Πιθανός Νέος Προπονητής
-
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
Για το γούρι το κάνει
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τη μίρλα που την είδες ακριβώς; Μια άποψη έγραψα. Άσε που δεν έχουμε ιδέα για το αν ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται γι' αυτόν.Black_White_Heart έγραψε:Αχαχα μπράβο ρε αδερφέ black death αυτο θα πει μίρλα σε χρόνο DT!!
Άντε πάλι όλοι εδώ μαζεμένοι.
Πού να αρχίσουν και οι ιερείς στις μεταγραφές...
Πού να αρχίσουν και οι ιερείς στις μεταγραφές...
-
Χαβαλέ κάνω και εγώ ! Ηρεμία όλα θα πάνε καλα! Αν και ειμαι στην τσίτα πιστεύω οτι θα επιλέξουν τον πιο κατάλληλο! Ήδη βλέπω την διαφορά στην μετά ΖΒ εποχή!! Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ
-
Καλα στις μεταγραφές θα γίνει της ταναπους φέτος! Θα δούμε ΕΞΤΡΕΜ ΡΕΕΕΕΕ
αποψη μου ειναι οτι αυτα που λεγονται οτι εχτες μιλουσαν 4 ωρες για προπονητή ειναι ΜΠΟΥΡΔΕΣ
ειμαι πεπισμενος οτι εχτες με τζακ γκοντζαρεβα ιβαν ο δανός έκλεισε ακομα και απο το ποιος θα φυγει δανεικός μεχρι το ποιες προσαρμογες θα γινουν σε συμβόλαια
το οτι δεν ανακοινωσε πτροπονητη ειναι λογικό. ακομα συζητά
οπως και λογιο ειναι το να γινονται συζητησεις με παιχτες ολο το καλοκαιρι
ολα τ αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε
ειμαι πεπισμενος οτι εχτες με τζακ γκοντζαρεβα ιβαν ο δανός έκλεισε ακομα και απο το ποιος θα φυγει δανεικός μεχρι το ποιες προσαρμογες θα γινουν σε συμβόλαια
το οτι δεν ανακοινωσε πτροπονητη ειναι λογικό. ακομα συζητά
οπως και λογιο ειναι το να γινονται συζητησεις με παιχτες ολο το καλοκαιρι
ολα τ αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε
Τελικά το προηγούμενο σχόλιο φαίνεται πως ήταν αντιπροσωπευτικό του τρόπου γραφής σου.Sekeris4 έγραψε:οταν εχεις -υποτιθετε- στοχο το πρωταθλημα και παιζεις με σπυροπουλο,τζαβελλα,κατσικα,γεωργιαδη,λαζαρ,ολισε,νινη κτλ.
desperando έγραψε:πες μου τους φίλους σου να σου πω τι εισαιArmagedonas έγραψε:φταίνε οι δημοσιογράφοι???????????

+1rou έγραψε:Να προτεινω κατι ΣΕ ΟΛΟΥΣ?????
Δεν αφηνετε τα pc σας να πατε καμμια βολτα εξω , να κανετε κανα μπανακι τωρα που καλοκαιριασε? Να πιειτε κανα καφε στα καστρα που εχει και ωραια θεα?? Και το βραδυ που θα γυρισετε ανοιξτε το φορουμ και δειτε τι εγινε..
Εσύ - όπως και νά 'χει - τα ριπόρτ δεν τα γλυτώνεις.che4 έγραψε: Αν ισχυει η ειδηση για φυγη λαουντρουπ απο αραβια μερια κλειδωστε το τοπικ και ανοιξτε τοπικ του λαουντρουπ

Κάτσε ρε, ξέχασες το τρίμηνο του ΓΧ!obanebane79 έγραψε:ελα ρε ευκολακι η λυση του μυστηριου
λαουντρουπ 1ος προπονητης μεχρι το 2016 με βοηθο τουντορ
το 16 ο λαουντρουπ παει εθνικη δανιας και ο τουντορ γινεται πρωτος προπονητης!
να το κλεισουμε?

ΥΓ: Ρε παιδιά ποιός (και με τί πληροφορίες) ξαναέβαλε το όνομα Λάουντρουπ; Δηλαδή όσοι προπονητές φεύγουν από τις ομάδες τους (π.χ. Κονσεϊσάο, Μοντέλα, Λάουντρουπ) γίνονται ταυτόχρονα στόχοι του ΠΑΟΚ; Αποκλείεται να συζητάμε με κάποιον που το συμβόλαιό του δεν έληξε ακόμη;

Η μόνη εικόνα που έχω από Laudrup είναι η εκπληκτική πορεία της Χετάφε στο UEFA, τη σεζόν 2007-2008, με ωραία μπαλίτσα.
Μην είστε σίγουροι πάντως πως θα είναι αυτός ο νέος προπονητής.
Μην είστε σίγουροι πάντως πως θα είναι αυτός ο νέος προπονητής.
- thanos-xanthi
παντως πολυ καλα εκανε η ΠΑΕ και διερρευσε προς ολους τους αρδ
οτι ο προπονητης θα ειναι επιλογη Αρνεσεν...
ετσι ηταν το λογικο, ετσι πρεπει
ασχετα αν οι αρδ πιπιλισαν τα μυαλα πολλων και εδω μεσα, και αρχισαν να γκρινιαζουν
και να ενστερνιζονται την ιδεα οτι τον καπελωνει ο Ιβαν και θα κανει του κεφαλιου του, και θα παρει αυτος την αποφαση...
αλλαγη εποχης και εμπιστοσυνη στα καταλληλα ατομα
οτι ο προπονητης θα ειναι επιλογη Αρνεσεν...
ετσι ηταν το λογικο, ετσι πρεπει
ασχετα αν οι αρδ πιπιλισαν τα μυαλα πολλων και εδω μεσα, και αρχισαν να γκρινιαζουν
και να ενστερνιζονται την ιδεα οτι τον καπελωνει ο Ιβαν και θα κανει του κεφαλιου του, και θα παρει αυτος την αποφαση...
αλλαγη εποχης και εμπιστοσυνη στα καταλληλα ατομα
-
-
Παντως για Λαουντρουπ να μην ξεχναμε οτι ειναι ενα θεμα που το εχει βγαλει μονο η γκαζετα τοσο καιρο, με πληροφοριες του στυλ "Δανος ο Αρνεσεν, Δανος και ο Λαουντρουπ ας γραψουμε μια ΑΡΔια."
Εννοειται πως γουσταρω πολυ Λαουντρουπ και μου φαινεται περιεργο ξαφνικα να φευγει απο το Καταρ χωρις να παιζει κατι με αλλη ομαδα, αλλα δεν ξερω αν παιζει κατι με μας. Μακαρι παντως.
Εννοειται πως γουσταρω πολυ Λαουντρουπ και μου φαινεται περιεργο ξαφνικα να φευγει απο το Καταρ χωρις να παιζει κατι με αλλη ομαδα, αλλα δεν ξερω αν παιζει κατι με μας. Μακαρι παντως.
Αν αναφέρεσαι σε μένα, όχι. Το λέω μονάχα με βάση το ότι η πληροφορία έσκασε απλά ως λογική συνέπεια της μη ανανέωσης του συμβολαίου του και τίποτα παραπάνω.Black_White_Heart έγραψε:Ξέρεις κάτι;;;;; [FACE WITH TEARS OF JOY]
Τον παρακολούθησα στην Αγγλία μόνο. Το συμπέρασμα είναι ότι έκανε
πολύ καλή δουλειά. Ειδικά η Swansea την πρώτη χρονιά έπαιξε καταπληκτική
μπάλα. Μετά έφυγαν πολλοί βασικοί παίκτες και έτσι φυσικά χάθηκε ο καλός
κορμός.
πολύ καλή δουλειά. Ειδικά η Swansea την πρώτη χρονιά έπαιξε καταπληκτική
μπάλα. Μετά έφυγαν πολλοί βασικοί παίκτες και έτσι φυσικά χάθηκε ο καλός
κορμός.