70. Mbwana Ally Samatta
Re: 70. Mbwana Ally Samatta
Αδικο με ποια εννοια εννοει? Γιατι την λεξη αδικια την χρησιμοποιησε και με τον Θυμιανη.
Δεν ξέρω τι εννοούσε
Αυτό που ξέρω είναι ότι με τον Πανσερραϊκό τον έχει εκτός αποστολής
Αυτό που ξέρω είναι ότι με τον Πανσερραϊκό τον έχει εκτός αποστολής
-
Μας δουλεύει όλους, τα τσεπωνει κ εμείς τον λέμε καλό παιδί κ θησαυρό. Αλίμονο εάν εκανε κ μανούρα που δεν παίζει, Ζαβος είναι;
Πού θα έβρισκε καλύτερα;
13 μήνες φορ χωρίς γκολ κ εμείς χαϊδεύουμε αυτιά
Πού θα έβρισκε καλύτερα;
13 μήνες φορ χωρίς γκολ κ εμείς χαϊδεύουμε αυτιά
Ρε Τσιριγώτη, παίζει και να είναι το τελευταίο του ματς και συ ασχολείσαι ακόμα μ' αυτόν;
- TylerDurden
Είσαι πολύ άδικος φίλε. Ναι, προφανέστατα το παιδί δεν πρέπει να βρίσκεται εδώ, αλλά αδιάφορο ή απατεώνα δε μπορείς να τον πεις. Τι θα πει μας δουλεύει;
Και τι αυτιά χαϊδεύουμε; Τι θα έπρεπε να κάνουμε; Την κρίση για την (ανύπαρκτη κατ'εμέ) αγωνιστική αξία του την έχουμε κάνει. Στο γήπεδο δε θα γιουχάρω ποτέ παίχτη που προσπαθεί, και στο φόρουμ ότι και να γράψουμε καταστάσεις δε θα επηρεάσουμε. Τι άλλο να κάνουμε σα λαός δηλαδή;
Μακάρι να βρεθεί μια ομάδα να πάει και να σπέρνει ο τύπος. Μακάρι. Μέχρι τότε, η ομάδα ζει και πεθαίνει με αυτούς που έχει.
Edit: στον τσιριγώτη απευθύνομαι.
Και τι αυτιά χαϊδεύουμε; Τι θα έπρεπε να κάνουμε; Την κρίση για την (ανύπαρκτη κατ'εμέ) αγωνιστική αξία του την έχουμε κάνει. Στο γήπεδο δε θα γιουχάρω ποτέ παίχτη που προσπαθεί, και στο φόρουμ ότι και να γράψουμε καταστάσεις δε θα επηρεάσουμε. Τι άλλο να κάνουμε σα λαός δηλαδή;
Μακάρι να βρεθεί μια ομάδα να πάει και να σπέρνει ο τύπος. Μακάρι. Μέχρι τότε, η ομάδα ζει και πεθαίνει με αυτούς που έχει.
Edit: στον τσιριγώτη απευθύνομαι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος TylerDurden την Κυρ 15 Δεκ 2024, 21:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λιοντάρι της Τανζανίας δεν πειράζει που δεν έβαλες και σήμερα ενα γκόλ , εδωσές όμως την θετική σου ενέργεια και το βάλαμε στο τέλος !!! 

Οτι μπορουσε να κανει εκανε. Το τι ειναι αυτο αλλη κουβεντα. Αλλα προσπαθησε.
- ΑποστόληςΑ
Η ομαδα με Σαματα μεσα δεν χανει...και οχι μονο δεν χανει...αλλα κερδιζει κιολας...
- hasio_john
- ΑποστόληςΑ
Δε θα πω ψέματα, όταν μπηκε ηρέμησα και πίστευα ότι θα έρθει το διπλό. Παλεύει και προσπαθεί για την ομάδα. Πιο μπροστά από Τσαλοφ αυτή τη στιγμή
Κι εγώ...παρότι δεν τον θέλω στην ομάδα...σε σχέση με τον τραγικό Τσάλωφ ήταν ανακούφιση η παρουσία του
- Σουριναμέζος