

Πρόθεση του Μπλάνκο και της ομάδας του είναι να μείνει στην Ευρώπη. Η τελική απόφαση πάντως δεν θα ληφθεί σύντομα», τόνισε ο Αργεντινός στην πατρίδα του, δείχνοντας ότι αφενός οι επαφές με τον Ολυμπιακό είναι προχωρημένες, αλλά αφετέρου ακόμα τίποτα δεν είναι οριστικό!

Διάβασε περισσότερα στο: «Καταρχήν συμφωνία Μπλάνκο με Ολυμπιακό!» | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

http://www.futborsa.com.tr/haber/19/133 ... or---.html

ο σιβοκ λεει οτι εκλεισε σε μια μπαλικερσπορ? :? :? :? :?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”