Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
renegade

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από renegade »

Όσα λάθη και να έκανε η διοίκηση Πρέλεβιτς, αυτά που έκανε η φετινή ήταν εγκλήματα.
Δεν γίνεται να μου φέρνεις το καλοκαίρι για προπονητή τον φλεβαράκη. Είσαι τελείως εκτός τόπου και χρόνου όταν το κάνεις αυτό.
Δεν γίνεται ενώ έχει μπει το αυγό στον κώλο να βγαίνεις και σαν λουκουμάς σε έπαρση να λες ότι η ομάδα έχει προπονητή και τον στηρίζει και αυτός είναι ο Χαραλαμπίδης.
Δεν γίνεται να έρχεται η οικογένεια να σου λέει κάνε ότι περνάει από το χέρι σου για να σωθεί η ομάδα.... Να σωθεί ρε π***** μου όχι να βγει στο champions league... Και εσύ να μου φέρνεις αυτούς τους παίκτες που έφερες.
Ακόμα και ο Μπράουν αν ήταν επιλογή του Σαββίδη, αν εσύ που το παίζεις τεχνικός διευθυντής σεβοσουν έστω και λίγο τη θέση σου, το σύλλογο που υπηρετείς και τον εαυτό σου πάνω από όλα, θα καθόσουνα και θα έλεγες ότι κοίτα μάστορα,okay παιχταράς ο Μπράουν αλλά αυτή τη στιγμή δεν ταιριάζει με αυτό που χρειαζόμαστε. Έχουμε ήδη δύο παίκτες στην περιφέρεια που μαζί σκοράρουν 40 πόντους, εμείς χρειαζόμαστε έναν παίκτη που να έχει οργανωτικές ικανότητες, ψηλό για τη θέση του και καλό αμυντικό αφού και το δεύτερο playmaker που έχουμε είναι ανύπαρκτος στην άμυνα. Α και να μπορεί να παίζει τουλάχιστον 30 λεπτά γιατί το δεύτερο playmaker είναι πρώην μπασκετμπολίστας.
Πιστεύει κανείς ότι μπορεί να ειπώθηκε κάτι τέτοιο?
Αν μία οικογένεια έχει πρόβλημα και εγώ τους πάω pampers και δεν με πούνε ότι δεν έχουν ανάγκη γιατί τα παιδιά τους είναι μεγάλα και αυτό που έχουν ανάγκη είναι από μακαρόνια και ρύζια, δεν φταίω εγώ που τους δίνω pampers.
Υγ τώρα βάλτο στον κώλο σας και το δάνειο που πήρατε.

Υγ2 εσύ εκεί που κάθεσαι στην άκρη τον πάγκο και το παίζεις φιλόσοφος του μπάσκετ,θα μας πεις πώς κατάφερες και έφερες δύο ψηλούς οι οποίοι δεν μπορούν να σουτάρουν από τα 3 μέτρα?

Υγ3 προσωπικά βγάζω το καπέλο στον μέξα με την ομάδα που παρουσίασε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα με τέτοιους παίκτες.
Με δύο play maker που και οι δύο μαζί έναν κανονικό δεν κάνουν, με μόλις ένα σούτινγκ γκαρντ και με μία τετράδα Ε βοήθα Παναγιά μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Σάβ 07 Μαρ 2020, 21:49, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Προσυπογράφω.
hellrider

Δημοσίευση από hellrider »

goran 64 έγραψε:Το project Παπαθεοδώρου, αντί για Μαρκόπουλο και καμιά 20+ ξένους, μέσα σε δύο χρόνια, με αλλαγές σαν τα πουκάμισα, ποιος το αποφάσισε και το υλοποίησε και για να κερδίσει ο Π.Α.Ο.Κ. τι ακριβώς, θα μας απαντήσετε?
Εναν τελικο κυπελου μετα απο 20 χρονια το οποιο εχασε στην λεπτομερεια και πιο συγκεκριμενα απο τα κορακια στο τελος και το οποιο αν κερδιζε θα ειχατε καταπιει την γλώσσα σας.....ρισκαρε για να παρει ο ΠΑΟΚ εναν τιτλο μετα απο 20 χρονια......παρολο που δεν συμφωνω το καταλαβαινω....αλλωστε τι εχασε ο ΠΑΟΚ; εκει που χρωστουσε 2,5 εκ μετα απο αυτο χρωστουσε 3!!! Σιγα την διαφορα.......

Και αφου σου απαντησα...για πες μας εσυ που υποστηριξες την διοικηση που μας ριχνει στην Α2.......τι κερδισε ο φετινος ΠΑΟΚ απο τους 10 ξενους και τους 3 προπονητες;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Δεν ξέρω...Ρώτα τον βλάχο που κάθεται πίσω απ τον πάγκο μας, το απομεινάρι της προηγούμενης, ρισκαδόρικης (της μεγαλύτερης ξεφτίλας του ομίλου μας, σε 93 χρόνια όμως, για ένα γαμωτσούκαλο) διοίκησης, να σε πει...

Υ.Γ. Αν είχαν γίνει τα 2,5 ----> 3, τέτοια ξεφτίλα δεν θα βιώναμε πέρσι το καλοκαίρι, πάρ' το πρέφα, επιτέλους...
renegade

Ερώτηση... Ο μπάνε όταν είχε αναλάβει και ήταν η ΚΑΕ σε μία παρόμοια κατάσταση μπορεί ακόμα και χειρότερη ( και αυτό το λέω λόγω ότι τότε δεν υπήρχε βοήθεια από την οικογένεια Σαββίδη), γιατί κατάφερε και δεν την έριξε την ομάδα όπως αυτοί οι άχρηστοι?
αντιθέτως σιγά-σιγά και σχεδόν χωρίς καμία βοήθεια και Τρίτες θέσεις πήραμε και προκριματικά Ευρωλίγκας παίξαμε.
Δυστυχώς πλέον αυτός που δηλητηριάζει τον κόσμο του ΠΑΟΚ εδώ και ένα χρόνο λόγω προσωπικής κόντρας έχει καταφέρει να πιστέψει ο κόσμος στην προπαγάνδα του
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Σε ποιον αναφέρεσαι;
hellrider

Εγω ρωτω εσενα....πως αυτος ο βλαχος που λες τοσα χρονια σου εφερνε παικτες 4αδας και οτι αλλαγες ξενων εκανε ηταν θετικες και τωρα ξαφνικα εκανε 100% λαθος;

Ο Σταυροπουλος δεν ειναι ο ιδιος φετος(μπορει να φταιει και το προβλημα υγιειας που ειχε).......ουτε ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ....επισης δεν αντικατασταθηκε ποτε ο Τελης.....και ειδαμε απο τις δηλωσεις ΒΑΓΓΕΛΗ τις προάλλες τι σημαινει αυτο για τα αποδυτηρια......επισης αν θεωρεις υπευθυνο για τα παντα τον Ματζικ...για πες...πως γινεται σε 8 χρονια η ομαδα να ειχε 2 προπονητες και σε μερικους μηνες φετος 3; Αλλαξε δια μαγειας φιλοσοφια ο Ματζικ;

Θεωρεις υπευθυνη την προηγουμενη διοικηση γιατι παρεδωσε χαος στην νυν ε;
Θα το ξαναγραψω, αν και στου κουφου την πορτα......
Η νυν διοικηση παρελαβε 3 εκ. χρεη και ροστερ τους Σχιζα,Τσοχλα,Μαργαριτη,Τεπιτς,Χρυσικοπουλο,Ζαρα, Καρρα και Καραμανωλη και την εριξε στην Α2 στην πρωτη της χρονιά.
Η προηγουμενη διοικηση(αυτη η κακια) παρελαβε 6 εκ. χρεη και ροστερ τους Καλλε,Γιαννακιδη, Αραπη και Καλαμπακα και την εφερε 8η στην πρωτη της χρονιά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Tepic και Ζάρα όχι.
Τσόχλας και Μαργαρίτης νομίζω δεν είχαν καν συμβόλαιο για φέτος, προς τιμήν τους όμως περίμεναν.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Όσο σιωπά ύποπτα ο "θεματοφύλακας" των διοικήσεων Πρωτοδικείου, όλοι τις ίδιες ευθύνες θα έχουν, με πρώτο και χειρότερο τον ίδιο, φυσικά...Τα ρόστερ και τα νούμερα μικρή αξία έχουν, μπροστά στο κακό που μας βρήκε...

Όπως, όμως, είπε κι ένας παλίκαρος, πιο πάνω, ποιος Μπάνε, ποιος βλάχος και ποιο κακό συναπάντημα, μωρέ?
arcos-4- έγραψε:σημαία του ΠΑΟΚ είναι ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ και ΜΟΝΟ .....
Απόψε, δυστυχώς, αυτή η σημαία κυματίζει μεσίστια, λόγω πένθους και με όλα τ άλλα, τζάμπα κουράζουμε... :ugeek:
renegade

hellrider έγραψε:Εγω ρωτω εσενα....πως αυτος ο βλαχος που λες τοσα χρονια σου εφερνε παικτες 4αδας και οτι αλλαγες ξενων εκανε ηταν θετικες και τωρα ξαφνικα εκανε 100% λαθος;

Ο Σταυροπουλος δεν ειναι ο ιδιος φετος(μπορει να φταιει και το προβλημα υγιειας που ειχε).......ουτε ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ....επισης δεν αντικατασταθηκε ποτε ο Τελης.....και ειδαμε απο τις δηλωσεις ΒΑΓΓΕΛΗ τις προάλλες τι σημαινει αυτο για τα αποδυτηρια......επισης αν θεωρεις υπευθυνο για τα παντα τον Ματζικ...για πες...πως γινεται σε 8 χρονια η ομαδα να ειχε 2 προπονητες και σε μερικους μηνες φετος 3; Αλλαξε δια μαγειας φιλοσοφια ο Ματζικ;

Θεωρεις υπευθυνη την προηγουμενη διοικηση γιατι παρεδωσε χαος στην νυν ε;
Θα το ξαναγραψω, αν και στου κουφου την πορτα......
Η νυν διοικηση παρελαβε 3 εκ. χρεη και ροστερ τους Σχιζα,Τσοχλα,Μαργαριτη,Τεπιτς,Χρυσικοπουλο,Ζαρα, Καρρα και Καραμανωλη και την εριξε στην Α2 στην πρωτη της χρονιά.
Η προηγουμενη διοικηση(αυτη η κακια) παρελαβε 6 εκ. χρεη και ροστερ τους Καλλε,Γιαννακιδη, Αραπη και Καλαμπακα και την εφερε 8η στην πρωτη της χρονιά.
Καταρχάςκαλό είναι να μη μιλήσουμε για τις επιλογές των αμερικανών όλα αυτά τα χρόνια γιατί είναι μία πονεμένη ιστορία.
Το ότι ότι καλύτερο ήρθε από την άλλη πλευρά του ατλαντικού ήταν πρόταση του χάρη όπως μας είχανε πει τότε... Λέει πολλά.
Από κει και πέρα το μεράκι για αυτό που κάνεις παίζει τεράστιο ρόλο στο αν αυτό που κάνεις θα το κάνεις καλά ή όχι. Πιστεύω ότι δεν διαφωνεί κανένας ότι ο Σταυρόπουλος σήμερα δεν έχει το ίδιο μεράκι με αυτό που είχε όταν πρώτοξεκινησε.
Όσο για τους δύο προπονητές στα 8 χρόνια, άν o μπάνε έκανε του κεφαλιού δεν πιστεύω ότι θα άλλαζε ούτε τον Μαρκόπουλο και ίσως γλυτωναμε κάποια πράγματα στην πορεία
το μεγαλύτερο βέβαια μερίδιο στην όλη αποτυχία το έχει ο τύπος που κοιμάται τα μεσημέρια και δεν θέλει να τον ενοχλούν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Κυρ 08 Μαρ 2020, 03:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

renegade έγραψε:Όσα λάθη και να έκανε η διοίκηση Πρέλεβιτς, αυτά που έκανε η φετινή ήταν εγκλήματα.
Δεν γίνεται να μου φέρνεις το καλοκαίρι για προπονητή τον φλεβαράκη. Είσαι τελείως εκτός τόπου και χρόνου όταν το κάνεις αυτό.
Δεν γίνεται ενώ έχει μπει το αυγό στον κώλο να βγαίνεις και σαν λουκουμάς σε έπαρση να λες ότι η ομάδα έχει προπονητή και τον στηρίζει και αυτός είναι ο Χαραλαμπίδης.
Δεν γίνεται να έρχεται η οικογένεια να σου λέει κάνε ότι περνάει από το χέρι σου για να σωθεί η ομάδα.... Να σωθεί ρε π***** μου όχι να βγει στο champions league... Και εσύ να μου φέρνεις αυτούς τους παίκτες που έφερες.
Ακόμα και ο Μπράουν αν ήταν επιλογή του Σαββίδη, αν εσύ που το παίζεις τεχνικός διευθυντής σεβοσουν έστω και λίγο τη θέση σου, το σύλλογο που υπηρετείς και τον εαυτό σου πάνω από όλα, θα καθόσουνα και θα έλεγες ότι κοίτα μάστορα,okay παιχταράς ο Μπράουν αλλά αυτή τη στιγμή δεν ταιριάζει με αυτό που χρειαζόμαστε. Έχουμε ήδη δύο παίκτες στην περιφέρεια που μαζί σκοράρουν 40 πόντους, εμείς χρειαζόμαστε έναν παίκτη που να έχει οργανωτικές ικανότητες, ψηλό για τη θέση του και καλό αμυντικό αφού και το δεύτερο playmaker που έχουμε είναι ανύπαρκτος στην άμυνα. Α και να μπορεί να παίζει τουλάχιστον 30 λεπτά γιατί το δεύτερο playmaker είναι πρώην μπασκετμπολίστας.
Πιστεύει κανείς ότι μπορεί να ειπώθηκε κάτι τέτοιο?
Αν μία οικογένεια έχει πρόβλημα και εγώ τους πάω pampers και δεν με πούνε ότι δεν έχουν ανάγκη γιατί τα παιδιά τους είναι μεγάλα και αυτό που έχουν ανάγκη είναι από μακαρόνια και ρύζια, δεν φταίω εγώ που τους δίνω pampers.
Υγ τώρα βάλτο στον κώλο σας και το δάνειο που πήρατε.

Υγ2 εσύ εκεί που κάθεσαι στην άκρη τον πάγκο και το παίζεις φιλόσοφος του μπάσκετ,θα μας πεις πώς κατάφερες και έφερες δύο ψηλούς οι οποίοι δεν μπορούν να σουτάρουν από τα 3 μέτρα?

Υγ3 προσωπικά βγάζω το καπέλο στον μέξα με την ομάδα που παρουσίασε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα με τέτοιους παίκτες.
Με δύο play maker που και οι δύο μαζί έναν κανονικό δεν κάνουν, με μόλις ένα σούτινγκ γκαρντ και με μία τετράδα Ε βοήθα Παναγιά μου.
Σωστός
george188

Δημοσίευση από george188 »

Για να καταλάβω δηλαδή και γω.. Το ότι ήταν εκχωρημένα ΟΛΑ τα έσοδα απο χορηγίες και μερος την τηλεοπτικών εσόδων το θεωρείται λογικό? Το ότι ο χάτσερ, ο μορέιρα και άλλοι πόσοι ήταν έτοιμοι για προσφυγή εντάσσεται στο πλαίσιο της μιζέριας μας κατά του μπάνε?ψέμα είναι? το ότι η ομάδα πλήρωνε 2 συμβόλαια για τη θέση του προπονητή είναι λογικό? Δηλαδή έχεις παπαθεοδώρου αλλά δεν μπορείς να τα βρεις με μαρκόπουλο οπότε είσαι τοσο λαρτζ που το αφήνεις να τρέχει...Έχουν βγει χίλια δυο και επιμένετε να τα ρίχνετε όλα στους φετινούς που ανέλαβαν 15-20 αυγούστου? Όλα καλά παιδιά, μάλλον εγώ κάνω λάθος..
Υ.Γ. Τεράστιες ευθύνες ο ΑΣ ΠΑΟΚ, πραγματικά τεράστιες.. Μείναν 6 μας, δώστε τα όλα επιτέλους γαμώ τη τρέλα μου
hellrider

george188 έγραψε:Για να καταλάβω δηλαδή και γω.. Το ότι ήταν εκχωρημένα ΟΛΑ τα έσοδα απο χορηγίες και μερος την τηλεοπτικών εσόδων το θεωρείται λογικό? Το ότι ο χάτσερ, ο μορέιρα και άλλοι πόσοι ήταν έτοιμοι για προσφυγή εντάσσεται στο πλαίσιο της μιζέριας μας κατά του μπάνε?ψέμα είναι? το ότι η ομάδα πλήρωνε 2 συμβόλαια για τη θέση του προπονητή είναι λογικό? Δηλαδή έχεις παπαθεοδώρου αλλά δεν μπορείς να τα βρεις με μαρκόπουλο οπότε είσαι τοσο λαρτζ που το αφήνεις να τρέχει...Έχουν βγει χίλια δυο και επιμένετε να τα ρίχνετε όλα στους φετινούς που ανέλαβαν 15-20 αυγούστου? Όλα καλά παιδιά, μάλλον εγώ κάνω λάθος..
Υ.Γ. Τεράστιες ευθύνες ο ΑΣ ΠΑΟΚ, πραγματικά τεράστιες.. Μείναν 6 μας, δώστε τα όλα επιτέλους γαμώ τη τρέλα μου
Καταρχην μεχρι τωρα ξεραμε για εκχωρηση τηλεοπτικων.....τωρα προστεθηκε και χορηγιων; αντε να δουμε μεχρι το καλοκαιρι τι αλλο θα βρειτε.....και κατα δευτερον οι φετινοι που λες ανελαβαν 9 Ιουλιου....αλλο που τις πρωτες τους κινησεις τις εκαναν Αυγουστο!

Να σου πω τι ΔΕΝ ειναι λογικό (και αγγιζει τα ορια του παραλογισμου);

1. Να κρατας την ομαδα 7 χρονια με απολυτη αγωνιστικη αξιοπρεπεια οταν το 99% των ΠΑΟΚτσηδων την ειχαν γραμμενη στα α@@@δια τους και την 8η που εκανες μαλακιες να πεφτει επανω σου ολο το αναθεμα του κοσμου!
Κλασσικη ελληνικη νοοτροπια....1000 καλά να κανεις αμα κανεις μια στραβη ΣΕ ΕΦΑΓΑ!

2. Να λες 1 χρονο πριν οτι φετος θα ειναι η τελευταια χρονιά και μετα παραιτεισαι, να τελειωνει η χρονιά τον Μαιο, αυτοι που ειναι υπευθυνοι να περιμενουν μεχρι την παραιτηση( 1 Ιουλιου) για να ορισουν νεα διοικηση οταν ξερουν οτι η χρονιά πηγε σκατά και χρειαζεται δουλειά, να οριζουν διοικηση στις 9/7,η νυν διοικηση να κανει την πρωτη της κινηση 1 μηνα μετά, να αλλαζει 3 προπονητες, να παιρνει βοηθεια απο Σαββιδη και τελικά για την πτωση στην Α2 να φταιει ο ΜΠΑΝΕ!!!

Υ.Γ. Ευτυχως διαβαζοντας σχολια κι αλλου βλεπω καποιους ΠΑΟΚτσηδες που εστω και τωρα ζητανε δημοσια συγνωμη απο τον ΜΠΑΝΕ, αναγνωριζοντας την προσφορα του ολα αυτα τα χρονια και βλεποντας την φετινη απολυτη κατρακυλα......σιγα σιγα ολοι θα δουν πως αυτοι που ριχνουν την ομαδα ειναι ο ΑΣ.....ειχαν καλοβολευτει 8 χρονια πισω απο τον ΜΠΑΝΕ αλλα το κοροιδο κουραστηκε και ηρθε η ωρα των ευθυνων.....αν και χεστηκαν....δειχνουν τοση αδιαφορια τοσα χρονια στον ΑΣ ξεροντας οτι και το 99% των ΠΑΟΚτσηδων χεστηκε για αυτην την ομαδα!!!
hellrider

Προς διαχειριστες:
Μπηκα να διαγραψω το αρθρο που εβριζα και ειδα οτι το κανατε εσεις. Αν και ειμαι κατα της λογοκρισιας καταλαβαινω
το λογο που το κανατε......παρολαυτα θελω να κατανοησετε οτι δεν μπορει καποιος να βριζει χυδαια τον ανθρωπο που εκανε ΠΑΟΚ εμενα και ολοκληρη την γενια μου και να μην παιρνει απαντηση(οχι με βρισιες,αναγνωριζω το λαθος μου).....και ειναι καταντια κατα την γνωμη μου να γραφονται αυτα για τον ΜΠΑΝΕ σε οπαδικο φορουμ και ο συντακτης να παιρνει απαντηση απο μονο 2 ατομα....προφανως και αυτο δειχνει τον λογο που η ομαδα εφτασε σε αυτο το σημειο!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Η μπαλα χαθηκε απ το 15 και μετα οταν ο Βανιας ενδιαφερθηκε για την ΚΑΕ. Καποιοι προφανως το θεωρησαν ευκαιρια να δαγκωσουν. Μεχρι τοτε η ΚΑΕ δηλωνε οτι ειναι ολα τακτοποιημενα και υπηρχε και κερδος. Δηλωσεις τις ιδιας της διοικησης ειναι. Πως φτασαμε το 18 να χρωσταμε τα μαλλια της κεφαλης μας. Ποιος φταιει για τις καραβιες απιθανων ξενων? Η τωρινη διοικηση που παρελαβε ομαδα με 3 παικτες απληρωτους? Οποιος ηταν μελος εκεινης της διοικησης εχει ευθηνη γιατι το λιγοτερο εβλεπε και δε μιλουσε. Στα παπακια μου πως λεγεται κι αν ηταν σημαια η οχι.
Και για να προλαβω ημουν απ αυτους που 5-6 χρονια τωρα ετρεχαν (μαζι με κατι αλλα γεροντια απο δω μεσα) σε παιχνιδια με 300 ατομα. Λες κι αυτο ειναι το κριτηριο για να χεις δικαιωμα να μιλας Ο καθε ΠΑΟΚτσης που ποναει την ομαδα εχει δικαιωμα να μιλαει οταν βλεπει αυτα τα αισχη.
Σημαιες και παπαριες καμαρωτες. Αμα εισαι σημαια και βλεπεις ολα αυτα βγαινεις και μιλας, διαχωριζεις τη σταση σου να προλαβεις το κακο. ΑΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”