Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από navigator11 »

Sick Bastard έγραψε:Καθόλου για μικρά παιδιά δεν είναι και το ξέρεις.
Για μικρά παιδιά, είναι αυτά που γράφονται για τρόϊκες και τέτοια. Για μικρά παιδιά είναι τα ''κινήματα'' του FB.
Κι μια χαρά ρεπορτάζ έχεις κατά καιρούς και για διάφορα θέματα, τι ν αρχίσουμε να ψάχνουμε ποστ τώρα; Εδώ χθες, σε αυτο το τόπικ κόσμος σε φώναζε να έρθεις να δώσεις τις πληροφορίες σου να πάμε να δούμε λιγιο πιο πίσω (μη σβήσεις τίποτα όμως ναι;)

Η ομάδα δεν είναι καλά. Τελεία.
Εδώ και καιρό. Τελεία.
Γι αυτό φταίει ο Δώνης, αλλά όχι μόνο αυτός. Τελεία.
Είπα απ την αρχή ότι δεν είμαι φαν του.

Αλλά από αυτό μέχρι να πέσω να τον ξεσκίσω επειδή η όλη λειτουργία του συλλόγου νοσεί, δεν θα το κάνω, είναι άνανδρο. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά απόφασισα να τον υπερασπιστώ, χρησιμοποιώντας ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΦΟΣ που έχουν σχεδόν όλα τα ποστ που είναι κατά του. Αλλά επειδή είναι υπέρ του, η λέξη ''ξύδι'' σου ενέγειρε τα αντανακλαστικά. Σου είπα, σβήστην αν θες.

Δεν μπήκα συνειδητά στη διαδικασία να διαβάσω ο,τιδήποτε γράφτηκε μετά τον αγώνα.Πάνω-κάτω τα υποψιάζομαι.
Συμφωνώ απόλυτα με το φίλο.Ειδικά στη χρήση του επιθετικού προσδιορισμού της συμπεριφοράς όλων όσοι αδημονούν να την <<πέφτουν>> στον προπονητή λες και αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα σήμερα στην ομάδα.Ίσως και να'ναι έτσι,τι να πω.Δε δηλώνω επαϊνων επί του θέματος αλλά έχω ως προς την απόδοση αποκλειστικά του βάρους ευθύνης της ως τώρα πορείας στο δώνη ενστάσεις.Προσωπικά,θεωρώ ψύχραιμη αντίδραση να έχει ένα χρονικό διάστημα στη διάθεσή του να δουλέψει με τις προσθήκες,κρινόμενος ασφαλώς πιο ανελαστικά σε σχέση με το εγγύς παρελθόν,αλλά να το έχει.Βέβαια,και η πίεση που ασκείται και θα εξακολουθήσει να ασκείται εντεινόμενη στη διοίκηση να <<τελειώσει>> τον προπονητή αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία,έστω και οχι ευκταία,να πάρουμε μια γεύση για τα αντανακλαστικά της νέας διοικητικής πραγματικότητας σε μια κρίση,που αντιμετωπίζει η ομάδα,κι όσες μελλοντικά την πλήξουν.Το ζητούμενο είναι η ψυχραιμία.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Γενικα ειμαι της αποψης να αφηνουμε ενα προπονητη τουλαχιστον μια χρονια και μετα να τον κρινουμε. ΑΛΛΑ...
1. μετα απο τοσους μηνες δε βλεπω καμια βελτιωση
2. εχει χασει τα αποδυτηρια
3. εχει χασει τον κοσμο ( οσους τον στηριζαν τελος παντων)

Οταν παιζεις χαλια απο την αρχη, σου φερνουν παικτες οι οποιοι και αξιας ειναι και προσφερουν αμεσα π.χ. Κατσουρ, Σιλντε, Καμαρα, Ιτανζ, και παρολα αυτα συνεχιζεις να παιζεις χαλια, ε τοτε φταις εσυ.

Υ.Γ. Εγω δεν κατηγορω κανεναν απο τη διοικηση για την επιλογη ΓΔ. Μια χαρα επιλογη ηταν για τα δεδομενα του ΠΑΟΚ το καλοκαιρι. Απλα τωρα ξεπεραστηκε απο τα γεγονοτα και πρεπει να παει σε ομαδα με χαμηλοτερες δυνατοτητες και προσδοκιες π.χ. βαζελος :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Γενικά θα δεχτώ την τάση που λέει να κινούμαστε με ψυχραιμία, καθαρό μυαλό και να δώσουμε χρόνο να δουλευτούν οι προσθήκες...

Ένα μόνο ζητάω απο το Δώνη :

Μπορεί να σταματήσει να λέει ΜΑΛΑΚΙΕΣ στις δηλώσεις του; Κι ας συνεχίσει μετά να παρουσιάζει αυτό το θέαμα. Θα είναι μια αρχή τουλάχιστον...
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Ο Δώνης μέσα στο μυαλό του, μπορεί και να νομίζει ότι μας κάνει και χάρη που είναι προπονητής στον ΠΑΟΚ. Το ότι βλέπει τον ΠΑΟΚ σαν σκαλοπάτι για να εδραιωθεί προπονητικά στις μεγάλες ομάδες, το ότι πρώτα βάζει την δημόσια προβολή του και τα PR και μετά τον ΠΑΟΚ είναι πράγματα αδιαμφισβήτητα. Από την στιγμή που τον έφερε ο Βρύζας, έχει αυτό το υφάκι το μπλαζέ και καλά ότι μην με πρήζετε, εγώ είμαι προπονηταράς, τραβάτε βγάλτε πτυχία προπονητή και μετά να μιλήσετε για μένα, εγώ έχω κάνει στην Αγγλία, εγώ έχω όραμα, εγώ και οι συνεργάτες μου, οι παίχτες δεν κάνουν, εγώ έχω πλάνο, εγώ δουλεύω σε ένα σύστημα, εγώ έχω πετύχει στην Αθήνα, εγώ ξέρω τι πρέπει να γίνει, εγώ αποφάσισα έτσι αλλά φταίνε οι παίχτες που δεν μπορούν, έλα μωρέ ποιο Europa τώρα εμας μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα, φταίει ο αμυντικός, φταίει ο επιθετικός, φταίει ο χαφ, φταίει ο αέρας, το γκαζόν ,ο καιρός, οι τρεις, ο χατζηπετρής κλπ κλπ. Ένα ματς πήγαμε να χαρούμε φέτος και αυτό το τίναξε στον αέρα με τα καραγκιοζιλίκια του που καταλήξανε σε κωλοτούμπες και γλωσσόφιλα με τον καραφλοκόρακα Κάκο, αφήνει παίχτες να σακατεύονται παίζοντας με θλάση σε τελειωμένα παιχνίδια, έχει κάνει άξιους και ικανότατους παίχτες να φαίνονται σαν άμπαλοι, μικραίνει την ομάδα μέρα με την μέρα, έχει χάσει τα αποδυτήρια, κάνει δουλειές με συγκεκριμένους μάνατζερ, στέλνει δανεικούς εδώ και εκεί το μέλλον της ομάδας, αποδομεί ότι καλό έχει φτιαχτεί εδώ και 4-5 χρόνια ενώ έχει πατσαβουριάσει το μέταλλο ξεφτιλίζοντας τον ΠΑΟΚ με κάθε τρόπο. Καθημερινά βλέπουμε την ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ αβάντα από το μετρόπολις, τα αθηναικά σάιτ, το κρατικό ραδιόφωνο, το Σκάι, το γκολ, την σπορντέη, την νόβα...
Εγώ πιστεύω ότι από την πρώτη στιγμή το συμβόλαιο του Δώνη, φτιάχτηκε για να σπάσει. Πείτε με όπως θέλετε, εγώ πιστεύω ακράδαντα ότι είναι εντεταλμένος και σε συνεργασία με αυτούς που τον φέρανε σκοπεύει μόνο στην κονόμα και στην απόλυση, καθώς ήδη έχει κανονίσει για την επόμενη συνεργασία του (μια ομάδα που για να περάσει ο καιρός μέχρι την απόλυση, παίρνει για προπονητή όποιον νάναι) στην αγαπημένη του Αθήνα που τόσο τον εκτιμά και τον σέβεται, όπως δεν έχει παραλείψει να μας το πει και ο ίδιος πολλάκις.
Πρέπει να παραδεχτώ ότι το έχει παίξει πολύ έξυπνα το όλο παιχνίδι. Σου λέει "με απολύεις? κονομάω", "δεν με απολύεις? κονομάω και κάνω και τον καμπόσο σαν προπονητής του ΠΑΟΚ διαλύοντας και ότι προλαβαίνω μέχρι το καλοκαίρι" και μετά την απόλυση "με έφαγε ο Γκαρσία, με έφαγαν οι οπαδοί, δεν με στήριξε η διοίκηση,δεν πρόλαβα να εφαρμόσω το πλάνο μου, δεν είχα τα εφόδια για να κάνω αυτό που θέλω, ζήτησα τον Σκόνδρα και δεν μου τον πήρανε" και μπουρου μπούρου μπούρου από τον πολυλογά, ανίκανο, φαντασμένο και αδικαιολόγητα φιλόδοξο Γιώργο Δώνη
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Αν εσύ sick κατάλαβες μετά από τόσες σελίδες του τόπικ ότι είμαστε εμπαθείς με το Δώνη, κάτι δεν αντιλαμβάνεσαι σωστά. No offence. Μπορεί να μην έχεις τόσο δυνατή μνήμη, αλλά είναι γεγονός ότι οι περοσσότεροι που κράζουμε ασύστολα, πλέον, τον Δώνη, όταν πρωτοήρθε τον στηρίζαμε. Αυτή η ρήξη ήρθε στην πορεία και εξελίχθηκε σταδιακά, για πολλούς λόγους τους οποίους αναφέραμε ξανά και ξανά και ξανά και ΔΕΝ θέλεις να κατανοήσεις, κατά πως φαίνεται. Δεν θα καταμετρήσω πάλι τους λόγους, γιατί θα κουράσω. Τα έχουμε πει, όποιος θέλει ανοίγει τα μάτια του και βλέπει.

ΔΕΝ φταίει μόνο ο Δώνης. Προφανώς. Δεν ανακάλυψες την Αμερική. Και ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω όσους τον στηρίζετε σε ποιό όνειρο ακριβώς είδατε να τα ρίχνουμε όλα στον Δώνη. Είναι πράγματι άξιο απορίας να λέτε πως τον κατηγορούμε αποκλειστικά και ταυτόχρονα να ειρωνεύεστε για την χρήση της λέξης τρόικα που είναι σαφώς λογοπαίγνιο (ίσως και άστοχο να προσθέσω εγώ) και "δείχνει" πέρα από τον Γιώργο Δώνη και ΖΒ καθώς και ΓΧ.

ΥΓ. Στην προσπάθεια για την ιπποτική υπεράσπιση του ΓΔ, καθώς θεωρείται από πολλούς η απαίτηση να φύγει ο ένας εκ των υπεθύνων για τα αγωνιστικά χάλια του ΠΑΟΚ "άνανδρο πέσιμο", γράφονται ασυνάρτητα πράγματα. Δεν είδα επί της ουσίας αιτιολόγηση για αυτό το κίνημα υπεράσπισης.

ΥΓ2. Για να απαντήσω στον ίδιο τόνο με τον δικό σου που θίγει ΠΟΛΛΟΥΣ εδώ μέσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arrwstos την Δευ 04 Φεβ 2013, 13:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Ακόμα εδώ είσαι;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Χαμηλώστε τα ξίφη, αδέρφια, είναι περιττό. Μέχρι απόψε θα έχουν ληφθεί οι αποφάσεις.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Ολοένα και περισσότεροι γράφουν ότι ναί μεν ο Δώνης φταίει, αλλά δεν είναι ο μόνος.
Ολοένα και περισσότεροι γράφουν ότι το χάλι της ομάδας είναι γενικότερο.

Τα γράφουν αυτά και τα υποστηρίζουν. Και καλά κάνουν.

Υπάρχει ωστόσο μια διαφορά.

Όσοι θεωρούν το Δώνη σχεδόν αποκλειστικό υπαίτιο της κατάστασης, έχουν απτά παραδείγματα. Αρκεί κανείς να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι της ομάδας.

Όσοι θεωρούν ότι το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης φέρουν άλλοι ( πλην του Δώνη ), δεν έχουν καμία απόδειξη και στηρίζονται σε υποθέσεις και πιθανότητες. Υπάρχουν και τέτοιες πιθανότητες, αλλά είναι πιθανότητες για την ώρα. Δεν υπάρχουν καν οι ενδείξεις.

Η παράγοντες - διοικούντες, ευθύνονται μόνο γιατί τον επέλεξαν και γιατί τον ανέχονται. Κατά τ' άλλα για το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας δεν βρίσκω κάποια ευθύνη τους.

1) Από την αρχή στήριξαν εμπράκτως τον προπονητή που επέλεξαν, δεν αναμείχθηκαν επ' ουδενί στη δουλειά του.

2) Του έφεραν τις παιχτούρες που ήθελε διακαώς και τις οποίες ο ίδιος απαξίωσε μέσα σε ένα 2μηνο.

3) Παντελώς ανενόχλητος προσπάθησε να επιβάλει μια κινεζική απομίμηση του 4-4-2.

4) Παντελώς ανενόχλητος ανέθετε ρόλους στους παίκτες και είδαμε το Φωτάκη δεξί χάφ χαμένο στο διάστημα και το Λίνο αριστερό εξτρέμ.

5) Ζήτησε 2 ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς και του φέρανε τον Καμαρά και τον Ολίσε.

6) Ζήτησε ένα ποιοτικό στόπερ και του φέραν Κατσουράνη και Σίλντενφελντ.

7) Προέκυψε θέμα τερματοφύλακα αιφνιδιαστικά, και πάλι δεν τον άφησαν ακάλυπτο φέρνοντάς του ό,τι καλύτερο υπήρχε στην ελληνική αγορά.

8) Κάθε επιθυμία του διαταγή για όλους.

Το επόμενο βήμα στήριξης είναι να δώσουν την απάντηση στο δίλημμα του Δώνη " Ή εγώ ή ο Γκαρσία".

Τέτοια πλήρη ικανοποίηση αιτημάτων προπονητή στον ΠΑΟΚ δεν έχουμε δει ποτέ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ισχύει αυτό. Πού καταλήγουμε, όμως..; :?
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

hitman έγραψε:
Οι παράγοντες - διοικούντες, ευθύνονται μόνο γιατί τον επέλεξαν και γιατί τον ανέχονται. Κατά τ' άλλα για το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας δεν βρίσκω κάποια ευθύνη τους.

Πλέον πιστεύω ότι έχουν ευθύνη και για την διατήρηση του Δώνη στο τιμόνι της ομάδας hitman.

ΥΓ. Προς θεού δεν κατηγορώ τον Ιβάν.

edit: Δεν είδα που γράφεις "τον ανέχονται". Άκυρο το ποστ μου, συμφωνώ σε γενικές γραμμές με αυτά που λες. Απλά κατά τη γνώμη μου δεν το ανέχονται απλώς, τον στηρίζουν. Κάποιοι τον ανέχονται και κάποιοι των στηρίζουν. Ελπίζω να με πιάνεις. ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arrwstos την Δευ 04 Φεβ 2013, 13:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

RoMaN έγραψε:Ισχύει αυτό. Πού καταλήγουμε, όμως..; :?

Καταλήγουμε αδερφέ στο ότι μας δουλεύει ΑΓΡΙΑ όταν δεν έχει πάρει επάνω του ΠΟΤΕ την παραμικρή ευθύνη.

Και περαιτέρω, όταν ως προπονητή σε έχουν ΘΕΟ, και εσύ δεν έχεις δείξει αγνωνιστικά ΤΙΠΟΤΑ, ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ;;

Προς Θεού, δεν του ζητήσαμε να κυνηγήσει το γαύρο, ούτε να τον κοντράρει, ούτε είχαμε απαιτήσεις να δούμε διαστημικό ποδόσφαιρο φέτος...Μια σοβαρή ομάδα στην οποία γίνεται δουλειά ζητήσαμε να δούμε
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

arrwstos έγραψε:
hitman έγραψε:
Οι παράγοντες - διοικούντες, ευθύνονται μόνο γιατί τον επέλεξαν και γιατί τον ανέχονται. Κατά τ' άλλα για το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας δεν βρίσκω κάποια ευθύνη τους.

Πλέον πιστεύω ότι έχουν ευθύνη και για την διατήρηση του Δώνη στο τιμόνι της ομάδας hitman.

ΥΓ. Προς θεού δεν κατηγορώ τον Ιβάν.

edit: Δεν είδα που γράφεις "τον ανέχονται". Άκυρο το ποστ μου, συμφωνώ σε γενικές γραμμές με αυτά που λες. Απλά κατά τη γνώμη μου δεν το ανέχονται απλώς, τον στηρίζουν. Κάποιοι τον ανέχονται και κάποιοι των στηρίζουν. Ελπίζω να με πιάνεις. ;)

Ακριβώς.
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

είναι πολύ τυχερός που το θέμα της απόλυσης του συνδέεται και με το θέμα γκαρσία,ενώ θα έπρεπε να κρίνεται αποκλειστικά και μόνο με αυτό το χάλι που παρουσιάζει στο γήπεδο.Η λογική λέει ότι θα έπρεπε ήδη να είχε φύγει. Η λογική όμως λέει επίσης ότι ένας προπονητής σε μια σοβαρή ομάδα δεν φεύγει ποτέ εξαιτίας ενός παίχτη,όσο μεγάλος και να είναι αυτός.Και εδώ είναι που μπερδεύεται το έργο(άλλη είναι η σωστή λέξη αλλά παίζει μπαν μετά) από πλευράς διοίκησης
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

alp920 έγραψε:είναι πολύ τυχερός που το θέμα της απόλυσης του συνδέεται και με το θέμα γκαρσία,ενώ θα έπρεπε να κρίνεται αποκλειστικά και μόνο με αυτό το χάλι που παρουσιάζει στο γήπεδο.Η λογική λέει ότι θα έπρεπε ήδη να είχε φύγει. Η λογική όμως λέει επίσης ότι ένας προπονητής σε μια σοβαρή ομάδα δεν φεύγει ποτέ εξαιτίας ενός παίχτη,όσο μεγάλος και να είναι αυτός.Και εδώ είναι που μπερδεύεται το έργο(άλλη είναι η σωστή λέξη αλλά παίζει μπαν μετά) από πλευράς διοίκησης

Δεν τον έχω για βλάκα. Είναι πολύ πονηρός. Δεν αποκλείεται να δημιούργησε το θέμα Γκαρσία για αποπροσανατολισμό, για να καλύψει την ανεπάρκειά του.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

+ 1926 hitman

RoMaN έγραψε:Πού καταλήγουμε, όμως..;

Εικόνα

Y.G. Αυτα τα "ωραια" με τον Γκαρσια και τις φτηνες δικαιολογιες μετα απο καθε ανεπιτυχες αποτελεσμα , ειναι σαν ξαναβλεπουμε το ιδιο εργο με την κουλα πριν απο χρονια.... Μονο που τοτε τον ρολο του Γκαρσια τον επαιζε ο Ριβαλντο..... ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”