nyxteridas έγραψε:
Για τον Δημητράκη κουβέντα;
Σαν τι να πω; Αφηνω να τα πουνε όλα οι Ζησης-Ζαγορακης και οι ανθρωποι που εχουν γύρω τους.. Δεν θα αναλωθώ αλλο για ένα θέμα που έχει καταντησει
ΘΕΜΑ ΕΓΩΙΣΜΟΥ εκατέρωθεν.. Αν τον φέρουν ΟΚ, ουτε θα γιουχαρω ουτε θα αρχισω να κράζω, αν δεν τον φέρουν, κοιτάω μπροστά και θα κοιτάξω να στηρίξω τις αποφάσεις τους.. Ουδέποτε υπήρξα ανθρωπος που θελω να επιβάλω την αποψή μου, ειδικα σε ανθρώπους που εμπιστεύομε, οποτε πάω στο γήπεδο ποτε δεν κάνω κριτική-κράξιμο για τον τρόπο παιχνιδιού ή για τις επιλογές του προπονητη και ας έχω καποιες ποδοσφαιρικές γνώσεις... Φτάνει για τον Δημητράκη κτλ..
Στο θέμα μας τωρα, για τα παιδιά που είπαν για Γεωργιάδη και Ανάκογλου, ο Γεωργιάδης ειναι όντως λίγος για τον ΠΑΟΚ, αυτη τη στιγμή πιστεύω στην 2η ομάδα θα ήταν καλός αλλα ως εκεί, γιατι δεν είναι και πολυ μικρός, 23 είναι (1987). Ο Ανάκογλου εχει τα φόντα αλλα και αυτος ως εκεί,γιατι πέρα απο τον Μπρός, δεν έχει δουλέψει κανείς σωστα πάνω του ωστε να εξελιχθεί δεν τον έχουν πάρει τα χρόνια ακόμα ομως 19 είναι (1991).. Ενας καλός παίκτης του Πανσερραικού είναι ο Γκούρτσας, γεννημα θρέμα Σερραίος (Απο νιγρίτα) 20 χρονων ειναι τωρα (το 90 γεννηθηκε) και έχει αρκετά ελπιδοφόρο μέλλον.. Για Παπάζογλου δεν έχω άποψη γιατι έχω ακούσει μόνο δεν τον έχω δει πανω απο 1-2 ματς, παντως εχω ακούσει θετικά σχόλια..