Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
- Kabamaru11
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Αυτοι που βλεπουν το ματς,παιζει μονος του στην κορυφη;Γιατι στο Livescore φαινεται να παιζει με δυαδα στο φορ,θα μπορει να υποστηριξει μονος του την θεση;
Οτι ειναι ποιοτικος παικτης,δεν θα το συζητησουμε καν.
Πάντως από αυτά που έχω ακούσει, ο Καμαρά ποτέ δεν δημιούργησε θέμα στα αποδυτήρια. Με τη διοίκηση είχε το πρόβλημα, επειδή όντως θεωρούσε και αυτός και ο μάνατζερ του πως είναι παίκτης επιπέδου Ρεάλ και έψαχναν την μεταγραφή. Κακό είναι και το τελευταίο, αλλά ελπίζεις πως μεγαλώνοντας και έχοντας ένα καλό συμβόλαιο, δεν θα ψάχνει τόσο ενεργά να φύγει από την επόμενη ομάδα του.
Αλλά ακόμα κι έτσι, του βάζεις μια χαμηλή ρήτρα στα 5εκ και του ξεκαθαρίζεις εξαρχής πως μόνο με αυτά φεύγει.
Αποτι φαίνεται όμως δεν έχουν και πολύ νόημα τα παραπάνω, αφού αποσυραμε το ενδιαφέρον.
Αλλά ακόμα κι έτσι, του βάζεις μια χαμηλή ρήτρα στα 5εκ και του ξεκαθαρίζεις εξαρχής πως μόνο με αυτά φεύγει.
Αποτι φαίνεται όμως δεν έχουν και πολύ νόημα τα παραπάνω, αφού αποσυραμε το ενδιαφέρον.
-
VfB v2
Με δυάδα παίζουν και μερικές φορές εναλλάσσουν αλλα περισσότερο απο αριστερά τον είδα να παίζει. Γενικα είδα δυο τρεις πολύ ωραίες ενέργειες αλλα και δύο τρεις τελείως τζούφιες.Kabamaru11 έγραψε:Αυτοι που βλεπουν το ματς,παιζει μονος του στην κορυφη;Γιατι στο Livescore φαινεται να παιζει με δυαδα στο φορ,θα μπορει να υποστηριξει μονος του την θεση;
Ειχε φανει ξεκαθαρα κ απο τα γρηγορα αντανακλαστικα στην ανανεωση του ΛουτσεσκουAlxNeapoli1 έγραψε:Δεν υπαρχει κανεις που εχει δικαιωμα να πει κοιμαστε στην παε. Η ανανεωση Ντελια ειναι σαν 10 μεταγραφες. Τωρα απλα εμπιστευομαστε την διοικηση να κανει καποιες κινησεις ενισχυσεις.
Δεν μένει ελεύθερος, είναι δανεικός από την Βιγιαρεάλ.dalas10 έγραψε:Και εγώ βλέπω τον μπρειθγουειτ αλλά με έκανε εντύπωση μεγάλη ο Haissem Hassan. 22 χρόνων και ελεύθερος σε λίγες μέρες. Σαν σταματημενους τους περνάει. Πάρτε τον παίζει κ αριστερό εξτρεμ. Απορώ τι βλέπουν το σκαουτινγκ που λέει ξέρουμε όλους τους παίκτες από όλες τις χρονιές αλλά όλο γνωστούς πάνε κ παίρνουν.
- Σουριναμέζος
Κοίτα προβλήματα στα αποδυτήρια δεν φαίνεται να έχει δημιουργήσει ποτέ ο Καμάρα, με τους συμπαίκτες/προπονητές δηλαδή δεν είχε γραφτεί να είχε κάποιο πρόβλημα.renegade έγραψε:Κοίτα αρνητικός με την έννοια " τι φέρατε ρε μαλακές" δεν είμαι αλλά έχω τους προβληματισμούς μου.Σουριναμέζος έγραψε:Με αυτό σαν δεδομένο, απορώ γιατί είσαι αρνητικός για Καμαράrenegade έγραψε:Τεράστιο ρίσκο περιπτώσεις όπως του χαρτελ. Ρίσκο το οποίο δεν πιστεύω ότι είναι φρόνιμο να πάρουμε αυτή την περίοδο.
Η θέση του χαφ στον ΠΑΟΚ... και ειδικά του λουτσεσκου εκτός από πολύ σημαντική είναι και πολύ δύσκολη και απαιτητική. Έτσι ακόμα και παίκτες με την ποιότητα και τις παραστάσεις όπως πχ του οσντοεφ να δυσκολεύονται και να μας φαίνονται μέτριοι.
Για μένα η επιλογή του χαφ θα πρέπει να εμπεριέχει το μικρότερο δυνατό ρίσκο
Πότε έπαιξε για τελευταία φορά καλή μπάλα ο Καμαρά?
Είναι όντως ηλικιακά όσο δηλώνει?
Αξίζει να βάλεις στα αποδυτήρια έναν τόσο κακό χαρακτήρα που συνέχεια δημιουργούσε προβλήματα κ νόμιζε ότι είναι παίκτης επιπέδου Ρεάλ?
Επίσης δεν έχει ούτε τα πνευματικά ούτε τα ηγετικά χαρακτηριστικά που θέλω εγώ να έχει το χαφ. Ο Καμαρά είναι τελείως διαφορετική περίπτωση παικτη
Και μην ξεχνάμε ότι δεν δίνουμε λίγα λεφτά. Συμβόλαιο 1.5 εκατομμύριο προσφερουμε
Προβλήματα με την διοίκηση είχε (επανειλημμένα) καθώς προφανώς ο ίδιος τον Ολυμπιακό τον έβλεπε σαν σκαλοπάτι για να πάει σε big 5 πρωτάθλημα, και όταν φαινόταν ότι ήταν έτοιμος να κάνει την μετάβαση ο Ολυμπιακός απέρριψε τις προτάσεις που δεδομένα έφερε ο ποδοσφαιριστής, ζητώντας περισσότερα. Κάπου εκεί φάνηκε να χάλασε η όλη σχέση και έγινε ένα κλασσικό παράδειγμα της φράσης "ξενερωμένο παίκτη δεν έχει νόημα να τον κρατάς με το ζόρι"
Εγώ βλέπω έναν παίκτη που είναι δοκιμασμένος ακριβώς για το επίπεδο που τον θέλουμε (πρωταθλητισμός στην Superleague, CHL με Ελληνική ομάδα) και που στο δικό μου understanding of football φέρνει ακριβώς τα στοιχεία που λείπουν στο κέντρο μας δίπλα στον Μεϊτέ, δηλαδή ταχύτητα και ένταση χωρίς να υστερεί σημαντικά τεχνικά. Γενικά θεωρώ ότι υπάρχει ένα misunderstading με τον Meite από μεγάλη μερίδα του κόσμου που βασίζεται στο appearance bias, τον βλέπεις δηλαδή έτσι θεριό και θεωρείς ότι παίζει την θέση με τα φυσικά του χαρακτηριστικά ενώ στην πραγματικότητα παίζει την θέση με την ποιότητα του και θέλει δίπλα του έναν να δίνει τις εντάσεις.
Φέτος παιδιά πάμε για μεγάλα γούστα. Ο πρόεδρος θα κάνει ομάδα για να μπούμε ομίλους, και λογικά ήταν και μια υπόσχεση που έδωσε στον Ντέλια για να μείνει. Αν δε γίνουν πωλήσεις, θα πάμε σε περιπτώσεις ελεύθερων ποδοσφαιριστών με παραστάσεις και υψηλά κασέ. Πραγματικά ακούω για τόσα πολλά 1,2εκ - 1,5εκ συμβόλαια που θα εκτινάξουν το μισθολογικό μπάτζετ!
Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ φέτος πράττει σωστά με το all in. Ακόμη και αν καταλήξουμε σε ομίλους Europa League, η βιτρίνα μας δε θα χάσει σε αξία και οι πωλήσεις είναι το μόνο εύκολο να γίνουν όταν μιλάμε για τόσο σπουδαία ταλέντα.
Η δική μου πίστη είναι ότι θα μπούμε ομίλους CL και ο ΠΑΟΚ θα ανεβεί σκαλοπάτι. Σε αυτό το επίπεδο, πιστεύω ότι ο Ντέλιας θα πωλείται στα 30εκ, και ο Κουλιεράκης από 20εκ και πάνω. Εκεί είναι η μαγκιά, και εκεί πλέον ανεβαίνεις σκαλοπάτι στην Ευρώπη. Δηλαδή άνετα ο ΠΑΟΚ θα βγάλει 35εκ από την Ευρωπαϊκή του πορεία συν 50εκ από πωλήσεις συν ποσοστά μεταπώλησης. Δίπλα σε αυτούς μπορείς και να σπρώξεις μετριότητες και να βγάλεις χρήμα. Δε θα μου φανεί περίεργο τα έσοδα από Champions League και πωλήσεις να ακουμπήσουν περίπου τα 100εκ (μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και ο Κοτάρσκι). Δε βάζω τα υπόλοιπα έσοδα της ΠΑΕ: τηλεοπτικά, διαρκείας, μπουτίκ, χορηγοί κλπ, αν και στον τομέα των χορηγών και των τηλεοπτικών ο ΠΑΟΚ θα ανέβει επίπεδο.
Όλα αυτά με την απόφαση του τεράστιου Ιβάν Σαββίδη να μην πουληθεί ΤΩΡΑ ο Κωσταντέλιας και να κρατήσουμε τους αναντικατάστατους στο ρόστερ μας.
Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ φέτος πράττει σωστά με το all in. Ακόμη και αν καταλήξουμε σε ομίλους Europa League, η βιτρίνα μας δε θα χάσει σε αξία και οι πωλήσεις είναι το μόνο εύκολο να γίνουν όταν μιλάμε για τόσο σπουδαία ταλέντα.
Η δική μου πίστη είναι ότι θα μπούμε ομίλους CL και ο ΠΑΟΚ θα ανεβεί σκαλοπάτι. Σε αυτό το επίπεδο, πιστεύω ότι ο Ντέλιας θα πωλείται στα 30εκ, και ο Κουλιεράκης από 20εκ και πάνω. Εκεί είναι η μαγκιά, και εκεί πλέον ανεβαίνεις σκαλοπάτι στην Ευρώπη. Δηλαδή άνετα ο ΠΑΟΚ θα βγάλει 35εκ από την Ευρωπαϊκή του πορεία συν 50εκ από πωλήσεις συν ποσοστά μεταπώλησης. Δίπλα σε αυτούς μπορείς και να σπρώξεις μετριότητες και να βγάλεις χρήμα. Δε θα μου φανεί περίεργο τα έσοδα από Champions League και πωλήσεις να ακουμπήσουν περίπου τα 100εκ (μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και ο Κοτάρσκι). Δε βάζω τα υπόλοιπα έσοδα της ΠΑΕ: τηλεοπτικά, διαρκείας, μπουτίκ, χορηγοί κλπ, αν και στον τομέα των χορηγών και των τηλεοπτικών ο ΠΑΟΚ θα ανέβει επίπεδο.
Όλα αυτά με την απόφαση του τεράστιου Ιβάν Σαββίδη να μην πουληθεί ΤΩΡΑ ο Κωσταντέλιας και να κρατήσουμε τους αναντικατάστατους στο ρόστερ μας.
-
ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ
Τρελή ασίστ Μπρέθγουειτ για το Σπορτιγκ Χιχόν-Εσπανιόλ 0-1 στο 85'
- Μπαρκαρούτσος
Έχεις απόλυτο δίκιο. Μόλις μπήκε το γκολ λέω κρίμα θα παίζει εκεί άλλες 20 μέρεςrenegade έγραψε:Γιατί χαίρεστε???