Vladan Ivic
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: Vladan Ivic
Ακομη εδω εισαι,Μαρτης ερχεται και περιμενει ο ανεργος Γεωργιαδης στη γωνια.
Ελπιζω και ειμαι σιγουρος οτι τους στοχους που εχεις θα τους πετυχεις.
Καντε του απο τωρα ανανεωση,γιατι θα μας τον παρουν με μεταγραφη και ποσοστο μεταπωλησης.
Ελπιζω και ειμαι σιγουρος οτι τους στοχους που εχεις θα τους πετυχεις.
Καντε του απο τωρα ανανεωση,γιατι θα μας τον παρουν με μεταγραφη και ποσοστο μεταπωλησης.
Αφου δεν υπαρχει περιπτωση να παιξει 3ο συνεχομενο και αφου γνωριζουν τις αντοχες των παικτων, για ποιο λογο εγινε αλλαγη κλασικα στο 55' και δεν επαιξε ως το τελος για να μην επιβαρυνθει παραπανω ο Κανιας?obanebane έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει τρίτο συνεχόμενο ο Ουκρανός,ο οποίος ήταν πολύ καλός παρά την επιβάρυνση των ζοσιμαδων.
Αυτό το λέω για σένα simba,σου έκανε εντύπωση το δεύτερο ματς σερί.
Δεν ήταν λάθος το σκεπτικό σου,η εμφάνιση και τα τρεξίματα του σήμερα ομως μας έδειξαν ότι κανενας δεν ξέρει καλύτερα από τον προπονητη και τους συνεργατες του,τους παίχτες και τις σωματικές τους αντοχές.
Η δουλειά είναι πολύ επαγγελματική και φαίνεται,καλά το πας ρε Βλαντο.
Γι'αυτο μου εκανε εντυπωση Μπανε, επειδη ηξερα οτι θα επρεπε να βγει σε καποιο σημειο στο Β', χαλαλιζοντας ξεκουραση απο Κανιας.
Αν ξεκινησει διπλα σε Τσιμι την κυριακη, προφανως κ κανω λαθος

- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
Υπαρχει κι ο Χαρισηςsimba έγραψε:Αφου δεν υπαρχει περιπτωση να παιξει 3ο συνεχομενο και αφου γνωριζουν τις αντοχες των παικτων, για ποιο λογο εγινε αλλαγη κλασικα στο 55' και δεν επαιξε ως το τελος για να μην επιβαρυνθει παραπανω ο Κανιας?obanebane έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει τρίτο συνεχόμενο ο Ουκρανός,ο οποίος ήταν πολύ καλός παρά την επιβάρυνση των ζοσιμαδων.
Αυτό το λέω για σένα simba,σου έκανε εντύπωση το δεύτερο ματς σερί.
Δεν ήταν λάθος το σκεπτικό σου,η εμφάνιση και τα τρεξίματα του σήμερα ομως μας έδειξαν ότι κανενας δεν ξέρει καλύτερα από τον προπονητη και τους συνεργατες του,τους παίχτες και τις σωματικές τους αντοχές.
Η δουλειά είναι πολύ επαγγελματική και φαίνεται,καλά το πας ρε Βλαντο.
Γι'αυτο μου εκανε εντυπωση Μπανε, επειδη ηξερα οτι θα επρεπε να βγει σε καποιο σημειο στο Β', χαλαλιζοντας ξεκουραση απο Κανιας.
Μη τον ματιάσουμε αλλα ειναι φανερό οτι εχουμε φλέβα χρυσού ..σοβαρότητα κυνικότητα σταρατηγικη διορατικότητα προσαρμοστικότητα και κυριως νοημοσύνη ειναι μερικά απο τα στοιχεία που εντοπίζεις στον Ίβιτς ..αλλωςτε δε θα μπορούσε να ειναι τυχαίο το οτι περσι ανέλαβε σκορποχώρι κσι μας έβγαλε πρώτους παρότι είχαμε βαθμολογικό μειονέκτημα οταν ανέλαβε ..δείχνει ωριμότητα και εμπειρία σαν να ειναι χρονια προπονητής σε υψηλό επίπεδο !πραγματικα οπως ολα δείχνουν και δε ξερω πως μπορούν ν ανατραπούν ο βλανταν φτιάχνει ομάδα με κεφαλαία ομάδα χορταστική και βλέπεις οτι παρόλο που ηδη ρολάρει πολυ καλα δείχνει οτι ειναι σ ενα δρομο με μεγάλο ορίζοντα βελτίωσης ..πραγματικα ξεπερνάει και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις ο Βλάντο !βλεπω σειρήνες να ηχούν για προπονητή δημιουργία του ΠΑΟΚ αν συνεχίσει ετσι και γιατι να μη το κανει ..πρεπει να τον κρατήσουμε χρονια
Θα παιξει μεχρι το 60' ο Κανιας,και με το σκορ στο 0-2 θα μπει ο Χαρισης για να παρει τις ανασες του και ο Ισπανος.simba έγραψε:Αφου δεν υπαρχει περιπτωση να παιξει 3ο συνεχομενο και αφου γνωριζουν τις αντοχες των παικτων, για ποιο λογο εγινε αλλαγη κλασικα στο 55' και δεν επαιξε ως το τελος για να μην επιβαρυνθει παραπανω ο Κανιας?

Περα απο τη πλακα,θεωρω οτι λειτουργουν βασει σχεδιου,δεν ειναι τυχαιο αλλωστε που η ομαδα διατηρει τα τρεξιματα της και παραλληλα δεν υπαρχουν μυικοι τραυματισμοι.
- kataramenos5
Εμενα ο Βλαντο μου κανει κατι σε Ερνεστο Τσε Γκεβαρα .Αυτο που εκανε με την αποπομπη Τζαβελα ηταν πραγματικη επανασταση και τ αποτελεσματα τα βλεπουμε σημερα.Περα απ το αν ηταν σωστο η λαθος , το αποτελεσμα της κινησης αυτης ηταν να καταλαβουν ολοι ποιος ειναι το αφεντικο στην ομαδα,οτι δεν μπορει να ειναι αραχτοι και λαιτ κι οτι μπορει να βρεθουν εκτος ανα πασα στιγμη, οσο βαρυ κι αν ειναι τ ονομα τους.Με λιγα λογια εσφιξε τα λουρια οπως δε καταφερε κανεις απ τους προκατοχους του.
Το θεμα απο δω και περα ειναι η διοικηση να στηριξει τα θελω του για να μη δωσει δικαιωματα σε κανεναν να τον αμφισβητησει.Αν δε το κανει θα χουμε παλι τα ιδια.
Το θεμα απο δω και περα ειναι η διοικηση να στηριξει τα θελω του για να μη δωσει δικαιωματα σε κανεναν να τον αμφισβητησει.Αν δε το κανει θα χουμε παλι τα ιδια.
- sourmenetes
- Moderator
Εκεινο το βραδυ ελεγαν πολυ οτι εχασε τ αποδυτηρια,οτι τα χει χαμενα,οτι πολλα...
Ειλικρινα ημουνα σιγουρος οτι αυτη η γροθια θα εφερνε αυτην την επανασταση.αυτη τη σιγουρια και την ηρεμια που ειχαμε χρονια να δουμε..
Ειλικρινα ημουνα σιγουρος οτι αυτη η γροθια θα εφερνε αυτην την επανασταση.αυτη τη σιγουρια και την ηρεμια που ειχαμε χρονια να δουμε..
Παρά την αρχική μου επιφύλαξη για την ενέργειά του, από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, φαίνεται να δικαιώνεται πανηγυρικά.kataramenos5 έγραψε:Εμενα ο Βλαντο μου κανει κατι σε Ερνεστο Τσε Γκεβαρα .Αυτο που εκανε με την αποπομπη Τζαβελα ηταν πραγματικη επανασταση και τ αποτελεσματα τα βλεπουμε σημερα.Περα απ το αν ηταν σωστο η λαθος , το αποτελεσμα της κινησης αυτης ηταν να καταλαβουν ολοι ποιος ειναι το αφεντικο στην ομαδα,οτι δεν μπορει να ειναι αραχτοι και λαιτ κι οτι μπορει να βρεθουν εκτος ανα πασα στιγμη, οσο βαρυ κι αν ειναι τ ονομα τους.Με λιγα λογια εσφιξε τα λουρια οπως δε καταφερε κανεις απ τους προκατοχους του.
Εύχομαι να ξεπεράσει στον ΠΑΟΚ τα χρόνια παραμονής του Άλεξ Φέργκιουσον στην MU.
kataramenos5 έγραψε:Εμενα ο Βλαντο μου κανει κατι σε Ερνεστο Τσε Γκεβαρα .Αυτο που εκανε με την αποπομπη Τζαβελα ηταν πραγματικη επανασταση και τ αποτελεσματα τα βλεπουμε σημερα.Περα απ το αν ηταν σωστο η λαθος , το αποτελεσμα της κινησης αυτης ηταν να καταλαβουν ολοι ποιος ειναι το αφεντικο στην ομαδα,οτι δεν μπορει να ειναι αραχτοι και λαιτ κι οτι μπορει να βρεθουν εκτος ανα πασα στιγμη, οσο βαρυ κι αν ειναι τ ονομα τους.Με λιγα λογια εσφιξε τα λουρια οπως δε καταφερε κανεις απ τους προκατοχους του.
Αυτο ακριβως
Ούτε εγω δε θα μπορούσα να το γραψω καλυτερα
- Sick Bastard
Και τους τίτλους του.KOSTAS54 έγραψε:Παρά την αρχική μου επιφύλαξη για την ενέργειά του, από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, φαίνεται να δικαιώνεται πανηγυρικά.kataramenos5 έγραψε:Εμενα ο Βλαντο μου κανει κατι σε Ερνεστο Τσε Γκεβαρα .Αυτο που εκανε με την αποπομπη Τζαβελα ηταν πραγματικη επανασταση και τ αποτελεσματα τα βλεπουμε σημερα.Περα απ το αν ηταν σωστο η λαθος , το αποτελεσμα της κινησης αυτης ηταν να καταλαβουν ολοι ποιος ειναι το αφεντικο στην ομαδα,οτι δεν μπορει να ειναι αραχτοι και λαιτ κι οτι μπορει να βρεθουν εκτος ανα πασα στιγμη, οσο βαρυ κι αν ειναι τ ονομα τους.Με λιγα λογια εσφιξε τα λουρια οπως δε καταφερε κανεις απ τους προκατοχους του.
Εύχομαι να ξεπεράσει στον ΠΑΟΚ τα χρόνια παραμονής του Άλεξ Φέργκιουσον στην MU.