Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
- NikosGrobari
- Επικοινωνία:
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
ολωκληρωμενος παιχτης, σκοραρε με καθε τροπο, αριστερο-δεξι σουτ, κεφαλι, ειχε ντριπλα, ασσιστ, παθος, ΠΑΟΚτσακι, αγαπησε την ομαδα και αγαπηθηκε, ολοι μας τον θεωρουμε δικο μας ανθρωπο, πραγματικα νιωθω ενα κενο, μεγαλη απωλεια, ελπιζω να επιστρεψει και παλι μια μερα πισω στην ομαδα και στην πολη που σε ανεδειξε, στην πολη που γεννηθηκε η κορουλα σου και γνωρισες την γυναικα της ζωης σου, ζησαμε πολλες χαρες μαζι αλλα και λυπες, απο το τραυματισμο σου απο τον βιτολο μεχρι τα γκολ στον γαυρο στην φενερ στην βιγιαρεαλ, της σουταρες με μπριζ, βολο και πολλα αλλα, θα μας λειψεις ρε αλανι, θα σε θυμομαστε για πολλα χρονια... Καλη συνεχεια σε ενα δικο μας παιδι.. Ολοι μας ξεραμε οτι καποτε θα εφτανε αυτη η στιγμη αλλα βαθια μεσα μου πιστευα οτι θα εμενες, οτι θα δεχοσουν να γινεις ηγετης μας, και οτι θα επερνες την ομαδα απτο χερι και θα την οοδηγουσες εκει που πρεπει, ονειρο μου να σε ξαναδω και παλι με τα ασπρομαυρα και το περιβραχιονιο στο μπρατσο... περα απο τα γκολ σου και τις θεαμτικες ενεργειες θα κρατησω την στιγμη που μετα χαμενο ημιτελικο με αεκ εβγαλες την φανελα την εδωσες στον ιωσυφιδη και εφυγες ετοιμος να κλαψεις, οταν σε ρωτησαν γιατι το εκανες αυτο ειπες πως ενιωσες οτι εκεινη την στιγμη δεν ησουν αξιος να την φορας... ηρθες καποιες χιλιαδες χλμ μακρυα και ομως το μικροβιο του ΠΑΟΚ το κολλησες αμεσως... ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ...
Andre Vieirinha #20
Andre Vieirinha #20
arrwstos έγραψε: Ρε 'σεις για τον Αντελίνο μιλάμε ρε... Δικό μας παιδί είναι... Δεν μπορώ να το χωνέψω ειλικρινά...
Αυτό ακριβώς. Και ναι πιστεύω οτι δεν θα καταστραφούμε που έφυγε..
Αλλά γαμώτο είναι κρίμα...

Παιχταρά μου κάνε μας περήφανους και απο μακριά!
Φεύγεις ως ένας νεαρός ποδοσφαιριστής με μπόλικο ταλέντο και προοπτικές ακόμα μεγαλύτερης βελτίωσης.
Ελπίζω κάποια στιγμή να γυρίσεις ως παικταράς, παγκόσμιας κλάσης και το κυριότερο ηγέτης.
Ελπίζω κάποια στιγμή να γυρίσεις ως παικταράς, παγκόσμιας κλάσης και το κυριότερο ηγέτης.
[youtube]dZ22OA8coLo[/youtube]
Τελευταία φορά το επόμενο θα το κόψω
Τελευταία φορά το επόμενο θα το κόψω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Equalizer την Τρί 03 Ιαν 2012, 18:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Video edit
Λόγος: Video edit
Δηλαδή αμά γίνει η ανακοίνωση θα μας αφήσετε και μια μέρα για τα αντίο και μετά λουκέτο;.....
Πραγματικά παιδιά δεν σας πειράζει που έφυγε χωρίς να χαιρετίσει τον κόσμο; 
Προτείνω αυτό το topic να μείνει ανοιχτό να γράφουμε τα μελλοντικά επιτεύγματα της παιχτούρας...
Έστω να μεταφερθεί αλλού...

Προτείνω αυτό το topic να μείνει ανοιχτό να γράφουμε τα μελλοντικά επιτεύγματα της παιχτούρας...
Έστω να μεταφερθεί αλλού...
ΠΑΙΚΤΗΣ με ψυχοσύνθεση ΠΑΟΚτσή.
Έβαζε γκολ στο γαύρο(κύπελλο στο 1-1) και πουλούσε ΤΡΕΛΑ, κάνοντας χειρονομίες ειρωνικές με τα αυτιά κτλ.
Ήξερε τι αντιπροσωπεύει εκείνη τη στιγμή.
Δεν θέλω να ακούγομαι μίζερος αλλά για την επόμενη 10ετία τέτοιο παίκτη ΔΕΝ θα ξαναδούμε.
Θα αρκεστούμε σε λοιμά τύπου Ίλιεφ, Γκονζάλες, Μουμίν, Ρεμπόσιο, Ζεγκάρα κτλ κτλ που μπροστά στη βαρύτητα του ΠΑΟΚ είναι ψιψίνες.
ΚΡΙΜΑ
Έβαζε γκολ στο γαύρο(κύπελλο στο 1-1) και πουλούσε ΤΡΕΛΑ, κάνοντας χειρονομίες ειρωνικές με τα αυτιά κτλ.
Ήξερε τι αντιπροσωπεύει εκείνη τη στιγμή.
Δεν θέλω να ακούγομαι μίζερος αλλά για την επόμενη 10ετία τέτοιο παίκτη ΔΕΝ θα ξαναδούμε.
Θα αρκεστούμε σε λοιμά τύπου Ίλιεφ, Γκονζάλες, Μουμίν, Ρεμπόσιο, Ζεγκάρα κτλ κτλ που μπροστά στη βαρύτητα του ΠΑΟΚ είναι ψιψίνες.
ΚΡΙΜΑ
Τϊποτα πια δεν θα είναι το ίδιο χωρίς εσένα μπροστά.
Ελπίζω κάποτε να τα ξαναπούμε.
Ελπίζω κάποτε να τα ξαναπούμε.
- efthimis_paok
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του Adelino André Vieirinha στη Γερμανική VfL Wolfsburg.
http://www.paokfc.gr
Αυτο ήταν.....

http://www.paokfc.gr
Αυτο ήταν.....

Ακούγεται 3 χαρτιά καθαρά. Ζαγοράκη σ' εκτιμάω ρε μέσα από την καρδιά μου. Ειλικρινά δεν σε έκραξα ΠΟΤΕ. Αλλά τον Αντελίνο για ψίχουλα ρε? ΤΟΝ ΑΝΤΕΛΙΝΟ ΡΕ????
Ξέρεις ποιό είναι το θέμα;arrwstos έγραψε:Ακούγεται 3 χαρτιά καθαρά. Ζαγοράκη σ' εκτιμάω ρε μέσα από την καρδιά μου. Ειλικρινά δεν σε έκραξα ΠΟΤΕ. Αλλά τον Αντελίνο για ψίχουλα ρε? ΤΟΝ ΑΝΤΕΛΙΝΟ ΡΕ????
Ο Αντελίνο ήρθε στον ΠΑΟΚ με 300 χιλιάρικα.
Φεύγει με 3 εκατομύρια.
Δεκαπλασιάστηκε η αξία του.
Aν θεωρείς τον ΠΑΟΚ μεγάλη ομάδα κρατάς τον παιχταρά ΑΝΤΕΛΙΝΟ ΒΙΕΡΙΝΙΑ, του κάνεις ΑΝΑΝΕΩΣΗ, διώχνεις όσα περισσότερα ΛΟΙΜΑ μπορείς, εξοικονομείς χρήματα από οπουδήποτε ΑΛΛΟΥ και χτίζεις την ομάδα πάνω σε αυτό το ΛΑΧΕΙΟ που σε βρήκε.
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
Το τρελλό είναι οτί ο ίδιος ο Αντελίνο ΔΕΝ ήθελε να φύγει.
Το καταλαβένετε ρε; ΔΕΝ ήθελε να φύγει.
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
Το τρελλό είναι οτί ο ίδιος ο Αντελίνο ΔΕΝ ήθελε να φύγει.
Το καταλαβένετε ρε; ΔΕΝ ήθελε να φύγει.